Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Kazimierz Dolny - kolonie Klub Urwisa z angielskim Wakacje

OFERTY ZIMOWE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE O NAS KONTAKT
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Kolonie

Polska

Miasto

Językowe

Język angielski

Kolonie w miejscowości

Kazimierz dolny

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Kazimierz dolny


Kazimierz Dolny - kolonie Klub Urwisa z angielskim (wiek )
Informacje
Galeria


» przejdź do galerii

Jakie atrakcje czekają Wasze pociechy?
Kazimierz Dolny nad Wisłą od lat przyciąga sławnych artystów, aktorów, pisarzy, malarzy oraz muzyków,
którzy w tym zabytkowym miasteczku i jego malowniczej okolicy czerpią inspirację i energię do swojej
pracy. Wykorzystując walory przyrodnicze i  kulturalne Kazimierza Dolnego, nasza wykwalifikowana
kadra sprawi, że podczas niezapomnianych wakacji dzieci będą miały okazję odkryć lub rozwinąć swoje
zdolności twórcze. Dzieci skorzystają z atrakcji położonych w bliskiej odległości od Kazimierza Dolnego,
takich jak np. Ogród Bajek w Janowcu. W Bałtowie odwiedzą zwierzyniec, a w miejscu odkrycia śladów
prehistorycznych gadów staną się odkrywcami i prawdziwymi paleontologami. Po zajęciach z prehistorii
przeniosą się znów do teraźniejszości i pobawią się na pobliskim dużym placu zabaw. W Nałęczowie
skorzystają z zespołu basenów w kompleksie SPA i odwiedzą palmiarnię w parku pałacowym. Warsztaty
czekoladowe w pijalni czekolady E. Wedel to atrakcja dla każdego dziecka. Oferujemy programy zróżnicowane pod względem profilu: bajeczne kolonie artystyczne i kolonie z językiem angielskim.



Program

Bajeczne kolonie Klub Urwisa z językiem angielskim 8-11 lat

Dla najmłodszych oferujemy coś innego niż typowe zajęcia lekcyjne polegające na siedzeniu w ławkach i wkuwaniu słówek. Nauka języka będzie polegała na zabawach i grach, głównie na świeżym powietrzu, śpiewaniu piosenek, urządzaniu mini-teatrzyku, oglądaniu filmów i grach planszowych. A może stworzymy własną piosenkę i nauczymy ją śpiewać całą kolonię? Zachęcimy i ośmielimy Wasze dzieci do swobodnej rozmowy. Wycieczki do Ogrodu Bajek w Janowcu, JuraParku w Bałtowie i wędrówki po okolicznych lessowych wąwozach dostarczą wielu wrażeń i tematów do rozmowy po angielsku

Program fakultatywny

Rejs statkiem po Wiśle do Krowiej Wyspy – rezerwatu przyrody. Następnie przeprawa przez rzekę i zwiedzanie zamku w Janowcu – renesansowej fortecy wybudowanej na wiślanej skarpie, a także barokowego dworu i starego, spichlerza. Cena ok. 30 zł (chętni odwiedzą Magiczne Ogrody, cena ok. 25 zł).

Wycieczka do Puław. Zwiedzanie pięknego zespołu pałacowo-parkowego Czartoryskich i kąpiel w basenie. Cena ok. 40 zł.

Park linowy – dodatkowe przejścia. Cena ok. 20 zł/trasa.



Świadczenia

Zakwaterowanie: 10 noclegów. Dom Pracy Twórczej – „Dom Dziennikarza” położony w cichym miejscu, nad malowniczym Wąwozem Małachowskiego, w trzyhektarowym, leśnym terenie z dużym ogrodem, ok. 500 m od kazimierskiego rynku. Pokoje 2-, 3-osobowe z łazienkami. W ośrodku znajdują się sale wielofunkcyjne, bar z napojami i bezpłatny internet bezprzewodowy.

Wyżywienie: śniadania i kolacje w formie bufetu, obiady serwowane do stołu. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną. Na terenie ośrodka uczestnicy mają dostęp do wody pitnej. Możliwość zamówienia (co najmniej 7 dni przed rozpoczęciem imprezy) diety: wegetariańskiej lub bezglutenowej.

Transport: autokar turystyczny (na trasie z Lublina - minibus), bezpośredni na trasach z Warszawy, Łodzi przez Radom i Katowic przez Kraków i Kielce. Na pozostałych trasach możliwe są przesiadki oraz przejazd minibusem. Ubezpieczenie: NNW - 15.000 PLN. Opieka pedagogiczna. Realizacja programu.



Informacje praktyczne

Cena nie obejmuje dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży. Uczestnicy powinni mieć ze sobą: strój kąpielowy, ręcznik, klapki, mały plecak na wycieczki, kurtkę przeciwdeszczową, dres, okrycie głowy i krem z filtrem. Prosimy pamiętać o zabraniu wypełnionej karty kwalifikacyjnej.



» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Kazimierz Dolny - kolonie Klub Urwisa z angielskim     (skrót: KAZIMIERZ ANGIELSKI 8-11 PAX FB)
Nr grupy Data Cena 

kod imprezy: PPKD~KAZIMIERZ_ANGIELSKI_8-11_PAX_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.