Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Ukraina - Bukovel - obóz narciarski i snowboardowy Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Skorzystaj z wyszukiwarki
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Ukraina

Góry

Sporty indywidualne

Narty

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Bukovel

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Bukovel


Ukraina - Bukovel - obóz narciarski i snowboardowy (wiek 13-17)
Informacje
Galeria



» przejdź do galerii

Bukovel - najpopularniejszym, rozwiniętym kurortem na Ukrainie. Posiada 63 trasy narciarskie, w tym trasy dla początkujących, amatorów i profesjonalistów. Łączna długość tras wynosi ponad 60 km, a najdłuższy zjazd ma długość 2132 m. Do dyspozycji jest 16 wyciągów, a także możliwość nocnej jazdy na nartach. Bukovel jest uznawany za ośrodek leczniczy i balneologiczny ze względu na obecność leczniczych wód mineralnych.

Program

Obóz narciarski i snowboardowy (13-17 lat)

1 dzień

Wyjazd z Polski według rozkładu jazdy. Przejazd na granicę polsko-ukraińską. Po przekroczeniu granicy dalsza podróż w kierunku Iwano-Frankiwska. Podczas przejazdu planowane krótkie postoje. W godzinach wieczornych przyjazd do miejscowości Polanica. Zakwaterowanie w hotelu, kolacja, nocleg.

2-7 dzień

Po śniadaniu możliwość korzystania z infrastruktury ośrodka narciarskiego Bukovel, lokalnych atrakcji turystycznych oraz programu fakultatywnego. Kolacja.

8 dzień

Po śniadaniu wyjazd w drogę powrotną. Przyjazd do Polski w godzinach popołudniowych


Program fakultatywny

Etno park - Gucul Land-ok. 195 UAH, Rodelban – Speed Fun-ok. 500 UAH, Trolley -ok. 700 UAH, Bike Zip-ok. 400 UAH, Sauna – ok.117 UAH/osoba, Kręgielnia –ok. 90 UAH/osoba.

Zakwaterowanie

Hotel Patkovski Gold *** położony u podnóża góry Bukovel, z pięknymi widokami na stoki narciarskie. Komfortowe pokoje 2, 3 osobowe z łazienkami (prysznic lub wanna). W pokojach TV, kanały kablowe, sejf, bezpłatny zestaw kosmetyków, ręczniki, balkon. Restauracja w hotelowa serwuje dania kuchni ukraińskiej. W bliskiej odległości od obiektu znajduje się kawiarnia, klub nocny i spa.

Świadczenia

Cena obejmuje: Zakwaterowanie 7 noclegów w hoteluPatkovski Gold *** w pokojach 2 lub 3 osobowych z łazienkami. Wyżywienie: 2 posiłki dziennie: śniadania i obiadokolacje. Pierwszy posiłek w dniu przyjazdu - kolacja, ostatni - śniadanie w dniu wyjazdu. Transport: Autokar z klimatyzacją, toaletą, DVD i barkiem. Ubezpieczenie: Signal Iduna S.A. Opiekę wychowawcy i instruktorów narciarskich. Realizacja programu.

Cena nie obejmuje: Skipass Bukovel (5dni)- ok.4600 UAH (Standard); VIP-PASS -ok.9200 UAH; obowiązkowych składek na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny - 2 zł oraz Turystyczny Fundusz Pomocowy - 2 zł.

Informacje praktyczne

Doba hotelowa zaczyna się o godz. 14.00 a kończy o 11.00. Wypożyczenie sprzętu narciarskiego (narty/snowboard) kosztuje od ok. 272 UAH os/dzień. W hotelu jest możliwość skorzystania z sauny cena ok. 117 UAH/os. Na obóz należy zabrać ze sobą dokumenty, wypełnioną kartę kwalifikacyjną, kaski ochronne, które są obowiązkowe poniżej 18 roku życia, snowboardziści ochraniacze na nadgarstki; Cena jednego posiłku na terytorium ośrodka narciarskiego ok. 270 UAH. Dokumenty: Do przekroczenia granicy polsko-ukraińskiej wymagany jest ważny paszport (bez wizy), certyfikat szczepienia lub negatywny wynik testu PCR albo test antygenowy oraz polisa ubezpieczeniowa pokrywająca koszty związane z leczeniem COVID-19 oraz ew. obserwacją w placówce medycznej. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za ewentualne zmiany ceny karnetów wprowadzone przez ośrodek narciarski. Pierwszy posiłek – kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek – śniadanie w dniu wyjazdu.

Informacje o cenie

Cena nie obejmuje: Skipass Bukovel (5dni) ok.4600 UAH (Standard); VIP-PASS ok.9200 UAH, wypożyczenie kasku ochronnego od ok. 200 UAH (5 dni). Program fakultatywny (płatny dodatkowo). Etno park - Gucul Land-ok. 195 UAH., Rodelban – Speed Fun-ok. 500 UAH, Trolley-ok. 700 UAH., Bike Zip-ok. 400 UAH.

Podana cena imprezy nie zawiera obowiązkowych składek na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny - 2 zł oraz Turystyczny Fundusz Pomocowy - 2 zł.

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Ukraina - Bukovel - obóz narciarski i snowboardowy   (skrót: UKRAINA - BUKOVEL - NARCIARSKI 2022 PAX HB)
05.02 - 12.02.2022
 8 dni / LUBN0205
1999 zł Plan podróżyRezerwuj
12.02 - 19.02.2022
 8 dni / LUBN0212
1999 zł   1899 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
19.02 - 26.02.2022
 8 dni / LUBN0219
1999 zł   1899 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj

kod imprezy: LUBN~UKRAINA_-_BUKOVEL_-_NARCIARSKI__2022_PAX_HB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Signal Iduna    Subwencja PFR