Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Infolinia Almatur  +48 42 637 11 22  pn-pt  godz.10-17

Łeba - obóz jazdy konnej Wakacje

bezpieczne
podróże
OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy Łeba
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Morze

Sporty indywidualne

Jeździectwo

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Łeba

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Łeba


Łeba - obóz jazdy konnej (wiek 12-18)
Informacje
Galeria



» przejdź do galerii

Łeba to jedna z najładniejszych i najczęściej odwiedzanych miejscowości nad Bałtykiem położona na obrzeżach Słowińskiego Parku Narodowego. Szerokie, piaszczyste plaże, jeziora w sąsiedztwie lasów oraz unikalne ruchome wydmy tworzą wyjątkowe walory uzdrowiskowe i rekreacyjne. Dlatego Łeba to najlepsze miejsce na niezapomniane wakacje. W okolicy znajdują się dobrze oznakowane ścieżki rowerowe dające możliwość atrakcyjnych wypraw. W tym sezonie proponujemy Wam 5 bloków tematycznych: rekreacja, pływacki, j. angielski, siatkówki plażowej oraz jazdy konnej.
Rekreację przygotowaliśmy dla tych, którzy lubią gry i zabawy sportowe i integracyjne, Odnajdują się zarówno w rozgrywkach sportowych jak i grach kreatywnych.
Obóz pływacki przeznaczony jest osób lubiących wodę, spróbujemy zapoznać Was z podstawowymi zasadami uprawiania tej pięknej dyscypliny sportu.
Obóz siatkówki plażowej pozwoli Wam miło spędzać aktywnie czas na świeżym powietrzu. Zapoznamy Was z zasadami gry w piłkę plażową.
Obóz z językiem angielskim będzie świetną zabawą w rozwiązywaniu rożnego rodzaju zagadek i łamigłówek językowych, które odbywać się będą w najmniej oczekiwanym momencie np. podczas spaceru nad morze.
Obóz jazdy konnej dedykujemy osobom, które chciałyby bliżej poznać konie i zaprzyjaźnić się z nimi. Poza zajęciami z wybranego przez Was bloku, będziecie uczestniczyć również we wspólnym dla wszystkich programie "Wypoczynek bez Kitu". Tak więc w trakcie pobytu czeka Was wiele różnorodnych atrakcji sportowych, emocjonujących treningów, zawodów, ciekawych ćwiczeń, warsztatów, ekscytujących zadań, wycieczek, ale i spokojnego relaksu na plaży. Zatem udanej zabawy!

Program

Obóz jazdy konnej (12 – 18 lat)
ŁEBSKI GALOP

Konie to zwierzęta wzbudzające ogólny zachwyt i podziw. Dla wszystkich miłośników hipiki mamy rekreacyjny kurs jazdy konnej. W programie 7 godzin zajęć w Ośrodku Jeździeckim Senny w Łebie, usytuowanym w pobliżu Ośrodka Janina. Nadmorska przyroda, bezpieczny, duży teren sprawią, że obcowanie z tymi pięknymi zwierzętami będzie niezapomnianą, wakacyjną przygodą. Dzięki krytej ujeżdżalni zajęcia mogą być prowadzone bez względu na pogodę. Wykwalifikowani instruktorzy nauczą Was sztuki balansowania ciałem, jednego z najważniejszych sposobów komunikacji z koniem. Oprócz nauki i doskonalenia jazdy, poznacie zasady bezpieczeństwa, wspólnie oporządzicie i osiodłacie konia, wykonacie proste prace stajenne oraz zapoznacie się z terminologią jeździecką. Treningi sprawią wiele radości, pomogą zaprzyjaźnić się z tymi majestatycznymi zwierzętami ale i poprawią Waszą koordynację ruchową. Wymagany ekwipunek: długie, wygodne spodnie (np. dresowe, leginsy), pełne buty. Mile widziane: własne kaski i buty jeździeckie.

Program fakultatywny

Sea Park Sarbsk – pierwszy w Polsce park, gdzie znajdują się foki bałtyckie, uchatki kalifornijskie i kotiki południowo-amerykańskie - cena: 75 zł
Latarnia Stilo - cena: 60 zł
Gdańsk - zwiedzanie z przewodnikiem najważniejszych zabytków Gdańska - cena: 145 zł

Zakwaterowanie

10 noclegów w Ośrodku Wczasowo- Kolonijnym „Janina” w Łebie/Nowęcinie. Ośrodek posiada dogodną lokalizację w centrum Nowęcina. Odległość do plaży morskiej, wynosi około 1,5 km – zapewniamy transfery na plażę. Centrum Łeby znajduje się również 1,5 km od ośrodka. W odległości 100 m znajduje się Jezioro Sarbsko, które z całą pewnością usatysfakcjonuje miłośników wypoczynku i sportów wodnych. Darmowy bezprzewodowy dostęp do Internetu na terenie ośrodka. Pokoje 3-, 4-, 5- i 6-osobowe z łazienkami.

Świadczenia

Zakwaterowanie: 10 noclegów w Ośrodku Wczasowo-Kolonijnym „Janina” w Łebie/Nowęcinie.
Do Waszej dyspozycji: bogata infrastruktura rekreacyjna: boiska do siatkówki, grill, świetlice z TV i DVD, Internet, rowery, tenis stołowy, salka sportowa, sala taneczna z lustrami, kryty basen, mini Aquapark, pełnowymiarowe boisko piłkarskie, siłownia, ścianka wspinaczkowa 7 m, miejsce na zorganizowanie ogniska, dyskoteki, opieka pielęgniarki, ratowników na plaży.
Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki + podwieczorek) w stołówce ośrodka. Śniadania i kolacje w formie bufetu, obiady podawane do stolika. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną.
Transport: autokar turystyczny.
Ubezpieczenie: Signal Iduna Polska TU S.A.: NNW 15.000 PLN
Opieka pedagogiczna, medyczna i ratowników WOPR na plaży. Realizacja programu.

Informacje praktyczne
Program będzie zrealizowany w całości, a kolejność zajęć ustali kadra obozu w zależności od pogody i predyspozycji psychofizycznych uczestników. Na obóz należy zabrać: stroje sportowe, strój kąpielowy, nakrycie głowy, krem z filtrem przeciwsłonecznym, mały plecak na wycieczki, nieprzemakalną kurtkę, polar. Wszystkie zajęcia odbywać się będą z zastosowaniem wszelkich niezbędnych elementów zapewniających bezpieczeństwo. Prosimy pamiętać o zabraniu wypełnionej karty kwalifikacyjnej z wpisanym numerem PESEL oraz o podpisaniu bagaży podróżnych dzieci.

Ośrodek Wczasowo-Kolonijny Janina Łebska 13, Nowęcin 84-360 Łeba tel. 59 8662200
Planowany przyjazd do ośrodka ok. godz. 19.30. Planowany wyjazd z ośrodka ok. godz. 07.00.
Dojazd własny: przyjazd nie wcześniej niż o godz. 19.30, wyjazd nie później niż o godz. 07.00.
Informacje o cenie

Cena nie obejmuje:
- dopłat za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży,
- opłat za program fakultatywny,
- obowiązkowej składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny - 2 zł,
- obowiązkowej składki na Turystyczny Fundusz Pomocowy - 2 zł.

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Łeba - obóz jazdy konnej   (skrót: LEBA JANINA OBOZ JAZDY KONNEJ 2022 PAX FB)
08.07 - 18.07.2022
 11 dni / CPOL0708
2799 zł   2499 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
19.07 - 29.07.2022
 11 dni / CPOL0719
2799 zł   2499 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
30.07 - 09.08.2022
 11 dni / CPOL0730
2799 zł   2499 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
10.08 - 20.08.2022
 11 dni / CPOL0810
2799 zł   2499 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj

kod imprezy: CPOL~LEBA_JANINA_OBOZ_JAZDY_KONNEJ_2022_PAX_FB



NASZA OFERTA
POLECAMY
DLA KLIENTA
INFORMACJE
Biuro Podróży Almatur
BPiT Almatur Łódź sp. z o.o.
90-417 Łódź, ul. Piotrkowska 59
tel. (42) 637 11 22
tel. (42) 632 93 73
fax. (42) 637 11 85
mail: lodz@almatur.pl
Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.

Klauzula informacyjna: Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogš być, np. adres IP Twojego urzšdzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urzšdzeniach Użytkowników, o ile pozwolš one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatnoœci.
pfr    Subwencja PFR