Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Zakopane - obóz snowboardowy Wakacje

OFERTY ZIMOWE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE O NAS KONTAKT
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Góry

Sporty indywidualne

Snowboard

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Zakopane

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Zakopane


Zakopane - obóz snowboardowy (wiek 8-18)
Informacje
Galeria

» przejdź do galerii

Zakopane najsłynniejsza miejscowość wypoczynkowa polskich Tatr, stolica sportów zimowych. Usytuowana jest pomiędzy wzniesieniem Gubałówki, a masywem Giewontu. To idealne miejsce na spędzanie zimowych ferii. Z Zakopanego wszędzie jest blisko - stoki narciarskie, Aquaparki, deptak Krupówki, Gubałówka, lodowisko są na "wyciągnięcie ręki".



Program

Obóz snowboardowy (8-12 i 13-18 lat)

Obóz przeznaczony dla osób, które rozpoczynają naukę jazdy na snowboardzie oraz dla tych, którzy chcą doskonalić posiadane już umiejętności. W trakcie obozu zajęcia snowboardowe będą prowadzone na stokach m.in.: w Białce Tatrzańskiej, Czarnej Górze, Witowie. Zajęcia odbywają się pod opieką wychowawcy-instruktora. Organizowane będą również jazdy wieczorne przy oświetlonych stokach. Grupy liczą ok. 12 osób dla osiągnięcia lepszego efektu szkoleniowego.

Przykładowy program obozu:
Dzień 1: Przyjazd do Zakopanego, zakwaterowanie, spotkanie organizacyjne.
Dzień 2: Wyjazd na stok, podział na grupy pod względem poziomu zaawansowania, szkolenie snowboardowe, wieczorem spacer po Krupówkach.
Dzień 3: Zajęcia na sztucznym lodowisku, szkolenie snowboardowe, gry zręcznościowe.
Dzień 4: Wycieczka na Gubałówkę i Krupówki, szkolenie snowboardowe.
Dzień 5: Wykład snowboardowy, gry i zabawy, szkolenie snowboardowe.
Dzień 6: Wycieczka do aquaparku w Zakopanem, szkolenie snowboardowe, dyskoteka.
Dzień 7: Szkolenie snowboardowe, kulig z pochodniami i ognisko, spotkanie podsumowujące.
Dzień 8: Po śniadaniu wyjazd.

Program fakultatywny

Proponujemy wzbogacenie programu obozu o:
* pakiet rekreacyjny: lodowisko, wycieczka na Gubałówkę, aquapark, kulig z pochodniami i ognisko - 130 zł
* zimowy paintball, gra terenowa - 50 zł
* jednodniowe zajęcia snowboardowe na Kasprowym Wierchu - 150 zł



Zakwaterowanie

Pensjonat "Za Wodą" to ośrodek o dobrym standardzie, usytuowany w dzielnicy Olcza w cichym i spokojnym miejscu. Pokoje 3, 4, 5 -osobowe z łazienkami i TV. Do dyspozycji uczestników: narciarnia, dwie sale taneczne z lustrami, sala rekreacyjna, bilard, piłkarzyki, tenis stołowy, sala kominkowa.



Świadczenia

Zakwaterowanie: 7 noclegów. Wyżywienie: 3 posiłki dziennie: śniadanie, obiad, kolacja lub śniadanie, prowiant na stok, obiad w porze kolacji. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatní: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną. Transport: autokar turystyczny. Ubezpieczenie: Signal Iduna-SKI. Opieka wychowawcy/instruktora. Realizacja programu.



Informacje praktyczne

W przypadku złych warunków pogodowych zajęcia programowe oraz uzupełniające mogą ulec modyfikacji. Na obóz należy zabrać kaski ochronne, które są obowiązkowe dla snowboardzistów poniżej 18 roku życia. Cena nie obejmuje dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży oraz kosztów karnetów. Cena karnetów: 8-15 lat - 400 zł, powyżej 16 lat - 450 zł. Wypożyczenie sprzętu (snowboard + buty + kask) 240 zł/turnus.



» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Zakopane - obóz snowboardowy     (skrót: ZAKOPANE SNOWBOARD PAX FB)
Nr grupy Data Cena 
PPOZ011212.01.2019 - 19.01.20191199 zł   1099 zł   Promocja Plan podróżyRezerwuj8 dni
PPOZ011919.01.2019 - 26.01.20191199 zł   1099 zł   Promocja Plan podróżyRezerwuj8 dni
PPOZ012626.01.2019 - 02.02.20191199 zł   1099 zł   Promocja Plan podróżyRezerwuj8 dni
PPOZ020202.02.2019 - 09.02.20191199 zł   1099 zł   Promocja Plan podróżyRezerwuj8 dni
PPOZ020909.02.2019 - 16.02.20191199 zł   1099 zł   Promocja Plan podróżyRezerwuj8 dni
PPOZ021616.02.2019 - 23.02.20191199 zł   1099 zł   Promocja Plan podróżyRezerwuj8 dni

kod imprezy: PPOZ~ZAKOPANE_SNOWBOARD_PAX_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.