Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Infolinia Almatur  +48 42 637 11 22  pn-pt  godz.10-17

Obozy i kolonie Sporty wodne Wakacje

bezpieczne
podróże
OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Skorzystaj z wyszukiwarki
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Obozy młodzieżowe Kolonie

Sporty wodne



Obozy młodzieżowe Kolonie Sporty wodne

Obozy młodzieżowe
Polska
Bachorze - kolonia sportów wodnych Bachorze - kolonia sportów wodnych 11 dni wiek 8-12
Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego 11 dni wiek 14-18
Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy 11 dni wiek 12-18
Bachorze - obóz sportów wodnych Bachorze - obóz sportów wodnych 11 dni wiek 12-18
Bachorze - obóz windsurfingowy Bachorze - obóz windsurfingowy 11 dni wiek 10-18
Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Pływacki Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Pływacki 11 dni wiek 8-18
Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy 11 dni wiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego 11 dni wiek 14-18
Cetniewo - obóz pływacki Cetniewo - obóz pływacki 11 dni wiek 9-12
Czaplinek - kurs nurkowania OWSD Czaplinek - kurs nurkowania OWSD 11 dni wiek 12-18
Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy 11 dni wiek 12-18
Czaplinek - obóz windsurfingowy Czaplinek - obóz windsurfingowy 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz wodna przygoda Czaplinek - obóz wodna przygoda 11 dni wiek 12-18
Czaplinek - obóz żeglarski Czaplinek - obóz żeglarski 11 dni wiek 10-18
Darłówko - obóz szkółka pływacka Darłówko - obóz szkółka pływacka 11 dni wiek 8-17
Dąbki - obóz Aqua przygoda Dąbki - obóz Aqua przygoda 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz windsurfingowy Dąbki - obóz windsurfingowy 11 dni wiek 10-18
Elbląg - obóz kajakowy Elbląg - obóz kajakowy 11 dni wiek 13-17
Elbląg - obóz pływacki Elbląg - obóz pływacki 11 dni wiek 9-13
Elbląg - obóz rolkowy Elbląg - obóz rolkowy 11 dni wiek 7-12
Gierłoż - kurs Ratownik WOPR Gierłoż - kurs Ratownik WOPR 11 dni wiek 12-18
Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic 11 dni wiek 7-17
Janów Lubelski - obóz pływacki i Aquaaerobic Janów Lubelski - obóz pływacki i Aquaaerobic 8 dni wiek 7-17
Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy 11 dni wiek 14-17
Jarosławiec - Obóz Pływacki Jarosławiec - Obóz Pływacki 11 dni wiek 13-16
Kołobrzeg - Obóz Pływacki Kołobrzeg - Obóz Pływacki 11 dni wiek 7-18
Kortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych Kortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych 11 dni wiek 12-18
Kortowo - kolonia pływania Kortowo - kolonia pływania 11 dni wiek 8-11
Łeba - obóz pływacki Łeba - obóz pływacki 11 dni wiek 10-12
Mierzyn - kolonia i obóz rowerowo-kajakowy Mierzyn - kolonia i obóz rowerowo-kajakowy 11 dni wiek 12-18
Niedzica - kolonie Akademia Żeglarstwa Niedzica - kolonie Akademia Żeglarstwa 11 dni wiek 7-13
Ostróda - obóz motorowodny-szkoleniowy lub rekreacyjny Ostróda - obóz motorowodny-szkoleniowy lub rekreacyjny 11 dni wiek 14-18
Ostróda - obóz na patent żeglarski Ostróda - obóz na patent żeglarski 11 dni wiek 14-18
Ostróda - obóz nart wodnych&wakeboard Ostróda - obóz nart wodnych&wakeboard 11 dni wiek 11-18, 10-12
Ostróda - obóz sportów wodnych Ostróda - obóz sportów wodnych 11 dni wiek 8-18
Ostróda - obóz żeglarski rekreacyjny Ostróda - obóz żeglarski rekreacyjny 11 dni wiek 13-18
Ostróda - obóz żeglarski rekreacyjny Ostróda - obóz żeglarski rekreacyjny 11 dni wiek 10-12
Pogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki Pogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki 11 dni wiek 10-17
Puck - obóz windsurfingowy Puck - obóz windsurfingowy 9, 11 dni wiek 10-18
Rejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - szkoleniowy Rejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - szkoleniowy 11 dni wiek 14-18
Rejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - turystyczny Rejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - turystyczny 11 dni wiek 13-18
Ruciane Nida - Obóz żeglarski Ruciane Nida - Obóz żeglarski 11 dni wiek 12-18
Świnoujście - Obóz Ratownik WOPR Świnoujście - Obóz Ratownik WOPR 11 dni wiek 7-18
Turawa - energia wakacji Turawa - energia wakacji 11 dni wiek 11-15
Turawa - kajakowa przygoda Turawa - kajakowa przygoda 11 dni wiek 12-17




NASZA OFERTA
POLECAMY
DLA KLIENTA
INFORMACJE
Biuro Podróży Almatur
BPiT Almatur Łódź sp. z o.o.
90-417 Łódź, ul. Piotrkowska 59
tel. (42) 637 11 22
tel. (42) 632 93 73
fax. (42) 637 11 85
mail: lodz@almatur.pl
Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.

Klauzula informacyjna: Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogš być, np. adres IP Twojego urzšdzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urzšdzeniach Użytkowników, o ile pozwolš one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatnoœci.
pfr    Subwencja PFR