Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Niechorze - Baltic Cliff Apartments Spa & Wellness - Wczasy (NA ZAPYTANIE) Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Wczasy

Polska


Niechorze - Baltic Cliff Apartments Spa & Wellness - Wczasy (NA ZAPYTANIE)
Informacje
Galeria



» przejdź do galerii
Program

Baltic Cliff Apartments Spa & Wellness położony jest w znanej i niezwykle atrakcyjnej turystycznie miejscowości Niechorze, słynącej z szerokich, piaszczystych plaż i urokliwej latarni morskiej. Okoliczne lasy sosnowo-brzozowe zachęcają do spacerów i wycieczek rowerowych, a miłośników natury zaprasza rezerwat przyrody - jezioro Liwia Łuża, gdzie żyją m.in. chronione gatunki ptaków. Do Państwa dyspozycji oddajemy komfortowe, ciekawie zaaranżowane i bogato wyposażone apartamenty. W tym miejscu każdy poczuje się wyjątkowo - architekci zadbali o to, aby Baltic Cliff nie był wyłącznie standaryzowanym obiektem, ale miejscem pełnym pasji, kolorów, jakości i prestiżu.

Program fakultatywny




Zakwaterowanie

Apartamenty:

Apartamenty Junior Suite - są to apartamenty jednopokojowe, łączące zalety salonu i sypialni. Metraż apartamentu Junior Suite, mieszczącego do 2 osób oscyluje w granicach 26-27 m2. Każdy apartament wyposażony jest w wygodne 2-osobowe łóżko z możliwością rozsunięcia, funkcjonalne meble, przestronną łazienkę z kabiną prysznicową oraz toaletą, telewizor, w pełni wyposażony aneks kuchenny z nowoczesnymi urządzeniami elektrycznymi, które umożliwią samodzielne gotowanie (lodówka, płyta grzewcza, czajnik elektryczny), stół z krzesłami, balkon/taras lub wyjście na patio.

Apartamenty Superior Suite - oferują dla Państwa dwa luksusowo wykończone i przytulne pokoje: salon oraz unikalną sypialnię. Metraż apartamentu wynosi 31 m2. Możliwa ilość Gości w apartamentach typu Superior standardowo wynosi 2 osoby, jednakże dzięki rozkładanej sofie, stanowiącej wyposażenie apartamentu, istnieje możliwość przyjęcia dodatkowych 2 osób. Każdy z apartamentów wyposażony jest w wygodne 2-osobowe łóżko z możliwością rozsunięcia, kanapę, funkcjonalne meble, przestronną łazienkę z kabiną prysznicową oraz toaletą, telewizor, w pełni wyposażony aneks kuchenny z nowoczesnymi urządzeniami elektrycznymi, które umożliwią samodzielne gotowanie (lodówka, płyta grzewcza, czajnik elektryczny), stół z krzesłami, balkon lub taras.

Apartamenty Prestige Suite - oferują dla Państwa dwa luksusowo wykończone i przytulne pokoje: salon oraz unikalną sypialnię. Metraż apartamentu oscyluje w granicach 34 – 40 m2. Możliwa ilość Gości w apartamentach typu Prestige standardowo wynosi 2 osoby, jednakże dzięki rozkładanej sofie, stanowiącej wyposażenie apartamentu, istnieje możliwość przyjęcia dodatkowych 2 osób. Apartamenty wyposażone są w wygodne 2-osobowe łóżko z możliwością rozsunięcia, kanapę i funkcjonalne meble, przestronną łazienkę z kabiną prysznicową oraz toaletą, telewizor, w pełni wyposażony aneks kuchenny z nowoczesnymi urządzeniami elektrycznymi, które umożliwią samodzielne gotowanie (lodówka, płyta grzewcza, czajnik elektryczny), stół z krzesłami, balkon lub taras.



Świadczenia

Do dyspozycji gości: pokój zabaw dla dzieci (w tym konsola PlayStation 4), stół do ping ponga ( w okresach dostępności) oraz cymbergaj, sprzęt fitness, darmowe Wi-Fi, monitorowany parking, duży taras z pięknym widokiem oraz klimatyczna Kawiarnia Le Champagne, Strefa SPA & Wellness, w skład której wchodzą: przestronny basen, 2 mini baseny z hydromasażem, kubeł zimnej wody, tepidarium, sauny fińska i rzymska, grota lodowa oraz gabinety odnowy biologicznej (masaże dodatkowo płatne).

Wyżywienie: śniadania oraz obiadokolacje w formie bufetu szwedzkiego serwowane w Restauracji Baltic Cliff. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. Każdy apartament wyposażony jest w aneks kuchenny z lodówką, kuchenką oraz czajnikiem, umożliwiający samodzielne gotowanie.

Świadczenia: 4 noclegi w apartamencie Junior, Superior lub Prestige Suite, codzienne śniadania oraz obiadokolacje w formie bufetu szwedzkiego, serwowane w Restauracji Baltic Cliff, dostęp do strefy SPA & Wellness, pokój zabaw dla dzieci, słodki poczęstunek w Kawiarni Le Champagne, 5% rabatu na zabiegi i masaże w Strefie SPA (nie łączy się z innymi bonami ani rabatami), bezpłatny wstęp na okresowo organizowane wieczory muzyczne w Kawiarni Le Champagne, ręczniki dla każdej osoby w apartamencie oraz szlafroki dla pełnoletnich gości, monitorowany parking (w okresie 12.06-17.09.2017 parking będzie płatny i cena wynosi 25zl za dobę) , darmowe Wi- Fi.



Informacje praktyczne

Uwagi: Zakwaterowanie w dniu przyjazdu od godz.16.00, wykwaterowanie w dniu wyjazdu do godz. 12.00.
Świadczenia rozpoczynają się obiadokolacją w dniu przyjazdu oraz kończą śniadaniem w dniu wyjazdu.
Cena nie obejmuje napojów do obiadokolacji oraz opłaty klimatycznej – 2 zł/os/doba.
Udogodnienia dla rodzin z dziećmi: krzesełka i sztućce dla najmłodszych w Restauracji Baltic Cliff, nocnik, wanienka do mycia, możliwość wynajęcia łóżeczka do spania.
Dopłata za zwierzę – 50 zł/doba.

Cennik dostawek:

Dziecko do 6 lat bez dostawki – gratis.
Dopłata za łóżeczko dla dzieci w wieku do 3 lat – 25 zł/doba
Dopłata za dziecko w wieku do 6 lat, śpiące na rozkładanej sofie, stanowiącej wyposażanie apartamentu Superior lub Prestige – 49 zł/doba
Dopłata za dziecko od 7 do 10 lat, śpiące na rozkładanej sofie, stanowiącej wyposażanie apartamentu Superior lub Prestige – 79 zł/doba
Dopłata za nocleg na rozkładanej sofie w apartamencie Superior lub Prestige dla osoby powyżej 10 lat – 140 zł/doba.

UWAGA: OFERTA NA ZAPYTANIE!
Rezerwacja w systemie nie jest równoznaczna z rezerwacją miejsc w hotelu, po założeniu rezerwacji prosimy o oczekiwanie na potwierdzenie.



» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe (obowiązuje do 30.06.2018)     » Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe (obowiązuje od 01.07.2018)     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Niechorze - Baltic Cliff Apartments Spa & Wellness (NA ZAPYTANIE)     (skrót: APARTAMENTY - JUNIOR SUITE NIECHORZE DBL HB)
Nr grupy Data Cena 
APWN082626.08 - 30.082236 złRezerwuj5 dni
APWN090202.09 - 06.091796 złRezerwuj5 dni
APWN090909.09 - 13.091796 złRezerwuj5 dni
APWN092323.09 - 27.091476 złRezerwuj5 dni
APWN100707.10 - 11.101316 złRezerwuj5 dni
APWN101414.10 - 18.101316 złRezerwuj5 dni
APWN102121.10 - 25.101316 złRezerwuj5 dni
APWN110404.11 - 08.111236 złRezerwuj5 dni
APWN111111.11 - 15.111236 złRezerwuj5 dni
APWN111818.11 - 22.111236 złRezerwuj5 dni
APWN112525.11 - 29.111236 złRezerwuj5 dni
APWN120202.12 - 06.121076 złRezerwuj5 dni
APWN120909.12 - 13.121076 złRezerwuj5 dni
APWN121616.12 - 20.121076 złRezerwuj5 dni

Terminy i ceny Niechorze - Baltic Cliff Apartments Spa & Wellness (NA ZAPYTANIE)     (skrót: APARTAMENTY - PRESTIGE SUITE NIECHORZE DBL HB)
Nr grupy Data Cena 
APWN082626.08 - 30.083476 złRezerwuj5 dni
APWN090202.09 - 06.092396 złRezerwuj5 dni
APWN090909.09 - 13.092396 złRezerwuj5 dni
APWN092323.09 - 27.092076 złRezerwuj5 dni
APWN100707.10 - 11.101756 złRezerwuj5 dni
APWN101414.10 - 18.101756 złRezerwuj5 dni
APWN102121.10 - 25.101756 złRezerwuj5 dni
APWN110404.11 - 08.111636 złRezerwuj5 dni
APWN111111.11 - 15.111636 złRezerwuj5 dni
APWN111818.11 - 22.111636 złRezerwuj5 dni
APWN112525.11 - 29.111636 złRezerwuj5 dni
APWN120202.12 - 06.121516 złRezerwuj5 dni
APWN120909.12 - 13.121516 złRezerwuj5 dni
APWN121616.12 - 20.121516 złRezerwuj5 dni

Terminy i ceny Niechorze - Baltic Cliff Apartments Spa & Wellness (NA ZAPYTANIE)     (skrót: APARTAMENTY-SUPERIOR SUITE NIECHORZE DBL HB)
Nr grupy Data Cena 
APWN082626.08 - 30.082596 złRezerwuj5 dni
APWN090202.09 - 06.092116 złRezerwuj5 dni
APWN090909.09 - 13.092116 złRezerwuj5 dni
APWN092323.09 - 27.091756 złRezerwuj5 dni
APWN100707.10 - 11.101556 złRezerwuj5 dni
APWN101414.10 - 18.101556 złRezerwuj5 dni
APWN102121.10 - 25.101556 złRezerwuj5 dni
APWN110404.11 - 08.111436 złRezerwuj5 dni
APWN111111.11 - 15.111436 złRezerwuj5 dni
APWN111818.11 - 22.111436 złRezerwuj5 dni
APWN112525.11 - 29.111636 złRezerwuj5 dni
APWN120202.12 - 06.121276 złRezerwuj5 dni
APWN120909.12 - 13.121276 złRezerwuj5 dni
APWN121616.12 - 20.121276 złRezerwuj5 dni

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.