Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Oferty letnie Obozy młodzieżowe Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje

Obozy młodzieżowe

Obozy młodzieżowe
Polska
Bachorze - kolonia Komandos Junior Bachorze - kolonia Komandos Junior 11 dni wiek 7-12
Bachorze - kolonia plastyczna Bachorze - kolonia plastyczna 11 dni wiek
Bachorze - kolonia sportów wodnych Bachorze - kolonia sportów wodnych 11 dni wiek 7-12
Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego 11 dni wiek
Bachorze - obóz artystyczny Bachorze - obóz artystyczny 11 dni wiek
Bachorze - obóz fitness Bachorze - obóz fitness 11 dni wiek
Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy 11 dni wiek
Bachorze - obóz sportów wodnych Bachorze - obóz sportów wodnych 11 dni wiek 12-18
Bachorze - obóz windsurfingowy Bachorze - obóz windsurfingowy 11 dni wiek 12-18
Berezka - Detektywistyczny Berezka - Detektywistyczny "Bieszczadzki Tropiciel" 11 dni wiek 8-19
Berezka - Jazda konna Berezka - Jazda konna 11 dni wiek 8-19
Berezka - odchudzająco - kondycyjny Berezka - odchudzająco - kondycyjny 11 dni wiek 10-19
Berezka - Zumba Berezka - Zumba 11 dni wiek 8-19
Bocheniec - kolonia i obóz podróżników i poszukiwaczy przygód Bocheniec - kolonia i obóz podróżników i poszukiwaczy przygód 11 dni wiek 7-16
Bocheniec - kolonia i obóz rysowników i twórców komiksów Bocheniec - kolonia i obóz rysowników i twórców komiksów 11 dni wiek 7-16
Bocheniec - kolonia i obóz szalonych naukowców Bocheniec - kolonia i obóz szalonych naukowców 11 dni wiek 7-16
Borek - akademia kartingowa Borek - akademia kartingowa 11 dni wiek 11-17
Borek - Aktywne wakacje Borek - Aktywne wakacje 11 dni wiek 7-17
Borne Sulinowo - obóz ASG Borne Sulinowo - obóz ASG 11 dni wiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon 11 dni wiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy 11 dni wiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego 11 dni wiek 14-18
Brenna - Beskidzki rajd konny Brenna - Beskidzki rajd konny 11 dni wiek 10-17
Brenna - Górski survival Brenna - Górski survival 11 dni wiek 10-16
Brenna - Jeździeckie wakacje w Beskidach Brenna - Jeździeckie wakacje w Beskidach 11 dni wiek 10-16
Brenna - Rolkowe Szaleństwo Brenna - Rolkowe Szaleństwo 11 dni wiek 10-16
Byczyna - obóz archeologiczny Byczyna - obóz archeologiczny 11 dni wiek 7-18
Byczyna - obóz artystyczny Byczyna - obóz artystyczny 11 dni wiek 7-18
Byczyna - obóz RPG Byczyna - obóz RPG 11 dni wiek 7-18
Byczyna - obóz rycerski Byczyna - obóz rycerski 11 dni wiek 7-18
Cetniewo - fitness, aqua aerobic, taniec Cetniewo - fitness, aqua aerobic, taniec 10, 11 dni wiek 10-18
Cetniewo - koszykówka Cetniewo - koszykówka 11 dni wiek
Cetniewo - piłka nożna Cetniewo - piłka nożna 10, 11 dni wiek
Cetniewo - pływanie Cetniewo - pływanie 11 dni wiek
Cetniewo - rekreacja Cetniewo - rekreacja 10, 11 dni wiek 10-18
Cetniewo - siatkówka Cetniewo - siatkówka 10, 11 dni wiek 12-18
Ciechocinek - pobyt leczniczo-profilaktyczny dla dzieci i młodzieży z problemami górnych dróg oddechowych Ciechocinek - pobyt leczniczo-profilaktyczny dla dzieci i młodzieży z problemami górnych dróg oddechowych 11 dni wiek 9-17
Ciechocinek - pobyt odchudzająco-rehabilitacyjny Ciechocinek - pobyt odchudzająco-rehabilitacyjny 11 dni wiek 9-17
Ciechocinek - pobyt rehabilitacyjno-leczniczy dotyczący wad postawy i narządów ruchu Ciechocinek - pobyt rehabilitacyjno-leczniczy dotyczący wad postawy i narządów ruchu 11 dni wiek 9-17
Czaplinek - obóz Freestyle Football Czaplinek - obóz Freestyle Football 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz interdyscyplinarny Czaplinek - obóz interdyscyplinarny 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz multisportowy Czaplinek - obóz multisportowy 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz piłka nożna Czaplinek - obóz piłka nożna 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz przygodowy Czaplinek - obóz przygodowy 11 dni wiek 8-12
Czaplinek - obóz rekreacyjny Czaplinek - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz siatkówka plażowa Czaplinek - obóz siatkówka plażowa 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz warsztaty wokalne Czaplinek - obóz warsztaty wokalne 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz windsurfingowy Czaplinek - obóz windsurfingowy 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz Wodna przygoda Czaplinek - obóz Wodna przygoda 11 dni wiek 12-18
Czaplinek - obóz żeglarski Czaplinek - obóz żeglarski 11 dni wiek 10-18
Częstochowa - obóz robotyki Techno Camp Częstochowa - obóz robotyki Techno Camp 11 dni wiek 10-18
Częstochowa - obóz siatkarski Volleyball Camp Częstochowa - obóz siatkarski Volleyball Camp 11 dni wiek 9-19
Częstochowa - obóz taneczny Dance Camp Częstochowa - obóz taneczny Dance Camp 11 dni wiek
Dąbki - obóz Fitness i Sport Dąbki - obóz Fitness i Sport 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz Japońska Przygoda Dąbki - obóz Japońska Przygoda 11 dni wiek
Dąbki - obóz odlotowy Dąbki - obóz odlotowy 11 dni wiek 8-16
Dąbki - obóz paintballowo-dywersyjny Dąbki - obóz paintballowo-dywersyjny 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz ratowniczy z kursem PCK Dąbki - obóz ratowniczy z kursem PCK 11 dni wiek
Dąbki - obóz rekreacyjny Dąbki - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz taneczny Dąbki - obóz taneczny 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz windsurfingowy Dąbki - obóz windsurfingowy 11 dni wiek
Dziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids Dziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids 11 dni wiek 8-13
Dziwnówek - obóz ASG Dziwnówek - obóz ASG 11 dni wiek 12-18
Dziwnówek - obóz fabularny Dziwnówek - obóz fabularny 11 dni wiek
Dziwnówek - obóz rekreacyjny Dziwnówek - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18
Dźwirzyno - Letnie Warsztaty Filmowe Dźwirzyno - Letnie Warsztaty Filmowe 11 dni wiek 11-19
Dźwirzyno - obóz plastyczny Dźwirzyno - obóz plastyczny 11 dni wiek 11-19
Dźwirzyno - obóz rekreacyjny Dźwirzyno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 11-19
Dźwirzyno - obóz zumba Dźwirzyno - obóz zumba 11 dni wiek 11-19
Dźwirzyno - paintball Dźwirzyno - paintball 11 dni wiek 9-19
Dźwirzyno - rekreacja Dźwirzyno - rekreacja 11 dni wiek 9-19
Dźwirzyno - tenis Dźwirzyno - tenis 11 dni wiek
Dźwirzyno - warsztaty dziennikarskie Dźwirzyno - warsztaty dziennikarskie 11 dni wiek
Dźwirzyno - warsztaty fotograficzne Dźwirzyno - warsztaty fotograficzne 11 dni wiek
Dźwirzyno - windsurfing Dźwirzyno - windsurfing 11 dni wiek
Dźwirzyno - ZUMBA FITNESS Dźwirzyno - ZUMBA FITNESS 11 dni wiek 9-19
Dźwirzyno - żeglarstwo Dźwirzyno - żeglarstwo 11 dni wiek
Giby - Świat Przygód Giby - Świat Przygód 10, 11 dni wiek 9-16
GREEN VELO - Rajd rowerowy GREEN VELO - Rajd rowerowy 11 dni wiek
Janów Lubelski - Jazda konna Janów Lubelski - Jazda konna 11 dni wiek 12-18
Janów Lubelski - Jazda konna Janów Lubelski - Jazda konna 11 dni wiek
Janów Lubelski - Kolonia Janów Lubelski - Kolonia 11 dni wiek
Janów Lubelski - Krav-Maga Janów Lubelski - Krav-Maga 11 dni wiek 12-18
Janów Lubelski - Motocross Janów Lubelski - Motocross 11 dni wiek
Janów Lubelski - Paintball Janów Lubelski - Paintball 11 dni wiek 12-17
Janów Lubelski - Paintball i Survival Janów Lubelski - Paintball i Survival 11 dni wiek 14-18
Janów Lubelski - Pływacki, Aqua-aerobic Janów Lubelski - Pływacki, Aqua-aerobic 11 dni wiek 7-18
Janów Lubelski - Rowerowo - kajakowy Janów Lubelski - Rowerowo - kajakowy 11 dni wiek 14-18
Janów Lubelski - Wakeboarding Janów Lubelski - Wakeboarding 11 dni wiek
Jarosławiec - ABC żeglarstwa Jarosławiec - ABC żeglarstwa 11 dni wiek
Jarosławiec - Jazda Konna Jarosławiec - Jazda Konna 11 dni wiek 7-17
Jarosławiec - Komandos Junior Jarosławiec - Komandos Junior 11 dni wiek 7-17
Jarosławiec - Paintball Jarosławiec - Paintball 11 dni wiek 10-17
Jarosławiec - Rekreacja Jarosławiec - Rekreacja 11 dni wiek 12-17
Jarosławiec - Szkółka piłkarska Jarosławiec - Szkółka piłkarska 11 dni wiek 7-17
Jarosławiec - Szkółka pływacka Jarosławiec - Szkółka pływacka 11 dni wiek 7-17
Jarosławiec - Żeglarsko-Paintballowy Jarosławiec - Żeglarsko-Paintballowy 11 dni wiek 7-17
Jastrzębia Góra - akademia języka angielskiego Jastrzębia Góra - akademia języka angielskiego 10, 11 dni wiek 12-16
Jastrzębia Góra - akademia tańca i stylu Jastrzębia Góra - akademia tańca i stylu 10, 11 dni wiek 10-18
Jastrzębia Góra - rekreacja Jastrzębia Góra - rekreacja 10, 11 dni wiek 12-18
Jastrzębia Góra - warsztaty fotograficzne Jastrzębia Góra - warsztaty fotograficzne 10, 11 dni wiek 12-18
Karpacz - obóz Karkonoskie Parki Wodne Karpacz - obóz Karkonoskie Parki Wodne 11 dni wiek 9-18
Karpacz - obóz Karkonosze Adventure Karpacz - obóz Karkonosze Adventure 11 dni wiek 9-18
Karpacz - obóz piłka ręczna Karpacz - obóz piłka ręczna 11 dni wiek
Karpacz - obóz rekreacyjny Karpacz - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-18
Karpacz - obóz siatkówki Karpacz - obóz siatkówki 11 dni wiek
Kazimierz Dolny - Akademia tańca Kazimierz Dolny - Akademia tańca 11 dni wiek
Kazimierz Dolny - Język angielski Kazimierz Dolny - Język angielski 11 dni wiek 12-17
Kazimierz Dolny - Obóz Kazimierz Dolny - Obóz "Wakacje z gitarą" 11 dni wiek 12-17
Kazimierz Dolny - Obóz kinomaniaka Kazimierz Dolny - Obóz kinomaniaka 11 dni wiek 12-17
Kazimierz Dolny - Obóz reżysersko-filmowy Kazimierz Dolny - Obóz reżysersko-filmowy 11 dni wiek 12-17
Kazimierz Dolny - Warsztaty blogersko-literackie Kazimierz Dolny - Warsztaty blogersko-literackie 11 dni wiek
Kazimierz Dolny - Warsztaty dziennikarsko-fotoreporterskie Kazimierz Dolny - Warsztaty dziennikarsko-fotoreporterskie 11 dni wiek
Kazimierz Dolny - Warsztaty fotografii artystycznej Kazimierz Dolny - Warsztaty fotografii artystycznej 11 dni wiek
Kazimierz Dolny - Warsztaty plastyczno-malarskie Kazimierz Dolny - Warsztaty plastyczno-malarskie 11 dni wiek 12-17
Kazimierz Dolny - Warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem Kazimierz Dolny - Warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena" 11 dni wiek 11-12
Kazimierz Dolny - Warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem Kazimierz Dolny - Warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena" 11 dni wiek 13-17
Kazimierz Dolny - Warsztaty wokalne Kazimierz Dolny - Warsztaty wokalne 11 dni wiek 12-17
Kazimierz Dolny - Wszechstronne warsztaty artystyczne Kazimierz Dolny - Wszechstronne warsztaty artystyczne 11 dni wiek 12-17
Kołobrzeg - Jazda konna Kołobrzeg - Jazda konna 11 dni wiek 8-19
Kołobrzeg - Język angielski Kołobrzeg - Język angielski 11 dni wiek 12-19
Kołobrzeg - Kolonia Kołobrzeg - Kolonia 11 dni wiek 8-19
Kołobrzeg - Laboratorium Logiki Kołobrzeg - Laboratorium Logiki 11 dni wiek 10-19
Kołobrzeg - Piłka nożna Kołobrzeg - Piłka nożna 11 dni wiek 7-19
Kołobrzeg - Plastyka Kołobrzeg - Plastyka 11 dni wiek 12-19
Kołobrzeg - Pływacki Kołobrzeg - Pływacki 11 dni wiek 7-19
Kołobrzeg - Rekreacja Kołobrzeg - Rekreacja 11 dni wiek 12-19
Kołobrzeg - Sportowy Kołobrzeg - Sportowy 11 dni wiek 10-19
Kołobrzeg - Taneczny Kołobrzeg - Taneczny 11 dni wiek 7-19
Kołobrzeg - Tenis ziemny Kołobrzeg - Tenis ziemny 11 dni wiek 7-19
Kołobrzeg - Zachodniopomorskie Parki Wodne Kołobrzeg - Zachodniopomorskie Parki Wodne 11 dni wiek 7-19
Kortowo - FunFestival - aktorsko-filmowy Kortowo - FunFestival - aktorsko-filmowy 10, 11 dni wiek 13-19
Kortowo - FunFestival - fotografia Kortowo - FunFestival - fotografia 10, 11 dni wiek 11-19
Kortowo - FunFestival - gitarowy Kortowo - FunFestival - gitarowy 10, 11 dni wiek
Kortowo - FunFestival - jazda konna Kortowo - FunFestival - jazda konna 10, 11 dni wiek 11-19
Kortowo - FunFestival - język angielski Kortowo - FunFestival - język angielski 10, 11 dni wiek 13-19
Kortowo - FunFestival - koszykówka Kortowo - FunFestival - koszykówka 10, 11 dni wiek 11-19
Kortowo - FunFestival - Master Cook Kortowo - FunFestival - Master Cook 10, 11 dni wiek 11-19
Kortowo - FunFestival - musicalowy Kortowo - FunFestival - musicalowy 10, 11 dni wiek 11-19
Kortowo - FunFestival - piłka nożna Kortowo - FunFestival - piłka nożna 10, 11 dni wiek 11-19
Kortowo - FunFestival - rekreacja Kortowo - FunFestival - rekreacja 10, 11 dni wiek 11-19
Kortowo - FunFestival - rolki Kortowo - FunFestival - rolki 11 dni wiek
Kortowo - FunFestival - siatkówka Kortowo - FunFestival - siatkówka 10, 11 dni wiek 11-19
Kortowo - FunFestival - survival i paintball Kortowo - FunFestival - survival i paintball 10, 11 dni wiek 11-19
Kortowo - FunFestival - taniec nowoczesny Kortowo - FunFestival - taniec nowoczesny 10, 11 dni wiek 11-19
Kortowo - FunFestival - tenis Kortowo - FunFestival - tenis 10, 11 dni wiek 11-19
Kortowo - FunFestival - zdrowie i ruch Kortowo - FunFestival - zdrowie i ruch 10, 11 dni wiek 11-19
Krasiejów - obóz rekreacyjny Krasiejów - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-16
Krasiejów - wakacje młodego odkrywcy Krasiejów - wakacje młodego odkrywcy 11 dni wiek 9-16
Krasiejów - wakacje programisty i konstruktora LEGO Krasiejów - wakacje programisty i konstruktora LEGO 11 dni wiek 9-16
Krasnobród  -  Rekreacja Krasnobród - Rekreacja 11 dni wiek
Krasnobród - Kolonia Krasnobród - Kolonia 11 dni wiek
Krynica Morska - kolonia Krynica Morska - kolonia 10, 11 dni wiek
Krynica Morska - obóz przygody Krynica Morska - obóz przygody 10, 11 dni wiek
Krynica Morska - rekreacja Krynica Morska - rekreacja 10, 11 dni wiek 12-18
Krynica Morska - survival i paintball Krynica Morska - survival i paintball 10, 11 dni wiek
Lesko SKI -  Pracownia artystyczno-projektowa Lesko SKI - Pracownia artystyczno-projektowa 11 dni wiek 8-19
Lesko SKI - Konwent Mangi i Anime Lesko SKI - Konwent Mangi i Anime 11 dni wiek 10-19
Lesko SKI - Paintball Lesko SKI - Paintball 11 dni wiek 10-19
Lesko SKI - Pracownia Fotograficzna Lesko SKI - Pracownia Fotograficzna 11 dni wiek 8-19
Lesko SKI - Projekt Przygoda Lesko SKI - Projekt Przygoda 11 dni wiek 8-19
Lesko SKI - Survivalowo - Militarny Lesko SKI - Survivalowo - Militarny 11 dni wiek 8-19
Lesko SKI - Szybowcowy Lesko SKI - Szybowcowy 11 dni wiek 9-19
Lesko Zamek - Kolonia Lesko Zamek - Kolonia 11 dni wiek 7-12
Lesko Zamek - Rekreacja Lesko Zamek - Rekreacja 11 dni wiek 12-19
Lesko Zamek - Szkółka piłkarska Lesko Zamek - Szkółka piłkarska 11 dni wiek 8-19
Lesko Zamek - Szkółka pływacka Lesko Zamek - Szkółka pływacka 11 dni wiek 8-119
Lądek Zdrój - obóz jazdy konnej Lądek Zdrój - obóz jazdy konnej 11 dni wiek
Lądek Zdrój - piłka nożna Lądek Zdrój - piłka nożna 11 dni wiek
Lądek Zdrój - rekreacja Lądek Zdrój - rekreacja 11 dni wiek
Łeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacje Łeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacje 11 dni wiek 12-15
Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu 11 dni wiek 12-15
Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu 11 dni wiek 15-18
Malutkie - obóz jeździecki Malutkie - obóz jeździecki 11 dni wiek
Malutkie - obóz Multisport Malutkie - obóz Multisport 11 dni wiek
Malutkie - obóz tenisowy Malutkie - obóz tenisowy 11 dni wiek
Mierzyn - kolonia i obóz jazdy konnej Mierzyn - kolonia i obóz jazdy konnej 11 dni wiek
Mierzyn - kolonia i obóz przygodowo - survivalowy Mierzyn - kolonia i obóz przygodowo - survivalowy 11 dni wiek 7-18
Mierzyn - kolonia i obóz rowerowo - kajakowy Mierzyn - kolonia i obóz rowerowo - kajakowy 11 dni wiek 7-18
Mierzyn - kolonia i obóz siatkarski Mierzyn - kolonia i obóz siatkarski 11 dni wiek
Mierzyn - kolonia i obóz wędkarski Mierzyn - kolonia i obóz wędkarski 11 dni wiek 7-18
Mierzyn - kolonie i obóz rekreacyjno-przygodowy Mierzyn - kolonie i obóz rekreacyjno-przygodowy 11 dni wiek 7-18
Międzyzdroje - Język angielski Międzyzdroje - Język angielski 11 dni wiek 8-19
Międzyzdroje - Kolonia Międzyzdroje - Kolonia 11 dni wiek 8-12
Międzyzdroje - Obóz plastyczny Międzyzdroje - Obóz plastyczny 11 dni wiek 8-19
Międzyzdroje - Rekreacja Międzyzdroje - Rekreacja 11 dni wiek 12-18
Międzyzdroje - Survivalowo - Militarny Międzyzdroje - Survivalowo - Militarny 11 dni wiek 12-19
Międzyzdroje - Wychowawca kolonijny Międzyzdroje - Wychowawca kolonijny 11 dni wiek 14-19
Międzyzdroje - Zumba Międzyzdroje - Zumba 11 dni wiek 10-19
Mrzeżyno - Obóz rekreacyjny Mrzeżyno - Obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-16
Mrzeżyno - Przygoda z zumbą Mrzeżyno - Przygoda z zumbą 11 dni wiek 9-16
Mrzeżyno militarne - Militarna przygoda Mrzeżyno militarne - Militarna przygoda 11 dni wiek 13-18
Mrzeżyno militarne - Młody Komandos Mrzeżyno militarne - Młody Komandos 11 dni wiek 8-13
Mrzeżyno militarne - Obóz ASG Mrzeżyno militarne - Obóz ASG "Delta Force" 11 dni wiek 10-18
Mrzeżyno militarne - Obóz fabularny Mrzeżyno militarne - Obóz fabularny "Counter Strike" 11 dni wiek 10-18
Mrzeżyno militarne - Obóz fabularny ASG Mrzeżyno militarne - Obóz fabularny ASG "Wojownicy pustkowi" 11 dni wiek 12-18
Mrzeżyno militarne - Obóz paintballowy Mrzeżyno militarne - Obóz paintballowy 11 dni wiek
Mrzeżyno militarne - Obóz snajperski Mrzeżyno militarne - Obóz snajperski 11 dni wiek 12-18
Mrzeżyno militarne - Oddział Weteranów Mrzeżyno militarne - Oddział Weteranów 11 dni wiek
Murzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życia Murzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życia 11 dni wiek
Murzasichle - kolonia rekreacyjna Murzasichle - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 8-15
Murzasichle - obóz ADVENTURE Murzasichle - obóz ADVENTURE 11 dni wiek 11-19
Murzasichle - obóz paintballowy Murzasichle - obóz paintballowy 11 dni wiek 11-19
Murzasichle - obóz plastyczny Murzasichle - obóz plastyczny 11 dni wiek 8-19
Murzasichle - obóz rekreacyjny Murzasichle - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 14-19
Murzasichle - obóz survivalowa przygoda Murzasichle - obóz survivalowa przygoda 11 dni wiek
Murzasichle - obóz tenisowy Murzasichle - obóz tenisowy 11 dni wiek 9-19
Murzasichle - obóz ZUMBA Murzasichle - obóz ZUMBA 11 dni wiek 8-19
Murzasichle - warsztaty fotograficzne Murzasichle - warsztaty fotograficzne 11 dni wiek 11-19
Murzasichle - warsztaty JUMPING FROG Murzasichle - warsztaty JUMPING FROG 11 dni wiek
Murzasichle - warsztaty wokalne Murzasichle - warsztaty wokalne 11 dni wiek 9-19
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny 11 dni wiek 9-19
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus 11 dni wiek 9-19
Muszyna - obóz Military Camp Muszyna - obóz Military Camp 11 dni wiek 12-19
Muszyna - obóz tenisowy Muszyna - obóz tenisowy 11 dni wiek 9-19
Niechorze - Fitwakacje I turnus Niechorze - Fitwakacje I turnus 11 dni wiek
Niechorze- Skate Rolki I turnus Niechorze- Skate Rolki I turnus 11 dni wiek
Niechorze-kolonie,obóz młodzieżowy I turnus Niechorze-kolonie,obóz młodzieżowy I turnus 11 dni wiek
Niedzica-Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego English 4 U Niedzica-Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego English 4 U 11 dni wiek
Niedzica-Wakacyjna Akademia Malowania i Rzeźby - Art Camp Niedzica-Wakacyjna Akademia Malowania i Rzeźby - Art Camp 11 dni wiek
Niedzica-Wakacyjna Akademia Relaksu Niedzica-Wakacyjna Akademia Relaksu 11 dni wiek
Opolszczyzna - rajd konny Opolszczyzna - rajd konny 11 dni wiek 12-19
Pasym - amerykańskie sporty drużynowe Pasym - amerykańskie sporty drużynowe 10, 11 dni wiek
Pasym - gracza Pasym - gracza 10, 11 dni wiek
Pasym - interdyscyplinarny Pasym - interdyscyplinarny 10, 11 dni wiek
Poddąbie - kolonie Akademia Rozmaitości Poddąbie - kolonie Akademia Rozmaitości 11 dni wiek 7-11
Poddąbie - Obóz Poddąbie - Obóz "Taneczne wakacje" 11 dni wiek 12-18
Poddąbie - obóz Poddąbie - obóz "Wakacyjny active" 11 dni wiek 12-18
Poddąbie - obóz młodzieżowy Poddąbie - obóz młodzieżowy "Wakacje na luzie..:)" 11 dni wiek 12-18
Pokrzywna - Świat ASG Pokrzywna - Świat ASG 11 dni wiek 13-17
Pokrzywna - Świat cyrku i magii Pokrzywna - Świat cyrku i magii 11 dni wiek
Pokrzywna - Świat dziennikarstwa Pokrzywna - Świat dziennikarstwa 11 dni wiek
Pokrzywna - Świat e-przygody Pokrzywna - Świat e-przygody 11 dni wiek
Pokrzywna - Świat FIT&FUN Pokrzywna - Świat FIT&FUN 11 dni wiek 10-17
Pokrzywna - Świat Fotografii Pokrzywna - Świat Fotografii 11 dni wiek 12-17
Pokrzywna - Świat krawiectwa Pokrzywna - Świat krawiectwa 11 dni wiek
Pokrzywna - Świat Małego Paintballa Pokrzywna - Świat Małego Paintballa 11 dni wiek 10-13
Pokrzywna - Świat Paintballa Pokrzywna - Świat Paintballa 11 dni wiek 12-17
Pokrzywna - Świat Paintballa&ASG Pokrzywna - Świat Paintballa&ASG 11 dni wiek 12-17
Pokrzywna - Świat Przygody Pokrzywna - Świat Przygody 11 dni wiek 9-16
Pokrzywna - Świat wodnej przygody Pokrzywna - Świat wodnej przygody 11 dni wiek 10-17
Pokrzywna - Świat Wyzwań Pokrzywna - Świat Wyzwań 11 dni wiek 10-17
Pokrzywna - Świat Zumby Pokrzywna - Świat Zumby 11 dni wiek 10-18
Pokrzywna - Świat Żywiołów Pokrzywna - Świat Żywiołów 11 dni wiek 10-17
Ponik - Extreme Camp Ponik - Extreme Camp 11 dni wiek 10-18
Ponik - Jura Adventure Camp Ponik - Jura Adventure Camp 11 dni wiek
Ponik - Mania 4x4 OFF ROAD Ponik - Mania 4x4 OFF ROAD 11 dni wiek 14-18
Ponik - Mania poznawania Ponik - Mania poznawania 11 dni wiek 10-18
Ponik - Mania przetrwania Ponik - Mania przetrwania 11 dni wiek 10-18
Ponik - Mania strzelania Ponik - Mania strzelania 11 dni wiek 10-18
Ponik - Mania wspinania Ponik - Mania wspinania 11 dni wiek 10-18
Ponik - Mini Adventure Camp Ponik - Mini Adventure Camp 11 dni wiek 8-12
Ponik - Quadowi maniacy Ponik - Quadowi maniacy 11 dni wiek 14-18
Ponik - Sztuka samoobrony Ponik - Sztuka samoobrony 11 dni wiek 12-17
Poronin - Akademia języka angielskiego Poronin - Akademia języka angielskiego 11 dni wiek
Poronin - Dance Camp Poronin - Dance Camp 11 dni wiek
Poronin - DIY Zrób to sam Poronin - DIY Zrób to sam 11 dni wiek
Poronin - English Wave Summer Poronin - English Wave Summer 11 dni wiek
Poronin - Fashion Camp Poronin - Fashion Camp 11 dni wiek
Poronin obóz aktorsko - wokalny Poronin obóz aktorsko - wokalny 11 dni wiek
Puck - windsurfing Puck - windsurfing 10, 11 dni wiek 10-19
Rewal - fitwakacje II turnus Rewal - fitwakacje II turnus 11 dni wiek
Rewal - Fitwakacje IV-VI turnus Rewal - Fitwakacje IV-VI turnus 11 dni wiek 7-18
Rewal - kolonie, obóz młodzieżowy II turnus Rewal - kolonie, obóz młodzieżowy II turnus 11 dni wiek
Rewal - kolonie, obóz młodzieżowy IV - VI turnus Rewal - kolonie, obóz młodzieżowy IV - VI turnus 11 dni wiek 7-18
Rewal - skate rolki II turnus Rewal - skate rolki II turnus 11 dni wiek
Rewal - Skate Rolki IV - VI turnus Rewal - Skate Rolki IV - VI turnus 11 dni wiek
Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki 11 dni wiek 8-18
Rowy - obóz plastyczny Rowy - obóz plastyczny 11 dni wiek 8-18
Rowy - obóz rekreacyjny Rowy - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-18
Rowy - TechCamp Drony i Hoverboard Rowy - TechCamp Drony i Hoverboard 11 dni wiek 8-18
Rowy - TechCamp Drony i Konsole Rowy - TechCamp Drony i Konsole 11 dni wiek 8-18
Rowy - TechCamp Roboty Lego i Drony Rowy - TechCamp Roboty Lego i Drony 11 dni wiek
Rowy - TechCamp Roboty Lego i Hoverboard Rowy - TechCamp Roboty Lego i Hoverboard 11 dni wiek
Rowy - TechCamp Roboty Lego i Konsola Rowy - TechCamp Roboty Lego i Konsola 11 dni wiek 8-18
Rowy - Świat Gier Rowy - Świat Gier 11 dni wiek 8-18
Sandomierz - Obóz detektywistyczny Sandomierz - Obóz detektywistyczny 11 dni wiek 12-16
Sandomierz - Obóz kulinarny Sandomierz - Obóz kulinarny 11 dni wiek 12-17
Sandomierz - Obóz z wyobraźnią - RPG, gry miejskie i strategiczne Sandomierz - Obóz z wyobraźnią - RPG, gry miejskie i strategiczne 11 dni wiek
Sandomierz - Obóz zwiadowcy Sandomierz - Obóz zwiadowcy 11 dni wiek 12-17
Spała - obóz ASG Spała - obóz ASG 11 dni wiek 12-18
Spała - obóz przygodowy Spała - obóz przygodowy 11 dni wiek 8-13
Srebrna Góra - kolonia fabularna Hobbici Srebrna Góra - kolonia fabularna Hobbici 11 dni wiek 6-11
Srebrna Góra - kolonia naukowa Młodego Einsteina Srebrna Góra - kolonia naukowa Młodego Einsteina 11 dni wiek
Srebrna Góra - kolonia przygodowa Srebrna Góra - kolonia przygodowa "Skarby Gór Sowich" 11 dni wiek 9-15
Srebrna Góra - kolonia z Przygodą Srebrna Góra - kolonia z Przygodą 11 dni wiek 8-14
Srebrna Góra - obóz Srebrna Góra - obóz "pierwsze kroki wspinacza" 11 dni wiek
Srebrna Góra - obóz Silver Adventure Srebrna Góra - obóz Silver Adventure 11 dni wiek
Srebrna Góra - rowerowy MTB Srebrna Góra - rowerowy MTB 11 dni wiek
Srebrna Góra - Tylko dla dziewczyn Srebrna Góra - Tylko dla dziewczyn 11 dni wiek
Szklarska Poręba - obóz języka angielskiego Szklarska Poręba - obóz języka angielskiego 11 dni wiek
Szklarska Poręba - obóz języka niemieckiego Szklarska Poręba - obóz języka niemieckiego 11 dni wiek 9-18
Szklarska Poręba - obóz plastyczny Szklarska Poręba - obóz plastyczny 11 dni wiek 9-18
Szklarska Poręba - obóz rekreacyjny Szklarska Poręba - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-18
Szklarska Poręba - obóz taneczny Szklarska Poręba - obóz taneczny 11 dni wiek 9-18
Trójmiasto - obóz podróżnika Trójmiasto - obóz podróżnika 11 dni wiek
Uniejów - obóz gamingowy Uniejów - obóz gamingowy 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz gier planszowych Uniejów - obóz gier planszowych 11 dni wiek 13-16
Uniejów - obóz Gwiezdny Uniejów - obóz Gwiezdny 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz naukowy - kosmiczne podboje Uniejów - obóz naukowy - kosmiczne podboje 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz rekreacyjny Uniejów - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz z Minecraftem Uniejów - obóz z Minecraftem 11 dni wiek 8-16
Uniejów - Roboty i Spółka Uniejów - Roboty i Spółka 11 dni wiek 8-16
Ustka - kolonie, obóz rekreacyjny Ustka - kolonie, obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Ustka - piłka nożna Ustka - piłka nożna 11 dni wiek
Ustka - siatkówka Ustka - siatkówka 11 dni wiek
Ustka - wakacje z zumbą Ustka - wakacje z zumbą 11 dni wiek
Ustka - Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego Ustka - Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego 11 dni wiek
Ustroń - MISTRZ GRY CAERBANNOG Ustroń - MISTRZ GRY CAERBANNOG 11 dni wiek
Ustroń - Młody detektyw Ustroń - Młody detektyw 11 dni wiek
Ustroń - Młodzi odkrywcy Ustroń - Młodzi odkrywcy 11 dni wiek
Ustroń - Obóz Fantasy Ustroń - Obóz Fantasy 11 dni wiek
Ustroń - obóz fitness Ustroń - obóz fitness 11 dni wiek
Ustroń - Obóz Magii i Czarów Ustroń - Obóz Magii i Czarów 11 dni wiek 9-14
Ustroń - Obóz rekreacyjny Ustroń - Obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-16
Ustroń - Parki Rozrywki Ustroń - Parki Rozrywki 11 dni wiek 8-17
Ustroń - RPG CAERBANNOG Ustroń - RPG CAERBANNOG 11 dni wiek
Węgierska Górka - Mali Pasjonaci ASG Węgierska Górka - Mali Pasjonaci ASG 11 dni wiek 12-15
Węgierska Górka - Mali pasjonaci paintballa Węgierska Górka - Mali pasjonaci paintballa 11 dni wiek 9-15
Węgierska Górka - Mali pasjonaci przygód Węgierska Górka - Mali pasjonaci przygód 11 dni wiek 9-14
Węgierska Górka - Mali pasjonaci wyzwań Węgierska Górka - Mali pasjonaci wyzwań 11 dni wiek 9-15
Węgierska Górka - Pasjonaci wodnej zabawy Węgierska Górka - Pasjonaci wodnej zabawy 11 dni wiek 9-14
Węgierska Górka - Pasjonaci zabawy Węgierska Górka - Pasjonaci zabawy 11 dni wiek 9-14
Wiączyń Dolny - obóz jeździecki Wiączyń Dolny - obóz jeździecki 9, 11 dni wiek 10-17
Wiączyń Dolny - półkolonie Wiączyń Dolny - półkolonie 7, 9 dni wiek
Zakopane - kolonie Tatrzańskie Parki Wodne Zakopane - kolonie Tatrzańskie Parki Wodne 11 dni wiek 6-12
Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda 11 dni wiek 7-11
Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne 11 dni wiek 12-18
Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne 11 dni wiek 12-19
Zakopane - Tatrzańskie Wędrówki Zakopane - Tatrzańskie Wędrówki 11 dni wiek 12-19
Zamrzenica - Mały Farmer Zamrzenica - Mały Farmer 11 dni wiek 8-13
Zamrzenica - Mały Strzelec Zamrzenica - Mały Strzelec 11 dni wiek 8-13
Zamrzenica - Mały Traper Zamrzenica - Mały Traper 11 dni wiek 8-13
Zamrzenica - obóz ASG Zamrzenica - obóz ASG 11 dni wiek 12-18
Zamrzenica - obóz paintballowo - survivalowy Zamrzenica - obóz paintballowo - survivalowy 11 dni wiek 12-18, 14-18
Zamrzenica - obóz wędkarski Zamrzenica - obóz wędkarski 11 dni wiek 10-18
Zamrzenica - Sztuka Przetrwania Zamrzenica - Sztuka Przetrwania 11 dni wiek 12-18
Zawoja - Przygoda Zawoja - Przygoda 11 dni wiek 10-16
Zawoja - Rekreacja Zawoja - Rekreacja 11 dni wiek 9-14
Zawoja - Zdobywcy Górskich Szczytów Zawoja - Zdobywcy Górskich Szczytów 11 dni wiek 12-17
Zbrosławice - angielski w siodle Zbrosławice - angielski w siodle 11 dni wiek 10-18
Zbrosławice - kurs jeździectwa Zbrosławice - kurs jeździectwa 11 dni wiek 10-18
Zbrosławice - obóz muzyczno konny Zbrosławice - obóz muzyczno konny 11 dni wiek
Złoty Stok - Akademia Piłkarska Złoty Stok - Akademia Piłkarska 11 dni wiek
Złoty Stok - Przygoda i paintball w Kopalni Złota Złoty Stok - Przygoda i paintball w Kopalni Złota 11 dni wiek
Złoty Stok - Przygoda w Kopalni Złota Złoty Stok - Przygoda w Kopalni Złota 11 dni wiek
Świnoujście - Język niemiecki Świnoujście - Język niemiecki 11 dni wiek 8-19
Świnoujście - Kolonia Świnoujście - Kolonia 11 dni wiek 8-12
Świnoujście - MultiSPORT Świnoujście - MultiSPORT 11 dni wiek 10-19
Świnoujście - Odkrywamy Japonię Świnoujście - Odkrywamy Japonię 11 dni wiek 8-19
Świnoujście - Ratownik WOPR Świnoujście - Ratownik WOPR 11 dni wiek 12-18
Świnoujście - Rekreacja Świnoujście - Rekreacja 11 dni wiek 12-18
Świnoujście - Surfingowy Świnoujście - Surfingowy 11 dni wiek 8-19
Świnoujście - Taniec nowoczesny Świnoujście - Taniec nowoczesny 11 dni wiek 8-19
Świnoujście - Świat Mangi Świnoujście - Świat Mangi 11 dni wiek 8-19

Zagranica
Albania - Saranda - obóz rekreacyjny Albania - Saranda - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Austria - Villach - przygoda rowerowa Austria - Villach - przygoda rowerowa 8 dni wiek
Austria - Villach - przygoda sportowa Austria - Villach - przygoda sportowa 8 dni wiek
Austria, Węgry, Słowacja - Okolice Wiednia/Budapeszt - obóz języka angielskiego Austria, Węgry, Słowacja - Okolice Wiednia/Budapeszt - obóz języka angielskiego 11 dni wiek
Austria, Węgry, Słowacja - Okolice Wiednia/Budapeszt - obóz języka niemieckiego Austria, Węgry, Słowacja - Okolice Wiednia/Budapeszt - obóz języka niemieckiego 11 dni wiek
Austria, Węgry, Słowacja - Okolice Wiednia/Budapeszt - obóz rekreacyjny Austria, Węgry, Słowacja - Okolice Wiednia/Budapeszt - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fit&Fun Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fit&Fun 12 dni wiek 14-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Katowice Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Katowice 11, 12 dni wiek
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Warszawa Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Warszawa 11, 12 dni wiek
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fun&Dance - Rekreacja (16-18 lat) Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fun&Dance - Rekreacja (16-18 lat) 12 dni wiek 16-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Katowice Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Katowice 11, 12 dni wiek
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Warszawa Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Warszawa 11, 12 dni wiek 14-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Sun&Fun - Rekreacja (13-15 lat) Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Sun&Fun - Rekreacja (13-15 lat) 12 dni wiek 13-15
Chorwacja - Crikvenica - Obóz aktywny Chorwacja - Crikvenica - Obóz aktywny 12 dni wiek 14-18
Chorwacja - Crikvenica - Obóz rekreacyjny Chorwacja - Crikvenica - Obóz rekreacyjny 12 dni wiek 10-18
Chorwacja - Crikvenica - Obóz zumba Chorwacja - Crikvenica - Obóz zumba 12 dni wiek 14-18
Czarnogóra - Ulcinj - Obóz rekreacyjny Czarnogóra - Ulcinj - Obóz rekreacyjny 12 dni wiek 13-18
Czechy, Niemcy, Austria - Żelezna Ruda - obóz języka niemieckiego Czechy, Niemcy, Austria - Żelezna Ruda - obóz języka niemieckiego 12 dni wiek
Czechy, Niemcy, Austria - Żelezna Ruda - obóz rekreacyjny Czechy, Niemcy, Austria - Żelezna Ruda - obóz rekreacyjny 12 dni wiek
Francja - Cannes - obóz ABC nurkowania Francja - Cannes - obóz ABC nurkowania 10 dni wiek
Francja - Cannes - obóz fotograficzny Francja - Cannes - obóz fotograficzny 10 dni wiek
Francja - Cannes - obóz Poznaj Francję Francja - Cannes - obóz Poznaj Francję 10 dni wiek
Francja - Cannes - obóz rekreacyjny Francja - Cannes - obóz rekreacyjny 10 dni wiek
Francja - Paryż - obóz rekreacyjny Francja - Paryż - obóz rekreacyjny 8 dni wiek
Grecja - Kreta - Rekreacja Grecja - Kreta - Rekreacja 8 dni wiek
Grecja - Skotina - j. angielski Grecja - Skotina - j. angielski 13 dni wiek
Grecja - Skotina - Rekreacja Grecja - Skotina - Rekreacja 13 dni wiek 13-18
Hiszpania - Lloret de Mar - obóz ABC nurkowania Hiszpania - Lloret de Mar - obóz ABC nurkowania 10 dni wiek
Hiszpania - Lloret de Mar - obóz ABC nurkowania Hiszpania - Lloret de Mar - obóz ABC nurkowania 10 dni wiek
Hiszpania - Lloret de Mar - obóz hiszpańskiego Hiszpania - Lloret de Mar - obóz hiszpańskiego 10 dni wiek
Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny 10 dni wiek
Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny 10 dni wiek 14-18
Hiszpania - Lloret de Mar - obóz siatkówki Hiszpania - Lloret de Mar - obóz siatkówki 10 dni wiek
Hiszpania - Lloret de Mar - obóz siatkówki Hiszpania - Lloret de Mar - obóz siatkówki 10 dni wiek
Macedonia - Ochryda - obóz rekreacyjny Macedonia - Ochryda - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Macedonia - Ochryda - obóz rekreacyjny Macedonia - Ochryda - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Malta - Gzira - obóz rekreacyjny Malta - Gzira - obóz rekreacyjny 8 dni wiek 12-19
Niemcy - Saksonia - obóz języka angielskiego Niemcy - Saksonia - obóz języka angielskiego 9 dni wiek
Niemcy - Saksonia - obóz języka niemieckiego Niemcy - Saksonia - obóz języka niemieckiego 9 dni wiek
Niemcy - Saksonia - obóz rekreacyjny Niemcy - Saksonia - obóz rekreacyjny 9 dni wiek
Słowacja - Rużomberok -Tatralandia- obóz rekreacyjny Słowacja - Rużomberok -Tatralandia- obóz rekreacyjny 10 dni wiek 12-18
Węgry - Hajduszoboszlo Obóz Wodna rekreacja Węgry - Hajduszoboszlo Obóz Wodna rekreacja 11 dni wiek 10-16
Włochy - Cesenatico - kolonia  rekreacyjna Włochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 7-14
Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski 10, 11 dni wiek 7-14
Włochy - Cesenatico - kolonia język włoski Włochy - Cesenatico - kolonia język włoski 10, 11 dni wiek 7-14
Włochy - Cesenatico - kolonia piłkarska Włochy - Cesenatico - kolonia piłkarska 10, 11 dni wiek
Włochy - Cesenatico - kolonia plastyczna Włochy - Cesenatico - kolonia plastyczna 10, 11 dni wiek
Włochy - Cesenatico - kolonia taneczna - zumba Włochy - Cesenatico - kolonia taneczna - zumba 10, 11 dni wiek 8-14
Włochy - Cesenatico - kolonia windsurfing Włochy - Cesenatico - kolonia windsurfing 10, 11 dni wiek
Włochy - Cesenatico - obóz  rekreacyjny Włochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 13-19
Włochy - Cesenatico - obóz język angielski Włochy - Cesenatico - obóz język angielski 10, 11 dni wiek 13-19
Włochy - Cesenatico - obóz język włoski Włochy - Cesenatico - obóz język włoski 10, 11 dni wiek 13-19
Włochy - Cesenatico - obóz piłkarski Włochy - Cesenatico - obóz piłkarski 10, 11 dni wiek
Włochy - Cesenatico - obóz plastyczny Włochy - Cesenatico - obóz plastyczny 10, 11 dni wiek
Włochy - Cesenatico - obóz taneczny - zumba Włochy - Cesenatico - obóz taneczny - zumba 10, 11 dni wiek 13-19
Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing 10, 11 dni wiek
Włochy - Kampania i Rzym - obóz rekreacyjny Włochy - Kampania i Rzym - obóz rekreacyjny 10 dni wiek 9-19
Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 10-15
Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 14-19
Włochy - Toskania i Liguria - obóz rekreacyjny Włochy - Toskania i Liguria - obóz rekreacyjny 10 dni wiek 9-19

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.