Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Międzywodzie - Art Camp Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy Międzywodzie
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Morze

Artystyczne

Plastyka

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Miedzywodzie

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Miedzywodzie


Międzywodzie - Art Camp (wiek 8-18)
Informacje
Galeria




» przejdź do galerii

Międzywodzie - prawdopodobnie najlepsze miejsce na Twój wymarzony obóz !!!

Program

Celem warsztatów jest doskonalenie sprawności manualnych, pobudzanie twórczej inwencji oraz wprowadzenie w świat projektowania, charakteryzacji i stylizacji. Codzienne 2- , 3 - godzinne bloki tematyczne obejmą:

1. Podstawy rysunku i malarstwa przy pomocy takich technik jak: ołówek, tusz, węgiel, flamaster poznacie zasady szkicu i rysunku światłocieniowego. Stworzycie swoje własne dzieła malarskie!

2. Projektowanie, ozdabianie i wykonywanie przedmiotów użytkowych: decoupage – w oryginalny sposób ozdobicie przedmioty użytkowe; biżuteria - własnoręcznie wykonacie elementy; rzeźba – nauczycie się kompozycji rzeźbiarskiej, jak zestawiać różne materiały.

3. Projektowanie, ozdabianie garderoby oraz jej elementów: Waszym zadaniem będzie zaprojektowanie, a następnie wykonanie własnej, niepowtarzalnej koszulki.

Wszystko to odbędzie się pod okiem profesjonalistów z Uniwersytetu Artystycznego.

Na koniec wspólnie zorganizujemy obozowy wernisaż!

Po zajęciach tematycznych czeka na Was jeszcze wiele przygód:

a. Pełen Relaks: tylko Wy, morze, promienie słońca i piękna, piaszczysta plaża.

b. Sport to zdrowie: zajęcia sportowe i rekreacyjne: plażowa piłka siatkowa i nożna, badminton, kąpiele w morzu pod nadzorem ratownika, spartakiady, wyścigi rzędów i konkursy z nagrodami.

c. Ty druha we mnie masz… Integracja obozowa: ognisko oraz chrzest morski, a także zajęcia wieczorne: „Mam talent”, „Śluby obozowe”, karaoke i dyskoteka w rytmie największych przebojów i wiele innych ciekawych propozycji.

d. Rusz głową: różnorakie gry planszowe, terenowe i fabularne (Mafia, Prawo Dżungli, Dixit, Alias Party, Białe i Czarne Historie) rozwijające wyobraźnię i uczące współpracy w grupie.

e. Sokole oko: zostaniecie wojownikami podczas Lasermanii - nowoczesnej zabawy z karabinkami z wiązką światła, w czasie której strzelacie w przeciwnika, a jego opaska zlicza trafienia!

Program fakultatywny

Fotorelacja – wspomnienia z wakacji w formie zdjęć zapisanych na płycie CD – 40 PLN

Fotorelacja – wspomnienia z wakacji w formie zdjęć do pobrania online – 35 PLN

Archery Tag - to drużynowa walka na łuki za pomocą specjalnych, bezpiecznych strzał z piankowym grotem. Strzała nie pozostawia żadnych siniaków po uderzeniu jest więc doskonałą aktywnością dla dzieci i młodzieży. Nie wymagane jest doświadczenie w strzelaniu - 35 PLN

Bitwa Paintballowa - różne scenariusze gier (w cenie: sprzęt, umundurowanie oraz 150 kul) - 49 PLN

Lasermania - bezpieczna zabawa z karabinkami strzelającymi wiązką lasera do opasek zliczających trafienia - 45 PLN

Bumper Ball - super zabawa w przezroczystych kulach - 45 PLN

Deska SUP - nowa forma aktywności wodnej polegająca na relaksie i obcowania z przyrodą podczas pływania na szerokiej desce za pomocą wiosła. To sport łatwy, przyjemny, bezpieczny i polecany dla wszystkich niezależnie od wieku - 30 PLN

Termy Maltańskie w Poznaniu - zabawa w największym tego typu Aquaparku w Polsce, położonym nad jeziorem Malta. Czeka na Was mnóstwo atrakcji m.in. zjeżdżalnie kamikadze, dzika rzeka, zjeżdżalnia wielotorowa oraz multimedialna, zjeżdżalnia pontonowa i turbozjeżdżalnia, basen z falami, statek piracki, basen solankowy czy wypływowy basen relaksacyjny! - 295 PLN

Oceanarium i Aquapark w Stralsund (Niemcy) – wycieczka do najnowocześniejszego oceanarium w Europie i wspaniała zabawa w wodnym parku rozrywki - 280 PLN

Serengeti Park (Niemcy) - to unikalne połączenie największego w Europie safari z niezwykłym parkiem rozrywki! Podczas przejażdżki klimatycznym dwupiętrowym autobusem po trasie safari o długości 10 km można podziwiać aż 1500 zwierząt, żyjących swobodnie na rozległych wolnych wybiegach, odzwierciedlających 16 stref geograficznych na kilku kontynentach. Bilet wstępu obejmuje również ponad 40 atrakcji w parku rozrywki, w tym porywające przejażdżki łodziami odrzutowymi, terenowymi jeepami, motorówkami czy quadami oraz fascynujące pokazy, spektakle z afrykańską muzyką i wyprawę do safari w dżungli z ponad 200 małpami na otwartych wybiegach! Spędzimy również czas na głaskaniu zwierząt bez żadnych ograniczeń w nowym mini-zoo (alpaki, kozy i osiołki i inne maluchy) - 300 PLN

Heide Park (Niemcy) - całodniowa wycieczka do największego lunaparku w północnych Niemczech. Główne atrakcje: Krake- niesamowity rollercoaster, Desert Race ( w 2,4s. przyspiesza do 100 km/h). Scream (największa na świecie swobodna wieża spadania – 103m). Atrakcje w tym parku zalecane są dla młodzieży od lat 12 lat, przy minimalnym wzroście 140 cm. -320 PLN

Tropikalna Wyspa k. Berlina (Niemcy) - największy na świecie kryty, tropikalny park wodny. Na powierzchni 66 tys. m kw. znajdują się m.in. złote plaże, baseny, zjeżdżalnie - w tym największa w Niemczech, która wznosi się na wysokość 27 m, tropikalny las czy egzotyczne zwierzęta - 330 PLN

Cena całodziennych wycieczek obejmuje: ciepły posiłek, transport, bilety wstępu, obsługę pilota, prowiant oraz ubezpieczenie KL i NNW za granicą. Wymagane jest posiadanie ważnego paszportu lub dowodu osobistego.

Zakwaterowanie

10 noclegów ( 9 noclegów podczas VI turnusu) w Międzycechowym Ośrodku Wypoczynkowym w Międzywodziu. Pokoje 2-, 3-, 4- osobowe z łazienkami. Na 1,5 hektarowym zalesionym i ogrodzonym terenie znajduje się plac zabaw, miejsce na ognisko i grilla, piaszczyste boisko do gry w siatkówkę i badmintona.

Możliwość wykupienia diety wegetariańskiej- 100 PLN/os/pobyt

Wszelkie życzenia dotyczące zakwaterowania będą rozpatrywane w miarę możliwości.

Świadczenia


Nocleg
Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki + deser) w stołówce ośrodka. Pierwszy posiłek – kolacja w dniu przyjazdu. Ostatni posiłek – śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant w drogę powrotną
Transport: autokar turystyczny
Ubezpieczenie: Signal Iduna S.A.
Opieka pedagogiczna
Realizacja programu

Informacje praktyczne

Cena nie obejmuje dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży, kosztów imprez fakultatywnych.

Uczestnicy wyjeżdżający za granicę muszą posiadać ważny paszport lub dowód osobisty. Zakup wycieczek fakultatywnych nieznacznie wpłynie na realizację programu obozowego.

Planowany dojazd do ośrodka ok. godz. 19:30, planowany wyjazd z ośrodka o godz. 07:30. Dojazd własny: zapraszamy na godzinę 18:30, wyjazd nie później niż o godz. 08:00.

Gwarantujemy całodobowy dostęp do wody pitnej dla uczestników obozu - w miarę możliwości prosimy o zabranie ze sobą metalowego kubka lub bidonu.

Osoby, które wykupią fotorelację na płycie CD otrzymają ją drogą listowną po zakończeniu obozu.

Adres obiektu: ul. Spokojna 1, Międzywodzie

Informacje o cenie

Podana cena imprezy nie zawiera obowiązkowych składek na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny - 2 PLN oraz Turystyczny Fundusz Pomocowy - 2 PLN

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Międzywodzie - Art Camp   (skrót: MIEDZYWODZIE ART CAMP PAX FB)
27.06 - 07.07.2021
 11 dni / APMC0627
1849 zł Plan podróżyRezerwuj
10.08 - 20.08.2021
 11 dni / APMC0810
1849 zł   1749 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
21.08 - 30.08.2021
 10 dni / APMC0821
1749 zł   1649 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj

kod imprezy: APMC~MIEDZYWODZIE_ART_CAMP_PAX_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Signal Iduna    Subwencja PFR