Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Rekreacyjna Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Skorzystaj z wyszukiwarki
Klub Urwisa Jarosławiec
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Kolonie

Polska

Morze

Rekreacyjne

Ogólnorekreacyjny

Kolonie w miejscowości

Jarosławiec

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Jarosławiec


Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Rekreacyjna (wiek 7-11)
Informacje
Galeria



» przejdź do galerii

Przeżyjcie wspaniałą przygodę w mieście bursztynu!

Program

Jarosławiec to malownicza nadmorska miejscowość, położona w otoczeniu sosnowych lasów, obok jeziora Wicko, w bezpiecznej i spokojnej okolicy. Z dala od zgiełku i hałasu. To tutaj dzieci nauczą się samodzielności pod czujnym okiem kadry, która wpoi dobre nawyki, ucząc współpracy w grupie, a program dobrany do możliwości i zainteresować uczestników sprawi, że wyjazd ten będzie wspaniałym wspomnieniem! Państwa pociechy będą mogły liczyć na dyskrecję oraz pomoc wychowawcy, będącego do jego oraz Państwa dyspozycji przez cały czas trwania obozu.

Na początek czas poświęcimy na integrację, omówienie zasad bezpieczeństwa, zapoznanie się z okolicą oraz przywitanie z morzem. W każdym kolejnym dniu dzieci będą zdobywać odznaki:

ODZNAKA ŁASUCHA – przy pomocy zmysłów dzieci będą rozpoznawać warzywa oraz owoce, które później narysują i ozdobią.

ODZNAKA ARTYSTY – dzieci zaprojektują i wykonają własną koszulkę, a także stworzą kolorowe pocztówki, namalują obrazy, wykonają bransoletki i wisiorki.

ODZNAKA SPORTOWCA – zorganizujemy Państwa pociechom mini igrzyska: wyścigi rzędów, gry zręcznościowe oraz na spostrzegawczość.

ODZNAKA PŁYWAKA – ratownik i wychowawca zorganizują pasjonujące wodne zawody.

ODZNAKA LEŚNIKA – dzieci dowiedzą się jakie zwierzęta mieszkają w lesie, jak wytropić i rozpoznać ślady ich życia.

ODZNAKA POSZUKIWACZA – udamy się na plażę z ekwipunkiem i poszukamy muszelek oraz bursztynów, a także zbudujemy zamki z piasku.

ODZNAKA SUPER BOHATERA – wspólnie przypomnimy sobie losy kilku bohaterów z baśni, wcielając się w ich role.

ODZNAKA NAUKOWCA – w przyrodzie zawsze dzieje się coś spektakularnego i zaskakującego.

ODZNAKA DISCO ROBACZKA – dzieci wezmą udział w kreatywnych zajęciach artystycznych i ruchowych.

Na miłośników wodnego szaleństwa czekają kąpiele w morzu, basenie oraz mnóstwo aktywności na plaży. Wasze pociechy rozładują nadmiar energii uczestnicząc w zajęciach sportowych i Lasermanii - grze drużynowej, w której spróbujemy pokonać przeciwnika używając karabinków z wiązką światła, a jego interaktywna kamizelka zliczy trafienia! Pobyt urozmaicą dyskoteki, ognisko z pieczeniem kiełbasek, gry terenowe i fabularne (Mafia, Prawo Dżungli, Dixit, Alias Party, Białe i Czarne Historie) rozwijające wyobraźnię i kreatywność. Nie zabraknie konkursów z nagrodami oraz tematycznych wieczorków, takich jak „Piżama Party”, „Mam Talent”, wybory „Miss i Mistera”.

Program fakultatywny

Park linowy - spora dawka adrenaliny i zdrowy wysiłek na świeżym powietrzu - 35 PLN

Fotorelacja – wspomnienia z wakacji w formie zdjęć zapisanych na płycie – 40 PLN

Archery Tag – to drużynowa walka na łuki za pomocą specjalnych, bezpiecznych strzał z piankowym grotem. Strzała nie pozostawia żadnych siniaków po uderzeniu jest więc doskonałą aktywnością dla dzieci i młodzieży. Niewymagane jest doświadczenie w strzelaniu - 40 PLN

Lasermania - bezpieczna zabawa, w której próbujemy pokonać przeciwnika za pomocą wiązki światła, a jego kamizelka zlicza nasze trafienia - 45 PLN

Aquapark „Panorama Morska” - dwa wejścia do największego nad Bałtykiem kompleksu basenów zewnętrznych z podgrzewaną wodą, sztuczną falą, rwącą rzeką, łaźnią parową, biczami wodnymi – 120 PLN

Oceanarium i Aquapark w Stralsund (Niemcy) – wycieczka do najnowocześniejszego oceanarium w Europie i wspaniała zabawa w wodnym parku rozrywki z ciepłym posiłkiem. – 375 PLN

Podczas wycieczki zagranicznej zapewniamy: ciepły posiłek, transport, bilety wstępu, obsługę pilota-przewodnika, prowiant oraz ubezpieczenie KL i NNW za granicą. Wymagane jest posiadanie ważnego paszportu lub dowodu osobistego.

Zakwaterowanie

10 noclegów (8 noclegów podczas 6 turnusu) w OK-W „RAFA” położonym w bliskim sąsiedztwie plaży. Na ogrodzonym i dozorowanym terenie znajdują się murowane jednopiętrowe budynki z pokojami 5-, 6-osobowymi z łazienkami i łóżkami piętrowymi. Do waszej dyspozycji: basen z podgrzewaną wodą, świetlica, boiska do piłki siatkowej, piłki nożnej i koszykówki, sala dyskotekowa, stoły do ping-ponga, bilard i „piłkarzyki”, kryta hala sportowa.

Wszelkie życzenia dotyczące zakwaterowania będą rozpatrywane w miarę możliwości.

Uczestnicy obozu mogą bezpłatnie korzystać z WiFi na terenie obiektu.

Świadczenia

Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki + deser) w stołówce ośrodka. Pierwszy posiłek: kolacja, w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie, w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną.

Transport: autokar turystyczny.

Ubezpieczenie: Signal Iduna S.A.

Opieka pedagogiczna. Program obozowy.

Informacje praktyczne

Cena nie obejmuje dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży oraz kosztów imprez fakultatywnych.

Uczestnicy wyjeżdżający za granicę muszą posiadać ważny paszport lub dowód osobisty. Zakup wycieczek fakultatywnych nieznacznie wpłynie na realizację programu obozowego.

Planowany dojazd do ośrodka ok. godz. 19:30, planowany wyjazd z ośrodka o godz. 07:45. Dojazd własny: zapraszamy na godzinę 19:00, wyjazd nie później niż o godz. 08:00.

Prosimy pamiętać o zabraniu wypełnionej karty kwalifikacyjnej z wpisanym numerem PESEL oraz o podpisaniu bagaży podróżnych dzieci.

Możliwość zamówienia diety: wegetariańskiej, dodatkowo płatna - 100zł/os./pobyt

Gwarantujemy całodobowy dostęp do wody pitnej dla uczestników obozu - w miarę możliwości prosimy o zabranie ze sobą metalowego kubka lub bidonu.

Osoby, które wykupią fotorelację na płycie CD otrzymają ją drogą listowną po zakończeniu obozu.

Adres obiektu: Ośrodek Wypoczynkowy ,, RAFA", 76-107 Jarosławiec ul. Nadmorska 1, tel.: 59 810 94 15

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Rekreacyjna   (skrót: JAROSLAWIEC KLUB URWISA KOLONIA PAX FB)
09.07 - 19.07.2020
 11 dni / APJO0709
1749 zł   1549 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
20.07 - 30.07.2020
 11 dni / APJO0720
1749 zł   1549 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
31.07 - 10.08.2020
 11 dni / APJO0731
1749 zł   1649 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
11.08 - 21.08.2020
 11 dni / APJO0811
1749 zł   1649 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
22.08 - 30.08.2020
 9 dni / APJO0822
1499 zł   1399 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj

kod imprezy: APJO~JAROSLAWIEC_KLUB_URWISA_KOLONIA_PAX_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.