Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Muszyna - obóz tenisowy Wakacje

OFERTY ZIMOWE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE O NAS KONTAKT
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Góry

Sporty indywidualne

Tenis ziemny

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Muszyna

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Muszyna


Muszyna - obóz tenisowy (wiek 10-18)
Informacje
Galeria



» przejdź do galerii

Obóz tenisowy 10-18 lat



Program

Jeśli jesteś pasjonatem tenisa ziemnego albo chciałbyś rozpocząć przygodę z tym sportem przygotowaliśmy program na najwyższym poziomie. Oddajemy do Twojej dyspozycji wykwalifikowanych trenerów tenisa odnoszących sukcesy z młodymi zawodnikami, profesjonalny kompleks kortów tenisowych ziemnych i ze sztucznej trawy, indywidualnie dobrane rakiety firmy BABOLAT. Zapraszamy na prawdziwe treningi tenisowe!

Zapewniamy treningi prowadzone na najwyższym poziomie przez wykwalifikowanych trenerów, zarówno dla początkujących jak i zaawansowanych graczy. Wysoki poziom zajęć zapewnia profesjonalna Szkoła Tenisa opiekująca się wieloma medalistami Mistrzostw Polski. Każdy uczestnik ma zagwarantowane treningi na kortach ziemnych oraz ze sztucznej trawy. Program obejmuje naukę i doskonalenie gry w tenisa: trening 2,5 godz. dziennie w grupach 4-6 osób, wykorzystanie techniki wideo z analizą i korektą błędów, zastosowanie nowoczesnych materiałów szkoleniowych, udział w sparingach, meczach kontrolnych i turnieju tenisowym z nagrodami. Organizator zapewnia rakiety tenisowe HEAD i piłeczki. Poza tenisem uczestnicy obozu spędzają aktywnie czas na zajęciach rekreacyjno-sportowych zaczerpniętych z programu „Fabryka adrenaliny”. Zajęcia przy muzyce (co drugi dzień x 1,5 godz.) – mają na celu dobrą zabawę w rytmach muzyki, a przy okazji naukę prostych kroków tanecznych i poprawę podstawowych parametrów fizycznych. Zajęcia linowe (co drugi dzień x 1,5 godz.) – budowa wieży, most tybetański, tyrolka, wspinanie po specjalnie przygotowanym drzewie, slackline, drabina sznurowa. NOWOŚĆ! BIG SWING czyli skok wahadłowy na linie z platformy. Gry zespołowe: (co drugi dzień x 1,5 godz.) zajęcia z poszczególnych dyscyplin sportowych takich jak: piłka nożna, koszykówka, plażowa piłka siatkowa. Orientering (co drugi dzień x 1,5 godziny) – wyprawa korytem w górę rzeki, nauka czytania mapy, posługiwanie się kompasem i krótkofalówką, bieg na orientacje, podchody. Survival (2x1,5 godziny) – jak przetrwać w trudnych warunkach. Budowanie szałasu, rozpalanie ogniska bez użycia zapałek, przeprawy rzeczne, filtrowanie wody, nauka wiązania węzłów i splotów, nauka czytania mapy. Strzelanie (2 x 1,5 godziny) – obejmują strzelanie statyczne z łuku i broni pneumatycznej (karabin, pistolet) NOWOŚC! Strzelectwo dynamiczne (strzelanie w różnych pozycjach ze stanowisk, podczas pokonywania toru sprawnościowego). Rowery górskie: (2 x 1,5 godziny) wycieczka w góry w terenie o różnej skali trudności. Uczestnicy wycieczki pokonują górzysty teren, a przed nimi rozpościera się panorama miasta. Paintball (1 x 1,5 godziny ok. 200 kulek na osobę) – każdy uczestnik wyposażony w mundur, maskę, ochraniacze i marker staje się żołnierzem i wspólnie ze swoją drużyną dąży do zwycięstwa. Uczestnicy grają według określonego scenariusza. Pierwsza pomoc przedmedyczna (2 x 1,5 godziny) czyli nauka podstawowych zasad pierwszej pomocy. Ponadto: spływ pontonem (1 x ok. 3,5 godziny) – trasa spływu malowniczą Doliną Popradu zaskoczy Cię swoim pięknem, a szybki nurt rzeki przyniesie wiele emocji. Rzeka graniczy ze Słowacją, więc na drugim brzegu witamy się Ahoj. Długość trasy, to blisko 14 km. Aquapark: wyjście do Aquaparku zależne od warunków atmosferycznych, basen odkryty na terenie Ośrodka bez ograniczeń.


Zakwaterowanie

10 noclegów w Ośrodku Sportu i Rekreacji Alpina Sport w Muszynie-Złockie. Obiekt w całości ogrodzony i monitorowany. Zakwaterowanie w pokojach 2-, 3-, 4-, 5-, 6- osobowych oraz pokoje typu studio 2+4. Wszystkie pokoje z łazienkami.



Świadczenia

Zakwaterowanie: 10 noclegów.
Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki + deser wydawany przy obiedzie) w stołówce ośrodka. Śniadania i kolacje o dużym urozmaiceniu w formie bufetu, obiady serwowane do stolików, z możliwością dokładek. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant za obiad na drogę powrotną. Możliwość zamówienia diety wegetariańskiej bez dodatkowych opłat.
Transport: autokar turystyczny z klimatyzacją.
Ubezpieczenie: Signal Iduna Polska TU S.A.: NNW 15.000 PLN.
Opieka pedagogiczna, instruktorska w trakcie zajęć specjalistycznych. Realizacja programu.



Informacje praktyczne

Cena nie obejmuje dopłat za transport z miast wyszczególnionych w rozkładzie jazdy. Wymagany ekwipunek: latarka, niewielki plecak, obuwie do pieszych wycieczek, czapkę z daszkiem, okulary przeciwsłoneczne, krem z filtrem UV, legitymacja szkolna, obuwie na korty ziemne (bez ostrych krawędzi i karbowanej podeszwy). Obowiązkowo ze względów higienicznych własny kask rowerowy.

Planowany przyjazd do ośrodka ok. godz. 20.30. Planowany wyjazd z ośrodka ok. godz. 07.15. Dojazd własny: przyjazd nie wcześniej niż o godz. 20.00, wyjazd nie później niż o godz. 07.15.



» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Muszyna - obóz tenisowy     (skrót: MUSZYNA ALPINA TENIS PAX FB)
Nr grupy Data Cena 
OPSM062222.06.2019 - 02.07.20191799 zł Plan podróżyRezerwuj11 dni
OPSM070303.07.2019 - 13.07.20191799 zł Plan podróżyRezerwuj11 dni
OPSM071414.07.2019 - 24.07.20191799 zł Plan podróżyRezerwuj11 dni
OPSM072525.07.2019 - 04.08.20191799 zł Plan podróżyRezerwuj11 dni
OPSM080505.08.2019 - 15.08.20191799 zł Plan podróżyRezerwuj11 dni
OPSM081616.08.2019 - 26.08.20191799 zł Plan podróżyRezerwuj11 dni

kod imprezy: OPSM~MUSZYNA_ALPINA_TENIS_PAX_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.