Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Zbrosławice - obóz muzyczno-konny Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy Zbrosławice
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Sporty indywidualne

Artystyczne

Aktywne

Jeździectwo

Muzyka

Jazda konna

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Zbrosławice

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Zbrosławice


Zbrosławice - obóz muzyczno-konny (wiek 10-18)
Informacje
Galeria



» przejdź do galerii

Profesjonalne wakacje w siodle!

Jeśli jesteś zainteresowany jazdą konną i chcesz intensywnie rozwijać swoje umiejętności jeździeckie to dobrze trafiłeś. W trakcie naszego obozu będziesz miał możliwość aktywnego poznawania tajników jeździectwa oraz uczestnictwa w różnorodnych zajęciach teoretycznych i praktycznych. Ośrodek Jeździecki w Zbrosławicach przez lata stanowił centrum akademickiego sportu jeździeckiego. Rozbudowana infrastruktura ośrodka pozwala na doskonalenie umiejętności jeździeckich na każdym stopniu zaawansowania i w każdą pogodę. Program wszystkich obozów urozmaicimy zajęciami rekreacyjnymi, ogniskami, grami i zabawami, konkursami, itd. Uczestników czeka też wyjazd do Multikina oraz do pełnego atrakcji Aquaparku, a w przypadku upalnej pogody również na okoliczne kąpieliska.

Program

Muzyczno-konny (10-18 lat)

Poznacie i rozwiniecie dwie pasje – muzyczną i jeździecką. I zdziwicie się do czego jesteście zdolni. W ramach kursu muzyki zajęcia z zakresu: gry na
instrumentach: gitara klasyczna, elektryczna, basowa, ukulele, perkusja oraz nauki śpiewu estradowego. Możesz sam dowolnie wybrać styl, tematykę
i repertuar. Możesz przywieźć swój instrument. Możesz zacząć od podstaw lub rozwijać swoje umiejętności, a wszystko pod nadzorem Michała Malickiego,
profesjonalnego muzyka, twórcy muzyki i aranżacji, gitarzysty i dyrygenta, który także uczy młodych adeptów sztuki muzycznej w ramach kierowanej
przez siebie Małej Akademii Muzyki. MAESTRO zapewnia, że każdego jest w stanie nauczyć gry i śpiewu. Na koniec obozu wezmą udział w koncercie
finałowym. W ramach kursu jazdy konnej czeka was szkolenie teoretyczne i praktyczne. Nauczycie się pielęgnacji, siodłania konia, jazdy na lonży i w zastępie. Będziecie umieli przyjąć prawidłową postawę jeździecką, samodzielnie jeździć stępem i kłusem. Rodzaj zajęć ustalą instruktorzy
po rozpoznaniu umiejętności uczestników. W programie codzienne jazdy konne: dla początkujących indywidualne, półgodzinne lekcje na lonży, a po
uzyskaniu zezwolenia instruktora godzinne grupowe zajęcia jeździeckie.

Program fakultatywny

Wycieczka do Sztolni Czarnego Pstrąga w Tarnowskich Górach – koszt ok. 35 PLN.
Dla jeźdźców zaawansowanych możliwość przystąpienia do egzaminu na Odznakę Brązową – koszt ok. 100 PLN.
3 godzinne warsztaty plastyczne (profil głowy końskiej i nauka rysunki detali: końskie oko lub chrapy lub uszy) - 50 PLN

Zakwaterowanie

Ośrodek Jeździecki "Zbrosławice"

Domki znajdują się na terenie certyfikowanego Ośrodka Jeździeckiego „Zbrosławice” zajmującego powierzchnię ok. 14 ha ogrodzonego, urozmaiconego terenu. Pokoje 4-, 5-, 6-osobowych domkach fińskich, duża łazienka (prysznice, umywalki, toalety) wspólna dla domku (za dopłatą pokoje 2-, 3-osobowe z łazienką).
Na terenie ośrodka znajdują się dwie stajnie na ok. 60 koni, kompleks krytych ujeżdżalni (największa o wymiarach 70x36m), ujeżdżalnie odkryte, kompleksy gastronomiczne, kawiarnia i świetlica, plac zabaw, boisko oraz kawiarenka internetowa.

Świadczenia

Zakwaterowanie:
10 noclegów.
Wyżywienie:
całodzienne (3 posiłki i deser) – w restauracji ośrodka. Śniadania i kolacje w formie bufetu, obiad serwowany. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną.
Transport:
autokar turystyczny.
Ubezpieczenie:
Signal Iduna Polska TU S.A.: NNW 15.000 PLN.
Opieka pedagogiczna i instruktorska, nagrody i pamiątki, certyfikat ukończenia kursu. Realizacja programu.

Informacje praktyczne

Cena nie obejmuje dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży. Na obóz należy zabrać stój do jazdy konnej: buty z płaską i twardą podeszwą oraz niewielkim obcasem (sztyblety), sztylpy – skórzane ochraniacze zakładane jak cholewka na łydkę, będące ważnym uzupełnieniem do obuwia typu „półbuty”, spodnie – najlepiej typowe jeździeckie bryczesy lub długie do kostki, dobrze przylegające do nóg, bez grubych szwów, nakrycie głowy: atestowany kask jeździecki, kurtkę przeciwdeszczową, strój kąpielowy. Na terenie obiektu znajduje się sklep ze sprzętem jeździeckim, w którym można zakupić podstawowe wyposażenie jeźdźca. Orientacyjne ceny: kask do jazdy konnej ok. 200 PLN, bryczesy ok. 150 PLN, sztyblety ok. 200 PLN, sztylpy ok. 100 PLN.

Planowany przyjazd do ośrodka ok. godz. 16.00. Planowany wyjazd z ośrodka ok. godz. 11.30.
Dojazd własny: przyjazd nie wcześniej niż o godz. 15.00, wyjazd nie później niż o godz. 12.30.

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Zbrosławice - obóz muzyczno-konny   (skrót: ZBROSLAWICE OBOZ MUZYCZNO KONNY PAX FB)
27.06 - 07.07.2020
 11 dni / KPOZ0627
2199 zł   1999 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
08.07 - 18.07.2020
 11 dni / KPOZ0708
2199 zł   1999 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
19.07 - 29.07.2020
 11 dni / KPOZ0719
2199 zł   1999 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj

kod imprezy: KPOZ~ZBROSLAWICE_OBOZ_MUZYCZNO_KONNY_PAX_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.