Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Góry

Rekreacyjne

Parki wodne

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Zakopane

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Zakopane


Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne (wiek )
Informacje
Galeria



» przejdź do galerii

Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne
(12-18 lat)



Program



Zapraszamy Was na niezwykły obóz, gdzie wędrówki górskie połączymy z zabawą i szaleństwem w parkach wodnych, w przepięknej scenerii Tatr. Dostarczą Wam one mnóstwa wrażeń i niezwykłych emocji. Poznacie tu nowych przyjaciół i zdobędziecie górskie szczyty. Wrócicie z plecakiem pełnym wspomnień!

Poszalejecie w Aqua Parku w Zakopanem, gdzie miłośnicy wodnych uciech będą mieli do dyspozycji: dwa baseny, dziką rzekę, trzy zjeżdżalnie, cztery whirlpoole oraz kompleks saun.

Ale to nie wszystko! Czekają na Was jeszcze...

Tatry, gdzie podczas górskich wycieczek z przewodnikiem zobaczycie piękno naszych gór.

…i Zakopane: zaprosimy Was na gwarne i kolorowe Krupówki, pokażemy Sanktuarium M.B. Fatimskiej na Krzeptówkach, Cmentarz na Pęksowym Brzysku, obiekty Skoczni Krokiew.

Bez ograniczeń: gry i zabawy sportowe, konkursy, dyskoteki, ogniska, kraina wyobraźni - warsztaty plastyczne m.in.: malowanie w plenerze i wernisaż prac.

Jedni wolą wakacje nad wodą, drudzy w górach, a Wy macie i jedno i drugie! Wystarczy, że wybierzecie się z nami na ten właśnie obóz - hit ostatnich lat! Gwarantujemy Wam świetną zabawę w gronie rówieśników. Oprócz głównych atrakcji programowych proponujemy: Wyjazd do Tatralandii - jednego z największych parków wodnych na Słowacji, gdzie będziecie szaleć w kompleksie basenów termalnych ze zjeżdżalniami, wodnymi huśtawkami, sztucznym deszczem, wodnymi wulkanami, powietrznymi leżakami i gejzerami.

Odwiedzicie również świat termalnych wód, zabawy i relaksu w Aquacity w Popradzie – 7 basenów z licznymi atrakcjami: siedzenia ze strumieniami wodnymi, gejzerami, wodny grzyb, wodne jaskinie, tunele i kręcone zjeżdżalnie wodne dostarczą Wam niezwykłych wrażeń i emocji.

Podczas górskich wędrówek zobaczycie: Rusinową Polanę, cenioną przez turystów ze względu na piękne widoki na wschodnią cześć Tatr. W drodze powrotnej zwiedzicie Wiktorówki. Wybierzecie się do Doliny Kościeliskiej, gdzie zobaczycie Wąwóz Kraków ze Smoczą Jamą. Wejdziecie na Gubałówkę, skąd przejdziecie na Butorowy Wierch i zjedziecie wyciągiem krzesełkowym.

Uwaga! Uczestnicy muszą posiadać 30 EUR na bilety wstępu na Słowacji.


Zakwaterowanie

Willa „U Franka” – nowy, przestronny pensjonat z widokiem na panoramę Tatr. Pokoje 3,4,5 – os. z łazienkami i TV, większość pokoi z balkonami. W obiekcie: jadalnia, świetlica z bilardem i innymi grami zręcznościowymi. Duży teren rekreacyjny, boisko do kosza, siatkówki, oraz miejsce na ognisko. Do dyspozycji uczestników stylowy domek góralski z salą dyskotekową i świetlicą do zajęć integracyjnych.



Świadczenia

Zakwaterowanie: 10 noclegów

Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki + podwieczorek) w pensjonacie ośrodka. Śniadania i kolacje w formie bufetu, obiad serwowanydo stolika. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną. Możliwość zamówienia (co najmniej 7 dni przed rozpoczęciem imprezy) diety wegetariańskiej. Zapewniamy uczestnikom stały dostęp do wody pitnej na terenie ośrodka.

Transport: autokar turystyczny.

Ubezpieczenie: NNW - 15.000 PLN.

Opieka pedagogiczna.

Zajęcia sportowe i rekreacyjne




Informacje praktyczne



Uwagi: Należy zabrać ze sobą: paszport lub dowód osobisty, wypełnioną kartę kwalifikacyjną, buty na wycieczki górskie, ciepły sweter, kurtkę nieprzemakalną, mały plecak, strój kąpielowy, ręcznik kąpielowy.

Adres osrodka

Willa „U Franka” ul. Piszczory 19 a, 34-502 Zakopane, tel. 018/2011518








» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe (obowiązuje do 30.06.2018)     » Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe (obowiązuje od 01.07.2018)     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne     (skrót: ZAKOPANE TATRZANSKIE PARKI WODNE PAX FB)
Nr grupy Data Cena 

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.