Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Krasnobród - kolonia rekreacyjna Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Jeziora

Rekreacyjne

Ogólnorekreacyjny

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Krasnybród

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Krasnybród


Krasnobród - kolonia rekreacyjna (wiek 7-12)
Informacje
Galeria



» przejdź do galerii

JAKIE ATRAKCJE NAS CZEKAJĄ?

Krasnobród - miejscowość uzdrowiskowa, położona na terenie Roztocza, oferuje wypoczynek na największym
akwenie wodnym w regionie. Otoczone sosnowymi lasami plaże zachęcają do wylegiwania się w nagrzanym słońcem piasku. Dodatkową atrakcją kąpieliska jest znajdująca się na plaży zjeżdżalnia wodna oraz kompleks podświetlanych laserowo basenów, w tym jeden kryty z podgrzewaną wodą i gejzerami, Park linowy, wypożyczalnia sprzętu wodnego oraz wiele szlaków turystycznych i rowerowych zachęcających do aktywnego wypoczynku. W trakcie pobytu zobaczymy największe turystyczne atrakcje miasta m.in. kamieniołomy z basztą widokową, Ptaszarnię z ciekawymi okazami ptactwa, Wąwozy Krasnobrodzkie, Kaplicę na Wodzie.Na Ścieżce Edukacyjnej - Dinozaury Krasnobród odbędziemy "podróż w czasie" i spotkamy się oko w oko z prehistorycznymi stworzeniami. Udamy się do Zamościa zwanego" Perłą renesansu". Na boiskach sportowych nie zabraknie rozgrywek w siatkówkę, siatkówkę plażową, piłkę nożną oraz tenisa stołowego. Dodatkowa atrakcja naszego wypoczynku to Paintball. Będzie okazja, aby wykazać się celnym okiem, taktyką, umiejętnością współpracy w drużynie. Zabierzemy Was na spływ kajakiem po najpiękniejszych zakątkach Roztocza.

Program

Kolonie (7-12 lat)

Pod opieką ratownika spędzimy czas na kąpielach i plażowaniu, na piaszczystych plażach kąpieliska oraz w basenach, które przystosowane są również dla najmłodszych. Zwiedzimy Krasnobród, a w trakcie całodziennej wycieczki piękne miasto Zamość, zwane „Padwą Północy”. Na własne oczy przekonamy się, jak wyglądały dinozaury żyjące w różnych okresach historii Ziemi. Pod czujnym okiem doświadczonej kadry instruktorów sprawdzicie swoją zręczność i odwagę na trasach Parku Linowego, spływie kajakowym, a umiejętności strzeleckie w trakcie strzelania z markerów do tarczy. Przygotowaliśmy szereg gier terenowych i integracyjnych, w czasie, których uczestnicy uczą się komunikacji z rówieśnikami, współdziałania w grupie. Zajęcia rozwijają zdolność koncentracji i logicznego myślenia niezbędnego przy rozwiązywaniu poszczególnych zadań. Stworzycie „Most przyjaźni”, weźmiecie udział w „Akcji ratunkowej”, zobaczycie, jak wygląda „Tresowany cyrkiel” to tylko kilka z proponowanych zabaw. Na zajęciach plastycznych każdy będzie mógł wykazać się kreatywnością tworzenia pamiątek z wakacji z użyciem przeróżnych technik zdobniczych. Będziecie uczestnikami olimpiady sportowej, zaprezentujecie swoje talenty muzyczne i taneczne
w trakcie wieczornych integracji lub przy ognisku.

Program fakultatywny

Przejażdżka samochodami typu off-road – cena ok. 40 zł. Bubble soccer – zabawa w przezroczystych kulach – ok.30 zł. Paintball – dodatkowe 100 szt. kulek – ok.15 zł. Escape Room w Zamościu-ok.20 zł. Bilet wstępu na baseny: ok. 12 zł

Zakwaterowanie

Ośrodek Szkoleniowo Wypoczynkowym Pszczeliniec w Krasnobrodzie,położonym ok. 200 m od zalewu. Domki 3-, 4- -osobowe (w 1 terminie) oraz 8-osobowe - pokoje 2-,3-osobowe (2-5 termin). W każdym domku łazienka, mini aneks kuchenny, lodówka, taras. W ośrodku znajduje sie restauracja, plac zabaw, altana z miejscem na ognisko, sale świetlicowe, stoły do tenisa stołowego, boiska sportowe do siatkówki i siatkówki plażowej. Wi-Fi bezpłatne przy recepcji.

Świadczenia

Zakwaterowanie: 10 noclegów w Ośrodku Szkoleniowo Wypoczynkowym Pszczeliniec w Krasnobrodzie,położonym ok. 200 m od zalewu. Domki 3-, 4- -osobowe (w 1 terminie) oraz 8-osobowe - pokoje 2-,3-osobowe (2-5 termin). W każdym domku łazienka, mini aneks kuchenny, lodówka, taras. W ośrodku znajduje sie restauracja, plac zabaw, altana z miejscem na ognisko, sale świetlicowe, stoły do tenisa stołowego, boiska sportowe do siatkówki i siatkówki plażowej. Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki + deser) w restauracji ośrodka. Śniadania i kolacje typu bufet, obiady – serwowane. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz suchy prowiant na drogę powrotną.Transport: autokar turystyczny. Ubezpieczenie: Signal Iduna Polska S.A.: NNW 15.000 PLN. Opieka pedagogiczna. Realizacja programu.

Informacje praktyczne

Program będzie realizowany w całości, a kolejność ustali kadra obozu w zależności od pogody i predyspozycji psychofizycznych uczestników. Cena nie obejmuje dopłat za transport z miast w Polsce wyszczególnionych w planie podróży; programu fakultatywnego. Każdy uczestnik powinien posiadać kwotę ok. 40 zł na bilety wstępu do zwiedzanych obiektów w trakcie wycieczek. Planowany przyjazd do ośrodka ok. godz.18:30. Planowany wyjazd z ośrodka o godz. 08:30. Dojazd własny: przyjazd nie wcześniej niż o godz. 18:00, wyjazd nie później niż o godz. 08:00.

Informacje o cenie

Cena nie obejmuje:

- opłaty za bilety wstępu do zwiedzanych obiektów w trakcie wycieczek - ok. 40 zł

-programu fakultatywnego

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Krasnobród - kolonia rekreacyjna     (skrót: KRASNOBROD - KOLONIA 2019 PAX FB)
Nr grupy Data Cena 
LPOK062424.06.2019 - 04.07.20191599 zł   1449 zł Promocja Plan podróżyRezerwuj11 dni
LPOK070505.07.2019 - 15.07.20191599 zł   1449 zł Promocja Plan podróżyRezerwuj11 dni
LPOK071616.07.2019 - 26.07.20191599 zł   1449 zł Promocja Plan podróżyRezerwuj11 dni
LPOK072727.07.2019 - 06.08.20191599 zł   1449 zł Promocja Plan podróżyRezerwuj11 dni
LPOK080707.08.2019 - 17.08.20191599 zł Plan podróżyRezerwuj11 dni

kod imprezy: LPOK~KRASNOBROD_-_KOLONIA_2019_PAX_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.