Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18 sb. 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Lesko Zamek - szkółka pływacka Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy Lesko
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Góry

Jeziora

Sporty wodne

Pływanie

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Lesko

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Lesko


Lesko Zamek - szkółka pływacka (wiek 8-19)
Informacje
Galeria



» przejdź do galerii

Morze w Górach nad Soliną

Bieszczady odkryją przed Tobą sposób na ekstremalnie udane wakacje. Wyjątkowość tego tajemniczego zakątka Polski sprawi, że każdy dzień zamieni się w niezapomnianą przygodę.

Program

Szkółka pływacka (8-12 lat), (13 – 18 lat)

Obóz przeznaczony jest dla osób, które zaczynają przygodę z pływaniem lub chcą doskonalić nabyte umiejętności. Zajęcia prowadzone na wielofunkcyjnej pływalni w Lesku. W trakcie codziennych, dwugodzinnych treningów wykwalifikowani instruktorzy zorganizują zajęcia i zawody oraz zabawę w Aquaparku.

W programie również: Wędrowanie bieszczadzkimi szlakami, które są doskonałą okazją do poznania tamtejszej fauny i flory, „Bieszczadzka Spartakiada” – przeciąganie liny, łucznictwo, strzelanie z wiatrówki, bieg w workach i inne atrakcje. Zajęcia rekreacyjne – kąpiele w basenie na terenie ośrodka, zawody sportowe, gry, konkursy, wycieczki piesze, dyskoteki oraz ognisko. Weźmiecie udział w wyścigach rzędów, grach planszowych, terenowych i fabularnych (Mafia, Prawo Dżungli, Dixit, Alias Party, Białe i Czarne Historie) rozwijających wyobraźnię i uczących współpracy w grupie. Nie zabraknie tematycznych wieczorków tj.: „Piżama Party”, „Mam Talent”, karaoke, wybory „Miss i Mistera” czy „Śluby Obozowe”, które na długo zapadną w Waszej pamięci.

Program fakultatywny

Spływ Sanem pontonami – 45 PLN



Lot szybowcem na Weremieniu (wymagana pisemna zgoda rodzica/opiekuna) - 120 PLN



Pakiet dla aktywnych: wyprawa samochodami terenowymi 4x4, Szalone Spódniczki lub Bieszczady Challenge i Zorbing - 120 PLN



Paintball i Bumper Ball – różne scenariusze gier paintballowych w wojskowym umundurowaniu oraz zabawa w przezroczystej kuli – 75 PLN



Fotorelacja - wspomnienia z wakacji w formie zdjęć zapisanych na płycie - 40 PLN



Park linowy + Archery Tag- park linowy to bezpieczna adrenalina. Archery Tag to drużynowa walka na łuki za pomocą specjalnych, bezpiecznych strzał z piankowym grotem. Strzała nie pozostawia żadnych siniaków po uderzeniu jest więc doskonałą aktywnością dla dzieci i młodzieży. Nie wymagane jest doświadczenie w strzelaniu. - 75 PLN



Energylandia - największy Park Rozrywki w Polsce - dla wszystkich grup wiekowych - 250 PLN



Jednodniowa wycieczka zagraniczna:

THERMAL PARK SIRAVA SŁOWACJA- to wspaniały kompleks basenów ze sztuczną falą, dziką rzeką, zjeżdżalniami oraz basenami termalnymi - 195 PLN

Zakwaterowanie

Pensjonacie w pokojach 2-,3-,4- i 5-osobowych z pełnym węzłem sanitarnym i TV SAT. Do dyspozycji: basen , boisko do siatkówki, zaplecze rekreacyjne.

Uczestnicy obozu mogą korzystać z bezpłatnego WiFi na terenie obiektu.

Wszelkie życzenia dotyczące zakwaterowania będą rozpatrywane w miarę możliości.

Świadczenia

Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki + deser) w stołówce ośrodka. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną.

Transport: autokar turystyczny.

Ubezpieczenie: Signal Iduna S.A.

Opieka pedagogiczna. Realizacja programu.


Informacje praktyczne

Cena nie obejmuje dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży, kosztów imprez fakultatywnych. Uczestnicy wyjeżdżający na wycieczki zagraniczne muszą posiadać paszport lub dowód osobisty.

Uczestnikom obozu zapewniamy całodobowy dostęp do wody pitnej w stołówce ośrodka.

Możliwosć zamówienia specjalnej diety - dopłata 100 PLN / os / pobyt

Osoby,które wykupią fotorelacje na płycie CD, otrzymają ją drogą listową po zakończeniu obozu.

Zakup wycieczek fakultatywnych nieznacznie wpłynie na realizację programu obozowego

Planowany przyjazd do ośrodków ok godz. 20.30, wyjazd z ośrodków ok. godz. 06:30

Dojazd własny: zapraszamy na godz. 19:00, wyjazd nie później niż o godz. 08:00

Adres obiektu: ul. Piłsudskiego 7, 38-600 Lesko, tel.: (013) 469 62 68


» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Lesko Zamek - szkółka pływacka   (skrót: LESKO ZAMEK SZKOLKA PLYWACKA PAX FB)
14.07 - 24.07.2019
 11 dni / APBZ0714
1599 zł Plan podróżyRezerwuj
25.07 - 04.08.2019
 11 dni / APBZ0725
1599 zł Plan podróżyRezerwuj
05.08 - 15.08.2019
 11 dni / APBZ0805
1599 zł Plan podróżyRezerwuj
16.08 - 26.08.2019
 11 dni / APBZ0816
1599 zł Plan podróżyRezerwuj

kod imprezy: APBZ~LESKO_ZAMEK_SZKOLKA_PLYWACKA_PAX_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.