Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Jeziora

Rekreacyjne

Ogólnorekreacyjny

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Janów Lubelski

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Janów Lubelski


Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna (wiek 7-12)
Informacje
Galeria




» przejdź do galerii

W Parku Rekreacji Zoom Natury można będzie poznać świat przyrody poprzez aktywne doświadczanie i eksperymentowanie. Znajduje się tam park linowy, plac energii z fontannami, siłownia zewnętrzna tajemniczy exit room, Park Wodny i Park Kreatywny. Piaszczysta plaża nad Zalewem Janowskim zachęca do plażowania i kąpieli. Kompleks Parku Krajobrazowego Lasów Janowskich możecie podziwiać w trakcie wycieczek pieszych, rowerowych, wypraw samochodami terenowymi, spływów kajakowych i jazd konnych. W pobliżu OW Almatur znajduje się teren do zajęć paintball, Ośrodek Jeździecki Karino, Ośrodek Edukacji Przyrodniczej. Oprócz powyższych atrakcji każda grupa odrębnie realizuje swój specjalistyczny program obozu lub kolonii. Dla uczestników wszystkich grup zrealizujemy 2 wycieczki po okolicy wolnobieżną kolejką turystyczną lub autokarem: do starej pracowni garncarskiej w Łążku Garncarskim, na Porytowe Wzgórze, do Momot i Szklarni oraz wycieczkę autokarową (do wyboru) Zamość, Łańcut, Sandomierz, Lublin. Na aktywnych czekają zajęcia sportowe: tenis stołowy, badminton, siatkówka plażowa, wycieczki piesze i rowerowe, ogniska, podchody, questingi, gry i zabawy, olimpiady sportowe,dyskoteki, karaoke.

Program

Kolonie (7-12 lat)

Oprócz programu ogólnego wychowawcy organizują następujące zajęcia; plażowanie, kąpiele w Zalewie Janowskim pod nadzorem ratownika, konkursy, gry i zabawy na świeżym powietrzu, zabawy integracyjne, dyskoteki, karaoke, wycieczki rowerowe i piesze, ognisko z pieczeniem kiełbasek, turniej tenisa stołowego, turniej piłkarzyków, zajęcia plastyczne, ruchowe i muzyczne.

Program fakultatywny

Wyprawa samochodami terenowymi typu off -road (po wycieczce ubrania do wyrzucenia) –cena – ok. 30 PLN. Zwiedzanie Zoom Natury –ok. 28 PLN, Exit Room- minimalny wiek od 12 roku – ok 15 PLN. Park linowy – od ok.10 PLN do ok.38 PLN, Basen – ok.10 PLN/osoba, Kręgielnia – ok.10 PLN/osoba.

Zakwaterowanie

Ośrodek Wypoczynkowy ALMATUR w Janowie Lubelskim położony w lesie, nad zalewem. Ośrodek posiada Ośrodek posiada miejsce na ognisko,plac zabaw dla dzieci, stoły do tenisa, wypożyczalnię rowerów, boisko do siatkówki plażowej, saunę, jacuzzi. Uczestnicy: kolonii, obozu nauki pływania i aquaerobic, motocrossu będą zakwaterowani w pawilonie hotelowym w pokojach 3-, 4-, 5-osobowych z łazienkami. Uczestnicy obozów: krav maga, jazda konna, rowerowo-kajakowy, paintball i survival, będą zakwaterowani w domkach drewnianych 6 osobowych typu KROKUS lub typu Narol. W każdym domku jest łazienka. Domki typu Krokus posiadają pokój 6 osobowy i łazienkę. Domki typu NAROL posiadają: pokój 1-, 2-, 3-osobowy i łazienkę.

Świadczenia

Zakwaterowanie: 10 noclegów w ośrodku wypoczynkowym ALMATUR, położonym w lesie nad zalewem. Ośrodek posiada miejsce na ognisko,plac zabaw dla dzieci, stoły do tenisa, wypożyczalnię rowerów, boisko do siatkówki plażowej, saunę, jacuzzi. Uczestnicy: kolonii, obozu nauki pływania i aquaerobic, motocrossu będą zakwaterowani w pawilonie hotelowym w pokojach 3-, 4-, 5-osobowych z łazienkami. Uczestnicy obozów: krav maga, jazda konna, rowerowo-kajakowy, paintball i survival, będą zakwaterowani w domkach drewnianych 6 osobowych typu KROKUS lub typu Narol. W każdym domku jest łazienka. Domki typu Krokus posiadają pokój 6 osobowy i łazienkę. Domki typu NAROL posiadają: pokój 1-, 2-, 3-osobowy i łazienkę. Wyżywienie: całodzienne ( 3 posiłki+ podwieczorek). Pierwszy posiłek – kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek – śniadanie w dniu wyjazdu+prowiant na drogę dla podróży trwającej ponad 5 godz. Transport: autokar turystyczny. Ubezpieczenie: Signal Iduna Polska TU S.A.: NNW 15.000 PLN. Opieka pedagogiczna, medyczna i ratownika WOPR oraz instruktorów. Realizacja program.


Informacje praktyczne

Program będzie zrealizowany w całości, a kolejność zajęć ustali kadra obozu w zależności od pogody i predyspozycji psychofizycznych uczestników. Cena nie obejmuje: dopłaty za transport z miast w Polsce wyszczególnionych w rozkładzie jazdy, programu fakultatywnego oraz biletów wstępu – ok. 15 PLN.Doba hotelowa zaczyna się o godz. 16.00 a kończy o 10.00. Przy zakwaterowaniu pobierana jest kaucja w wysokości ok. 50 PLN, która jest zwracana w dniu wyjazdu, o ile nie zostaną wyrządzone szkody. W dniach realizacji wycieczek nie ma zajęć programowych.

Informacje o cenie

Cena nie obejmuje:

- kaucji zwrotnej pobieranej w ośrodku w dniu przyjazdu w wysokości ok. 50 PLN

-biletów wstępu ok. 15 zł

-programu fakultatywnego

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna     (skrót: JANOW LUBELSKI - KOLONIA 2019 PAX FB)
Nr grupy Data Cena 
LPMJ062424.06.2019 - 04.07.20191449 zł Plan podróżyRezerwuj11 dni
LPMJ070505.07.2019 - 15.07.20191449 zł Plan podróżyRezerwuj11 dni
LPMJ071616.07.2019 - 26.07.20191449 zł Plan podróżyRezerwuj11 dni
LPMJ072727.07.2019 - 06.08.20191449 zł Plan podróżyRezerwuj11 dni
LPMJ080707.08.2019 - 17.08.20191449 zł Plan podróżyRezerwuj11 dni
LPMJ081818.08.2019 - 28.08.20191449 zł Plan podróżyRezerwuj11 dni

kod imprezy: LPMJ~JANOW_LUBELSKI_-_KOLONIA_2019_PAX_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.