Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Murzasichle - kolonia rekreacyjna Wakacje

OFERTY ZIMOWE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE O NAS KONTAKT
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Góry

Rekreacyjne

Ogólnorekreacyjny

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Murzasichle

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Murzasichle


Murzasichle - kolonia rekreacyjna (wiek )
Informacje
Galeria



» przejdź do galerii

Tatrzańska Akademia Przygody

Kolonia rekreacyjna 9-14 lat



Program

Tatrzańska Akademia Przygody to doskonały sposób na połączenie aktywnego wypoczynku z nauką i zabawą. Wędrówki górskie, szaleństwa wodne będą uzupełnieniem dla specjalistycznych warsztatów pozwalających na odkrycie nowych pasji i talentów. Podarujemy dzieciom wspaniałą zabawę i niezapomniane przygody, a jednocześnie możliwość rozwoju oraz kształtowania własnego charakteru.

Idealna kolonia dla zwolenników aktywnego wypoczynku. W trakcie pobytu m.in. spacery po tatrzańskich dolinach z pięknymi krajobrazami i dziką przyrodą, wycieczki górskie o różnych stopniach trudności, wspinaczka i zabawa w parku linowym, odwiedzanie ciekawych miejsc w Zakopanem takich jak Wielka
Krokiew, cmentarz na Pęksowym Brzyzku z grobami Makuszyńskiego, Witkiewicza, spacery po Krupówkach. Dla fanów pływania szaleństwo w Aquaparku (zjeżdżalnie, rwąca rzeka, pływalnia, jacuzzi). Ponadto wizyta w Izbie Regionalnej i spotkanie z prawdziwym
góralem, który w znakomity sposób przybliży tajniki kultury i folkloru góralskiego. Pobyt uprzyjemnią turnieje sportowe, konkursy, gry i zabawy, projekcje filmów video, dyskoteki, ognisko z pieczeniem kiełbasek.


Program fakultatywny

Wycieczka do Parku Wodnego na Słowację (Tatralandia). Cena 60 zł plus 23 EUR. Na wyjazd na Słowację uczestnicy powinni posiadać dowód osobisty lub paszport.
Wycieczka autokarowa w Pieniny: zamek w Niedzicy i spływ przełomem Dunajca. Cena 110 zł lub opcja: zamek w Niedzicy i spływ pontonowy
Dunajcem (rafting). Cena 120 zł.



Zakwaterowanie

10 noclegów. Willa „Tatry” położona w przepięknej miejscowości Murzasichle obok Zakopanego. Lokalizacja obiektu sprzyja wypoczynkowi w ciszy i spokoju oraz planowaniu atrakcyjnych wycieczek po okolicy. Pokoje 2-, 3-, 4-osobowe z łazienkami i TV. Na terenie obiektu: świetlica, sala telewizyjna, plac zabaw dla dzieci, boisko do siatkówki i miejsce na ognisko, bezprzewodowy dostęp do internetu. Teren ogrodzony i monitorowany.



Świadczenia

Zakwaterowanie: 10 noclegów.
Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki + podwieczorek) w stołówce ośrodka. Śniadania i kolacje w formie bufetu, obiad serwowany do stolika. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną. Możliwość zamówienia (co najmniej 7 dni przed rozpoczęciem imprezy) diety: wegetariańskiej za dopłatą 100 zł. Dostęp do wody pitnej dla uczestników na terenie ośrodka.
Transport: autokar turystyczny.
Ubezpieczenie: NNW - 15.000 PLN.
Opieka pedagogiczna. Opieka przewodnika na wycieczki górskie.
Zajęcia sportowe i rekreacyjne.
Bilety wstępu do zwiedzanych obiektów, na basen, do parku linowego, gawęda góralska. Realizacja programu. Materiały do zajęć.



Informacje praktyczne

Cena nie obejmuje dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży oraz programu fakultatywnego. Należy zabrać ze sobą: legitymację
szkolną, kartę kwalifikacyjną, nakrycie głowy, buty do chodzenia po górach, mały plecak na wycieczki, nieprzemakalną kurtkę, ciepły sweter lub polar, dres i obuwie sportowe.

Planowany przyjazd do ośrodka ok. godz. 19.30. Planowany wyjazd z ośrodka ok. godz. 07.45. Dojazd własny: przyjazd nie wcześniej niż o godz. 19.00, wyjazd nie później niż o godz. 07.45.



» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Murzasichle - kolonia rekreacyjna     (skrót: MURZASICHLE TATRY REKREACJA KOLONIA PAX FB)
Nr grupy Data Cena 

kod imprezy: OPOM~MURZASICHLE_TATRY_REKREACJA_KOLONIA_PAX_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.