Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Berezka - Jazda konna Wakacje

OFERTY ZIMOWE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE O NAS KONTAKT
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Góry

Jeziora

Sporty indywidualne

Jeździectwo

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Berezka

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Berezka


Berezka - Jazda konna (wiek )
Informacje
Galeria



» przejdź do galerii

Bieszczady odkryją przed Tobą sposób na ekstremalnie udane wakacje. Wyjątkowość tego tajemniczego zakątka Polski sprawi, że każdy dzień zamieni się w niezapomnianą przygodę.



Program

Wiek (8 - 12 lat), (13 - 18 lat)

Program obozu obejmuje osiem lekcji jazdy konnej oraz wykonywanie czynności pielęgnacyjnych przy koniach – czyszczenie, siodłanie itp. Po nauce jazdy na padoku każdy z uczestników będzie mógł wybrać się z instruktorem na jazdę w terenie. Dodatkowa jazda w cenie 40 zł/godz. W programie równeż: „Na Połoninach” - całodniowa wycieczka autokarowa dookoła Bieszczadów z przewodnikiem, wejście na szczyt połoniny. „Tajemnice Soliny” – piesza wycieczka szlakiem wzdłuż linii brzegowej jeziora Solińskiego, zwiedzanie zapory. „Bieszczadzka Spartakiada” – przeciąganie liny, łucznictwo, strzelanie z wiatrówki, bieg w workach i inne. Zajęcia rekreacyjne – kąpiele w Jeziorze Solińskim, zawody sportowe, gry, konkursy, wycieczki piesze, dyskoteki oraz ognisko. Weźmiecie udział w wyścigach rzędów, grach planszowych, terenowych i fabularnych (Mafia, Prawo Dżungli, Dixit, Alias Party, Białe i Czarne Historie) rozwijających wyobraźnię i uczących współpracy w grupie. Nie zabraknie tematycznych wieczorków tj.: „Piżama Party”, „Mam Talent”, karaoke, wybory „Miss i Mistera” czy „Śluby Obozowe”, które na długo zapadną w Waszej pamięci.

Program fakultatywny


Spływ Sanem pontonami – 45 zł
Lot szybowcem na Weremieniu (wymagana pisemna zgoda rodzica/opiekuna) - 120 zł
Pakiet dla aktywnych: wyprawa samochodami terenowymi 4x4, dwugodzinny rejs żaglówką po Jez. Solińskim oraz Bumper Ball czyli super zabawa wewnątrz przezroczystej kuli - 120 zł
Paintball i Zorbing – różne scenariusze gier paintballowych w wojskowym umundurowaniu oraz staczanie się ze zbocza wewnątrz przezroczystej kuli – 75 zł
Fotorelacja - wspomnienia z wakacji w formie zdjęć zapisane na płycie - 30 zł
Park linowy + Archery Tag- park linowy to bezpieczna adrenalina. Archery (po polsku strzelanie z łuku) to paintball na strzały - zabawa która podbija świat - 75 zł

Jednodniowa wycieczka zagraniczna:

THERMAL PARK SIRAVA SŁOWACJA - to wspaniały kompleks basenów ze sztuczną falą, dziką rzeką, zjeżdżalniami oraz basenami termalnymi - 195 zł.



Zakwaterowanie

„Pensjonat Leśniczówka” – zakwaterowanie w pokojach 2-, 3-, 4- i 7- osobowych z łazienkami w ośrodku i domkach. Do dyspozycji: basen , boisko do siatkówki, zaplecze rekreacyjne.

Uczestnicy obozu mogą korzystać z bezpłatnego WiFi na terenie obiektu.



Świadczenia



Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki + deser) w stołówce ośrodka. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną.
Transport: autokar turystyczny.
Ubezpieczenie: Signal Iduna S.A.
Opieka pedagogiczna. Realizacja programu.






Informacje praktyczne

Cena nie obejmuje dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży, kosztów imprez fakultatywnych. Uczestnicy wyjeżdżający na wycieczki zagraniczne muszą posiadać paszport lub dowód osobisty. Planowany przyjazd do ośrodka ok. godz. 20.30. Planowany wyjazd z ośrodkó ok. godz. 06.30. Dojazd własny: przyjazd nie wcześniej niż o godz. 18.30, wyjazd nie później niż o godz. 08.00.

Uczestnikom obozu zapewniamy całodobowy dostęp do wody pitnej w stołówce ośrodka.

Możliwosć zamówienia specjalnej diety - dopłata 50 zł/ os / pobyt

Zakup wycieczek fakultatywnych nieznacznie wpłynie na realizację programu obozowego

Adres obiektu: Pensjonat ,, Leśniczówka", 38-610 Polańczyk Berezka 4, tel.: 0 693 705 571




» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Berezka - Jazda konna     (skrót: BEREZKA JAZDA KONNA PAX FB)
Nr grupy Data Cena 

kod imprezy: APBB~BEREZKA__JAZDA_KONNA_PAX_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.