Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Ukraina-Truskawiec-Hotel Leśna Pieśń (oferta na zapytanie) Wakacje

OFERTY ZIMOWE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE O NAS KONTAKT
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Wczasy

Ukraina

Wczasy w miejscowości

Truskawiec


Ukraina-Truskawiec-Hotel Leśna Pieśń (oferta na zapytanie)
Informacje
Galeria



» przejdź do galerii

Truskawiec - położony u podnóża Karpat, największy na Ukrainie kurort uzdrowiskowy.
Obiekty sanatoryjne i hotelowe przyciągają turystów i kuracjuszy bogatą ofertą leczenia wielu schorzeń w nowoczesnych centrach medycznych oraz wypoczynkiem i relaksem w SPA & Wellness. Dodatkowe atuty Truskawca to krystalicznie, czyste powietrze, ciepły, umiarkowany klimat,50-hektarowy park zdrojowy, przystępne ceny zabiegów leczniczych. Niedaleka odległość od Lwowa (ok. 100 km) zachęca do odwiedzenia tego pięknego miasta.
W Truskawcu w lecznictwie wykorzystuje się unikatowy ozokeryt, czyli wosk ziemny, który dobrze utrzymuje ciepło, wykazuje działanie przeciwzapalne i przeciwbólowe, przyśpiesza gojenie ran skóry, łagodzi wszelkie urazy układu ruchu oraz wodę mineralną "Naftusia" o wyjątkowym składzie. Lekko zmineralizowana, zawierająca magnez i wapń, z wysoką zawartością substancji organicznych pochodzenia naftowego, wypłukuje małe kamienie z dróg moczowych i żółciowych, usuwa z organizmu toksyny, zmniejsza stany zapalne, normalizuje metabolizm tłuszczowy, odnawia komórki wątroby.



Program

Kuracjusze, którzy wykupili pakiet „All inclusive – Kurortowy” mają okazję skorzystać z turnusu rehabilitacyjnego, w który włączony jest cały kompleks badań, zabiegi medyczne oraz rehabilitacyjne działów balneologii i fizjoterapii w centrum „Aqua-Med”. Ilość i rodzaje usług medycznych w pakiecie nie są ograniczone i zależą wyłącznie od wyników przeprowadzonych badań, indywidualnych predyspozycji organizmu i osobistych preferencji gości. Diagnostyka obejmuje badania kliniczne, diagnostykę ultradźwiękową, elektrokardiografię komputerową. Goście korzystają z konsultacji lekarzy centrum„Aqua-Med”: internisty, urologa, ginekologa, kardiologa, pediatry oraz innych specjalistów w razie potrzeby. Na podstawie wyników badań i diagnostyki dla każdej osoby dobiera się najbardziej skuteczny program leczenia, rehabilitacji lub profilaktyki chorób metabolicznych, chorób przewodu pokarmowego, układów sercowo-naczyniowego, oddechowego, chorób urologicznych i ginekologicznych.Dział balneologii. W dziale balneologi można skorzystać z leczniczych oraz regeneracyjnych kąpieli: kąpiele hydroozonowe, kąpiele perełkowe, kąpiele aromatyczne.Kuracjusze mogą również przejść ozokerytoterapię, która ma różnorodny wpływ na podstawowe funkcje i systemy: oddychanie, krążenie, metabolizm, wydzielanie.Dział fizjoterapii. Dział fizjoterapii centrum medycznego „Aqua-Med” oferuje następujące zabiegi: magnetoterapii, terapii laserowej, elektroterapii, aplikacje ozokerytu, terapii ultradźwiękowej, terapii Darsonwale, pianki tlenowe, inhalacje.Speleo-relaksoterapia. Goście mają możliwość oczyścić drogi oddechowe, przeprowadzić profilaktykę chorób alergicznych i regeneracji organizmu w solnej speleo kamerze, w której podtrzymywane są niezbędne parametry drobno rozproszonego aerozolu solnego.Pijalnia wód leczniczych. W pijalni hotelu można skorzystać z wód leczniczych: Naftusia, Maria, Bronisława. Dodatkowe zabiegi lecznicze i relaksacyjne - w razie potrzeby istnieje możliwość skorzystania z różnych masaży leczniczych i relaksacyjnych oraz oczyszczania organizmu w saunie fińskiej.

Zakwaterowanie

„Leśna Pieśń” to jeden z najnowocześniejszych hoteli w Truskawcu, pięknie położony obok dużego terenu leśnego. Posiada restaurację z daniami kuchni ukraińskiej i europejskiej, Lobby bar oferujący szeroki wybór napojów alkoholowych i bezalkoholowych, koktajli, soków ze świeżych owoców, szeroką kartę kawowo-herbacianą oraz własny dział terapeutyczny Medical-SPA centrum „Aqua-Med”. Hotel jest wyposażony w najbardziej nowoczesny sprzęt diagnostyczny, balneologiczny, fizjoterapeutyczny oraz kosmetyczny. Istnieje możliwość skorzystanie z sauny fińskiej, sauny rzymskiej, kąpieli w dużym basenie krytym, fitnessu, placu zabaw dla dzieci, pokoju dziecięcego, boiska sportowego, ścieżek spacerowych; wypożyczalni rowerów oraz sprzętu sportowego.Wszystkie badania i zabiegi wykonywane są na miejscu.W hotelu concierge-usługi. Pijalnia wód leczniczych: Naftusia, Maria, Bronisława znajduje się bezpośrednio w hotelu.

Swoim gościom hotel oferuje zakwaterowanie w przestronnych, wygodnych standardowych pokojach i apartamentach.

Pokój standardowy 1 i 2-osobowy Pokój składa się z przedpokoju, sypialni, łazienki (prysznic). W pokoju: łóżko małżeńskie, klimatyzacja, TV kablowa, sejf, telefon, lodówka, czajnik, zestaw naczyń, suszarka, ręczniki, zestaw kosmetyków.

Apartament jednopokojowy (dla 2 os.) Apartament składa się z przedpokoju, sypialni, aneksu kuchennego i łazienki (wanna). Kuchnia wyposażona w przybory kuchenne: lodówkę, kuchenkę elektryczną, czajnik elektryczny, zestaw naczyń. W Apartamencie: łóżko małżeńskie, TV kablowa, telefon, sejf, łazienka, suszarka, ręczniki, zestaw kosmetyków.

Apartament dwupokojowy (dla 3 os.) Apartament składa się z przedpokoju, pokoju gościnnego z aneksem kuchennym, sypialni i łazienki (wanna). Kuchnia wyposażona w przybory kuchenne: lodówkę, kuchenka elektryczna, czajnik elektryczny, zestaw naczyń. W Apartamencie: łóżko małżeńskie, rozkładana kanapa (dla 3 os.), klimatyzacja, TV kablowa - 2 telewizory, telefon, sejf, suszarka, ręczniki, zestaw kosmetyków.

Apartamenty rodzinne, dwupokojowe, łączone (dla 4 os.) Apartament składa się z dwóch połączonych pokoi (sypialni), aneksu kuchennego, 2 osobnych łazienek (wanna i prysznic). Kuchnia wyposażona w przybory kuchenne: lodówka, kuchenka elektryczna, czajnik elektryczny, zestaw naczyń. W Apartamencie w każdym pokoju: łóżka małżeńskie, klimatyzacja, TV kablowa, telefon, sejf, łazienka, suszarka, ręczniki, zestaw kosmetyków.



Świadczenia

Cena obejmuje pakiet -" Kurortowy -All inclusive". Zakwaterowanie: 7 noclegów w wybranym pokoju; w terminie LWUT1224 - 4 noclegi. Wyżywienie: 3 posiłki (śniadanie, obiad, kolacja) w formie bufetu, w restauracji hotelowej. Kuchnia przygotowuje również dania dietetetyczne, zgodnie z zaleceniami lekarza-dietetyka. Pierwszy posiłek -obiad w dniu przyjazdu, ostatni posiłek -śniadanie w dniu wyjazdu. Transport: dojazd własny. Ubezpieczenie: Signal Iduna S.A.

Pakiet leczniczo-profilaktyczny "AQUA MED-Nieograniczony": pierwsza konsultacja u lekarza ogólnego; konsultacje u odpowiednich specjalistów medycznych; kompleksowe badanie organizmu, badania laboratoryjne; nieograniczona ilość zabiegów medycznych(balneologicznych, fizjoterapeutycznych, błotno-ozokerytowe okłady, speleoterapia) oraz SPA zabiegów. Bezpłatne korzystanie z pijalni wód leczniczych, parkingu, siłowni, pokoju dziecięcego, Wi-Fi. Ilość i rodzaj zabiegów nie jest ograniczona i zależy tylko od wyników przeprowadzonych badań laboratoryjnych oraz indywidualnych predyspozycji organizmu kuracjuszy..



Informacje praktyczne

Rezerwacja pobytu w Hotelu - NA ZAPYTANIE !!!!

Przed dokonaniem rezerwacji prosimy o sprawdzenie dostępności miejsc, wysyłając wiadomość na
e-mail: lublin@almatur.pl.

Zakup miejsc przez stronę interntową, bez wcześniejszego zapytania o dostępność NIE GWARANTUJE otrzymania miejsca w hotelu. Potwierdzenie rezerwacji do 48 h.

Do przekroczenia granicy wymagany jest ważny paszport. Istnieje możliwość zarezerwowania terminu pobytu w hotelu zgodnie z życzeniem klienta. Na terenie Ukrainy +1 godz. w stosunku do czasu polskiego. Biuro prowadzi sprzedaż biletów autokarowych do Truskawca. Wyjazdy z Warszawy, Lublina, Gdańska, Bydgoszczy, Torunia.

Dzieci do lat 6 bez świadczeń - gratis



» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Ukraina-Truskawiec-Hotel Leśna Pieśń (oferta na zapytanie)     (skrót: 1TRUSKAWIEC HOTEL LESNA PIESN DBL FB)
Nr grupy Data Cena 
LWUT120909.12.2018 - 16.12.2018Impreza w trakcie realizacji 8 dni
LWUT121616.12.2018 - 23.12.20181499 złDzwoń8 dni

Terminy i ceny Ukraina-Truskawiec-Hotel Leśna Pieśń (oferta na zapytanie)     (skrót: 2APARTAMENT JEDNOPOKOJOWY HOTEL LESNA PIESN DBL FB)
Nr grupy Data Cena 
LWUT120909.12.2018 - 16.12.2018Impreza w trakcie realizacji 8 dni
LWUT121616.12.2018 - 23.12.20183198 złDzwoń8 dni

kod imprezy: LWUT~69
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.