Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Mrzeżyno - Obóz rekreacyjny Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Morze

Rekreacyjne

Ogólnorekreacyjny

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Mrzeżyno

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Mrzeżyno


« wróć do listy imprez
Mrzeżyno - Obóz rekreacyjny (wiek 9-16)
Informacje
Galeria



» przejdź do galerii

Zapraszamy do zabawy wszystkich tych, którzy lubią ciekawie spędzać czas, szum morza, piaszczystą plażę i dobre towarzystwo. Otoczone sosnowymi lasami Mrzeżyno to jedno z najbardziej malowniczych kąpielisk Pomorza Zachodniego. Czyste, szerokie plaże są co roku nagradzane prestiżowym znakiem "Błękitna flaga". Specyficzny mikroklimat, charakterystyczny dla tej miejscowości jest zalecany w leczeniu alergii i chorób dróg oddechowych. Będziemy bawić się i wypoczywać korzystając z atrakcji Mrzeżyna oraz bogatego zaplecza sportowo - rekreacyjnego ośrodka Fama-sta. Ośrodek leży na rozległym, zalesionym terenie, który jest ogrodzony i monitorowany. Obozy rekreacyjny i zumba w odróżnieniu do odbywających się w tym samym obiekcie obozów militarnych nie są nastawione na wysiłek fizyczny i rywalizację, a polecamy je tym, którzy chcą beztrosko odpocząć po trudach roku szkolnego.



Program

Obóz rekreacyjny (9-16 lat)

Obóz dla tych wszystkich, którzy chcą aktywnie odpocząć i dobrze się bawić. Nikt tu nie będzie się nudził. Na uczestników czeka wspaniała atmosfera, mnóstwo atrakcji i bogaty program rekreacyjny proponowany przez wychowawców i animatorów. Będziecie odpoczywać na plaży, kąpać się w morzu i basenie hotelowym, oczywiście pod okiem ratownika. Zajęcia integracyjne pozwolą na szybkie zaadoptowanie się i zawiązanie nowych przyjaźni. Poszalejecie na Neptunaliach, karaoke, wieczornych party oraz pląsach i wygibasach przy muzyce. Na zajęciach plastycznych będziecie malować kredą oraz budować rzeźby z piasku. Weźmiecie udział w wybranych zajęciach sportowych – piłka nożna, siatkówka i siatkówka plażowa, koszykówka, badminton i tenis stołowy. Spróbujecie swoich sił na siłowni z profesjonalnym sprzętem do ćwiczeń oraz w zawodach na wesoło. Pospacerujecie po okolicy, zobaczycie port oraz kutry rybackie, a statkiem wycieczkowym wypłyniecie w morze. Upieczecie kiełbaski na ognisku oraz skorzystacie z inhalacji solankowych. Weźmiecie udział w imprezach kulturalno-sportowych stale organizowanych w czasie wakacji na terenie Mrzeżyna. Do tego program obozu uzupełnią liczne zajęcia rozrywkowe, podchody i zajęcia terenowe gry i zabawy integracyjne, wesołe konkursy, wycieczki piesze, seanse filmowe i zwariowane kabaretony. Zapraszamy po uśmiech i zdrowie!

Zakwaterowanie

Ośrodek „FAMA-STA”

Ośrodek położony jest w centrum Mrzeżyna, w odległości 350 m od morza, na rozległym, ogrodzonym obszarze. Zakwaterowanie w murowanych pawilonach hotelowych – pokoje: 4-, 5-osobowe z łazienkami. Na terenie obiektu znajdują się: odkryty basen kąpielowy o wymiarach 8 x 16 m, jadalnia, kawiarnia, biblioteka, 5 sal dydaktycznych i telewizyjnych, 2 sale dyskotekowe, a także boiska (siatkówka, siatkówka plażowa, koszykówka, piłka nożna, badminton), kort tenisowy, tenis stołowy, trzy place zabaw, siłownia i miejsca na ogniska.



Świadczenia

Zakwaterowanie:
10 noclegów.
Wyżywienie:
Całodzienne (3 posiłki + podwieczorek; śniadania i kolacje w formie bufetu) – w stołówce ośrodka. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu; ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant składający się z dwóch kanapek, owocu, batonika i napoju na drogę powrotną. Możliwość zamówienia (najpóźniej 7 dni przed rozpoczęciem obozu – za dopłatą) diety: wegetariańskiej (150 zł/turnus), bezglutenowej/bezlaktozowej (250 zł/turnus). Zapewniamy uczestnikom stały dostęp do wody pitnej na terenie ośrodka.
Transport:
Autokar turystyczny.
Ubezpieczenie:
NNW - 15.000 PLN

Opieka kadry wychowawczej, pielęgniarki, ratowników i animatorów. Realizacja programu.



Informacje praktyczne

Cena nie obejmuje dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży. Program obozów zostanie odpowiednio dostosowany do warunków atmosferycznych oraz stanu psychofizycznego uczestników. Od każdego uczestnika pierwszego dnia pobytu pobierzemy kaucję w wysokości 30 zł na pokrycie ewentualnych strat spowodowanych przez niego w sprzęcie lub w wyposażeniu ośrodka.

Planowany przyjazd do ośrodka ok. godz. 20.00. Planowany wyjazd z ośrodka ok. godz. 06.30.
Dojazd własny: przyjazd nie wcześniej niż o godz. 18.00, wyjazd nie później niż o godz. 09.00.



» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe (obowiązuje do 30.06.2018)     » Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe (obowiązuje od 01.07.2018)     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Mrzeżyno - Obóz rekreacyjny     (skrót: MRZEZYNO FAMASTA OBOZ REKREACYJNY PAX FB)
Nr grupy Data Cena 
KPOF071717.07 - 27.07Sprzedaż zakończona Plan podróży11 dni
KPOF072828.07 - 07.081499 zł   1299 zł   Last minute Plan podróżyRezerwuj11 dni
KPOF080808.08 - 18.081499 zł   1399 zł   Last minute Plan podróżyRezerwuj11 dni

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.