Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Infolinia Almatur  +48 42 637 11 22  pn-pt  godz.10-17

Kolonie i obozy, wakacje 2022

kolonie i obozy
wakacje
KOLONIE I OBOZY PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE KONTAKT
menuKolonie i obozy
infoliniawyszukiwarka
Skorzystaj z wyszukiwarki
Kolonie i obozy młodzieżowe
Kolonie i obozy Wakacje Obozy młodzieżowe Ogólnorekreacyjny

Obozy młodzieżowe Ogólnorekreacyjny

Obozy młodzieżowe
Polska
Bałtów - kolonie w świecie zwierząt - kraina przygód Bałtów - kolonie w świecie zwierząt - kraina przygód 11 dni wiek 8-12 lat
Bałtów - kolonie z dinozaurami - kraina przygód Bałtów - kolonie z dinozaurami - kraina przygód 11 dni wiek 8-12 lat
Bieszczady - Lesko Zamek - Klub Urwisa - Eko Kolonia Bieszczady - Lesko Zamek - Klub Urwisa - Eko Kolonia 11 dni wiek 7-13 lat
Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Rekreacyjny Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-18 lat
Cetniewo - obóz rekreacyjny Cetniewo - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18 lat
Czaplinek - kolonia przygodowa Czaplinek - kolonia przygodowa 11 dni wiek 8-12 lat
Czaplinek - obóz rekreacyjny Czaplinek - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18 lat
Darłówko - obóz rekreacyjny Darłówko - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-17 lat
Dąbki - obóz japoński Dąbki - obóz japoński 11 dni wiek 12-18 lat
Dąbki - obóz rekreacyjny Dąbki - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18 lat
Dziwnówek - obóz Mali Agenci Dziwnówek - obóz Mali Agenci 11 dni wiek 8-13 lat
Dziwnówek - obóz Małe Artystki Dziwnówek - obóz Małe Artystki 11 dni wiek 8-13 lat
Dziwnówek - obóz rekreacyjny Dziwnówek - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-13 lat
Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-11 lat
Dźwirzyno - obóz rekreacyjny Dźwirzyno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18 lat
Elbląg - obóz rekreacyjny Elbląg - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-17 lat
Grotniki - obóz Pięć Mega Przygód Grotniki - obóz Pięć Mega Przygód 11 dni wiek 8-12 lat
Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12 lat
Janów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej Janów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej 11 dni wiek 8-17 lat
Jantar - Bałtycki chillout 14+ Jantar - Bałtycki chillout 14+ 11 dni wiek 13-18 lat
Jarosławiec - Kolonia Rekreacyjna Jarosławiec - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-12 lat
Jarosławiec - Obóz Rekreacyjny Jarosławiec - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-17 lat
Jarosławiec - Wicie - Kolonia Rekreacyjna - Domki Jarosławiec - Wicie - Kolonia Rekreacyjna - Domki 11 dni wiek 7-13 lat
Jarosławiec - Wicie - Koreański POP - Domki Jarosławiec - Wicie - Koreański POP - Domki 11 dni wiek 9-18, 9-16 lat
Jarosławiec - Wicie - Obóz Rekreacyjny - Domki Jarosławiec - Wicie - Obóz Rekreacyjny - Domki 11 dni wiek 13-18 lat
Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjny Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjny 9, 11 dni wiek 12-18 lat
Karpacz - obóz rekreacyjny Karpacz - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-17 lat
Kołobrzeg - Kolonia Rekreacyjna Kołobrzeg - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-13 lat
Kołobrzeg - Obóz Rekreacyjny Kołobrzeg - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18 lat
Kortowo - kolonia rekreacyjna Kortowo - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 8-11 lat
Kraków - Studencki Kraków Kraków - Studencki Kraków 11 dni wiek 14-18 lat
Krasiejów - obóz Świat Przygód Krasiejów - obóz Świat Przygód 11 dni wiek 10-14 lat
Krynica Morska - kolonia rekreacyjna Krynica Morska - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 8-11 lat
Krynica Morska - obóz rekreacyjny Krynica Morska - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18 lat
Kudowa-Zdrój - obóz rekreacyjny Kudowa-Zdrój - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-16 lat
Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-17 lat
Lewin Kłodzki - obóz rekreacyjny Lewin Kłodzki - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-16 lat
Łazy Mielno - kolonia detektywistyczna Świat Zagadek Łazy Mielno - kolonia detektywistyczna Świat Zagadek 11 dni wiek 8-13 lat
Łazy Mielno - kolonia rekreacyjna Łazy Mielno - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 8-18 lat
Łazy Mielno - przygoda w Hogwarcie Łazy Mielno - przygoda w Hogwarcie 11 dni wiek 8-13 lat
Łeba -  obóz rekreacyjny. Wypoczynek Bez Kitu Łeba - obóz rekreacyjny. Wypoczynek Bez Kitu 11 dni wiek 15-18 lat
Łeba - kolonie rekreacyjne. Wypoczynek Bez Kitu Łeba - kolonie rekreacyjne. Wypoczynek Bez Kitu 11 dni wiek 12-14 lat
Mielno - kolonia detektywistyczna Świat Zagadek Mielno - kolonia detektywistyczna Świat Zagadek 11 dni wiek 8-13 lat
Mielno - kolonia Nadmorska Przygoda Mielno - kolonia Nadmorska Przygoda 11 dni wiek 8-13 lat
Mielno - obóz Słoneczne Wakacje Mielno - obóz Słoneczne Wakacje 11 dni wiek 12-18 lat
Mielno - obóz Wakacje na Maxa Mielno - obóz Wakacje na Maxa 11 dni wiek 13-18 lat
Mielno - przygoda w Hogwarcie Mielno - przygoda w Hogwarcie 11 dni wiek 8-13 lat
Mierzyn -  kolonie Mierzyn - kolonie 11 dni wiek 7-11 lat
Mierzyn - rekreacja Mierzyn - rekreacja 11 dni wiek 12-18 lat
Międzybrodzie Żywieckie - #Żarski chill - rekreacja Międzybrodzie Żywieckie - #Żarski chill - rekreacja 11 dni wiek 12-17 lat
Międzywodzie - Kolonia Rekreacyjna Międzywodzie - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-13 lat
Międzywodzie - Obóz Rekreacyjny Międzywodzie - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-18 lat
Międzyzdroje - Kolonia Rekreacyjna Międzyzdroje - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-13 lat
Międzyzdroje - Obóz Rekreacyjny Międzyzdroje - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-18 lat
Międzyzdroje - Obóz Wychowawca Kolonijny Międzyzdroje - Obóz Wychowawca Kolonijny 11 dni wiek 7-18 lat
Mrzeżyno - obóz rekreacyjny Mrzeżyno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-17 lat
Murzasichle - kolonia rekreacyjna Murzasichle - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-11 lat
Murzasichle - obóz rekreacyjny Murzasichle - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18 lat
Niechorze - kolonie i obóz rekreacyjny Niechorze - kolonie i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-18 lat
Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu 11 dni wiek 7-17 lat
Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) 11 dni wiek 15-18 lat
Poddąbie-rekreacja Poddąbie-rekreacja 11 dni wiek 9-14 lat
Podlesice - Jura rekreacja Podlesice - Jura rekreacja 11 dni wiek 10-16 lat
Pogorzelica - obóz rekreacyjny Pogorzelica - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-17 lat
Pokrzywna - świat przygody Pokrzywna - świat przygody 11 dni wiek 9-17 lat
Ponik na Jurze - mania wypoczywania Ponik na Jurze - mania wypoczywania 11 dni wiek 10-18 lat
Ponik na Jurze - multimania Ponik na Jurze - multimania 11 dni wiek 10-14 lat
Poznań - Obóz Rekreacyjny Poznań - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 9-18 lat
Przysiecz - kolonia w Gościnnej Zagrodzie Przysiecz - kolonia w Gościnnej Zagrodzie 9, 11 dni wiek 7-14 lat
Rabka Zdrój - kolonia przygodowa Rabka Zdrój - kolonia przygodowa 11 dni wiek 7-11 lat
Rabka Zdrój - obóz przygodowy Rabka Zdrój - obóz przygodowy 11 dni wiek 10-15 lat
Rowy - obóz rekreacyjny Rowy - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-17 lat
Sienno - Agroturystyka Zacisze - Jazda konna Sienno - Agroturystyka Zacisze - Jazda konna 8 dni wiek 7-14 lat
Sienno - Agroturystyka Zacisze - Wakacje na wsi Sienno - Agroturystyka Zacisze - Wakacje na wsi 8 dni wiek 7-14 lat
Szklarska Poręba - obóz rekreacyjny Szklarska Poręba - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-17 lat
Świnoujście - Kolonia Rekreacyjna Świnoujście - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-13 lat
Świnoujście - Obóz Rekreacyjny Świnoujście - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-18 lat
Tresna - zabawa i przygoda Tresna - zabawa i przygoda 11 dni wiek 9-15 lat
Uniejów - obóz rekreacyjny - Termalna zabawa Uniejów - obóz rekreacyjny - Termalna zabawa 11 dni wiek 8-16 lat
Uniejów - obóz rekreacyjny z nauką języka polskiego Uniejów - obóz rekreacyjny z nauką języka polskiego 11 dni wiek 8-16 lat
Ustroń - obóz rekreacyjny Ustroń - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-14 lat
Zakopane - kolonie Tatrzański Luz Zakopane - kolonie Tatrzański Luz 11 dni wiek 7-11 lat
Zakopane - obóz Tatrzański Luz Zakopane - obóz Tatrzański Luz 11 dni wiek 12-18 lat
Zawoja - obóz rekreacyjny - Mountain relaks Zawoja - obóz rekreacyjny - Mountain relaks 11 dni wiek 10-16 lat

Zagranica
Albania - Vlora - Bałkański chillout Albania - Vlora - Bałkański chillout 8 dni wiek 12-19 lat
Albania - Vlora - Sup Camp Albania - Vlora - Sup Camp 8 dni wiek 12-19 lat
Bułgaria - Złote Piaski - Fitness - Hotel Riva*** FB Bułgaria - Złote Piaski - Fitness - Hotel Riva*** FB 11 dni wiek 16-19 lat
Bułgaria - Złote Piaski - Fitness - Hotel Zdravets**** ALL Bułgaria - Złote Piaski - Fitness - Hotel Zdravets**** ALL 11 dni wiek 14-19 lat
Bułgaria - Złote Piaski - Party Camp - Hotel Riva*** FB Bułgaria - Złote Piaski - Party Camp - Hotel Riva*** FB 11 dni wiek 16-19 lat
Bułgaria - Złote Piaski - Party Camp - Hotel Zdravets**** ALL Bułgaria - Złote Piaski - Party Camp - Hotel Zdravets**** ALL 11 dni wiek 16-19 lat
Bułgaria - Złote Piaski - Party Time - Wylot Katowice - Hotel Zdravets**** ALL Bułgaria - Złote Piaski - Party Time - Wylot Katowice - Hotel Zdravets**** ALL 8 dni wiek 14-19 lat
Bułgaria - Złote Piaski - Party Time - Wylot Warszawa - Hotel Zdravets**** ALL Bułgaria - Złote Piaski - Party Time - Wylot Warszawa - Hotel Zdravets**** ALL 8 dni wiek 14-19 lat
Bułgaria - Złote Piaski - Summer Camp - Hotel Riva*** FB Bułgaria - Złote Piaski - Summer Camp - Hotel Riva*** FB 11 dni wiek 13-15 lat
Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Camp Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Camp 10, 11 dni wiek 14-18 lat
Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Fitness Camp Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Fitness Camp 11 dni wiek 14-18 lat
Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Kids Camp Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Kids Camp 11 dni wiek 10-13 lat
Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Water Camp Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Water Camp 11 dni wiek 14-18 lat
Czarnogóra - Budva - Party Camp 14+ Czarnogóra - Budva - Party Camp 14+ 8 dni wiek 14-19 lat
Czarnogóra - Ulcinj - Obóz rekreacyjny Czarnogóra - Ulcinj - Obóz rekreacyjny 11 dni wiek 14-18 lat
Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz rekreacyjny Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18 lat
Grecja - Korfu - Corfu Camp 14+ Grecja - Korfu - Corfu Camp 14+ 8 dni wiek 14-18 lat
Grecja - Moja Grecja Grecja - Moja Grecja 13 dni wiek 13-18 lat
Grecja - Skotina - obóz rekreacyjny Grecja - Skotina - obóz rekreacyjny 13 dni wiek 13-18 lat
Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny 10 dni wiek 12-18 lat
Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny 8 dni wiek lat
Malta - Gzira - Obóz rekreacyjny Malta - Gzira - Obóz rekreacyjny 8 dni wiek 12-19 lat
Turcja - Orientalne wakacje Turcja - Orientalne wakacje 14 dni wiek 14-18 lat
Włochy - Cesenatico - kolonia  rekreacyjna Włochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 9-13 lat
Włochy - Cesenatico - obóz  rekreacyjny Włochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 14-18 lat
Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks 10, 11 dni wiek 12-14 lat
Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco 10, 11 dni wiek 15-18 lat
Włochy - Sycylia - obóz rekreacyjny Włochy - Sycylia - obóz rekreacyjny 8 dni wiek 12-18 lat

Obozy ogólnorekreacyjne stanowią najbardziej klasyczną formę kolonii dla dzieci i młodzieży. Skierowane do osób w różnym wieku, zawierają w sobie wszystko to, czego oczekujemy od udanych wakacji. Na koloniach rekreacyjnych nie zabraknie czasu na świeżym powietrzu, pięknych widoków, niezapomnianych przygód, a także rozmaitych aktywności sportowych, relaksacyjnych i rozrywkowych.
Obóz rekreacyjny umożliwia spędzenie czasu w gronie osób w podobnym wieku. Jest okazją do nawiązania nowych przyjaźni, często nawet na całe życie. W wielu przypadkach obozy dla dzieci i młodzieży zapewniają również wspaniałe zajęcia tematyczne. Dostępne są m.in. kolonie japońskie, obozy kreatywne dla małych artystów, ekologiczne, przygodowe, związane z koreańskim popem, detektywistyczne, czy w magicznym świecie Harrego Pottera. Bardzo ciekawą propozycją będą również kolonie rekreacyjne za granicą, organizowane np. w słonecznej Chorwacji, Bułgarii, Czarnogórze, Albanii, Grecji i Hiszpanii. Jeśli więc oczekujesz od swoich wakacji czegoś więcej, koniecznie zapoznaj się z naszą ofertą!
Współczesne obozy młodzieżowe to szansa na zdobycie wielu umiejętności i poszerzanie rozmaitych zainteresowań. Kolonie pozwalają spędzać czas w ulubiony sposób, a przy tym poznawać ludzi, którzy podzielają nasze pasje. Z kolei uwzględnione w ich programie zajęcia i warsztaty szkolą w danym temacie przy życzliwym wsparciu instruktora. Nasza oferta została dostosowana do potrzeb współczesnych nastolatków. Dlatego wśród propozycji znajdziesz m.in. aktywności typowo sportowe - obozy fitness, piłki nożnej, jazdy konnej, taneczne, kajakowo-rowerowe, wędkarskie, paintballowe, czy kurs na patent sternika motorowodnego. Dla artystycznych dusz przygotowaliśmy wspaniałe kolonie plastyczne, warsztaty wokalne, gitarowe, reżyserskie, aktorskie, literackie i fotograficzne. Dużą popularnością cieszą się również obozy językowe, czyli unikalne połączenie nauki, wypoczynku i zabawy. To jednak nie wszystko. Nasza oferta pozwala na pielęgnowanie nawet najbardziej niszowych zainteresowań, o czym świadczą m.in. obozy z motywem koreańskiego POPu, detektywistyczne, archeologiczne, czy dotyczące gier fabularnych RPG.



NASZA OFERTA
POLECAMY
DLA KLIENTA
INFORMACJE
Biuro Podróży Almatur
BPiT Almatur Łódź sp. z o.o.
90-417 Łódź, ul. Piotrkowska 59
tel. (42) 637 11 22
tel. (42) 632 93 73
fax. (42) 637 11 85
mail: lodz@almatur.pl
Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.

Klauzula informacyjna: Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatnoœci.
pfr    Subwencja PFR