Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Tresna - obóz narciarski Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy Tresna Mała
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Góry

Sporty indywidualne

Narty

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Tresna mala

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Tresna mala


Tresna - obóz narciarski (wiek 9-18)
Informacje
Galeria



» przejdź do galerii

Beskidy to jedno z najlepszych miejsc do uprawiania sportów zimowych w Polsce. Nowoczesna infrastruktura narciarska Szczyrku, atrakcyjne trasy w Korbielowie czy kameralny ośrodek na Górze Żar gwarantują narciarzom i snowboardzistom świetne warunki do szlifowania sportowych umiejętności, a program obozu przygodowego zapewni poszukiwaczom zimowych przygód wspaniałą zabawę i masę emocji. Mamy tysiąc pomysłów na to, żebyś dobrze się z nami bawił.

Program

Obóz narciarski (9-13, 14-18 lat)

Obóz przeznaczony jest dla osób posiadających podstawowe umiejętności narciarskie. Zapewniamy opiekę wychowawców i konsultacje instruktora, dojazdy na stoki (Szczyrk/Korbielów/Góra Żar) i doskonalenie jazdy na nartach: 4-5 godzin dziennie w grupach do 15 uczestników. Popołudniami, w sali klubowej będzie czas na analizę filmików z jazd. Instruktorzy przeprowadzą również zajęcia teoretyczne ze szczególnym uwzględnieniem bezpieczeństwa na stoku.
Na całorocznej, ogrzewanej hali sportowej będzie można popracować nad kondycją fizyczną i przygotować się do narciarskich wyzwań.
Po zajęciach na stoku i w przypadku braku śniegu realizować będziemy atrakcyjny program integracyjno – rekreacyjny - poznamy okolicę podczas pieszych wycieczek, rozegramy turnieje gier planszowych i karcianych, zagramy w piłkarzyki, tenisa stołowego i bilarda. Będą seanse filmowe, ognisko z pieczeniem kiełbasek, dyskoteki, kalambury i karaoke.


Program fakultatywny

Paitball - 75 PLN

Zakwaterowanie

7 noclegów w komfortowych, przytulnych całorocznych domkach z łazienkami. Pokoje w domkach 2- i 4- osobowe.

Świadczenia

Zakwaterowanie:
Ośrodek wypoczynkowy „Odys” znajduje się w Tresnej (Beskidy), nad brzegiem Jeziora Żywieckiego, na blisko 2 hektarowym, ogrodzonym, oświetlonym i monitorowanym terenie. Budynek główny mieści recepcję, zaplecze gastronomiczne, kawiarnię i kameralne sale do gier i zabaw, salkę z lustrami do zajęć ruchowych. Na ternie obiektu bezpłatne Wi-Fi.
Wyżywienie: 3 posiłki dziennie + deser: śniadanie, obiad, kolacja. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną.
Transport: autokar turystyczny.
Ubezpiecznie: Signal Iduna.
Opieka wychowawcy/instruktora. Realizacja programu.

Informacje praktyczne

Zajęcia prowadzone są przez wykwalifikowanych wychowawców i instruktorów. Wszystkie zajęcia będą dopasowane do warunków atmosferycznych oraz stanu psychofizycznego uczestników. Cena nie obejmuje dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży, kosztów karnetów i wypożyczenia sprzętu - orientacyjna cena karnetu: ok. 600-750 PLN/6 dni (w zależności od wieku i umiejętności uczestników). Wypożyczenie kompletu sprzętu narciarskiego/ snowboardowego: 30-50 PLN/dzień.

Informacje o cenie

Podana cena imprezy nie zawiera:
- obowiązkowych składek na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny - 2 zł oraz Turystyczny Fundusz Pomocowy - 2 zł;
- kosztów karnetów narciarskich i kosztu wypoczyżyczenia sprzętu narciarskiego/snowboardowego;
- programu fakulattywnego.

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Tresna - obóz narciarski   (skrót: TRESNA - OBOZ NARCIARSKI 2022 PAX FB)
29.01 - 05.02.2022
 8 dni / KPZT0129
1699 zł   1499 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
05.02 - 12.02.2022
 8 dni / KPZT0205
1699 zł   1499 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
19.02 - 26.02.2022
 8 dni / KPZT0219
1699 zł   1499 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj

kod imprezy: KPZT~TRESNA_-_OBOZ_NARCIARSKI_2022_PAX_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Signal Iduna    Subwencja PFR