Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Infolinia Almatur  +48 42 637 11 22  pn-pt  godz.10-17

Kolonie i obozy, wakacje 2022

kolonie i obozy
wakacje
KOLONIE I OBOZY PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE KONTAKT
menuKolonie i obozy
infoliniawyszukiwarka
Skorzystaj z wyszukiwarki
Kolonie i obozy młodzieżowe
Kolonie i obozy Wakacje Obozy młodzieżowe Aktywne

Obozy młodzieżowe Aktywne

Obozy młodzieżowe
Polska
Bachorze - kolonia Komandos Junior Bachorze - kolonia Komandos Junior 11 dni wiek 8-12 lat
Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy 11 dni wiek 12-18 lat
Bieszczady - Lesko SKI - 9 Przygód w 9 Dni Bieszczady - Lesko SKI - 9 Przygód w 9 Dni 11 dni wiek 8-18 lat
Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Paintballowy Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Paintballowy 11 dni wiek 10-18 lat
Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Survivalowy Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Survivalowy 11 dni wiek 10-18 lat
Borek - obóz Jazda konna Borek - obóz Jazda konna 11 dni wiek 8-16 lat
Borne Sulinowo - obóz ASG komandos Borne Sulinowo - obóz ASG komandos 11 dni wiek 12-18 lat
Borne Sulinowo - obóz ASG zielony garnizon Borne Sulinowo - obóz ASG zielony garnizon 11 dni wiek 12-18 lat
Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy 11 dni wiek 12-18 lat
Borne Sulinowo - obóz paintballowy Borne Sulinowo - obóz paintballowy 11 dni wiek 12-18 lat
Brenna - beskidzki rajd konny Brenna - beskidzki rajd konny 11 dni wiek 12-17 lat
Brenna - jazda konna Brenna - jazda konna 11 dni wiek 10-16, 11-16 lat
Czaplinek - kolonia przygodowa Czaplinek - kolonia przygodowa 11 dni wiek 8-12 lat
Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy 11 dni wiek 12-18 lat
Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy 11 dni wiek 10-18 lat
Dąbki - obóz zakręcone wakacje Dąbki - obóz zakręcone wakacje 11 dni wiek 8-16 lat
Dźwirzyno - obóz paintballowy Dźwirzyno - obóz paintballowy 11 dni wiek 12-18 lat
Gierłoż - obóz 8 przygód Gierłoż - obóz 8 przygód 11 dni wiek 8-18 lat
Gierłoż - obóz kaskada militarny Gierłoż - obóz kaskada militarny 11 dni wiek 13-18 lat
Gierłoż - obóz militarny ASG Gierłoż - obóz militarny ASG 11 dni wiek 11-18 lat
Gierłoż - obóz paintballowo-gokartowy Gierłoż - obóz paintballowo-gokartowy 11 dni wiek 11-18 lat
Gierłoż - obóz paintballowy Gierłoż - obóz paintballowy 11 dni wiek 11-18 lat
Gierłoż - obóz quadowo-gokartowy Gierłoż - obóz quadowo-gokartowy 11 dni wiek 11-18 lat
Gierłoż - obóz quadowo-paintballowy Gierłoż - obóz quadowo-paintballowy 11 dni wiek 11-18 lat
Gierłoż - obóz rowerowy Gierłoż - obóz rowerowy 11 dni wiek 13-18 lat
Gierłoż - quady&paintball&przygoda junior Gierłoż - quady&paintball&przygoda junior 11 dni wiek 8-11 lat
Grotniki - obóz Pięć Mega Przygód Grotniki - obóz Pięć Mega Przygód 11 dni wiek 8-12 lat
Janów Lubelski - obóz Krav-Maga Janów Lubelski - obóz Krav-Maga 11 dni wiek 12-17 lat
Janów Lubelski - obóz paintball i survival Janów Lubelski - obóz paintball i survival 11 dni wiek 14-17 lat
Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy 11 dni wiek 14-17 lat
Jantar - Poszukiwacze przygód Jantar - Poszukiwacze przygód 11 dni wiek 12-18 lat
Jarosławiec - Obóz Archery Tag i Paintball Jarosławiec - Obóz Archery Tag i Paintball 11 dni wiek 11-17 lat
Jarosławiec - Obóz Jazdy Konnej Jarosławiec - Obóz Jazdy Konnej 11 dni wiek 7-17, 7-16 lat
Jarosławiec - Obóz Komandos Junior Jarosławiec - Obóz Komandos Junior 11 dni wiek 9-17 lat
Karpacz - obóz Karkonosze Adventure Karpacz - obóz Karkonosze Adventure 11 dni wiek 10-17 lat
Kołobrzeg - Obóz Jazdy Konnej Kołobrzeg - Obóz Jazdy Konnej 11 dni wiek 7-18 lat
Kołobrzeg - Survival i Bushcraft CAMP Kołobrzeg - Survival i Bushcraft CAMP 11 dni wiek 13-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki 11 dni wiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball 11 dni wiek 12-18 lat
Kortowo - kolonia przygodowa Kortowo - kolonia przygodowa 11 dni wiek 8-11 lat
Kortowo - kolonia samoobrony i sportów walki Kortowo - kolonia samoobrony i sportów walki 11 dni wiek 8-11 lat
Kraków - Przygoda po krakowsku NAD JEZIOREM Kraków - Przygoda po krakowsku NAD JEZIOREM 11 dni wiek 8-18 lat
Krynica Morska - obóz przygody Krynica Morska - obóz przygody 11 dni wiek 8-15 lat
Krynica Morska - obóz survival i paintball Krynica Morska - obóz survival i paintball 11 dni wiek 12-18 lat
Lądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej Lądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej 11 dni wiek 7-14 lat
Lewin Kłodzki - obóz jazdy konnej Lewin Kłodzki - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 8-16 lat
Łeba - Kolonie Łebskie wakacje Łeba - Kolonie Łebskie wakacje 11 dni wiek 8-12 lat
Mierzyn- kolonie i obóz survival i paintball Mierzyn- kolonie i obóz survival i paintball 11 dni wiek 7-18 lat
Międzybrodzie Żywieckie -  #Żarski PRO-bike (full & e-bike) Międzybrodzie Żywieckie - #Żarski PRO-bike (full & e-bike) 11 dni wiek 13-17 lat
Międzybrodzie Żywieckie - #Żarska Jamajka - karaibskie klimaty Międzybrodzie Żywieckie - #Żarska Jamajka - karaibskie klimaty 11 dni wiek 12-17 lat
Międzybrodzie Żywieckie - #Żarska przygoda Międzybrodzie Żywieckie - #Żarska przygoda 11 dni wiek 12-17 lat
Międzyrzec Podlaski - 17 Przygód nad Jeziorem Międzyrzec Podlaski - 17 Przygód nad Jeziorem 11 dni wiek 8-18 lat
Międzyrzec Podlaski - Sztuki Walki z Mistrzem Międzyrzec Podlaski - Sztuki Walki z Mistrzem 11 dni wiek 8-18 lat
Międzywodzie - 10 Krajów w 10 Dni Międzywodzie - 10 Krajów w 10 Dni 11 dni wiek 7-18 lat
Międzywodzie - 15 Przygód nad Morzem Międzywodzie - 15 Przygód nad Morzem 11 dni wiek 7-18 lat
Mrzeżyno - ASG Counter Strike Mrzeżyno - ASG Counter Strike 11 dni wiek 10-18 lat
Mrzeżyno - ASG Delta Force Mrzeżyno - ASG Delta Force 11 dni wiek 12-15 lat
Mrzeżyno - ASG Oddział elitarny Mrzeżyno - ASG Oddział elitarny 11 dni wiek 15-18 lat
Mrzeżyno - ASG Wojownicy pustkowi Mrzeżyno - ASG Wojownicy pustkowi 11 dni wiek 12-18 lat
Mrzeżyno - Młody komandos Mrzeżyno - Młody komandos 11 dni wiek 8-13 lat
Mrzeżyno - Ranger Camp Mrzeżyno - Ranger Camp 11 dni wiek 13-18 lat
Mrzeżyno - Snajper Mrzeżyno - Snajper 11 dni wiek 12-18 lat
Murzasichle - obóz Adventure Murzasichle - obóz Adventure 11 dni wiek 12-18 lat
Murzasichle - obóz paintballowy Murzasichle - obóz paintballowy 11 dni wiek 12-18 lat
Murzasichle - obóz survivalowy Murzasichle - obóz survivalowy 11 dni wiek 12-18 lat
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny 11 dni wiek 10-18 lat
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus chłopcy Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus chłopcy 11 dni wiek 13-18 lat
Muszyna - obóz Survival Muszyna - obóz Survival 11 dni wiek 13-18 lat
Ostróda - obóz quadowo-paintballowy Ostróda - obóz quadowo-paintballowy 11 dni wiek 12-18 lat
Ostróda - obóz quadowy Ostróda - obóz quadowy 11 dni wiek 12-18 lat
Ostróda - obóz quadowy&sporty wodne Ostróda - obóz quadowy&sporty wodne 11 dni wiek 12-18 lat
Poddąbie - obóz rowerowy Poddąbie - obóz rowerowy 11 dni wiek 15-18 lat
Podlesice - Jura adventure Podlesice - Jura adventure 11 dni wiek 10-16 lat
Pogorzelica - obóz ABC jazdy konnej Pogorzelica - obóz ABC jazdy konnej 11 dni wiek 8-17 lat
Pogorzelica - obóz paintballowy Pogorzelica - obóz paintballowy 11 dni wiek 8-17 lat
Pogorzelica - obóz survivalowy Pogorzelica - obóz survivalowy 11 dni wiek 10-17 lat
Pokrzywna - świat  ASG Pokrzywna - świat ASG 11 dni wiek 13-17 lat
Pokrzywna - świat małego paintballa Pokrzywna - świat małego paintballa 11 dni wiek 10-13 lat
Pokrzywna - świat paintballa Pokrzywna - świat paintballa 11 dni wiek 13-17 lat
Pokrzywna - świat paintballa i ASG Pokrzywna - świat paintballa i ASG 11 dni wiek 12-17 lat
Pokrzywna - świat przygody Pokrzywna - świat przygody 11 dni wiek 9-17 lat
Pokrzywna - świat wyzwań Pokrzywna - świat wyzwań 11 dni wiek 10-17 lat
Pokrzywna - świat żywiołów Pokrzywna - świat żywiołów 11 dni wiek 10-17 lat
Ponik na Jurze - mania przetrwania Ponik na Jurze - mania przetrwania 11 dni wiek 10-18 lat
Ponik na Jurze - mania strzelania Ponik na Jurze - mania strzelania 11 dni wiek 10-18 lat
Ponik na Jurze - military extreme camp Ponik na Jurze - military extreme camp 11 dni wiek 12-18 lat
Ponik na Jurze - mini extreme camp Ponik na Jurze - mini extreme camp 11 dni wiek 8-11 lat
Ponik na Jurze - sztuki walki Ponik na Jurze - sztuki walki 11 dni wiek 12-18 lat
Przysiecz - kolonia ABC jazdy konnej Przysiecz - kolonia ABC jazdy konnej 9, 11 dni wiek 7-14 lat
Rabka Zdrój - kolonia przygodowa Rabka Zdrój - kolonia przygodowa 11 dni wiek 7-11 lat
Rabka Zdrój - obóz przygodowy Rabka Zdrój - obóz przygodowy 11 dni wiek 10-15 lat
Regietów - Terenowa jazda konna Regietów - Terenowa jazda konna 10 dni wiek 12-18 lat
Ruciane Nida - Leśne ASG Ruciane Nida - Leśne ASG 11 dni wiek 12-18 lat
Ruciane Nida - Leśny Agent Ruciane Nida - Leśny Agent 11 dni wiek 12-18 lat
Spała - obóz ASG Spała - obóz ASG 11 dni wiek 12-18 lat
Spała - obóz jazdy konnej Spała - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 10-18 lat
Spała - obóz z adrenaliną Spała - obóz z adrenaliną 11 dni wiek 10-16 lat
Tresna - 10 zwariowanych przygód Tresna - 10 zwariowanych przygód 11 dni wiek 9-15 lat
Tresna - mały paintball Tresna - mały paintball 11 dni wiek 9-12 lat
Tresna - obóz ASG Tresna - obóz ASG 11 dni wiek 12-16 lat
Tresna - wakacje z adrenaliną Tresna - wakacje z adrenaliną 11 dni wiek 9-15 lat
Uniejów - obóz jazdy konnej Uniejów - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 10-16 lat
Uniejów - obóz NERF Uniejów - obóz NERF 11 dni wiek 8-13 lat
Wisła - obóz rowerowy Wisła - obóz rowerowy 11 dni wiek 12-17 lat
Wisła - obóz włóczykija Wisła - obóz włóczykija 11 dni wiek 12-17 lat
Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda 11 dni wiek 7-18 lat
Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki 11 dni wiek 10-18 lat
Zamrzenica - ASG siły specjalne Zamrzenica - ASG siły specjalne 11 dni wiek 12-18 lat
Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód 11 dni wiek 8-13 lat
Zamrzenica - kolonia 4 żywioły Zamrzenica - kolonia 4 żywioły 11 dni wiek 8-13 lat
Zamrzenica - kolonia Mały Traper Zamrzenica - kolonia Mały Traper 11 dni wiek 8-13 lat
Zamrzenica - Sztuka Przetrwania Zamrzenica - Sztuka Przetrwania 11 dni wiek 12-18 lat
Zawoja - obóz przygodowy Zawoja - obóz przygodowy 11 dni wiek 10-16 lat
Zawoja - zdobywcy górskich szczytów Zawoja - zdobywcy górskich szczytów 11 dni wiek 13-17 lat

Zagranica
Francja, Anglia - Paryż, Londyn - obóz rekreacja i zwiedzanie Francja, Anglia - Paryż, Londyn - obóz rekreacja i zwiedzanie 8 dni wiek 12-18 lat
Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Cztery Stolice - Budapeszt-Bratysława-Wiedeń-Praga - obóz rekreacja i zwiedzanie Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Cztery Stolice - Budapeszt-Bratysława-Wiedeń-Praga - obóz rekreacja i zwiedzanie 9 dni wiek 14-18 lat
Włochy - Poznajemy Kampanię i Rzym - obóz rekreacja i zwiedzanie Włochy - Poznajemy Kampanię i Rzym - obóz rekreacja i zwiedzanie 10 dni wiek 14-18 lat
Włochy - Poznajemy Toskanię i Ligurię - obóz rekreacja i zwiedzanie Włochy - Poznajemy Toskanię i Ligurię - obóz rekreacja i zwiedzanie 10 dni wiek 14-18 lat

Jesteś nastolatkiem, który lubi uprawiać sport i chce przeżyć niezapomnianą przygodę? A może opiekunem dziecka, które długo nie potrafi usiedzieć w jednym miejscu? Nasze obozy i kolonie aktywne będą doskonałą opcją dla Ciebie! Wybierz się na obóz paintballowy, spróbuj swoich sił w survivalu lub w zadaniach militarnych. Daj się porwać obozowi 8 przygód, podczas których poczujesz się jak Nathan Drake z gry "Uncharted". Ulepsz swoje umiejętności jazdy konnej, wybierz się na kolonie kajakowo-rowerowe, korzystaj ze słonecznych dni na lądzie i wodzie. Po tym wszystkim zawsze czekają na Ciebie inne atrakcje, takie jak ogniska, gry towarzyskie, dyskoteki, karaoke i wieczory filmowe. Możliwości jest naprawdę wiele. Obozy młodzieżowe dla aktywnych wyróżnia bogaty program, spora dawka emocji i adrenaliny. Oczywiście nie brakuje na nich również wsparcia ze strony wykwalifikowanej kadry, która dba o zachowanie bezpieczeństwa. Dlatego nie czekaj i wyruszaj na spotkanie przygody. Dawka ogromnych emocji, śmiechu i zabawy - gwarantowane!
Współczesne obozy młodzieżowe to szansa na zdobycie wielu umiejętności i poszerzanie rozmaitych zainteresowań. Kolonie pozwalają spędzać czas w ulubiony sposób, a przy tym poznawać ludzi, którzy podzielają nasze pasje. Z kolei uwzględnione w ich programie zajęcia i warsztaty szkolą w danym temacie przy życzliwym wsparciu instruktora. Nasza oferta została dostosowana do potrzeb współczesnych nastolatków. Dlatego wśród propozycji znajdziesz m.in. aktywności typowo sportowe - obozy fitness, piłki nożnej, jazdy konnej, taneczne, kajakowo-rowerowe, wędkarskie, paintballowe, czy kurs na patent sternika motorowodnego. Dla artystycznych dusz przygotowaliśmy wspaniałe kolonie plastyczne, warsztaty wokalne, gitarowe, reżyserskie, aktorskie, literackie i fotograficzne. Dużą popularnością cieszą się również obozy językowe, czyli unikalne połączenie nauki, wypoczynku i zabawy. To jednak nie wszystko. Nasza oferta pozwala na pielęgnowanie nawet najbardziej niszowych zainteresowań, o czym świadczą m.in. obozy z motywem koreańskiego POPu, detektywistyczne, archeologiczne, czy dotyczące gier fabularnych RPG.



NASZA OFERTA
POLECAMY
DLA KLIENTA
INFORMACJE
Biuro Podróży Almatur
BPiT Almatur Łódź sp. z o.o.
90-417 Łódź, ul. Piotrkowska 59
tel. (42) 637 11 22
tel. (42) 632 93 73
fax. (42) 637 11 85
mail: lodz@almatur.pl
Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.

Klauzula informacyjna: Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatnoœci.
pfr    Subwencja PFR