Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Infolinia Almatur  +48 42 637 11 22  pn-pt  godz.10-17

Kolonie i obozy, wakacje 2024

kolonie i obozy
wakacje
KOLONIE I OBOZY PROMOCJE POLSKA PROMOCJE ZAGRANICA OBOZY REKREACYJNE KONTAKT BLOG
menuKolonie i obozy
infoliniawyszukiwarka
Skorzystaj z wyszukiwarki

Kolonie i obozy tenisowe

Kolonie i obozy tenisowe
Niestety, nie znaleźliśmy ofert dla parametrów: Obozy i kolonie i Tenis ziemny. Oferta może być w trakcie wprowadzania, dlatego prosimy o zajrzenie ponownie w późniejszym terminie.


Oferty archiwalne:

Kołobrzeg - obóz tenis ziemny
Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego
Muszyna - obóz tenisowy
AND (rodzaj='IOMS' OR rodzaj='IOKU') AND atrybuty like '%tenis_ziemny%' Sportowe wakacje z doskonaleniem gry w tenisa ziemnego. Obozy dla dzieci i młodzieży, które oferujemy w tej kategorii, zapewniają moc świetnej zabawy. Umożliwiają również profesjonalną naukę z podziałem na grupy wiekowe. To propozycje dla osób marzących o Wimbledonie, a także tych, które dopiero zaczynają przygodę z tą dyscypliną sportową. Z naszymi instruktorami poznają zasady efektywnej pracy na korcie. Trenerzy zadbają o zachowanie indywidualnego, spersonalizowanego podejścia do każdego młodego tenisisty. Nauczą go odpowiednich technik oraz zachowań na boisku, dzięki czemu postępy w grze będą widoczne gołym okiem. Ten rodzaj kolonii pozwala zachować kondycję i zdrową sylwetkę, dlatego sprawdzi się w przypadku osób w każdym wieku. Jednak warto pamiętać, że nasze obozy tenisowe to przede wszystkim aktywny wypoczynek w miłej atmosferze. Rozmaite, starannie opracowane programy uwzględniają też dyskoteki, ogniska z pieczeniem kiełbasek oraz pozostałe, relaksujące zajęcia rekreacyjne i integracyjne.
Kolonie i obozy młodzieżowe to świetna forma spędzania czasu dla dzieci i młodzieży szkolnej w wieku od 12 do 18 lat. Jako doświadczone biuro podróży oferujemy programy, zajęcia i aktywności, które są w pełni dostosowane do ich potrzeb i zainteresowań. Wybierając naszą ofertę, można skorzystać z obozów sportowych, windsurfingowych, rekreacyjnych, przygodowych, survivalowych, plastycznych, gitarowych, literackich i wielu innych. Liczba możliwości, tematów i motywów jest ogromna, dlatego dosłownie każdy znajdzie tutaj coś dla siebie. Co istotne, nasze kolonie młodzieżowe odbywają się w różnych lokalizacjach: w Polsce, za granicą, nad morzem, nad jeziorem, w górach i w miastach. Poza szerokim wachlarzem programów i zajęć, zapewniamy również wsparcie wykwalifikowanej kadry oraz instruktorów. Nasze obozy dla dzieci to starannie wyselekcjonowane propozycje, które spełniają potrzeby najbardziej wymagających uczestników. Gwarantują moc atrakcji, a przy tym dają czas na odpoczynek, zabawę i zawieranie nowych znajomości.




Kolonie i obozy dla dzieci
BPiT Almatur Łódź sp. z o.o.
90-417 Łódź, ul. Piotrkowska 59
tel. (42) 637 11 22
mail: lodz@almatur.pl
Nasze kolonie i obozy rekreacyjne, kolonie integracyjne odbywają się nad morzem, w górach, w miastach i nad jeziorami. Choć większość naszych propozycji skupia się wokół aktywnego spędzania czasu, jak np. kolonie żeglarskie, sportowe, kolonie windsurfingowe czy taneczne, nie brakuje tutaj również innych ciekawych opcji jak np. kolonie tematyczne. Proponujemy kolonie artystyczne - w sam dla kreatywnych dusz, które pragną poszerzać horyzonty, kolonie detektywistyczne, na których można poczuć się niczym Sherlock Holmes, a także rozmaite obozy fotograficzne, jeździeckie, deskorolkowe, przygodowe, kolonie militarne, obozy i kolonie aktywne, paintballowe czy survivalowe.