Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda Wakacje

OFERTY ZIMOWE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE O NAS KONTAKT
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Góry

Aktywne

Przygoda

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Zakopane

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Zakopane


Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda (wiek )
Informacje
Galeria



» przejdź do galerii

Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda
(12-18 lat)



Program

Zapraszamy Was na niezwykły obóz, gdzie wędrówki górskie połączymy z zabawą i szaleństwem w parkach wodnych, w przepięknej scenerii Tatr. Dostarczą Wam one mnóstwa wrażeń i niezwykłych emocji. Poznacie tu nowych przyjaciół i zdobędziecie górskie szczyty. Wrócicie z plecakiem pełnym wspomnień!

Poszalejecie w Aqua Parku w Zakopanem, gdzie miłośnicy wodnych uciech będą mieli do dyspozycji: dwa baseny, dziką rzekę, trzy zjeżdżalnie, cztery whirlpoole oraz kompleks saun. Ale to nie wszystko! Czekają na Was jeszcze... Tatry, gdzie podczas górskich wycieczek z przewodnikiem zobaczycie piękno naszych gór. …i Zakopane: zaprosimy Was na gwarne i kolorowe Krupówki, pokażemy Sanktuarium M.B. Fatimskiej na Krzeptówkach, Cmentarz na Pęksowym Brzysku, obiekty Skoczni Krokiew. Bez ograniczeń: gry i zabawy sportowe, konkursy, dyskoteki, ogniska, kraina wyobraźni – warsztaty plastyczne m.in.: malowanie w plenerze i wernisaż prac.

Zabierzemy Was do parku linowego, gdzie czekać na Was będzie moc atrakcji m. in.: wysokościowy system platform i przeszkód linowych zainstalowany na drzewach na poziomie 6-8 metrów nad ziemią. Kolejną dawkę adrenaliny dostarczy Wam najdłuższy w Polsce zjazd na linie prawie 350 m – Tyrolka XXL!

Atrakcją będzie mega skok z 14 metrowej Wieży Mocy, jest to połączenie huśtawki ze skokiem na bungge. Duża dawka adrenaliny i niezapomniane emocje dla każdego, kto się odważy! Podczas zajęć w parku linowym będziecie wyposażeni w profesjonalny sprzęt asekuracyjny, a nad wszystkim będą czuwać przeszkoleni instruktorzy.

Paintball w Zakopanem? Dlaczego nie! Sprawdzicie swoje współdziałanie w grupie i celne oko. Będziecie mieli do dyspozycji kompletny sprzęt i 200 kul. Kolejną atrakcja, którą Wam zaproponujmy będzie

Zorbing – będziecie się staczać po stoku wewnątrz gumowej kuli wyposażonej w specjalny system bezpiecznego hamowania. Ponadto nauczycie się jak czytać mapy i korzystać z kompasu. Swoje umiejętności sprawdzicie podczas gry terenowej.

Podczas górskich wędrówek zobaczycie: Rusinową Polanę, cenioną przez turystów ze względu na piękne widoki na wschodnią cześć Tatr. W drodze powrotnej zwiedzicie Wiktorówki.

Zdobędziecie słynne Czerwone Wierchy, wędrówkę rozpoczniecie od wejścia na Kopę Kondracką skąd rozciągają się wspaniałe widoki zarówno na Tatry Wysokie jak i Tatry Zachodnie, później przejdziecie na Małołączniak, Krzesanice najwyższą górę Czerwonych Wierchów i Ciemniak.

Pokażemy Wam: Dolinę Kościeliską z jaskiniami: Mroźną, Mylną i Raptawicką oraz Wąwóz Kraków ze Smoczą Jamą. Wejdziecie na Gubałówkę skąd przejdziecie na Buforowy Wierch i zjedziecie wyciągiem krzesełkowym. Czekają na Was jeszcze główne atrakcje programowe. Wszystkie wycieczki wysokogórskie poprowadzą doświadczeni przewodnicy tatrzańscy. Program obozu uzależniony jest od warunków pogodowych oraz możliwości fizycznych uczestników i może ulec pewnym zmianom.

Program fakultatywny

Tatralandia – jeden z największych parków wodnych na Słowacji: kompleks 6 basenów termalnych ze zjeżdżalniami, wodnymi huśtawkami, sztucznym deszczem,
wodnymi wulkanami, powietrznymi leżakami i gejzerami – koszt wycieczki 30 EUR.



Zakwaterowanie

Willa „U Franka” – nowy, przestronny pensjonat z widokiem na panoramę Tatr. Pokoje 3-, 4-, 5-os. z łazienkami i TV, większość pokoi z balkonami. W obiekcie: jadalnia, świetlica z bilardem i innymi grami zręcznościowymi. Duży teren rekreacyjny, boisko do kosza, siatkówki, oraz miejsce na ognisko. Do dyspozycji uczestników stylowy domek góralski z salą dyskotekową i świetlicą do zajęć integracyjnych.



Świadczenia

Zakwaterowanie: 10 noclegów

Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki + podwieczorek) w pensjonacie ośrodka. Śniadania i kolacje w formie bufetu, obiad serwowanydo stolika. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną. Możliwość zamówienia (co najmniej 7 dni przed rozpoczęciem imprezy) diety wegetariańskiej. Zapewniamy uczestnikom stały dostęp do wody pitnej na terenie ośrodka.

Transport: autokar turystyczny.

Ubezpieczenie: NNW - 15.000 PLN.

Opieka pedagogiczna.

Zajęcia sportowe i rekreacyjne.



Informacje praktyczne

Należy zabrać ze sobą: paszport lub dowód osobisty, wypełnioną kartę kwalifikacyjną, buty na wycieczki górskie, ciepły sweter, kurtkę nieprzemakalną, mały plecak, strój kąpielowy, ręcznik kąpielowy.

Cena nie obejmuje: programu fakultatywnego i dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży

Planowany przyjazd do ośrodka ok. godz. 19:30

adres ośrodka



Willa „U Franka” ul. Piszczory 19 a, 34-502 Zakopane, tel. 018/2011518






» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda     (skrót: ZAKOPANE TATRZANSKA PRZYGODA PAX FB)
Nr grupy Data Cena 

kod imprezy: BPOZ~ZAKOPANE_TATRZANSKA_PRZYGODA_PAX_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.