Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Promocje letnie Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje

Strona główna   Oferta dla młodzieży


Promocje dla młodzieży
Oferty dla młodzieży dorosłych   Sortowanie wg ceny daty liczby dni alfabetycznie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz plastyczny 1149 zł 1249 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 8-19
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz ZUMBA 1149 zł 1249 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 8-19
Dojazd autokarem Krynica Morska - rekreacja 1199 zł 1299 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - warsztaty fotograficzne 1199 zł 1299 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Murzasichle - warsztaty wokalne 1199 zł 1299 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 9-19
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat FIT&FUN 1249 zł 1449 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat Zumby 1249 zł 1449 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon 1299 zł 1399 zł 28.07.2018 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Giby - Świat Przygód 1299 zł 1449 zł 13.08.2018 (10 dni) wiek 9-16
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz przygody 1299 zł 1399 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz paintballowy 1299 zł 1399 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz tenisowy 1299 zł 1399 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 9-19
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz rekreacyjny 1349 zł 1449 zł 08.08.2018 (11 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Dźwirzyno - rekreacja 1349 zł 1449 zł 28.07.2018 (11 dni) wiek 9-19
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - akademia tańca i stylu 1349 zł 1449 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - rekreacja 1349 zł 1449 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - rekreacja 1349 zł 1449 zł 13.08.2018 (10 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - zdrowie i ruch 1349 zł 1449 zł 13.08.2018 (10 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Lesko Zamek - Kolonia 1374 zł 1399 zł 06.08.2018 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Lesko Zamek - Rekreacja 1374 zł 1399 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 12-19
Dojazd autokarem Lesko Zamek - Szkółka piłkarska 1374 zł 1399 zł 06.08.2018 (11 dni) wiek 8-19
Dojazd autokarem Cetniewo - fitness, aqua aerobic, taniec 1399 zł 1499 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Cetniewo - rekreacja 1399 zł 1499 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz rekreacyjny 1399 zł 1499 zł 08.08.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz rekreacyjny 1399 zł 1599 zł 06.08.2018 (11 dni) wiek 9-16
Dojazd autokarem Krynica Morska - survival i paintball 1399 zł 1499 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - Przygoda z zumbą 1399 zł 1599 zł 08.08.2018 (11 dni) wiek 9-16
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat Małego Paintballa 1399 zł 1599 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat wodnej przygody 1399 zł 1599 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Ponik - Mania strzelania 1399 zł 1599 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz rekreacyjny 1449 zł 1599 zł 19.08.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz zumba 1449 zł 1549 zł 08.08.2018 (11 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Dźwirzyno - ZUMBA FITNESS 1449 zł 1549 zł 08.08.2018 (11 dni) wiek 9-19
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - koszykówka 1449 zł 1549 zł 13.08.2018 (10 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - piłka nożna 1449 zł 1549 zł 13.08.2018 (10 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - siatkówka 1449 zł 1549 zł 13.08.2018 (10 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Ponik - Mania wspinania 1449 zł 1549 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Lesko Zamek - Szkółka pływacka 1474 zł 1499 zł 06.08.2018 (11 dni) wiek 8-119
Dojazd autokarem Cetniewo - siatkówka 1499 zł 1599 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz piłka nożna 1499 zł 1699 zł 08.08.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - warsztaty fotograficzne 1499 zł 1599 zł 30.07.2018 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Język angielski 1499 zł 1649 zł 08.08.2018 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - fotografia 1499 zł 1599 zł 13.08.2018 (10 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - Master Cook 1499 zł 1599 zł 13.08.2018 (10 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Krasiejów - wakacje młodego odkrywcy 1499 zł 1699 zł 06.08.2018 (11 dni) wiek 9-16
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat Paintballa 1499 zł 1699 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat Żywiołów 1499 zł 1599 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Ponik - Quadowi maniacy 1499 zł 1699 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz paintballowo - survivalowy 1499 zł 1699 zł 19.08.2018 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - Sztuka Przetrwania 1499 zł 1599 zł 08.08.2018 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz multisportowy 1549 zł 1649 zł 08.08.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty wokalne 1549 zł 1649 zł 28.07.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz taneczny 1549 zł 1699 zł 19.08.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - survival i paintball 1549 zł 1649 zł 13.08.2018 (10 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - tenis 1549 zł 1649 zł 13.08.2018 (10 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Krasiejów - wakacje programisty i konstruktora LEGO 1549 zł 1749 zł 06.08.2018 (11 dni) wiek 9-16
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat Paintballa&ASG 1549 zł 1749 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat Wyzwań 1549 zł 1649 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Zamrzenica - Mały Strzelec 1549 zł 1749 zł 19.08.2018 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy 1599 zł 1699 zł 28.07.2018 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz przygodowy 1599 zł 1699 zł 28.07.2018 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz siatkówka plażowa 1599 zł 1699 zł 19.08.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz windsurfingowy 1599 zł 1799 zł 28.07.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - paintball 1599 zł 1699 zł 08.08.2018 (11 dni) wiek 9-19
Dojazd autokarem Dźwirzyno - tenis 1599 zł 1699 zł 19.08.2018 (11 dni) wiek 9-19
Dojazd autokarem Dźwirzyno - windsurfing 1599 zł 1699 zł 19.08.2018 (11 dni) wiek 9-19
Dojazd autokarem Dźwirzyno - żeglarstwo 1599 zł 1699 zł 19.08.2018 (11 dni) wiek 9-19
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Wszechstronne warsztaty artystyczne 1599 zł 1849 zł 08.08.2018 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - aktorsko-filmowy 1599 zł 1699 zł 13.08.2018 (10 dni) wiek 13-19
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - musicalowy 1599 zł 1699 zł 13.08.2018 (10 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - taniec nowoczesny 1599 zł 1699 zł 13.08.2018 (10 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat ASG 1599 zł 1799 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Ponik - Mania 4x4 OFF ROAD 1599 zł 1699 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - Mały Farmer 1599 zł 1799 zł 19.08.2018 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - Mały Traper 1599 zł 1699 zł 19.08.2018 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz ASG 1599 zł 1699 zł 28.07.2018 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz Fitness i Sport 1649 zł 1799 zł 19.08.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - akademia języka angielskiego 1649 zł 1749 zł 30.07.2018 (11 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - jazda konna 1649 zł 1749 zł 13.08.2018 (10 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - język angielski 1649 zł 1749 zł 13.08.2018 (10 dni) wiek 13-19
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG 1699 zł 1799 zł 28.07.2018 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz Freestyle Football 1699 zł 1799 zł 08.08.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz interdyscyplinarny 1699 zł 1799 zł 08.08.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz żeglarski 1699 zł 1799 zł 08.08.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz odlotowy 1699 zł 1849 zł 19.08.2018 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz wędkarski 1699 zł 1899 zł 19.08.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz paintballowo-dywersyjny 1749 zł 1899 zł 19.08.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz Wodna przygoda 1799 zł 1899 zł 08.08.2018 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego 1899 zł 1999 zł 08.08.2018 (11 dni) wiek 14-18

Zagranica
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna 1559 zł 1849 zł 20.08.2018 (10 dni) wiek 10-15
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny 1559 zł 1849 zł 20.08.2018 (10 dni) wiek 14-19
Dojazd autokarem Grecja - Skotina - Rekreacja 1649 zł 1789 zł 20.08.2018 (13 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna 1659 zł 1849 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny 1659 zł 1849 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 13-19
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski 1759 zł 1949 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia plastyczna 1759 zł 1949 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia taneczna - zumba 1759 zł 1949 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 8-14
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język angielski 1759 zł 1949 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 13-19
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz plastyczny 1759 zł 1949 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 13-19
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz taneczny - zumba 1759 zł 1949 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 13-19
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język włoski 1859 zł 2049 zł 02.08.2018 (11 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia piłkarska 1859 zł 2049 zł 02.08.2018 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język włoski 1859 zł 2049 zł 02.08.2018 (11 dni) wiek 13-19
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz piłkarski 1859 zł 2049 zł 02.08.2018 (11 dni) wiek 13-19
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Obóz rekreacyjny 1899 zł 1989 zł 20.08.2018 (12 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Obóz zumba 1949 zł 2039 zł 20.08.2018 (12 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Obóz aktywny 1999 zł 2089 zł 20.08.2018 (12 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Kampania i Rzym - obóz rekreacyjny 2089 zł 2249 zł 22.07.2018 (10 dni) wiek 9-19
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Warszawa 2599 zł 2684 zł 20.08.2018 (11 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Malta - Gzira - obóz rekreacyjny 2899 zł 2999 zł 25.08.2018 (8 dni) wiek 12-19

Klub Urwisa
Polska
Dojazd autokarem Dźwirzyno - Klub Urwisa - rekreacja 1349 zł 1449 zł 08.08.2018 (11 dni) wiek 6-12
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - Klub Urwisa - kolonia rozmaitości 1349 zł 1449 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Lesko Zamek - Klub Urwisa "Eko Zuchy" 1374 zł 1399 zł 06.08.2018 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Jarosławiec - Klub Urwisa Plastyczny 1399 zł 1499 zł 27.07.2018 (11 dni) wiek 7-12

Kursy językowe
Zagranica
Transport samolotem Malta - kurs j. angielskiego MA Adult Residence 3264 zł 3399 zł 08.09.2018 (8 dni) wiek 18-99
Transport samolotem Malta - kurs j. angielskiego MA Adult Family 3414 zł 3599 zł 01.09.2018 (8 dni) wiek 18-99
Transport samolotem Malta - kurs j. angielskiego Junior Family IELS 3964 zł 4099 zł 18.08.2018 (8 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Malta - kurs j. angielskiego Junior Residence IELS 4399 zł 4599 zł 18.08.2018 (8 dni) wiek 13-18

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.