Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18 sb. 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Dźwirzyno - obóz zumba Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy Dźwirzyno
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Morze

Artystyczne

Taniec

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Dźwirzyno

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Dźwirzyno


Dźwirzyno - obóz zumba (wiek 12-18)
Informacje
Galeria



» przejdź do galerii

Aktywny wypoczynek w nadmorskich plenerach

Obóz zumba 12-18 lat

Główną atrakcją dla osób wybierających nadmorskie miejscowości jest bez wątpienia plaża oraz morskie kąpiele, bo gdzie indziej można tak wypocząć jak nie na plaży, wsłuchując się w szum morza oraz wygrzewając w słonecznych promieniach. Po miło spędzonym dniu na plaży proponujemy program turystyczny m.in.: rejs statkiem po morzu, wycieczki do Kołobrzegu, Wolińskiego Parku Narodowego i Międzyzdrojów. Pobyt uprzyjemnią zajęcia rekreacyjne, turnieje sportowe, spacery piękną plażą, ognisko z pieczeniem kiełbasek, gry i zabawy, konkursy z nagrodami. Nie zabraknie zajęć artystycznych, w których uczestnictwo pozwala na rozwój kreatywności i wzbudzenie ekspresji twórczej a także specjalistycznych wspomagających rozwój ruchowy oraz intelektualny. Dźwirzyno to bardzo popularne kąpielisko na Wybrzeżu Koszalińskim, położone zaledwie 12 km od Kołobrzegu. Znane jest z jednej z najpiękniejszych plaż na wybrzeżu i jednego z najczystszych morskich kąpielisk. W tutejszym powietrzu unosi się korzystny dla zdrowia aerozol morski, zawierający cząsteczki soli i jodu. Atrakcyjna lokalizacja oraz bogaty program gwarantują ciekawe spędzenie letniego pobytu.

Program

Jeśli lubisz gorące rytmy, chcesz ukształtować swoją sylwetkę, spalić zbędne kalorie i spędzić czas w fantastycznej atmosferze zabawy, ta oferta jest dla Ciebie. Zajęcia inspirowane latynoskimi rytmami, proste kroki taneczne, połączenie merengue, salsy, cumbi, flamenco, tańca brzucha, cha chy, rumby, twista, świetne kombinacje ruchów i motywująca muzyka naładują Cię pozytywną energią. Nie trzeba być profesjonalistą, nie trzeba spędzać długich godzin na nauce i ćwiczeniach; 15 godzin zajęć prowadzonych przez instruktorów pozwoli Ci po prostu bawić się tańcem! Każdy z obozowych dni wypełniony będzie licznymi atrakcjami i niespodziankami. Zorganizujemy gry i zabawy, zajęcia sportowe i rekreacyjne, które oprócz zdolności ruchowych, rozwijają pewność siebie i umiejętność pracy w grupie. Zapewnimy także bogaty program turystyczny m.in. zabierzemy Cię na wycieczkę do Kołobrzegu, gdzie oprócz zwiedzania portu i miasta, będziesz miał okazję wejść na szczyt latarni morskiej, aby podziwiać piękną panoramę okolicy. Podczas rejsu „zabytkowym” żaglowcem poczujesz klimat morskiej przygody. Zobaczysz także urocze Jezioro Turkusowe na terenie Wolińskiego Parku Narodowego. W Międzyzdrojach przejdziesz Aleją Gwiazd i zrobisz sobie zdjęcie w Muzeum Figur Woskowych ze znanymi postaciami i bohaterami bajek. Przeżyjesz niezwykłą podróż w czasie, możliwą dzięki prezentacjom z dźwiękiem, światłem i obrazem w Multimedialnym Muzeum na Klifie w Trzęsaczu. Całość uzupełnią kąpiele w morzu, konkursy, dyskoteki, seanse filmowe a także ognisko z pieczeniem kiełbasek.

Program fakultatywny

Wycieczka do Parku Rozrywki „Heide Park” (Niemcy). Wyjazd ok. godz. 1.00 w nocy, pobyt w godz. 11.00-17.00, posiłek na terenie Parku w cenie biletu, powrót ok. 2.00 w nocy dnia następnego. Cena (200 PLN + 30 EUR na wstęp). Uczestnicy powinni posiadać dowód osobisty lub paszport.
Park Linowy – wysokościowy tor linowy, który zagwarantuje niezapomniane wrażenia, przypływ adrenaliny i zdrowy wysiłek na świeżym powietrzu. Cena 70 PLN.
Rafting – wspaniała, dwugodzinna przygoda na wodzie, idealne połączenie sportu i rekreacji. Cena 90 PLN.

Zakwaterowanie

OW „Komandor” usytuowany w sosnowym lesie, zaledwie 100 metrów od morza. Pokoje 3, 4 osobowe z łazienkami. Na terenie ośrodka: boiska do gry w siatkówkę i koszykówkę, salki telewizyjne, tenis stołowy, biblioteka, plac zabaw dla dzieci, sala dyskotekowa i świetlice, zadaszony taras, bezpłatne WiFi przy recepcji obiektu. Teren obiektu jest ogrodzony i bezpieczny, z dużą ilością zieleni.

Świadczenia

Zakwaterowanie: 10 noclegów.
Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki plus podwieczorek, serwowane w stołówce ośrodka). Śniadania i kolacje w formie bufetu, obiady serwowane.
Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną. Możliwość zamówienia diety: wegetariańskiej, bezglutenowej, bezmlecznej za dopłatą 150 PLN/pobyt.
Transport: autokar turystyczny.
Ubezpieczenie: Signal Iduna Polska TU S.A.: NNW 15.000 PLN.
Opieka pedagogiczna. Realizacja programu.

Informacje praktyczne

Program będzie zrealizowany w całości, a kolejność zajęć ustali kadra obozu w zależności od pogody i predyspozycji psychofizycznych uczestników. Cena nie obejmuje dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży, kosztów imprez fakultatywnych.
Należy zabrać ze sobą: legitymację szkolną, nakrycie głowy, krem z filtrem UV, wygodne buty na piesze wycieczki, na zajęcia taneczne i do uprawiania sportu, dres sportowy, mały plecak na wycieczki, nieprzemakalną kurtkę, ciepły sweter lub polar, strój sportowy i kąpielowy.
Wszelkie życzenia dotyczące zakwaterowania będą rozpatrywane w miarę możliwości.
Prosimy pamiętać o zabraniu wypełnionej karty kwalifikacyjnej z wpisanym numerem PESEL oraz o podpisaniu bagaży podróżnych dzieci.

Planowany przyjazd do ośrodka ok. godz. 20.00. Planowany wyjazd z ośrodka ok. godz. 06.30.
Dojazd własny: przyjazd nie wcześniej niż o godz. 19.30, wyjazd nie później niż o godz. 06.30.

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Dźwirzyno - obóz zumba   (skrót: DZWIRZYNO KOMANDOR ZUMBA OBOZ PAX FB)
16.07 - 26.07.2019
 11 dni / OPOD0716
1599 zł   1499 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
27.07 - 06.08.2019
 11 dni / OPOD0727
1599 zł   1499 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
18.08 - 28.08.2019
 11 dni / OPOD0818
1599 zł   1499 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj

kod imprezy: OPOD~DZWIRZYNO_KOMANDOR_ZUMBA_OBOZ_PAX_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.