Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Polska - Malinowe Miejsce Mrzeżyno - Babciu! Dziadku! Jedźmy razem Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Wycieczki

Polska

Podróże na emeryturze

Wycieczki w miejscowości

Mrzeżyno


Polska - Malinowe Miejsce Mrzeżyno - Babciu! Dziadku! Jedźmy razem
Informacje
Galeria



» przejdź do galerii

Malinowe Miejsce w Mrzeżynie to przytulny ośrodek otoczony zielenią, położony blisko morza. Zapach świeżych malin unosi się w powietrzu od samego progu. To właśnie miłość do tego owocu jest źródłem wszystkiego co dzieje się w Malinowym Miejscu. Właściciele obiektu prowadzą bowiem równolegle plantację malin skąd czerpią najwyższej jakości owoce. Zapraszamy Państwa do tego niesamowicie rodzinnego i ciepłego miejsca aby przy realizacji malinowego programu łączącego pokolenia przeżyć niezapomniane chwile.

Program

MALINA DZIECIŃSTWO PRZYPOMINA

Dzień 1. Zakwaterowanie w ośrodku. W ramach kolacji wspólnie przygotujemy ognisko z kiełbaskami. Podczas ogniska zabawimy się w różnorakie gry integracyjne dzięki którym poznamy się troszkę bliżej.

Dzień 2. W zdrowym ciele zdrowy duch – jak za dawnych czasów przystało, każdy dzień rozpoczynać będziemy poranną gimnastyką. Po śniadaniu udamy się na plażę. Zrobimy konkurs na najlepszy zamek z piasku zdobywając odznakę MALINOWEGO BUDOWNICZEGO. Po obiedzie wybierzemy się na spacer po lesie w poszukiwaniu materiałów, z których później wykonamy łapacz snów stając się MALINOWYMI ARTYSTAMI. Po kolacji niecodzienna rywalizacja wnuków i dziadków – malinowe wyścigi rzędów.

Dzień 3. Trening czyni mistrza. Po śniadaniu, podczas zajęć „Pierwsza Pomoc Ratuje Życie” zdobędziemy odznakę MALINOWEGO BOHATERA. Następnie czas na indywidualną eksplorację Mrzeżyna. Wyposażeni w mapy sami dotrzecie do ciekawych miejsc w mieście. Po obiedzie założymy fartuchy, podwiniemy rękawy i będziemy walczyć o odznakę MALINOWYCH KUCHARZY - upieczemy swoją własną drożdżówkę z malinami, ubijemy masło i zrobimy sok z malin. Po kolacji podróż do przeszłości: gry z dzieciństwa rodziców i dziadków, takie jak np. bierki, domino, warcaby, kółko i krzyżyk, ciuciubabka, gra w gumę, dwa ognie i inne.

Dzień 4. Sport to zdrowie. Po śniadaniu pokażemy, że na plaży można też tańczyć – zumba w rytmach starych przebojów to propozycja, której nie można przegapić. MALINOWI TANCERZE porwą do tańca całe Mrzeżyno! Po obiedzie nauczymy się rozpoznawać ptaki stając się MALINOWYMI ORNITOLOGAMI, później korzystając z wiedzy naszych dziadków zbudujemy dla nich karmniki. Wieczorem, rywalizacji pokoleniowej ciąg dalszy. Kto wygra turniej w kręgle?

Dzień 5. Ćwiczą wszyscy nawet chorzy, dzieci, młodzież i seniorzy! Po śniadaniu – czas wolny dla dziadków. Dzieci zajmą się dziecięcymi sprawami. Po obiedzie słodkie leniuchowanie, robimy wszystko to, czego dusza zapragnie. A wieczorem powiew nowoczesności – interaktywne gry na kosoli.

Dzień 6. Żeby zdrowym być na duchu, dbaj by ciało było w ruchu. Po śniadaniu czas wolny – szansa na pamiątki i lody. Po obiedzie MALINOWI ODKRYWCY zabawią się w poszukiwanie skarbu, który dawno temu zostawili w Mrzeżynie piraci. Fantastyczne łupy dla wszystkich uczestników! Wieczorem jedyna taka noc – kino letnie – do tego nie trzeba nikogo namawiać.

Dzień 7. Dbaj o każdą cząstkę ciała, niech w nim każda dobrze działa. Po śniadaniu podbijemy niebo - zbudujemy własny latawiec zdobywając tytuł MALINOWEGO LOTNIKA. Po obiedzie sprawdzimy czy zasada Pamiętaj chemiku młody, wlewaj zawsze kwas do wody nadal ma swoje zastosowanie w praktyce. MALINOWI CHEMICY zapewnią wybuchowe eksperymenty J Opcja tylko dla dorosłych – wyjście na zachód słońca. Dzieci realizują tajemną misję.

Dzień 8. Każdy sport uprawiać może, trochę lepiej trochę gorzej. Po śniadaniu czas wolny – może tym razem gofry? J Po obiedzie rejs statkiem po morzu – staniemy się MALINOWYMI ŻEGLARZAMI! Wieczorem Malinowy Teatr zaprasza na spektakl.

Dzień 9. Gimnastykuj się codziennie, bo to zdrowo i przyjemnie. Po śniadaniu chętne osoby zabierzemy na wycieczkę do Kołobrzegu gdzie wejdziemy na latarnię, przespacerujemy się po molo, a każdy dzielny MALINOWY ŻOŁNIERZ zwiedzi kołobrzeski BASTION gdzie przejedzie się wojskowym sprzętem pancernym. Wieczorem impreza - bal przebierańców. Niech żyje bal!

Dzień 10. Kto sport uprawia, ten zdrowie poprawia! Po śniadaniu mamy czas wolny – nie zapomnijcie wysłać kartki do rodziców! Po obiedzie szansa na zdobycie odznaki MALINOWEGO NURKA- wycieczka do AquaParku Sandra Spa w Pogorzelicy. Ogniska już dogasa blask, braterski splećmy krąg, w wieczornej ciszy, w świetle gwiazd ostatni uścisk rąk - pożegnalne ognisko z kiełbaskami i kociołkiem.

Dzień 11. Wykwaterowanie z ośrodka i powrót do domu.

Program fakultatywny

Fotorelacja - wspomnienia z wakacji w formie zdjęć zapisane na płycie - 30 zł

Kołobrzeg - całodniowa wycieczka do Kołobrzegu podczas, której zobaczymy port, latarnię morską, molo, zwiedzimy militarny BASTION oraz przejedziemy się wojskowym sprzętem pancernym. Czas wolny na starówce. Podczas wycieczki zapewniamy ciepły 2-daniowy obiad – 100zł

Zakwaterowanie

Malinowe Miejsce w Mrzeżynie z pokojami 2,3,4,5- osobowymi z łazienkami. Ośrodek położony jest bezpośrednio przy głównej ulicy w mieście, ok. 200m od plaży. Do Waszej na terenie ośrodka dyspozycji: plac zabaw, boisko do piłki nożnej, koszykówki, siatkówki, piłkarzyki, stół do ping pong’a, bilard, kije do nordic walking

Świadczenia

Zakwaterowanie: 10 noclegów w Malinowym Miejscu w Mrzeżynie z pokojami 2,3,4,5- osobowymi z łazienkami.

Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki) w stołówce ośrodka. Śniadania i kolacja w formie bufetu. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek śniadanie w dniu wyjazdu.

Transport: autokar turystyczny

Ubezpieczenie: Signal Iduna S.A

Informacje praktyczne

Oferta przeznaczona dla dziadków i wnuków w przedziale wiekowym 7-14 lat

Cena nie obejmuje kosztów realizacji programu – 300zł/os. Płatne w dniu przyjazdu u pilota.

Cena nie obejmuje dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży oraz kosztów imprez fakultatywnych.

Dojazd własny: zapraszamy na godzinę 18:30, wyjazd nie później niż o godz. 8:00.

Możliwość zamówienia diety: wegańska, wegetariańska, bezmleczna, bezglutenowa - dopłata 100zł/os/pobyt

Punkty programu mogą ulec zmianie lub być realizowane w innej kolejności.

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Polska - Malinowe Miejsce Mrzeżyno - Babciu! Dziadku! Jedźmy razem     (skrót: BABCIU DZIADKU JEDZMY RAZEM - MALINOWE MIEJSCE MRZEZYNO PAX FB)
Nr grupy Data Cena 
APSM080606.08.2019 - 16.08.20191732 zł   1299 zł Promocja Plan podróżyRezerwuj11 dni
APSM081717.08.2019 - 27.08.20191732 zł   1299 zł Promocja Plan podróżyRezerwuj11 dni

kod imprezy: APSM~BABCIU_DZIADKU_JEDZMY_RAZEM_-_MALINOWE_MIEJSCE_MRZEZYNO_PAX_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.