Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Pogorzelica - Ośrodek Wypoczynkowy Kormoran Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Skorzystaj z wyszukiwarki
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Wczasy

Polska

Wczasy w miejscowości

Wojska polskiego 8


Pogorzelica - Ośrodek Wypoczynkowy Kormoran
Informacje
Galeria



» przejdź do galerii

POGORZELICA: miejscowość położona we wschodniej części Wybrzeża Rewalskiego nad zachodnim brzegiem Jeziora Liwia Łuża, między Niechorzem, a Mrzeżynem. Plaża w Pogorzelicy, podobnie jak ta w Mrzeżynie posiada "błękitną flagę" - symbol świadczący o jej wysokim poziomie

Program

1 dzień:
Wyjazd zgodnie z rozkładem jazdy, przejazd do Hotelu w godzinach popołudniowych. Zakwaterowanie, wyżywienie zgodnie z ofertą
2 -10 dzień:
Pobyt wypoczynkowy, korzystanie z atrakcji kurortu.
11 dzień:
Wykwaterowanie i wyjazd w drogę powrotną.

Zakwaterowanie

Położenie:
położony w centrum miejscowości, na dużym zalesionym terenie, oddalony od plaży ok. 80 m.
Zakwaterowanie:
pokoje 1, 2, 3 i 4-osobowe z łazienkami, balkonami lub tarasami, TV i sprzętem plażowym. Pokoje są usytuowane w budynku głównym i dwóch murowanych pawilonach .
Do dyspozycji gości:
Do dyspozycji gości jadalnia z kominkiem i bezpośrednim wyjściem do ogrodu,stoły do ping ponga, boisko do siatkówki plażowej, plac zabaw dla dzieci, wyznaczone miejsce na ognisko i grill ogrodowy.


Świadczenia

Zakwaterowanie:
10 noclegów.
Wyżywienie:
3 x dziennie od kolacji dnia pierwszego do śniadania dnia ostatniego. Śniadania i kolacje w formie szwedzkiego stołu, obiady serwowane.
Transport:
Autokarem z klimatyzacją, toaletą, DVD i barkiem lub mikrobusem z klimatyzacją.
Ubezpieczenie:
Signal Iduna S.A.

Informacje praktyczne

- w trakcie turnusu jeden wieczór grillowy.
- dzieci do 10 lat mają zmniejszoną porcję obiadu.
- na terenie ośrodka nie działa całodobowa recepcja
- w okresie wakacyjnym na terenie ośrodka mogą przebywać grupy młodzieżowe

Informacje o cenie

Cena nie obejmuje:
- kosztów opłaty klimatycznej ok. 3 zł /dzień od osoby

Podana cena imprezy nie zawiera obowiązkowych składek na:Turystyczny Fundusz Gwarancyjny - 2 zł oraz Turystyczny Fundusz Pomocowy - 2 zł.

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Pogorzelica - Ośrodek Wypoczynkowy Kormoran   (skrót: POGORZELICA KORMORAN)
05.06 - 15.06.2021
 11 dni / KPWP0605
1650 zł Plan podróżyRezerwuj
14.06 - 24.06.2021
 11 dni / KPWP0614
1650 zł Plan podróżyRezerwuj
23.06 - 03.07.2021
 11 dni / KPWP0623
1650 zł Plan podróżyRezerwuj
02.07 - 12.07.2021
 11 dni / KPWP0702
1799 zł Plan podróżyRezerwuj
11.07 - 21.07.2021
 11 dni / KPWP0711
1799 zł Plan podróżyRezerwuj
20.07 - 30.07.2021
 11 dni / KPWP0720
1799 zł Plan podróżyRezerwuj
29.07 - 08.08.2021
 11 dni / KPWP0729
1799 zł Plan podróżyRezerwuj
07.08 - 17.08.2021
 11 dni / KPWP0807
1799 zł Plan podróżyRezerwuj
16.08 - 26.08.2021
 11 dni / KPWP0816
1650 zł Plan podróżyRezerwuj
25.08 - 04.09.2021
 11 dni / KPWP0825
1650 zł Plan podróżyRezerwuj
03.09 - 13.09.2021
 11 dni / KPWP0903
Sprzedaż zakończonaPlan podróży
12.09 - 22.09.2021
 11 dni / KPWP0912
Sprzedaż zakończonaPlan podróży

kod imprezy: KPWP~POGORZELICA_KORMORAN
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Signal Iduna    Subwencja PFR