Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Oferty letnie Obozy młodzieżowe Jeziora Wakacje

OFERTY ZIMOWE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE O NAS KONTAKT
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje

Obozy młodzieżowe Jeziora

Obozy młodzieżowe
Polska
Bachorze - kolonia Komandos Junior Bachorze - kolonia Komandos Junior 11 dni wiek
Bachorze - kolonia plastyczna Bachorze - kolonia plastyczna 11 dni wiek
Bachorze - kolonia sportów wodnych Bachorze - kolonia sportów wodnych 11 dni wiek
Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego 11 dni wiek
Bachorze - obóz artystyczny Bachorze - obóz artystyczny 11 dni wiek
Bachorze - obóz fitness Bachorze - obóz fitness 11 dni wiek
Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy 11 dni wiek
Bachorze - obóz sportów wodnych Bachorze - obóz sportów wodnych 11 dni wiek
Bachorze - obóz windsurfingowy Bachorze - obóz windsurfingowy 11 dni wiek
Berezka - Detektywistyczny Berezka - Detektywistyczny "Bieszczadzki Tropiciel" 11 dni wiek
Berezka - Jazda konna Berezka - Jazda konna 11 dni wiek
Berezka - odchudzająco - kondycyjny Berezka - odchudzająco - kondycyjny 11 dni wiek
Berezka - Pracownia artystyczno-projektowa Berezka - Pracownia artystyczno-projektowa 11 dni wiek
Berezka - Zumba Berezka - Zumba 11 dni wiek
Borne Sulinowo - obóz ASG Borne Sulinowo - obóz ASG 11 dni wiek
Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon 11 dni wiek
Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy 11 dni wiek
Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego 11 dni wiek
Czaplinek - obóz Freestyle Football Czaplinek - obóz Freestyle Football 11 dni wiek
Czaplinek - obóz interdyscyplinarny Czaplinek - obóz interdyscyplinarny 11 dni wiek
Czaplinek - obóz multisportowy Czaplinek - obóz multisportowy 11 dni wiek
Czaplinek - obóz piłka nożna Czaplinek - obóz piłka nożna 11 dni wiek
Czaplinek - obóz przygodowy Czaplinek - obóz przygodowy 11 dni wiek
Czaplinek - obóz rekreacyjny Czaplinek - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Czaplinek - obóz siatkówka plażowa Czaplinek - obóz siatkówka plażowa 11 dni wiek
Czaplinek - obóz warsztaty wokalne Czaplinek - obóz warsztaty wokalne 11 dni wiek
Czaplinek - obóz windsurfingowy Czaplinek - obóz windsurfingowy 11 dni wiek
Czaplinek - obóz Wodna przygoda Czaplinek - obóz Wodna przygoda 11 dni wiek
Czaplinek - obóz żeglarski Czaplinek - obóz żeglarski 11 dni wiek
Dąbki - obóz Fitness i Sport Dąbki - obóz Fitness i Sport 11 dni wiek
Dąbki - obóz Japońska Przygoda Dąbki - obóz Japońska Przygoda 11 dni wiek
Dąbki - obóz odlotowy Dąbki - obóz odlotowy 11 dni wiek
Dąbki - obóz paintballowo-dywersyjny Dąbki - obóz paintballowo-dywersyjny 11 dni wiek
Dąbki - obóz ratowniczy z kursem PCK Dąbki - obóz ratowniczy z kursem PCK 11 dni wiek
Dąbki - obóz rekreacyjny Dąbki - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dąbki - obóz taneczny Dąbki - obóz taneczny 11 dni wiek
Dąbki - obóz windsurfingowy Dąbki - obóz windsurfingowy 11 dni wiek
Giby - Świat Przygód Giby - Świat Przygód 10, 11 dni wiek
Janów Lubelski - Jazda konna Janów Lubelski - Jazda konna 11 dni wiek
Janów Lubelski - Kolonia Janów Lubelski - Kolonia 11 dni wiek
Janów Lubelski - Krav-Maga Janów Lubelski - Krav-Maga 11 dni wiek
Janów Lubelski - Motocross Janów Lubelski - Motocross 11 dni wiek
Janów Lubelski - Paintball Janów Lubelski - Paintball 11 dni wiek
Janów Lubelski - Paintball i Survival Janów Lubelski - Paintball i Survival 11 dni wiek
Janów Lubelski - Rowerowo - kajakowy Janów Lubelski - Rowerowo - kajakowy 11 dni wiek
Janów Lubelski - Wakeboarding Janów Lubelski - Wakeboarding 11 dni wiek
Kortowo - FunFestival - aktorsko-filmowy Kortowo - FunFestival - aktorsko-filmowy 10, 11 dni wiek
Kortowo - FunFestival - fotografia Kortowo - FunFestival - fotografia 10, 11 dni wiek
Kortowo - FunFestival - gitarowy Kortowo - FunFestival - gitarowy 10, 11 dni wiek
Kortowo - FunFestival - jazda konna Kortowo - FunFestival - jazda konna 10, 11 dni wiek
Kortowo - FunFestival - język angielski Kortowo - FunFestival - język angielski 10, 11 dni wiek
Kortowo - FunFestival - koszykówka Kortowo - FunFestival - koszykówka 10, 11 dni wiek
Kortowo - FunFestival - Master Cook Kortowo - FunFestival - Master Cook 10, 11 dni wiek
Kortowo - FunFestival - musicalowy Kortowo - FunFestival - musicalowy 10, 11 dni wiek
Kortowo - FunFestival - piłka nożna Kortowo - FunFestival - piłka nożna 10, 11 dni wiek
Kortowo - FunFestival - rekreacja Kortowo - FunFestival - rekreacja 10, 11 dni wiek
Kortowo - FunFestival - rolki Kortowo - FunFestival - rolki 11 dni wiek
Kortowo - FunFestival - siatkówka Kortowo - FunFestival - siatkówka 10, 11 dni wiek
Kortowo - FunFestival - survival i paintball Kortowo - FunFestival - survival i paintball 10, 11 dni wiek
Kortowo - FunFestival - taniec nowoczesny Kortowo - FunFestival - taniec nowoczesny 10, 11 dni wiek
Kortowo - FunFestival - tenis Kortowo - FunFestival - tenis 10, 11 dni wiek
Kortowo - FunFestival - zdrowie i ruch Kortowo - FunFestival - zdrowie i ruch 10, 11 dni wiek
Lesko SKI -  Pracownia artystyczno-projektowa Lesko SKI - Pracownia artystyczno-projektowa 11 dni wiek
Lesko SKI - Paintball Lesko SKI - Paintball 11 dni wiek
Lesko SKI - Pracownia Fotograficzna Lesko SKI - Pracownia Fotograficzna 11 dni wiek
Lesko SKI - Projekt Przygoda Lesko SKI - Projekt Przygoda 11 dni wiek
Lesko SKI - Survivalowo - Militarny Lesko SKI - Survivalowo - Militarny 11 dni wiek
Lesko SKI - Szybowcowy Lesko SKI - Szybowcowy 11 dni wiek
Lesko Zamek - Rekreacja Lesko Zamek - Rekreacja 11 dni wiek
Lesko Zamek - Szkółka piłkarska Lesko Zamek - Szkółka piłkarska 11 dni wiek
Lesko Zamek - Szkółka pływacka Lesko Zamek - Szkółka pływacka 11 dni wiek
Lesko Zamek -Konwent Mangi i Anime Lesko Zamek -Konwent Mangi i Anime 11 dni wiek
Mierzyn - kolonia i obóz jazdy konnej Mierzyn - kolonia i obóz jazdy konnej 11 dni wiek
Mierzyn - kolonia i obóz przygodowo - survivalowy Mierzyn - kolonia i obóz przygodowo - survivalowy 11 dni wiek
Mierzyn - kolonia i obóz rowerowo - kajakowy Mierzyn - kolonia i obóz rowerowo - kajakowy 11 dni wiek
Mierzyn - kolonia i obóz siatkarski Mierzyn - kolonia i obóz siatkarski 11 dni wiek
Mierzyn - kolonia i obóz wędkarski Mierzyn - kolonia i obóz wędkarski 11 dni wiek
Mierzyn - kolonie i obóz rekreacyjno-przygodowy Mierzyn - kolonie i obóz rekreacyjno-przygodowy 11 dni wiek
Niedzica-Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego English 4 U Niedzica-Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego English 4 U 11 dni wiek
Niedzica-Wakacyjna Akademia Malowania i Rzeźby - Art Camp Niedzica-Wakacyjna Akademia Malowania i Rzeźby - Art Camp 11 dni wiek
Niedzica-Wakacyjna Akademia Relaksu Niedzica-Wakacyjna Akademia Relaksu 11 dni wiek
Pasym - amerykańskie sporty drużynowe Pasym - amerykańskie sporty drużynowe 10, 11 dni wiek
Pasym - gracza Pasym - gracza 10, 11 dni wiek
Pasym - interdyscyplinarny Pasym - interdyscyplinarny 10, 11 dni wiek
Zamrzenica - Mały Farmer Zamrzenica - Mały Farmer 11 dni wiek
Zamrzenica - Mały Strzelec Zamrzenica - Mały Strzelec 11 dni wiek
Zamrzenica - Mały Traper Zamrzenica - Mały Traper 11 dni wiek
Zamrzenica - obóz ASG Zamrzenica - obóz ASG 11 dni wiek
Zamrzenica - obóz paintballowo - survivalowy Zamrzenica - obóz paintballowo - survivalowy 11 dni wiek
Zamrzenica - obóz wędkarski Zamrzenica - obóz wędkarski 11 dni wiek
Zamrzenica - Sztuka Przetrwania Zamrzenica - Sztuka Przetrwania 11 dni wiek

Zagranica
Słowacja - Rużomberok -Tatralandia- obóz rekreacyjny Słowacja - Rużomberok -Tatralandia- obóz rekreacyjny 10 dni wiek

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.