Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18 sb. 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Karpacz - Hotel Sadyba SPA (NA ZAPYTANIE) Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Skorzystaj z wyszukiwarki
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Wczasy

Polska


Karpacz - Hotel Sadyba SPA (NA ZAPYTANIE)
Informacje
Galeria



» przejdź do galerii
Program

SADYBA SPA położony jest w górnej części Karpacza, w której znajduje się szlak górski na Śnieżkę, kościółek Wang, dziki wodospad, kompleks narciarski Kopa i Winterpol, aquapark Tropikana. W odległości 900 m od hotelu mieszczą się największe stacje narciarskie Karpacza, z których najbliższa jest już 500m od budynku hotelowego. Umiejscowienie pośród zieleni i w bezpośrednim sąsiedztwie gór sprawia, że jest to idealne miejsce na spędzenie zarówno zimowego jak i letniego wypoczynku

Zakwaterowanie

Pokoje: Wszystkie pokoje w SADYBA SPA *** urządzone są w ciepłych kolorach i wyposażone w drewniane meble, podłogę parkietową lub kaflową. Każdy z nich ma dostęp do Internetu, telewizję kablową, telewizor z płaskim ekranem i łazienkę z prysznicem.

Do dyspozycji gości: Do dyspozycji gości basen z wodą ozonowaną, sauna sucha i parowa, sala gier ( bilard, rzutki, tenis stołowy) a także sala zabaw dla dzieci. Na miejscu do dyspozycji jest gabinet masażu.

Świadczenia

7 noclegów, 7 śniadań (dopłata do obiadokolacji składającej się z zupy, II dania, deseru i napoju 35zł/os/dzień), korzystanie ze strefy basenowej ( basen, sauny, jacuzzi ), seanse filmowe, wieczory disco. Ubezpieczenie Signal Iduna S.A.

Informacje praktyczne

Zakwaterowanie w dniu przyjazdu od godz.16:00, wykwaterowanie w dniu wyjazdu do godz.11:00.
Świadczenia kończą śniadaniem.
UWAGA: OFERTA NA ZAPYTANIE!
Rezerwacja w systemie nie jest równoznaczna z rezerwacją miejsc w hotelu, po założeniu rezerwacji prosimy o oczekiwanie na potwierdzenie.


» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Karpacz - Hotel Sadyba SPA (POKÓJ 2-OSOBOWY) (NA ZAPYTANIE)   (skrót: KARPACZ - SADYBA SPA - POKOJ 2-OSOBOWY DBL BB)
17.08 - 24.08.2019
 8 dni / APWY0817
Impreza w trakcie realizacji
24.08 - 31.08.2019
 8 dni / APWY0824
1085 zł Rezerwuj
31.08 - 07.09.2019
 8 dni / APWY0831
1085 zł Rezerwuj
07.09 - 14.09.2019
 8 dni / APWY0907
945 zł Rezerwuj
14.09 - 21.09.2019
 8 dni / APWY0914
945 zł Rezerwuj
21.09 - 28.09.2019
 8 dni / APWY0921
945 zł Rezerwuj
28.09 - 05.10.2019
 8 dni / APWY0928
945 zł Rezerwuj
05.10 - 12.10.2019
 8 dni / APWY1005
945 zł Rezerwuj
12.10 - 19.10.2019
 8 dni / APWY1012
945 zł Rezerwuj
19.10 - 26.10.2019
 8 dni / APWY1019
945 zł Rezerwuj
02.11 - 09.11.2019
 8 dni / APWY1102
945 zł Rezerwuj
16.11 - 23.11.2019
 8 dni / APWY1116
945 zł Rezerwuj
23.11 - 30.11.2019
 8 dni / APWY1123
945 zł Rezerwuj
30.11 - 07.12.2019
 8 dni / APWY1130
945 zł Rezerwuj
07.12 - 14.12.2019
 8 dni / APWY1207
945 zł Rezerwuj

kod imprezy: APWY~95
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.