Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Krynica Górska -zimowisko pływackie Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Jeziora

Rekreacyjne

Ogólnorekreacyjny

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Krynica Zdrój

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Krynica Zdrój


Krynica Górska -zimowisko pływackie (wiek )
Informacje
Galeria



» przejdź do galerii

Dla aktywnych i tych w czepku urodzonych przygotowaliśmy wypoczynek z nauką i doskonaleniem umiejętności pływania w miejscowości Krynica Zdrój. Pod fachową opieką instruktora codziennie będziesz uczestniczył w zajęciach na basenie. Spróbujecie swoich sił na sankostradzie i lodowisku. Wjedziemy na Górę Parkową, obejrzymy Muzeum Zabawek. weźmiemy udział w kuligu zakończonym ogniskiem i pieczeniem kiełbasek. Nie zabraknie też zajęć rekreacyjnych na ośrodku jak karaoke, gry planszowe czy fabularne.

Program

Dzień 1: Przyjazd do Krynicy Zdrój, obiad, zakwaterowanie. Po obiedzie spacer po Krynicy. Kolacja. Spotkanie organizacyjne i wieczór integracyjny.
Dzień 2: Po śniadaniu spacer po Krynicy. 12.00-13.00 zajęcia na basenie. 14.00 obiad. Po obiedzie zajęcia rekreacyjne w ośrodku. Po kolacji gry i zabawy integracyjne
Dzień 3: Śniadanie, wjazd i zjazd kolejką linową na Górę Parkową. 12.00-13.00 zajęcia na basenie. Godz. 14.00 obiad. Po obiedzie zajęcia rekreacyjne. Kolacja, gry i zabawy integracyjne.
Dzień 4: Śniadanie, zajęcia rekreacyjne. 12.00-13.00 zajęcia na basenie. 14.00 obiad. Obiad, zajęcia rekreacyjne na terenie ośrodka. Kolacja, dyskoteka.
Dzień 5: Śniadanie, wyjście na lodowisko. 12.00-13.00 zajęcia na basenie. 14.00 obiad. Obiad, zajęcia rekreacyjne na terenie ośrodka. Kolacji gry i zabawy integracyjne na terenie ośrodka.

Dzień 6: Śniadanie, wyjście na sankostradę. 12.00-13.00 zajęcia na basenie. Godz. 14.00 obiad. Po obiedzie zajęcia rekreacyjne na ośrodku. Kolacja, gry i zabawy integracyjne na terenie ośrodka.

Dzień 7: Po śniadaniu wyjście do Muzeum Zabawek . 12.00-13.00 zajęcia na basenie. Godz.14.00 obiad. Zajęcia rekreacyjne na terenie ośrodka. Kolacja, gry i zabawy integracyjne na terenie ośrodka.

Dzień 8: Śniadanie, wykwaterowanie i wyjazd w drogę powrotną.

Zajęcia pływackie będą realizowane na krytym basenie w Centrum Wypoczynku i Rehabilitacji Krynica Zdrój Silesia Krynica (dawna nazwa Damis) 6x45 min. Powierzchnia lustra wody wynosi 176 metrów kwadratowych - niecka ma 8 m szerokości i 22 m długości. Głębokość wynosi od 120 do 180 centymetrów. Jego podstawowe przeznaczenie to pływanie i aqua-aerobik. Uczestnicy będą się uczyć sie i doskonalić pod opieką instruktora różnych stylów pływania.

Oprócz zajęć na pływalni, kulig z ogniskiem i pieczeniem kiełbasek, gry terenowe, kino, dyskoteki, karaoke, gry planszowe i fabularne.

Zakwaterowanie

Ośrodek Sanatoryjno – Wczasowym „HAJDUCZEK” w Krynicy – Zdrój. Pokoje 2-, 3- osobowe z łazienkami, wi-fi, TV, balkonem. Na terenie ośrodka znajduje się: świetlica z TV, stół do tenisa stołowego, piłkarzyki, karaoke, biblioteka, sala konferencyjna, zadaszone miejsce na ognisko, kije do Nordic Walking oraz przechowalnia sprzętu narciarskiego.

Świadczenia

Zakwaterowanie:7 noclegów w Ośrodku Sanatoryjno – Wczasowym „HAJDUCZEK” w Krynicy – Zdroju. Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki + podwieczorek ) w restauracji ośrodka. Pierwszy posiłek: obiad w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu .Transport: autokar turystyczny. Ubezpieczenie: Signal Iduna Polska S.A.: NNW 15.000 PLN. Opieka pedagogiczna, opieka instruktora pływania. Realizacja programu.

Informacje praktyczne

Każdy uczestnik powinien posiadać czepek, strój kąpielowy, klapki, ręcznik kąpielowy. Prosimy także o zabranie legitymacji szkolnej. Program będzie realizowany w całości, a kolejność ustali kadra obozu w zależności od pogody i predyspozycji psychofizycznych uczestników.

Planowany przyjazd do ośrodka ok. godz.14:00. Planowany wyjazd z ośrodka o godz. 10:00. Dojazd własny: przyjazd nie wcześniej niż o godz. 15:00, wyjazd
nie później niż o godz. 09:30.

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Krynica Górska -zimowisko pływackie     (skrót: KRYNICA GORSKA - ZIMOWISKO PLYWACKIE PAX FB)
Nr grupy Data Cena 

kod imprezy: LZKZ~KRYNICA_GORSKA_-_ZIMOWISKO_PLYWACKIE_PAX_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.