Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18 sb. 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Obozy młodzieżowe Ogólnorekreacyjny Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Skorzystaj z wyszukiwarki
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Obozy młodzieżowe

Ogólnorekreacyjny



Obozy młodzieżowe Ogólnorekreacyjny

Obozy młodzieżowe
Polska
Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego 11 dni wiek 14-18
Czaplinek - obóz rekreacyjny Czaplinek - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz japoński Dąbki - obóz japoński 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz rekreacyjny Dąbki - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18
Dębogóra - Kolonia - Wakacje nad rozlewiskiem Dębogóra - Kolonia - Wakacje nad rozlewiskiem 11 dni wiek 7-12
Dziwnówek - obóz rekreacyjny Dziwnówek - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18
Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-11
Dźwirzyno - obóz rekreacyjny Dźwirzyno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18
Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna, zakwaterowanie w domkach Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna, zakwaterowanie w domkach 11 dni wiek 7-12
Jarosławiec - kolonia rekreacyjna Jarosławiec - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Jarosławiec - obóz rekreacyjny Jarosławiec - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 11-17
Karpacz - obóz rekreacyjny Karpacz - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-17
Kołobrzeg - kolonia rekreacyjna Kołobrzeg - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-13
Kołobrzeg - obóz rekreacyjny Kołobrzeg - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-19
Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - kolonia rekreacyjna Kortowo - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 8-11
Kortowo - półkolonie Kortowo - półkolonie 5 dni wiek 7-12
Krasiejów - obóz rekreacyjny Krasiejów - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-14
Krynica Morska - kolonia rekreacyjna Krynica Morska - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 8-11
Krynica Morska - obóz rekreacyjny Krynica Morska - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 12-18
Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-17
Lesko Zamek - kolonia rekreacyjna Lesko Zamek - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Lesko Zamek - obóz rekreacyjny Lesko Zamek - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-19
Łazy Mielno - obóz Akademia Pani Kleks Łazy Mielno - obóz Akademia Pani Kleks 11 dni wiek 8-13
Łazy Mielno - obóz indiańska przygoda Łazy Mielno - obóz indiańska przygoda 11 dni wiek 8-13
Łazy Mielno - obóz rekreacyjny Łazy Mielno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18
Łeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacje Łeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacje 11 dni wiek 10-15
Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu 11 dni wiek 11-15
Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu 11 dni wiek 15-18
Międzyzdroje - kolonia rekreacyjna Międzyzdroje - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Międzyzdroje - obóz wychowawca kolonijny Międzyzdroje - obóz wychowawca kolonijny 11 dni wiek 13-19
Mrzeżyno - obóz rekreacyjny Mrzeżyno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-17
Mrzeżyno- Babciu! Dziadku! Jedźmy razem Mrzeżyno- Babciu! Dziadku! Jedźmy razem 11 dni wiek 6-14
Murzasichle - kolonia rekreacyjna Murzasichle - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - obóz rekreacyjny Murzasichle - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18
Niechorze - kolonia i obóz rekreacyjny Niechorze - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-18
Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu 11 dni wiek 7-17
Poddąbie - kolonie Akademia Rozmaitości Poddąbie - kolonie Akademia Rozmaitości 11 dni wiek 7-11
Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) 11 dni wiek 12-18
Rowy - obóz rekreacyjny Rowy - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-17
Szklarska Poręba - obóz rekreacyjny Szklarska Poręba - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-17
Świnoujście - kolonia rekreacyjna Świnoujście - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Świnoujście - obóz rekreacyjny Świnoujście - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-19
Uniejów - obóz rekreacyjny Uniejów - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-16
Ustroń - Magia i czary Ustroń - Magia i czary 11 dni wiek 9-14
Ustroń - Młody Detektyw Ustroń - Młody Detektyw 11 dni wiek 9-14
Ustroń - Obóz rekreacyjny Ustroń - Obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-16
Ustroń - RPG Caerbannog Ustroń - RPG Caerbannog 11 dni wiek 13-19
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Rekreacji Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Rekreacji 11 dni wiek 9-13
Zawoja - obóz rekreacyjny Zawoja - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-14

Zagranica
Austria, Węgry, Słowacja - Wiednia, Budapeszt, Bratysława - obóz rekreacyjny Austria, Węgry, Słowacja - Wiednia, Budapeszt, Bratysława - obóz rekreacyjny 10 dni wiek 10-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fun&Dance - Rekreacja Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fun&Dance - Rekreacja 11 dni wiek 16-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Katowice Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Katowice 11, 12 dni wiek 14-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Warszawa Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Warszawa 11, 12 dni wiek 14-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Sun&Fun - Rekreacja Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Sun&Fun - Rekreacja 11 dni wiek 13-15
Chorwacja - Crikvenica - Obóz rekreacyjny Chorwacja - Crikvenica - Obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18
Włochy - Cesenatico - kolonia  rekreacyjna Włochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 8-13
Włochy - Cesenatico - obóz  rekreacyjny Włochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 14-18
Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks 10, 11 dni wiek 11-14
Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco 10, 11 dni wiek 15-18

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.