Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18 sb. 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Obozy młodzieżowe Aktywne Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Skorzystaj z wyszukiwarki
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Obozy młodzieżowe

Aktywne



Obozy młodzieżowe Aktywne

Obozy młodzieżowe
Polska
Borne Sulinowo - obóz ASG komandos Borne Sulinowo - obóz ASG komandos 11 dni wiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon 11 dni wiek 12-18
Brenna - beskidzki rajd konny Brenna - beskidzki rajd konny 11 dni wiek 12-17
Brenna - obóz jeździeckie wakacje w Beskidach Brenna - obóz jeździeckie wakacje w Beskidach 11 dni wiek 10-16
Czaplinek - obóz przygodowy Czaplinek - obóz przygodowy 11 dni wiek 8-12
Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz zakręcone wakacje Dąbki - obóz zakręcone wakacje 11 dni wiek 8-16
Dziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids Dziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids 11 dni wiek 8-13
Dziwnówek - obóz ASG Dziwnówek - obóz ASG 11 dni wiek 12-18
Dźwirzyno - obóz paintballowy Dźwirzyno - obóz paintballowy 11 dni wiek 10-18
Giby - obóz Świat 6 Przygód Giby - obóz Świat 6 Przygód 10, 11 dni wiek 9-18
Janów Lubelski - obóz jazdy konnej Janów Lubelski - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 12-17
Janów Lubelski - obóz Krav-Maga Janów Lubelski - obóz Krav-Maga 11 dni wiek 12-17
Janów Lubelski - obóz paintball i survival Janów Lubelski - obóz paintball i survival 11 dni wiek 14-17
Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy 11 dni wiek 14-17
Jarosławiec - obóz archery tag i paintball Jarosławiec - obóz archery tag i paintball 11 dni wiek 10-17
Jarosławiec - obóz Komandos Junior Jarosławiec - obóz Komandos Junior 11 dni wiek 9-17
Kołobrzeg - obóz jazdy konnej Kołobrzeg - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 8-18
Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - kolonia samoobrony i sportów walki Kortowo - kolonia samoobrony i sportów walki 11 dni wiek 8-11
Krynica Morska - obóz przygody Krynica Morska - obóz przygody 10, 11 dni wiek 8-15
Krynica Morska - obóz survival i paintball Krynica Morska - obóz survival i paintball 10, 11 dni wiek 12-18
Lesko SKI - obóz paintballowy Lesko SKI - obóz paintballowy 11 dni wiek 10-19
Lesko SKI - obóz Projekt Przygoda Lesko SKI - obóz Projekt Przygoda 11 dni wiek 8-19
Lesko SKI - obóz survivalowo-militarny Lesko SKI - obóz survivalowo-militarny 11 dni wiek 10-19
Lesko SKI - obóz szybowcowy Lesko SKI - obóz szybowcowy 11 dni wiek 10-19
Łazy Mielno - obóz indiańska przygoda Łazy Mielno - obóz indiańska przygoda 11 dni wiek 8-13
Mierzyn- kolonia i obóz rekreacyjny Mierzyn- kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-17
Mierzyn- kolonia i obóz survival i paintball Mierzyn- kolonia i obóz survival i paintball 11 dni wiek 7-17
Międzyzdroje - obóz survivalowo-militarny Międzyzdroje - obóz survivalowo-militarny 11 dni wiek 11-19
Mrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force Mrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force 11 dni wiek 10-13
Mrzeżyno - obóz militarny ASG Oddział Elitarny Mrzeżyno - obóz militarny ASG Oddział Elitarny 11 dni wiek 14-18
Mrzeżyno - obóz militarny Młody Komandos Mrzeżyno - obóz militarny Młody Komandos 11 dni wiek 8-13
Mrzeżyno obóz militarny Militarna Przygoda Mrzeżyno obóz militarny Militarna Przygoda 11 dni wiek 13-18
Mrzeżyno- obóz militarny snajperski Mrzeżyno- obóz militarny snajperski 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz Adventure Murzasichle - obóz Adventure 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz paintballowy Murzasichle - obóz paintballowy 11 dni wiek 12-18
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny 11 dni wiek 10-18
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus 11 dni wiek 10-18
Muszyna - obóz Military Camp Muszyna - obóz Military Camp 11 dni wiek 13-18
Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny 11 dni wiek 13-18
Pokrzywna - kolonia Świat Małego Paintballa Pokrzywna - kolonia Świat Małego Paintballa 11 dni wiek 10-13
Pokrzywna - kolonia w świecie zwierząt Pokrzywna - kolonia w świecie zwierząt 11 dni wiek 9-13
Pokrzywna - obóz Świat ASG Pokrzywna - obóz Świat ASG 11 dni wiek 13-17
Pokrzywna - obóz Świat Paintballa Pokrzywna - obóz Świat Paintballa 11 dni wiek 13-17
Pokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG Pokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG 11 dni wiek 12-17
Pokrzywna - obóz Świat Przygody Pokrzywna - obóz Świat Przygody 11 dni wiek 9-16
Pokrzywna - obóz Świat Wyzwań Pokrzywna - obóz Świat Wyzwań 11 dni wiek 10-17
Pokrzywna - obóz Świat Żywiołów Pokrzywna - obóz Świat Żywiołów 11 dni wiek 10-17
Ponik - Extreme Camp Ponik - Extreme Camp 11 dni wiek 10-18
Ponik - Mania Przetrwania Ponik - Mania Przetrwania 11 dni wiek 10-18
Ponik - obóz Sztuka Samoobrony Ponik - obóz Sztuka Samoobrony 11 dni wiek 12-17
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci ASG Węgierska Górka - obóz Pasjonaci ASG 11 dni wiek 11-14
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci paintballa Węgierska Górka - obóz Pasjonaci paintballa 11 dni wiek 9-13
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci przygód Węgierska Górka - obóz Pasjonaci przygód 11 dni wiek 9-13
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci wyzwań Węgierska Górka - obóz Pasjonaci wyzwań 11 dni wiek 9-15
Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda 11 dni wiek 12-18
Zamrzenica - kolonia Mały Strzelec Zamrzenica - kolonia Mały Strzelec 11 dni wiek 8-13
Zamrzenica - kolonia Mały Traper Zamrzenica - kolonia Mały Traper 11 dni wiek 8-13
Zamrzenica - obóz ASG Zamrzenica - obóz ASG 11 dni wiek 12-18
Zamrzenica - obóz paintballowo - survivalowy Zamrzenica - obóz paintballowo - survivalowy 11 dni wiek 12-18, 14-18
Zamrzenica - Sztuka Przetrwania Zamrzenica - Sztuka Przetrwania 11 dni wiek 12-18
Zawoja - obóz przygodowy Zawoja - obóz przygodowy 11 dni wiek 9-17
Zawoja - obóz Zdobywcy Górskich Szczytów Zawoja - obóz Zdobywcy Górskich Szczytów 11 dni wiek 12-17
Zbrosławice - kurs jeździectwa Zbrosławice - kurs jeździectwa 11 dni wiek 10-18
Zbrosławice - obóz angielski w siodle Zbrosławice - obóz angielski w siodle 11 dni wiek 10-18

Zagranica
Włochy - Kampania i Rzym - obóz rekreacyjny Włochy - Kampania i Rzym - obóz rekreacyjny 10 dni wiek 10-18
Włochy - Toskania i Liguria - obóz rekreacyjny Włochy - Toskania i Liguria - obóz rekreacyjny 10 dni wiek 10-18

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.