Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Bałtów - Zajazd Przystocze - pokoje standard turysytyczny - domki Wiąz i Oczer - wczasy (NA ZAPYTANIE) Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Skorzystaj z wyszukiwarki
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Wczasy

Polska


Bałtów - Zajazd Przystocze - pokoje standard turysytyczny - domki Wiąz i Oczer - wczasy (NA ZAPYTANIE)
Informacje
Galeria

Prawdziwa kraina przygód w Bałtowie zaprasza rodziny z dziećmi i nie tylko! Bałtowski Kompleks Turystyczny to połączenie atrakcji przyrodniczych, sportowych i rekreacyjnych. Od parku rozrywki i placów zabaw i gier dla dzieci, rollecoasteru, przez Jurapark i Muzeum Jurajskie, rezerwaty z tropami dinozaurów, zoo typu safari po spływy kajakowe, trasy rowerowe i piesze. Wszystko w malowniczej, przełomowej dolinie Kamiennej, otoczonej lasem i malowniczymi skałkami. A nieopodal takie atrakcje jak wpisana na listę UNESCO mająca 5000 tys. lat kopalnia krzemienia w Krzemionkach, malowniczy Sandomierz, Żywe Muzeum Porcelany w Ćmielowie, kompleksy basenów w Ostrowcu i wiele, wiele innych. Tu jest gdzie i jak wypocząć, a czasu na wszystko nie starczy.

Program fakultatywny

Pakiet bez limitu obejmujący atrakcje Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego (JuraPark, Muzeum Jurajskie, Prehistoryczne Oceanarium, Sabatówka, Park rozrywki, Rollercoaster, Kino Emocji, Zwierzyniec Górny i Dolny, Polska w miniaturze, Kolej krzesełkowa). Cena 75 zł/os.; dzieci do lat 3 - 1 zł.

Wypożyczenie rowerów.

Spływy kajakowe.

Park linowy.

Szczegóły:

https://baltowaktywnie.pl/

https://juraparkbaltow.pl/

Zakwaterowanie

Domki "Wiąz" i "Oczeret" w Zajeździe Przystocze, na terenie Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego. Standard turystyczny: w każdym pokoju 2 łóżka piętrowe i szafa. Możliwość dostawki. Łazienki wspólne: 2 na 6 pokoi w każdym domku. W pobliżu atrakcje Bałtowa, gastronomia (najbliższa ok. 50 m od domków), parking.

Świadczenia

Wyżywienie: Śniadania w "Zajeździe Przystocze" w formie bufetu. Możliwość dokupienia pełnego wyżywienia lub samego obiadu, także w porze kolacji (tzw. obiadokolacji) od 40 zł/os./dzień.

Ubezpieczenie: NNW Signal Iduna S.A.

Transport: dojazd własny.

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Bałtów - Zajazd Przystocze - pokoje standard turysytyczny - domki Wiąz i Oczer - wczasy (NA ZAPYTANIE)   (skrót: BALTOW_WCZASY_WIAZ_OCZ DBL BB)
04.07 - 11.07.2020
 8 dni / PPWB0704
Impreza w trakcie realizacji
11.07 - 18.07.2020
 8 dni / PPWB0711
640 zł   Dzwoń  
18.07 - 25.07.2020
 8 dni / PPWB0718
640 zł Rezerwuj
25.07 - 01.08.2020
 8 dni / PPWB0725
640 zł Rezerwuj
01.08 - 08.08.2020
 8 dni / PPWB0801
640 zł Rezerwuj
08.08 - 15.08.2020
 8 dni / PPWB0808
640 zł Rezerwuj
15.08 - 22.08.2020
 8 dni / PPWB0815
640 zł Rezerwuj
22.08 - 29.08.2020
 8 dni / PPWB0822
640 zł Rezerwuj

kod imprezy: PPWB~BALTOW_WCZASY_WIAZ_OCZ_DBL_BB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.