Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Infolinia Almatur  +48 42 637 11 22  pn-pt  godz.10-17

Kolonie i obozy, wakacje 2022

kolonie i obozy
wakacje
KOLONIE I OBOZY PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE KONTAKT
menuKolonie i obozy
infoliniawyszukiwarka
Skorzystaj z wyszukiwarki
Kolonie i obozy młodzieżowe


Kolonie i obozy Wakacje Obozy młodzieżowe Kolonie Paintball

Obozy młodzieżowe Kolonie Paintball

Obozy młodzieżowe
Polska
Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Paintballowy Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Paintballowy 11 dni wiek 10-18 lat
Borne Sulinowo - obóz paintballowy Borne Sulinowo - obóz paintballowy 11 dni wiek 12-18 lat
Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy 11 dni wiek 10-18 lat
Dźwirzyno - obóz paintballowy Dźwirzyno - obóz paintballowy 11 dni wiek 12-18 lat
Gierłoż - obóz paintballowy Gierłoż - obóz paintballowy 11 dni wiek 11-18 lat
Janów Lubelski - obóz paintball i survival Janów Lubelski - obóz paintball i survival 11 dni wiek 14-17 lat
Jarosławiec - Obóz Archery Tag i Paintball Jarosławiec - Obóz Archery Tag i Paintball 11 dni wiek 11-17 lat
Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball 11 dni wiek 12-18 lat
Krynica Morska - obóz survival i paintball Krynica Morska - obóz survival i paintball 11 dni wiek 12-18 lat
Mierzyn- kolonie i obóz survival i paintball Mierzyn- kolonie i obóz survival i paintball 11 dni wiek 7-18 lat
Murzasichle - obóz paintballowy Murzasichle - obóz paintballowy 11 dni wiek 12-18 lat
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny 11 dni wiek 10-18 lat
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus chłopcy Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus chłopcy 11 dni wiek 13-18 lat
Ostróda - obóz quadowo-paintballowy Ostróda - obóz quadowo-paintballowy 11 dni wiek 12-18 lat
Pogorzelica - obóz paintballowy Pogorzelica - obóz paintballowy 11 dni wiek 8-17 lat
Pokrzywna - Świat małego paintballa Pokrzywna - Świat małego paintballa 11 dni wiek 10-13 lat
Pokrzywna - Świat paintballa Pokrzywna - Świat paintballa 11 dni wiek 13-17 lat
Pokrzywna - Świat paintballa i ASG Pokrzywna - Świat paintballa i ASG 11 dni wiek 12-17 lat
Ponik na Jurze - Mania strzelania Ponik na Jurze - Mania strzelania 11 dni wiek 10-18 lat
Tresna - Mały paintball Tresna - Mały paintball 11 dni wiek 9-12 lat
Tresna - Obóz ASG Tresna - Obóz ASG 11 dni wiek 12-16 lat
Uniejów - obóz NERF Uniejów - obóz NERF 11 dni wiek 8-13 lat

Kolonie paintballowe będą świetną okazją do zabawy dla dzieci i nastolatków, które przepełnia energia. Taki obóz jest nie tylko rozrywkową, ale i produktywną formą aktywności. Pozwala spędzić sporo czasu w ruchu, w gronie znajomych w podobnym wieku. Umożliwia oderwanie się od szkoły, obowiązków, a przy tym daje okazję do nauki pracy w grupie. Paintball jako gra zespołowa wymaga odpowiedniej komunikacji między członkami jednej drużyny. Chęć pomocy kolegom pozwala więc zdobyć cenne, dodatkowe kompetencje w zakresie zarządzania, współpracy, a także umiejętnego planowania kolejnych ruchów.
Obozy z paintballem dla dzieci i młodzieży to świetna alternatywa dla przebywania przy komputerze. Używany w ramach zajęć sprzęt jest w pełni bezpieczny i sprawdzony. Pieczę nad zabawą pełni doświadczona kadra i instruktorzy, dzięki czemu rodzice nie muszą martwić się o swoje pociechy. Wiek i płeć nie mają tutaj żadnego znaczenia - niemal każdy może oddać się wir tej szalonej, radosnej rozrywki na świeżym powietrzu!
Kolonie i obozy młodzieżowe to świetna forma spędzania czasu dla dzieci i młodzieży szkolnej w wieku od 12 do 18 lat. Jako doświadczone biuro podróży oferujemy programy, zajęcia i aktywności, które są w pełni dostosowane do ich potrzeb i zainteresowań. Wybierając naszą ofertę, można skorzystać z obozów sportowych, windsurfingowych, rekreacyjnych, przygodowych, survivalowych, plastycznych, gitarowych, literackich i wielu innych. Liczba możliwości, tematów i motywów jest ogromna, dlatego dosłownie każdy znajdzie tutaj coś dla siebie. Co istotne, nasze kolonie młodzieżowe odbywają się w różnych lokalizacjach: w Polsce, za granicą, nad morzem, nad jeziorem, w górach i w miastach. Poza szerokim wachlarzem programów i zajęć, zapewniamy również wsparcie wykwalifikowanej kadry oraz instruktorów. Nasze obozy dla dzieci to starannie wyselekcjonowane propozycje, które spełniają potrzeby najbardziej wymagających uczestników. Gwarantują moc atrakcji, a przy tym dają czas na odpoczynek, zabawę i zawieranie nowych znajomości.



NASZA OFERTA
POLECAMY
DLA KLIENTA
INFORMACJE
Biuro Podróży Almatur
BPiT Almatur Łódź sp. z o.o.
90-417 Łódź, ul. Piotrkowska 59
tel. (42) 637 11 22
tel. (42) 632 93 73
fax. (42) 637 11 85
mail: lodz@almatur.pl
Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna, dzieci i studenci, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę na obozy, kolonie, obozy młodzieżowe i wycieczki objazdowe. Biuro Podróży Almatur propaguje aktywne, rekreacyjne oraz sportowe formy wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając, chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych czy koloniach dla dzieci. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, sportowe, kolonie dla dzieci to bezstresowe wakacje. Obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci to klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci oraz wycieczki objazdowe. Zapraszamy na obozy i kolonie letnie.

Klauzula informacyjna: Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
pfr    Subwencja PFR