Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Poznań - Kolonia w Stumilowym Lesie Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy Poznań
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Miasto

Rekreacyjne

Ogólnorekreacyjny

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Poznan

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Poznan


Poznań - Kolonia w Stumilowym Lesie (wiek 7-11)
Informacje
Galeria



» przejdź do galerii

poznajPOZNAŃ miastoDOZNAŃ:

#wodne_szaleństwa #kąpiele #frajda #relaks #chill #akcja_regeneracja #jeziora #słoneczne_kąpiele

Program

Kolonia #w_stumilowym_lesie przeniesie Was do bajkowego świata! Każdego dnia podążać będziecie śladami bajkowych bohaterów, a czas umilą Wam:



KUBUŚ PUCHATEK - zintegrujecie się w gronie jego przyjaciół podczas przeróżnych gier i zabaw.

MUSTANG z Dzikiej Doliny - podczas wizyty w stadninie dowiecie się m.in. gdzie ma kolana, czym są rejestry oraz w co ubiera się konie;

ASTERIX I OBELIKS - weźmiecie udział w starożytnej Olimpiadzie - niezapomniany czas i zdrowa rywalizacja niczym prawdziwi Galowie ;

PSZCZÓŁKA MAJA - wprowadzi Was w sekretne życie pszczół, zobaczycie jak wygląda plaster miodu, strój pszczelarza oraz praca tych małych zwierzątek. Stworzycie własną Maję lub Gucia podczas warsztatów plastycznych.

101 DALMATYŃCZYKÓW - odwiedzicie je oraz ZAKOCHANEGO KUNDLA i jego kumpli w jednym z poznańskich schronisk.

ARIELKA - znajdziecie się w jej tajemniczym świecie, gdzie czekają Was wodne szaleństwa, gry i zabawy nad poznańskimi jeziorami!

NEMO - już został znaleziony to pewne, ale czy wiemy czym oddycha ? Co zjada? Jakie największe ryby pływają w polskich rzekach? Czy w Morzu Bałtyckim są rekiny? Na wszystkie te pytania i każde inne, które zrodzą się w Waszych głowach otrzymacie odpowiedź podczas zwiedzania Palmiarnii

DISKO ROBACZKI - podczas zajęć ZUMBY z ich pomocą porwiecie do tańca wszystkich plażowiczów!

KRÓL JULIAN - złożycie mu wizytę i sprawdzicie czy poznańskie ZOO jest równie zwariowane, co to nowojorskie! Czy uda Wam się znaleźć wszystkich bohaterów "Madagaskaru"?

ANGRY BIRDS - poznański Ogród Dendrologiczny pomoże Wam zgłębić wiedzę o czym szumią drzewa, a na tego kto wypatrzy w koronach drzew któregoś z szalonych ptaków, czeka wyjątkowa niespodzianka!

HARREGY POTTER - spróbujecie swoich sił w sztuczkach magicznych.

SCOOBY DOO - to oczywiście tajemnice i zagadki do rozwikłania, które podczas gry terenowej będą czekały na pozytywny finał.

RANGO - przyrodnik ze Starego Zoo opowie o zwyczajach, upodobaniach i przysmakach egzotycznych zwierząt.

Program uzupełnią: zwiedzanie Poznania i poznawanie historii tego pięknego miasta, plażowanie i kąpiele, kino letnie i zachody słońca, piesze wycieczki oraz zajęcia i turnieje sportowe: piłka plażowa, nożna, koszykówka, wyścigi rzędów. Do tego gry i zabawy oraz wieczorki integracyjne, dyskoteki tematyczne, planszówki, kalambury, karaoke i wiele innych..!

Dlaczego Poznań? Bo to wakacyjna przygoda! Przeżyjcie doskonałą zabawę nad poznańskimi jeziorami w stolicy Wielkopolski! Odwiedźcie zakątki Starego Miasta, słynne koziołki oraz historyczną Cytadelę. Przejażdżki bimbą, czyli poznańskim tramwajem i smak pyr z gzikiem wprowadzą Was w poznański klimat! Czas w miejskiej dżungli urozmaicą nam super atrakcje!

Nie może Was zabraknąć na pierwszych takich, miejskich wakacjach!

Program fakultatywny

Fotorelacja – wspomnienia z wakacji w formie zdjęć zapisanych na płycie – 40 PLN

Fotorelacja – wspomnienia z wakacji w formie zdjęć do pobrania online – 35 PLN

Termy Maltańskie - zabawa w największym tego typu Aquaparku w Polsce, położonym nad jeziorem Malta. Czeka na Was mnóstwo atrakcji m.in. zjeżdżalnie kamikadze, dzika rzeka, zjeżdżalnia wielotorowa oraz multimedialna, zjeżdżalnia pontonowa i turbozjeżdżalnia, basen z falami, statek piracki, basen solankowy czy wypływowy basen relaksacyjny! - 70 PLN

Energylandia - największy Park Rozrywki w Polsce - dla wszystkich grup wiekowych - 300 PLN

Zakwaterowanie

10 noclegów w obiektach poznańskich Uniwersytetów: Przylesie lub Eskulap. Pokoje 2-,3- osobowe lub pokoje typu studio 2+2 z łazienkami.

Wszelkie życzenia dotyczące zakwaterowania będą rozpatrywane w miarę możliwości.

Świadczenia

Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki + deser). Pierwszy posiłek – obiadokolacja w dniu przyjazdu. Ostatni posiłek – śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant w drogę powrotną.
Transport: autokar turystyczny.
Ubezpieczenie: Signal Iduna S.A.
Opieka pedagogiczna. Realizacja programu.

Informacje praktyczne

Cena nie obejmuje dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży, kosztów imprez fakultatywnych.

Planowany przyjazd do ośrodka w godz. 13:00 - 18:00. Planowany odjazd z ośrodka w godz. 9:00 - 13:30.

Dojazd własny: zapraszamy na godz. 13:00, wyjazd nie później niż o godz. 10:00.

Uwaga! Możliwość wykupienia diety wegetariańskiej.

Zapewniamy całodobowy dostęp do wody pitnej dla uczestników obozu - prosimy o zabranie ze sobą metalowego kubka lub bidonu.

Zakup wycieczek fakultatywnych nieznacznie wpłynie na realizację programu obozowego

Osoby, które wykupiły fotorelację na płycie CD otrzymają ją drogą listowną po zakończeniu obozu.

Adres obiektu: ul. Wojska Polskiego 85, 60-625 Poznań (61 848 78 94) lub Przybyszewskiego 39, 60-356 Poznań (61 658 40 00).


» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Poznań - Kolonia w Stumilowym Lesie   (skrót: POZNAN KOLONIA W STUMILOWYM LESIE PAX FB)
08.07 - 18.07.2021
 11 dni / APPO0708
1849 zł   1649 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
19.07 - 29.07.2021
 11 dni / APPO0719
1849 zł   1649 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
30.07 - 09.08.2021
 11 dni / APPO0730
1849 zł   1649 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
10.08 - 20.08.2021
 11 dni / APPO0810
1849 zł   1649 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj

kod imprezy: APPO~POZNAN_KOLONIA_W_STUMILOWYM_LESIE_PAX_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.