Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Infolinia Almatur  +48 42 637 11 22  pn-pt  godz.10-17

Kolonie i obozy, wakacje 2023

kolonie i obozy
wakacje
KOLONIE I OBOZY PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE KONTAKT
menuKolonie i obozy
infoliniawyszukiwarka
Skorzystaj z wyszukiwarki


Obozy młodzieżowe Kolonie Paintball

Obozy młodzieżowe
Polska
Białka Tatrzańska - Obóz Narciarsko - Paintballowy - Archery Tag Białka Tatrzańska - Obóz Narciarsko - Paintballowy - Archery Tag 8 dni wiek 10-19 lat
Białka Tatrzańska - Obóz Paintball i Archery Tag Białka Tatrzańska - Obóz Paintball i Archery Tag 8 dni wiek 10-19 lat
Białka Tatrzańska - Obóz Snowboardowy - Paintballowy - Archery Tag Białka Tatrzańska - Obóz Snowboardowy - Paintballowy - Archery Tag 8 dni wiek 10-19 lat
Uniejów - zimowisko paintballowe Uniejów - zimowisko paintballowe 8 dni wiek 10-16 lat

Kolonie paintballowe będą świetną okazją do zabawy dla dzieci i nastolatków, które przepełnia energia. Taki obóz jest nie tylko rozrywkową, ale i produktywną formą aktywności. Pozwala spędzić sporo czasu w ruchu, w gronie znajomych w podobnym wieku. Umożliwia oderwanie się od szkoły, obowiązków, a przy tym daje okazję do nauki pracy w grupie. Paintball jako gra zespołowa wymaga odpowiedniej komunikacji między członkami jednej drużyny. Chęć pomocy kolegom pozwala więc zdobyć cenne, dodatkowe kompetencje w zakresie zarządzania, współpracy, a także umiejętnego planowania kolejnych ruchów.
Obozy z paintballem dla dzieci i młodzieży to świetna alternatywa dla przebywania przy komputerze. Używany w ramach zajęć sprzęt jest w pełni bezpieczny i sprawdzony. Pieczę nad zabawą pełni doświadczona kadra i instruktorzy, dzięki czemu rodzice nie muszą martwić się o swoje pociechy. Wiek i płeć nie mają tutaj żadnego znaczenia - niemal każdy może oddać się wir tej szalonej, radosnej rozrywki na świeżym powietrzu!
Kolonie i obozy młodzieżowe to świetna forma spędzania czasu dla dzieci i młodzieży szkolnej w wieku od 12 do 18 lat. Jako doświadczone biuro podróży oferujemy programy, zajęcia i aktywności, które są w pełni dostosowane do ich potrzeb i zainteresowań. Wybierając naszą ofertę, można skorzystać z obozów sportowych, windsurfingowych, rekreacyjnych, przygodowych, survivalowych, plastycznych, gitarowych, literackich i wielu innych. Liczba możliwości, tematów i motywów jest ogromna, dlatego dosłownie każdy znajdzie tutaj coś dla siebie. Co istotne, nasze kolonie młodzieżowe odbywają się w różnych lokalizacjach: w Polsce, za granicą, nad morzem, nad jeziorem, w górach i w miastach. Poza szerokim wachlarzem programów i zajęć, zapewniamy również wsparcie wykwalifikowanej kadry oraz instruktorów. Nasze obozy dla dzieci to starannie wyselekcjonowane propozycje, które spełniają potrzeby najbardziej wymagających uczestników. Gwarantują moc atrakcji, a przy tym dają czas na odpoczynek, zabawę i zawieranie nowych znajomości.



Kolonie i obozy dla dzieci
BPiT Almatur Łódź sp. z o.o.
90-417 Łódź, ul. Piotrkowska 59
tel. (42) 637 11 22
tel. (42) 632 93 73
mail: lodz@almatur.pl
Megawakacje.pl to sprawdzony sposób na udany wypoczynek. Nasza strona jest miejscem, w którym znajdziesz szeroką ofertę kolonii i obozów. Umieszczamy tutaj starannie wyselekcjonowane obozy i kolonie letnie oraz zimowe, które wyróżnia ciekawy, atrakcyjny program. Nasze kolonie i obozy rekreacyjne odbywają się w rozmaitych okolicznościach przyrody: nad morzem, w górach, w miastach i nad najpiękniejszymi, polskimi jeziorami. Przygotowaliśmy coś zarówno dla wielbiciela górskich wypraw, jak i dla osoby spragnionej relaksu i gorącego piasku pod stopami.
Choć większość naszych propozycji skupia się wokół aktywnego spędzania czasu, jak np. kolonie żeglarskie, sportowe, kolonie windsurfingowe czy taneczne, nie brakuje tutaj również innych ciekawych opcji wyjazdowych.
Megawakacje.pl - obozy i kolonie tematyczne dla każdego.
Oferta Megawakacje.pl skupia się wokół wakacji, obozów i kolonii tematycznych. Udostępniamy propozycje w 100% kolonie rekreacyjne, bez głównego motywu przewodniego, ale nie zapominamy też o osobach, które pragną rozwijać swoje pasje i zainteresowania. Zarezerwujesz u nas m.in. letnie obozy artystyczne - w sam dla kreatywnych dusz, które pragną poszerzać horyzonty, kolonie detektywistyczne, na których można poczuć się niczym Sherlock Holmes, a także rozmaite obozy fotograficzne, jeździeckie, deskorolkowe, przygodowe czy obozy i kolonie aktywne.
Kolonie i obozy letnie oraz zimowe z naszej oferty dają okazję do aktywnego wypoczynku i rozwoju pasji. To również szansa na poznanie osób o podobnych zainteresowaniach, znalezienie bratniej duszy, zdobycie wspaniałych wspomnień i nauczenie się zupełnie nowych rzeczy. Znajdź interesującą Cię kategorię i wybierz swój wymarzony, wakacyjny wyjazd na Megawakacje.pl. Gwarantujemy sprawną organizację, wsparcie wyszkolonej kadry, bezpieczeństwo, pakiet niezbędnych ubezpieczeń i niczym niezmącony wypoczynek. Zapraszamy do skorzystania z naszej wyjątkowej oferty kolonii i obozów letnich oraz zimowych.

Klauzula informacyjna: Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
pfr    Subwencja PFR