Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Hotel Podlasie - wczasy (na zapytanie) Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Skorzystaj z wyszukiwarki
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Wczasy

Polska

Wczasy w miejscowości

Białystok


Hotel Podlasie - wczasy (na zapytanie)
Informacje
Galeria



» przejdź do galerii

Hotel Podlasie to miejsce z charakterem, które łączy komfortowy wypoczynek z doskonałą kuchnią. Gościom zapewnione jest dokładnie to, na czym Im zależy: wygodna lokalizacja, bezpłatny parking, profesjonalna obsługa, spokojna atmosfera oraz takie udogodnienia jak szybkie łącze Wi-Fi oraz dozorowany parking.

Program

Blisko centrum Białegostoku, ale wystarczająco daleko, aby zapomnieć o miejskim zgiełku…
Właśnie tak położony jest Hotel Podlasie, który spełnia oczekiwania swoich Gości zapewniając przyjemny wypoczynek, wygodny dojazd oraz sprawną komunikację z najważniejszymi punktami na mapie Białegostoku i całego regionu.

Zakwaterowanie

Pokój 2-osobowe typu DOUBLE - wyposażony w duże łoże małżeńskie (180 cm szerokości), 21’ telewizor, telefon, biurko oraz krzesło. Do dyspozycji Gości oferujemy bezpłatny bezprzewodowy Internet Wi-Fi, klimatyzację oraz łazienkę z prysznicem i suszarką do włosów. Na wyposażeniu pokoju znajdują się również ręczniki.

Do dyspozycji również inne typy pokoi (Twin: 2-osobowy z łóżkami pojedynczymi, Deluxe, Pokoje Rodzinne, Apartamenty) – na zapytanie

Świadczenia


Noclegi
Wyżywienie BB (śniadania serwowane w godz 6:30-10:30)
Internet Wi Fi


Informacje praktyczne


Doba hotelowa rozpoczyna się od 13:00 w dniu przyjazdu a kończy o 11:00 w dni wyjazdu

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Hotel Podlasie - wczasy (na zapytanie)   (skrót: HOTEL PODLASIE (NA ZAPYTANIE) DBL BB)
04.12 - 08.12.2021
 5 dni / APWL1204
Impreza w trakcie realizacji
11.12 - 15.12.2021
 5 dni / APWL1211
640 zł Rezerwuj
18.12 - 22.12.2021
 5 dni / APWL1218
640 zł Rezerwuj
25.12 - 29.12.2021
 5 dni / APWL1225
640 zł Rezerwuj
01.01 - 05.01.2022
 5 dni / APWL0101
640 zł Rezerwuj
08.01 - 12.01.2022
 5 dni / APWL0108
640 zł Rezerwuj
15.01 - 19.01.2022
 5 dni / APWL0115
640 zł Rezerwuj
22.01 - 26.01.2022
 5 dni / APWL0122
640 zł Rezerwuj
29.01 - 02.02.2022
 5 dni / APWL0129
640 zł Rezerwuj
05.02 - 09.02.2022
 5 dni / APWL0205
640 zł Rezerwuj
12.02 - 16.02.2022
 5 dni / APWL0212
640 zł Rezerwuj
19.02 - 23.02.2022
 5 dni / APWL0219
640 zł Rezerwuj
26.02 - 02.03.2022
 5 dni / APWL0226
640 zł Rezerwuj
05.03 - 09.03.2022
 5 dni / APWL0305
640 zł Rezerwuj
12.03 - 16.03.2022
 5 dni / APWL0312
640 zł Rezerwuj
19.03 - 23.03.2022
 5 dni / APWL0319
640 zł Rezerwuj
26.03 - 30.03.2022
 5 dni / APWL0326
640 zł Rezerwuj
02.04 - 06.04.2022
 5 dni / APWL0402
640 zł Rezerwuj
09.04 - 13.04.2022
 5 dni / APWL0409
640 zł Rezerwuj
16.04 - 20.04.2022
 5 dni / APWL0416
640 zł Rezerwuj
23.04 - 27.04.2022
 5 dni / APWL0423
640 zł Rezerwuj

kod imprezy: APWL~HOTEL_PODLASIE_(NA_ZAPYTANIE)_DBL_BB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Signal Iduna    Subwencja PFR