Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Mielno - Hotel Baltivia**** - Wczasy (NA ZAPYTANIE) Wakacje

OFERTY ZIMOWE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE O NAS KONTAKT
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Wczasy

Polska


Mielno - Hotel Baltivia**** - Wczasy (NA ZAPYTANIE)
Informacje
Galeria



» przejdź do galerii

Mielno oferuje czystą i strzeżoną plażę, wokół której znajdują się kawiarnie, restauracje, smażalnie ryb oraz inne punkty gastronomiczne i handlowe. Do centrum prowadzi promenada spacerowa. Latem odbywają się tu liczne imprezy artystyczne, sportowe i rekreacyjne, rejsy po jeziorze Jamno. Na amatorów aktywnego wypoczynku czeka szereg ścieżek rowerowych i pieszych położonych wzdłuż nadmorskich miejscowości.



Program

Położenie: bezpośrednio przy mieleńskiej promenadzie, kilka metrów od szerokiej, piaszczystej plaży. Hotel posiada 67 komfortowo wyposażonych pokoi, które w większości mają bezpośredni widok na morze, zaplecze SPA & Wellness z basenem, sauną fińską, sauną parową i jacuzzi na tarasie słonecznym . Z tarasu znajdującego się na czwartym piętrze Hotelu można podziwiać zapierający dech w piersiach widok na morze.


Zakwaterowanie

Pokoje 2-osobowe : z balkonami wyposażone w klimatyzację, sejf, lodówkę, WC z prysznicem, Internet.



Świadczenia

Zakwaterownie: 7 noclegów, wyżywienie HB, śniadania i obiadokolacje w formie bufetu szwedzkiego, nieograniczony wstęp na basen wraz z jacuzzi, łaźnią parową i sauną fińską, sali fitness. Nieograniczony dostęp do WiFi



Program zabiegów (dla dwóch osób na pokój)

1 x masaż częściowy (do 20 min.)

1 x masaż na podgrzewanym łóżku wodnym Aquai (do 20 min.)

2 x okłady borowinowe (do 20 min.)

5 x do wyboru zabieg z fizykoterapii (ultradźwięki, laseroterapia, magnetoterapia, prądy lecznicze, inhalacje, elektrostymulacja)

1 x gimnastyka w basenie



Informacje praktyczne

Przy pobytach świątecznych obowiązują dopłaty obligatoryjne: Wigilia 80zł/os; pobyt Bożonarodzeniowy 2-dni 100zł/os; Bal Sylwestrowy 250zł/os. Opłata klimatyczna płatna na miejscu. Dodatkowe opłaty dla chętnych: parking podziemny: 25zł/doba, opłata klimatyczna płatna na miejscu.

Zakwaterowanie w dniu przyjazdu od godz. 15:00 wykwaterowanie w dniu wyjazdu o godz. 11:00. Świadczenia zaczynają się w dniu przyjazdu obiadokolacją, a kończą śniadaniem w dniu wyjazdu. Recepcja czynna 24 h.

UWAGA: OFERTA NA ZAPYTANIE!
Rezerwacja w systemie nie jest równoznaczna z rezerwacją miejsc w hotelu, po założeniu rezerwacji prosimy o oczekiwanie na potwierdzenie.



» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Mielno - Hotel Baltivia**** (NA ZAPYTANIE)     (skrót: MIELNO HOTEL BALTIVIA - POKOJ STANDARD DBL HB)
Nr grupy Data Cena 
APWV111717.11 - 24.11Impreza w trakcie realizacji 8 dni
APWV112424.11 - 01.121130 złDzwoń8 dni
APWV120101.12 - 08.121050 złRezerwuj8 dni
APWV120808.12 - 15.121050 złRezerwuj8 dni
APWV121515.12 - 22.121050 złRezerwuj8 dni
APWV122222.12 - 29.121525 złRezerwuj8 dni
APWV122929.12 - 05.011525 złRezerwuj8 dni

Terminy i ceny Mielno - Hotel Baltivia**** (NA ZAPYTANIE)     (skrót: MIELNO HOTEL BALTIVIA - POKOJ STANDARD Z WIDOKIEM NA MORZE DBL HB)
Nr grupy Data Cena 
APWV111717.11 - 24.11Impreza w trakcie realizacji 8 dni
APWV112424.11 - 01.121250 złDzwoń8 dni
APWV120101.12 - 08.121100 złRezerwuj8 dni
APWV120808.12 - 15.121100 złRezerwuj8 dni
APWV121515.12 - 22.121100 złRezerwuj8 dni
APWV122222.12 - 29.121640 złRezerwuj8 dni
APWV122929.12 - 05.011640 złRezerwuj8 dni

Terminy i ceny Mielno - Hotel Baltivia**** (NA ZAPYTANIE)     (skrót: MIELNO HOTEL BALTIVIA - POKOJ SUITE Z WIDOKIEM NA MORZE DBL HB)
Nr grupy Data Cena 

kod imprezy: APWV~80
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.