Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Malta - kurs j. angielskiego MA Adult Family Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Kursy językowe

Malta

Język angielski

Kursy językowe w miejscowości

Paceville


Malta - kurs j. angielskiego MA Adult Family (wiek 18-99)
Informacje
Galeria




» przejdź do galerii

Nauka angielskiego w promieniach słońca

Wiek uczestników od 18 lat

Tajemnicze megality wpisane na światową listę UNESCO, urokliwe zatoki i porty rybackie, wczesnochrześcijańskie katakumby, owiany legendą zakon Joanitów. Malta to niewielki wyspiarski kraj, położony na Morzu Śródziemnym, między Sycylią a Afryką. Pozostałością po statusie kolonii brytyjskiej jest ruch lewostronny oraz będący w codziennym użyciu język angielski, jeden z dwóch języków urzędowych Malty. Atrakcje, które na Ciebie czekają, naładują Cię pozytywną energią i zapewnią dobrą zabawą. Kursy językowe na Malcie to doskonałe połączenie nauki i wypoczynku. Malta została uznana trzecim najbezpieczniejszym państwem świata (wg rankingu The Wall Street Journal z sierpnia 2015

Szkoła Magister Academy (MA) - utworzona w 1993 jako jedna z pierwszych szkół języka angielskiego na Malcie. Szkoła znajduje się w nowoczesnym budynku w miejscowości St. Julian's, w rozrywkowej dzielnicy Paceville.
Szkoła jest członkiem FELTOM (Federation of English Language Teaching Organizations of Malta).



Program

Adult Family (od 18 lat)

Program: 20 lub 30* lekcji (po 45 minut) języka angielskiego tygodniowo (*opcja dokupienia dodatkowych 10 lekcji – 400 zł/tydzień); grupy o mieszanych narodowościach; maksymalnie 15 studentów w grupie; grupy o zróżnicowanych poziomach nauczania od elementary do advanced; wykwalifikowani nauczyciele; test kwalifikacyjny; materiały edukacyjne; certyfikat ukończenia kursu. Bogaty program zajęć kulturalnych, rozrywkowych i sportowych oraz wycieczek fakultatywnych dodatkowo płatnych.

Program fakultatywny

Przykładowy program wycieczek i aktywności dodatkowo płatnych dla chętnych:



Świadczenia

Zakwaterowanie: Adult Family u rodzin goszczących w pokojach 1-, 2-osobowych (dopłata 100 PLN/tydzień - jeden uczestnik polskojęzyczny w rodzinie).
Wyżywienie: śniadania i obiadokolacje.
Transport: Przelot samolotem linii Air Malta na trasie Warszawa – Malta - Warszawa, zgodnie z rozkładem lotów:
Wylot z Warszawy o 12:30, przylot na Maltę o 15:20.
Wylot z Malty o 08:55, przylot do Warszawy o 11:40.
Zbiórka na 2 godz. przed wylotem na lotnisku Warszawa Chopina przy stanowisku Almaturu. Bagaż podręczny do 10 kg i do 20 kg rejestrowany.
Transfer busem z/na lotnisko na Malcie.
Ubezpieczenie: KL - 20.000 EUR, NNW - 15.000 PLN.
Opieka rezydenta (rezydent Almatur - dostępny 23.06-25.08), realizacja programu.



Informacje praktyczne

CENA NIE OBEJMUJE: dodatkowo płatnego programu fakultatywnego, dopłat do nadbagażu, Tax lokalny (0,50 EUR - dla osób powyżej 18 lat). Sugerowane kieszonkowe w wysokości 200 - 250 Euro na wydatki własne i transport po Malcie; przykładowe ceny: bilet autobusowy ok. 2 EUR/przejazd, zestaw fast food 6 EUR, napój ok. 1,5 EUR. Niezbędne nakrycie głowy oraz ochronny krem do opalania z wysokim filtrem. Prosimy również o zabranie adaptera sieciowego (angielskie kontakty). Adresy podajemy zwykle na 3 dni przed rozpoczęciem imprezy; w celu ułatwienia kontaktu prosimy o podawanie konsultantom sprzedaży adresów poczty elektronicznej (email). Rezydent Almatur - dostępny 24.06-26.08, Tax lokalny (0,50 EUR - dla osób powyżej 18 lat). Prosimy o zgłaszanie konsultantom sprzedaży (przy dokonywaniu rezerwacji) informacji dotyczących alergii lub wymaganej specjalnej diety, np. wegetariańskiej, bezglutenowej. Potwierdzenie diety możliwe jest wyłącznie po wcześniejszym uzgodnieniu ze szkołą językową i wiąże się z dodatkową opłatą w wysokości 150 zł za tydzień). Konieczny ważny paszport lub dowód osobisty.

Obowiązkowa dopłata na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (15 zł).



» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe (obowiązuje do 30.06.2018)     » Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe (obowiązuje od 01.07.2018)     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Malta - kurs j. angielskiego MA Adult Family     (skrót: MALTA ADULT FAMILY MA PAX HB)
Nr grupy Data Cena 
PMCT071414.07 - 21.07Impreza w trakcie realizacji8 dni
PMCT072121.07 - 28.07Sprzedaż zakończona8 dni
PMCT072828.07 - 04.08Sprzedaż zakończona8 dni
PMCT080404.08 - 11.08Sprzedaż zakończona8 dni
PMCT081111.08 - 18.08Sprzedaż zakończona8 dni
PMCT081818.08 - 25.084299 zł   4114 zł   PromocjaRezerwuj8 dni
PMCT082525.08 - 01.093799 zł   3614 zł   PromocjaRezerwuj8 dni
PMCT090101.09 - 08.093599 zł   3414 zł   PromocjaRezerwuj8 dni
PMCT090808.09 - 15.093599 zł   3414 zł   PromocjaRezerwuj8 dni
PMCT091515.09 - 22.09Sprzedaż zakończona8 dni

Terminy i ceny Malta - kurs j. angielskiego MA Adult Family     (skrót: MALTA ADULT FAMILY MA PAX HB)
Nr grupy Data Cena 
PMCT070707.07 - 21.07Impreza w trakcie realizacji15 dni
PMCT071414.07 - 28.07Impreza w trakcie realizacji15 dni
PMCT072121.07 - 04.08Sprzedaż zakończona15 dni
PMCT072828.07 - 11.08Sprzedaż zakończona15 dni
PMCT080404.08 - 18.08Sprzedaż zakończona15 dni
PMCT081111.08 - 25.08Sprzedaż zakończona15 dni
PMCT081818.08 - 01.095899 zł   5714 zł   PromocjaRezerwuj15 dni
PMCT082525.08 - 08.095399 zł   5214 zł   PromocjaRezerwuj15 dni
PMCT090101.09 - 15.095199 zł   5014 zł   PromocjaRezerwuj15 dni
PMCT090808.09 - 22.095199 zł   5014 zł   PromocjaRezerwuj15 dni

Terminy i ceny Malta - kurs j. angielskiego MA Adult Family     (skrót: MALTA ADULT FAMILY MA PAX HB)
Nr grupy Data Cena 
PMCT063030.06 - 21.07Impreza w trakcie realizacji22 dni
PMCT070707.07 - 28.07Impreza w trakcie realizacji22 dni
PMCT071414.07 - 04.08Impreza w trakcie realizacji22 dni
PMCT072121.07 - 11.08Sprzedaż zakończona22 dni
PMCT072828.07 - 18.08Sprzedaż zakończona22 dni
PMCT080404.08 - 25.08Sprzedaż zakończona22 dni
PMCT081111.08 - 01.09Sprzedaż zakończona22 dni
PMCT081818.08 - 08.097399 zł   7214 zł   PromocjaRezerwuj22 dni
PMCT082525.08 - 15.096799 zł   6614 zł   PromocjaRezerwuj22 dni
PMCT090101.09 - 22.096799 zł   6614 zł   PromocjaRezerwuj22 dni

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.