Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Kolonie i obozy dla dzieci Almatur Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Skorzystaj z wyszukiwarki
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur



Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe
Polska
almatur_Online - Manga, Japonia almatur_Online - Manga, Japonia 5 dni wiek 8-19
almatur_Online - Nauka kodowania i programowania almatur_Online - Nauka kodowania i programowania 5 dni wiek 8-19
almatur_Online - Warsztaty artystyczne - poziom podstawowy almatur_Online - Warsztaty artystyczne - poziom podstawowy 5 dni wiek 8-19
almatur_Online - Warsztaty artystyczne - poziom zaawansowany almatur_Online - Warsztaty artystyczne - poziom zaawansowany 5 dni wiek 8-19
Berezka - obóz detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel Berezka - obóz detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel 8, 11 dni wiek 8-18
Berezka - obóz jazdy konnej Berezka - obóz jazdy konnej 8, 11 dni wiek 9-18
Berezka - obóz odchudzająco-kondycyjny Berezka - obóz odchudzająco-kondycyjny 8, 11 dni wiek 10-18
Bocheniec - kolonia i obóz komiksowy Bocheniec - kolonia i obóz komiksowy 11 dni wiek 7-16
Bocheniec - kolonia i obóz podróżniczy Bocheniec - kolonia i obóz podróżniczy 11 dni wiek 7-16
Bocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy Bocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy 11 dni wiek 7-16
Borek - obóz kartingowy Borek - obóz kartingowy 11 dni wiek 12-16
Borek - obóz rekreacyjny Borek - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-16
Borne Sulinowo - obóz ASG komandos Borne Sulinowo - obóz ASG komandos 8, 11 dni wiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon 8, 11 dni wiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy 8, 11 dni wiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego 8, 11 dni wiek 14-18
Borne Sulinowo - obóz paintballowy Borne Sulinowo - obóz paintballowy 8, 11 dni wiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz wędkarski Borne Sulinowo - obóz wędkarski 8, 11 dni wiek 12-18
Brenna - beskidzki rajd konny Brenna - beskidzki rajd konny 11 dni wiek 12-17
Brenna - jazda konna Brenna - jazda konna 11 dni wiek 10-16
Brenna - MultiBrenna Brenna - MultiBrenna 11 dni wiek 10-16
Byczyna - obóz archeologiczny Byczyna - obóz archeologiczny 8, 11 dni wiek 8-17
Byczyna - obóz artystyczny Byczyna - obóz artystyczny 8, 11 dni wiek 8-17
Byczyna - obóz RPG Byczyna - obóz RPG 8, 11 dni wiek 8-17
Byczyna - obóz rycerski Byczyna - obóz rycerski 8, 11 dni wiek 8-17
Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec 10, 11 dni wiek 10-18
Cetniewo - obóz koszykówki Cetniewo - obóz koszykówki 10, 11 dni wiek 12-16
Cetniewo - obóz piłki nożnej Cetniewo - obóz piłki nożnej 10, 11 dni wiek 9-16
Cetniewo - obóz pływacki Cetniewo - obóz pływacki 10, 11 dni wiek 9-12
Cetniewo - obóz rekreacyjny Cetniewo - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 10-18
Cetniewo - obóz siatkówki Cetniewo - obóz siatkówki 10, 11 dni wiek 12-18
Ciechocinek - pobyt sanatoryjny odchudzająco-rehabilitacyjny Ciechocinek - pobyt sanatoryjny odchudzająco-rehabilitacyjny 11 dni wiek 10-16
Ciechocinek - pobyt sanatoryjny wady postawy i narządów ruchu Ciechocinek - pobyt sanatoryjny wady postawy i narządów ruchu 11 dni wiek 10-16
Ciechocinek - pobyt sanatoryjny z problemami górnych dróg oddechowych Ciechocinek - pobyt sanatoryjny z problemami górnych dróg oddechowych 11 dni wiek 10-16
Czaplinek - obóz Freestyle Football Czaplinek - obóz Freestyle Football 8, 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz multisportowy Czaplinek - obóz multisportowy 8, 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz piłki nożnej Czaplinek - obóz piłki nożnej 8, 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz przygodowy Czaplinek - obóz przygodowy 8, 11 dni wiek 8-12
Czaplinek - obóz rekreacyjny Czaplinek - obóz rekreacyjny 8, 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy 8, 11 dni wiek 12-18
Czaplinek - obóz warsztaty literackie Czaplinek - obóz warsztaty literackie 8, 11 dni wiek 12-18
Czaplinek - obóz warsztaty wokalne Czaplinek - obóz warsztaty wokalne 8, 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz windsurfingowy Czaplinek - obóz windsurfingowy 8, 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz wodna przygoda Czaplinek - obóz wodna przygoda 8, 11 dni wiek 12-18
Czaplinek - obóz żeglarski Czaplinek - obóz żeglarski 8, 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz fitness i sport Dąbki - obóz fitness i sport 8, 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz japoński Dąbki - obóz japoński 8, 11 dni wiek 12-18
Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy 8, 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz rekreacyjny Dąbki - obóz rekreacyjny 8, 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz taneczny Dąbki - obóz taneczny 8, 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz windsurfingowy Dąbki - obóz windsurfingowy 8, 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz zakręcone wakacje Dąbki - obóz zakręcone wakacje 8, 11 dni wiek 8-16
Dziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids Dziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids 8, 11 dni wiek 8-13
Dziwnówek - obóz ASG Dziwnówek - obóz ASG 8, 11 dni wiek 12-18
Dziwnówek - obóz rekreacyjny Dziwnówek - obóz rekreacyjny 8, 11 dni wiek 10-18
Dźwirzyno - kolonia fitness Dźwirzyno - kolonia fitness 8, 11 dni wiek 7-11
Dźwirzyno - kolonia języka angielskiego Dźwirzyno - kolonia języka angielskiego 8, 11 dni wiek 7-11
Dźwirzyno - kolonia plastyczna Dźwirzyno - kolonia plastyczna 8, 11 dni wiek 7-11
Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna 8, 11 dni wiek 7-11
Dźwirzyno - kolonia Sportowy MIX Dźwirzyno - kolonia Sportowy MIX 8, 11 dni wiek 7-11
Dźwirzyno - obóz fitness Dźwirzyno - obóz fitness 8, 11 dni wiek 12-18
Dźwirzyno - obóz fotograficzny Dźwirzyno - obóz fotograficzny 11 dni wiek 12-18
Dźwirzyno - obóz języka angielskiego Dźwirzyno - obóz języka angielskiego 8, 11 dni wiek 12-18
Dźwirzyno - obóz plastyczny Dźwirzyno - obóz plastyczny 8, 11 dni wiek 12-18
Dźwirzyno - obóz rekreacyjny Dźwirzyno - obóz rekreacyjny 8, 11 dni wiek 12-18
Dźwirzyno - obóz Sportowy MIX Dźwirzyno - obóz Sportowy MIX 8, 11 dni wiek 12-18
Giby - obóz Świat 5 Przygód Giby - obóz Świat 5 Przygód 10, 11 dni wiek 9-18
Janów Lubelski - jazda konna Janów Lubelski - jazda konna 11 dni wiek 12-17
Janów Lubelski - kolonia motocross Janów Lubelski - kolonia motocross 11 dni wiek 7-12
Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Janów Lubelski - obóz fitness Janów Lubelski - obóz fitness 11 dni wiek 14-17
Janów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej Janów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej 11 dni wiek 8-17
Janów Lubelski - obóz Krav-Maga Janów Lubelski - obóz Krav-Maga 11 dni wiek 12-17
Janów Lubelski - obóz paintball i survival Janów Lubelski - obóz paintball i survival 11 dni wiek 14-17
Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic 11 dni wiek 7-17
Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy 11 dni wiek 14-17
Janów Lubelski - obóz tenisowy Janów Lubelski - obóz tenisowy 11 dni wiek 14-17
Jarosławiec - Kolonia Rekreacyjna Jarosławiec - Kolonia Rekreacyjna 9, 11 dni wiek 7-11
Jarosławiec - obóz Archery Tag i Paintball Jarosławiec - obóz Archery Tag i Paintball 9, 11 dni wiek 10-18
Jarosławiec - obóz Jazdy Konnej Jarosławiec - obóz Jazdy Konnej 9, 11 dni wiek 7-18
Jarosławiec - obóz Komandos Junior Jarosławiec - obóz Komandos Junior 9, 11 dni wiek 10-18
Jarosławiec - obóz Rekreacyjny Jarosławiec - obóz Rekreacyjny 9, 11 dni wiek 12-18
Jarosławiec - Szkółka Piłkarska Jarosławiec - Szkółka Piłkarska 9, 11 dni wiek 12-18
Jarosławiec - Szkółka Pływacka Jarosławiec - Szkółka Pływacka 9, 11 dni wiek 7-18
Jastrzębia Góra - akademia języka angielskiego Jastrzębia Góra - akademia języka angielskiego 10, 11 dni wiek 10-16
Jastrzębia Góra - akademia tańca i stylu Jastrzębia Góra - akademia tańca i stylu 10, 11 dni wiek 10-18
Jastrzębia Góra - English Wave Summer Jastrzębia Góra - English Wave Summer 10, 11 dni wiek 12-16
Jastrzębia Góra - kolonia rozmaitości Jastrzębia Góra - kolonia rozmaitości 10, 11 dni wiek 7-11
Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjny Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 12-18
Jastrzębia Góra - obóz YouTuberski & TikTok Jastrzębia Góra - obóz YouTuberski & TikTok 10, 11 dni wiek 10-16
Karpacz - obóz języka niemieckiego Karpacz - obóz języka niemieckiego 11 dni wiek 10-17
Karpacz - obóz Karkonosze Adventure Karpacz - obóz Karkonosze Adventure 11 dni wiek 10-17
Karpacz - obóz rekreacyjny Karpacz - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-17
Kazimierz Dolny - obóz detektywistyczny Kazimierz Dolny - obóz detektywistyczny 11 dni wiek 13-17
Kazimierz Dolny - obóz kinomaniaka Kazimierz Dolny - obóz kinomaniaka 11 dni wiek 13-17
Kazimierz Dolny - obóz reżysersko-filmowy Kazimierz Dolny - obóz reżysersko-filmowy 11 dni wiek 12-17
Kazimierz Dolny - warsztaty fotografii artystycznej Kazimierz Dolny - warsztaty fotografii artystycznej 11 dni wiek 12-17
Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie 11 dni wiek 12-18
Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie 11 dni wiek 12-18
Kazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne Kazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne 11 dni wiek 12-17
Kluszkowce - obóz narciarski Kluszkowce - obóz narciarski 8 dni wiek 12-18
Kluszkowce - obóz snowboardowy Kluszkowce - obóz snowboardowy 8 dni wiek 12-18
Kołobrzeg - Kolonia rekreacyjna Kołobrzeg - Kolonia rekreacyjna 9, 11 dni wiek 7-13
Kołobrzeg - obóz Jazdy Konnej Kołobrzeg - obóz Jazdy Konnej 9, 11 dni wiek 8-18
Kołobrzeg - obóz Piłki Nożnej Kołobrzeg - obóz Piłki Nożnej 9, 11 dni wiek 7-18
Kołobrzeg - obóz Pływacki Kołobrzeg - obóz Pływacki 9, 11 dni wiek 7-18
Kołobrzeg - obóz Rekreacyjny Kołobrzeg - obóz Rekreacyjny 9, 11 dni wiek 13-18
Kołobrzeg - obóz Sportowy Kołobrzeg - obóz Sportowy 9, 11 dni wiek 10-18
Kołobrzeg - obóz Taneczny Kołobrzeg - obóz Taneczny 9, 11 dni wiek 7-18
Kołobrzeg - obóz Tenisa Ziemnego Kołobrzeg - obóz Tenisa Ziemnego 9, 11 dni wiek 8-18
Kołobrzeg - obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne Kołobrzeg - obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne 9, 11 dni wiek 7-18
Kortowo - FunFestival - Exclusive obóz j.angielskiego Kortowo - FunFestival - Exclusive obóz j.angielskiego 10, 11 dni wiek 14-18
Kortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy Kortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy 10, 11 dni wiek 14-18
Kortowo - FunFestival - obóz fotograficzny Kortowo - FunFestival - obóz fotograficzny 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego Kortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego 10, 11 dni wiek 14-18
Kortowo - FunFestival - obóz koszykówki Kortowo - FunFestival - obóz koszykówki 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz musicalowy Kortowo - FunFestival - obóz musicalowy 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz muzyczny Kortowo - FunFestival - obóz muzyczny 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz siatkówki Kortowo - FunFestival - obóz siatkówki 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych Kortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - kolonia języka angielskiego Kortowo - kolonia języka angielskiego 10, 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia kulinarna Kortowo - kolonia kulinarna 10, 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia piłki nożnej Kortowo - kolonia piłki nożnej 10, 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia pływania Kortowo - kolonia pływania 10, 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia przygodowa Kortowo - kolonia przygodowa 10, 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia rekreacyjna Kortowo - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia samoobrony i sportów walki Kortowo - kolonia samoobrony i sportów walki 10, 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia taneczna Kortowo - kolonia taneczna 10, 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia tenisa ziemnego Kortowo - kolonia tenisa ziemnego 10, 11 dni wiek 8-11
Krasiejów - obóz młodego odkrywcy Krasiejów - obóz młodego odkrywcy 11 dni wiek 10-14
Krasiejów - obóz programisty i konstruktora lego Krasiejów - obóz programisty i konstruktora lego 11 dni wiek 10-14
Krasiejów - obóz rekreacyjny Krasiejów - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-14
Krynica Morska - kolonia rekreacyjna Krynica Morska - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 8-11
Krynica Morska - obóz przygody Krynica Morska - obóz przygody 10, 11 dni wiek 8-15
Krynica Morska - obóz rekreacyjny Krynica Morska - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 12-18
Krynica Morska - obóz survival i paintball Krynica Morska - obóz survival i paintball 10, 11 dni wiek 12-18
Kudowa-Zdrój - obóz kulinarny Fit Kudowa-Zdrój - obóz kulinarny Fit 11 dni wiek 8-15
Kudowa-Zdrój - obóz Minecraft Kudowa-Zdrój - obóz Minecraft 11 dni wiek 8-15
Kudowa-Zdrój - obóz rekreacyjny Kudowa-Zdrój - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-15
Kudowa-Zdrój - szkółka pływacka Kudowa-Zdrój - szkółka pływacka 11 dni wiek 8-15
Lądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej Lądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej 11 dni wiek 7-17
Lądek Zdrój - kolonia i obóz piłki nożnej Lądek Zdrój - kolonia i obóz piłki nożnej 11 dni wiek 7-17
Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-17
Lesko SKI - 9 Przygód w 9 dni Lesko SKI - 9 Przygód w 9 dni 8, 11 dni wiek 8-18
Lesko SKI - Bieszczadzkie Wędrówki Lesko SKI - Bieszczadzkie Wędrówki 8, 11 dni wiek 10-18
Lesko SKI - Konwent Mangi i Anime Lesko SKI - Konwent Mangi i Anime 8, 11 dni wiek 10-18
Lesko SKI - Paintball Lesko SKI - Paintball 8, 11 dni wiek 10-18
Lesko SKI - Pracownia Fotograficzna Lesko SKI - Pracownia Fotograficzna 8, 11 dni wiek 8-18
Lesko SKI - Survival Lesko SKI - Survival 8, 11 dni wiek 10-18
Lesko SKI - Z artystyczną duszą Lesko SKI - Z artystyczną duszą 8, 11 dni wiek 8-18
Lesko Zamek - Eko Kolonia Lesko Zamek - Eko Kolonia 8, 11 dni wiek 7-11
Lesko Zamek - obóz rekreacyjny Lesko Zamek - obóz rekreacyjny 8, 11 dni wiek 12-18
Lesko Zamek - szkółka piłkarska Lesko Zamek - szkółka piłkarska 8 dni wiek 8-18
Lesko Zamek - szkółka pływacka Lesko Zamek - szkółka pływacka 8, 11 dni wiek 8-18
Łazy Mielno - obóz Akademia Pani Kleks Łazy Mielno - obóz Akademia Pani Kleks 8, 11 dni wiek 8-13
Łazy Mielno - obóz Eco Zakręceni Łazy Mielno - obóz Eco Zakręceni 8, 11 dni wiek 10-18
Łazy Mielno - obóz rekreacyjny Łazy Mielno - obóz rekreacyjny 8, 11 dni wiek 10-18
Łazy Mielno - przygoda w Hogwarcie Łazy Mielno - przygoda w Hogwarcie 8, 11 dni wiek 8-13
Łeba - Akademia urody Łeba - Akademia urody 11 dni wiek 12-18
Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu 8, 11 dni wiek 12-15
Łeba - obóz pływacki Łeba - obóz pływacki 11 dni wiek 10-13
Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu 8, 11 dni wiek 15-18
Łeba - obóz taneczny Łeba - obóz taneczny 11 dni wiek 12-18
Mierzyn - kolonia i obóz rowerowo-kajakowy Mierzyn - kolonia i obóz rowerowo-kajakowy 11 dni wiek 7-17
Mierzyn - kolonia i obóz wędkarski Mierzyn - kolonia i obóz wędkarski 11 dni wiek 7-18
Mierzyn- kolonia i obóz rekreacyjny Mierzyn- kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-17
Mierzyn- kolonia i obóz survival i paintball Mierzyn- kolonia i obóz survival i paintball 11 dni wiek 7-18
Międzyzdroje - Kolonia rekreacyjna Międzyzdroje - Kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Międzyzdroje - obóz Rekreacyjny Międzyzdroje - obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-18
Międzyzdroje - obóz Wychowawca Kolonijny Międzyzdroje - obóz Wychowawca Kolonijny 11 dni wiek 14-18
Mrzeżyno - obóz fabularny ASG Wojownicy Pustkowi Mrzeżyno - obóz fabularny ASG Wojownicy Pustkowi 8, 11 dni wiek 12-18
Mrzeżyno - obóz militarny ASG - Oddział Elitarny Mrzeżyno - obóz militarny ASG - Oddział Elitarny 8, 11 dni wiek 14-18
Mrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force Mrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force 8, 11 dni wiek 10-13
Mrzeżyno - obóz rekreacyjny Mrzeżyno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-17
Mrzeżyno militarne - paintball - Łowcy Adrenaliny Mrzeżyno militarne - paintball - Łowcy Adrenaliny 8, 11 dni wiek 10-18
Mrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike Mrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike 8, 11 dni wiek 10-18
Mrzeżyno- obóz militarny snajperski Mrzeżyno- obóz militarny snajperski 8, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życia Murzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życia 8, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - kolonia Fitness Murzasichle - kolonia Fitness 8, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - kolonia języka angielskiego Murzasichle - kolonia języka angielskiego 8, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - kolonia plastyczna Murzasichle - kolonia plastyczna 8, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - kolonia rekreacyjna Murzasichle - kolonia rekreacyjna 8, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - kolonia robotyczna Murzasichle - kolonia robotyczna 8, 11 dni wiek 8-11
Murzasichle - obóz Adventure Murzasichle - obóz Adventure 8, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz Fitness Murzasichle - obóz Fitness 8, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz języka angielskiego Murzasichle - obóz języka angielskiego 8, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz paintballowy Murzasichle - obóz paintballowy 8, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz plastyczny Murzasichle - obóz plastyczny 8, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz rekreacyjny Murzasichle - obóz rekreacyjny 8, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz robotyczny Murzasichle - obóz robotyczny 8, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - warsztaty fotograficzne Murzasichle - warsztaty fotograficzne 8, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - warsztaty wokalne Murzasichle - warsztaty wokalne 8, 11 dni wiek 10-18
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny - 11 dni Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny - 11 dni 11 dni wiek 10-18
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny - 8 dni Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny - 8 dni 8 dni wiek 10-18
Muszyna - obóz tenisowy Muszyna - obóz tenisowy 8, 11 dni wiek 10-18
Niechorze - kolonia i obóz rekreacyjny Niechorze - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-18
Niechorze - kolonie i obóz hulajnoga Niechorze - kolonie i obóz hulajnoga 11 dni wiek 7-18
Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu 8, 11 dni wiek 7-17
Niedzica - kolonia i obóz języka angielskiego Niedzica - kolonia i obóz języka angielskiego 8, 11 dni wiek 7-17
Niedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba Niedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba 8, 11 dni wiek 7-17
Opole-Krasiejów - Wakacje z Dinozaurami - półkolonie Opole-Krasiejów - Wakacje z Dinozaurami - półkolonie 5 dni wiek 6-12
Opole-Przysiecz - Wakacje na Wsi - półkolonie Opole-Przysiecz - Wakacje na Wsi - półkolonie 5 dni wiek 6-12
Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 11 dni Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 11 dni 11 dni wiek 13-18
Poddąbie - kolonie Akademia Rozmaitości Poddąbie - kolonie Akademia Rozmaitości 8, 11 dni wiek 6-12
Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) 8, 11 dni wiek 12-18
Poddąbie - obóz Taneczne wakacje Poddąbie - obóz Taneczne wakacje 8, 11 dni wiek 12-18
Poddąbie - obóz Wakacyjny active Poddąbie - obóz Wakacyjny active 8, 11 dni wiek 12-18
Pokrzywna - kolonia Świat Małego Paintballa Pokrzywna - kolonia Świat Małego Paintballa 8, 11 dni wiek 10-13
Pokrzywna - kolonia w świecie zwierząt Pokrzywna - kolonia w świecie zwierząt 8, 11 dni wiek 9-13
Pokrzywna - obóz Świat ASG Pokrzywna - obóz Świat ASG 8, 11 dni wiek 13-17
Pokrzywna - obóz Świat FIT&FUN Pokrzywna - obóz Świat FIT&FUN 8, 11 dni wiek 10-17
Pokrzywna - obóz Świat Fotografii Pokrzywna - obóz Świat Fotografii 8, 11 dni wiek 12-17
Pokrzywna - obóz Świat Paintballa Pokrzywna - obóz Świat Paintballa 8, 11 dni wiek 13-17
Pokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG Pokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG 8, 11 dni wiek 12-17
Pokrzywna - obóz Świat Przygody Pokrzywna - obóz Świat Przygody 8, 11 dni wiek 9-16
Pokrzywna - obóz Świat Wyzwań Pokrzywna - obóz Świat Wyzwań 8, 11 dni wiek 11-17, 10-17
Pokrzywna - obóz Świat Żywiołów Pokrzywna - obóz Świat Żywiołów 8, 11 dni wiek 10-17
Pokrzywna - obóz Wodna przygoda Pokrzywna - obóz Wodna przygoda 8, 11 dni wiek 10-17
Polańczyk - obóz żeglarski Polańczyk - obóz żeglarski 11 dni wiek 14-19
Ponik na Jurze - Extreme Camp Ponik na Jurze - Extreme Camp 8, 11 dni wiek 10-18
Ponik na Jurze - Mania Przetrwania Ponik na Jurze - Mania Przetrwania 8, 11 dni wiek 10-18
Ponik na Jurze - Mania Strzelania Ponik na Jurze - Mania Strzelania 8, 11 dni wiek 10-18
Ponik na Jurze - Mania Wspinania Ponik na Jurze - Mania Wspinania 8, 11 dni wiek 10-18
Ponik na Jurze - MultiMania Ponik na Jurze - MultiMania 8, 11 dni wiek 10-18
Ponik na Jurze - Off Road Ponik na Jurze - Off Road 8, 11 dni wiek 14-18
Ponik na Jurze - Qudowi Maniacy Ponik na Jurze - Qudowi Maniacy 8, 11 dni wiek 14-18
Poronin - kolonia i obóz aktorsko-wokalny Poronin - kolonia i obóz aktorsko-wokalny 11 dni wiek 10-18
Poronin - kolonia i obóz D.I.Y. Poronin - kolonia i obóz D.I.Y. 11 dni wiek 7-18
Poronin - kolonia i obóz Dance Camp Poronin - kolonia i obóz Dance Camp 11 dni wiek 7-18
Poronin - kolonia i obóz Fashion Camp Poronin - kolonia i obóz Fashion Camp 11 dni wiek 7-18
Poronin - kolonia i obóz Graffiti Camp Poronin - kolonia i obóz Graffiti Camp 11 dni wiek 7-18
Poronin - kolonia i obóz literacki Poronin - kolonia i obóz literacki 11 dni wiek 7-18
Poznań - Kolonia w Stumilowym Lesie Poznań - Kolonia w Stumilowym Lesie 11 dni wiek 7-11
Poznań - Koreański POP Poznań - Koreański POP 11 dni wiek 9-18
Poznań - obóz rekreacyjny Poznań - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 11-18
Poznań - półkolonie Hulajnoga - Skate Poznań - półkolonie Hulajnoga - Skate 5 dni wiek 5-18
Poznań - półkolonie K-POP Poznań - półkolonie K-POP 5 dni wiek 5-18
Poznań - półkolonie Lasermania i Archery Tag Poznań - półkolonie Lasermania i Archery Tag 5 dni wiek 5-18
Poznań - półkolonie Rekreacja Poznań - półkolonie Rekreacja 5 dni wiek 5-18
Poznań - półkolonie w Stumilowym Lesie Poznań - półkolonie w Stumilowym Lesie 5 dni wiek 5-11
Poznań - Skate ( Hulajnoga, Rolki, Deska i inne ) Poznań - Skate ( Hulajnoga, Rolki, Deska i inne ) 11 dni wiek 8-18
Puck - obóz windsurfingowy Puck - obóz windsurfingowy 10, 11 dni wiek 10-18
Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki 8, 11 dni wiek 9-17
Rowy - obóz plastyczny Rowy - obóz plastyczny 8, 11 dni wiek 9-17
Rowy - obóz rekreacyjny Rowy - obóz rekreacyjny 8, 11 dni wiek 9-17
Rowy - obóz świat gier Rowy - obóz świat gier 8, 11 dni wiek 9-17
Rowy - TechCamp Rowy - TechCamp 8, 11 dni wiek 9-17
Ruciane Nida - Leśna EKOsfera Ruciane Nida - Leśna EKOsfera 10, 11 dni wiek 12-17
Ruciane Nida - Leśna FITosfera Ruciane Nida - Leśna FITosfera 10, 11 dni wiek 12-17
Ruciane Nida - Leśne Laboratorium Ruciane Nida - Leśne Laboratorium 10, 11 dni wiek 12-17
Ruciane Nida - Leśny Agent Ruciane Nida - Leśny Agent 10, 11 dni wiek 12-17
Ruciane Nida - Obóz żeglarski Ruciane Nida - Obóz żeglarski 10, 11 dni wiek 12-17
Spała - obóz ASG Spała - obóz ASG 11 dni wiek 12-18
Spała - obóz z adrenaliną Spała - obóz z adrenaliną 11 dni wiek 10-16
Świnoujście - Kolonia rekreacyjna Świnoujście - Kolonia rekreacyjna 9, 11 dni wiek 7-13
Świnoujście - obóz Języka Angielskiego Świnoujście - obóz Języka Angielskiego 9, 11 dni wiek 7-18
Świnoujście - obóz Języka Hiszpańskiego Świnoujście - obóz Języka Hiszpańskiego 9, 11 dni wiek 7-18
Świnoujście - obóz MultiSPORT Świnoujście - obóz MultiSPORT 9, 11 dni wiek 13-18
Świnoujście - obóz Odkrywamy Japonię Świnoujście - obóz Odkrywamy Japonię 9, 11 dni wiek 7-18
Świnoujście - obóz Plastyczny Świnoujście - obóz Plastyczny 9, 11 dni wiek 7-18
Świnoujście - obóz Ratownik WOPR Świnoujście - obóz Ratownik WOPR 9, 11 dni wiek 12-18
Świnoujście - obóz Rekreacyjny Świnoujście - obóz Rekreacyjny 9, 11 dni wiek 14-18
Świnoujście - obóz Surfingowy Świnoujście - obóz Surfingowy 9, 11 dni wiek 13-18
Świnoujście - obóz Świat Mangi Świnoujście - obóz Świat Mangi 9, 11 dni wiek 7-18
Świnoujście - obóz Tańca Nowoczesnego Świnoujście - obóz Tańca Nowoczesnego 9, 11 dni wiek 7-18
Świnoujście - obóz Zumba Świnoujście - obóz Zumba 9, 11 dni wiek 10-18
Uniejów - obóz gamingowy Uniejów - obóz gamingowy 8, 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz rekreacyjny Uniejów - obóz rekreacyjny 8, 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz Retro Uniejów - obóz Retro 8, 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz Roboty i Spółka Uniejów - obóz Roboty i Spółka 8, 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz Wyścigi RC+ Uniejów - obóz Wyścigi RC+ 8, 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz z Minecraftem Uniejów - obóz z Minecraftem 8, 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz Zostań Youtuberem Uniejów - obóz Zostań Youtuberem 8, 11 dni wiek 10-16
Ustka - kolonia i obóz rekreacyjny Ustka - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-17
Ustka - kolonia i obóz wakacje z zumbą Ustka - kolonia i obóz wakacje z zumbą 11 dni wiek 7-17
Ustka - obóz piłki nożnej Ustka - obóz piłki nożnej 11 dni wiek 7-17
Ustka - obóz siatkówki Ustka - obóz siatkówki 11 dni wiek 7-17
Ustka - Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego Ustka - Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego 11 dni wiek 7-17
Ustroń - RPG Caerbannog Ustroń - RPG Caerbannog 11 dni wiek 13-19
Warsztaty wokalne Warsztaty wokalne 11 dni wiek 12-17
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Adrenaliny Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Adrenaliny 11 dni wiek 9-13
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci ASG Węgierska Górka - obóz Pasjonaci ASG 11 dni wiek 11-14
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci paintballa Węgierska Górka - obóz Pasjonaci paintballa 11 dni wiek 9-13
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Rekreacji Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Rekreacji 11 dni wiek 9-13
Węgierska Górka - obóz Piłkarska pasja Węgierska Górka - obóz Piłkarska pasja 11 dni wiek 9-13
Węgierska Górka - obóz Wodna pasja Węgierska Górka - obóz Wodna pasja 11 dni wiek 9-14
Wiączyń Dolny - obóz jazdy konnej Wiączyń Dolny - obóz jazdy konnej 8, 11 dni wiek 10-17
Wiączyń Dolny - półkolonie Wiączyń Dolny - półkolonie 6, 9 dni wiek 11-18
Wisła - obóz narciarski grupa początkujących Wisła - obóz narciarski grupa początkujących 8 dni wiek 11-17
Wisła - obóz narciarski grupa średniozaawansowanych Wisła - obóz narciarski grupa średniozaawansowanych 8 dni wiek 11-17
Zakopane - kolonie Tatrzańskie Parki Wodne Zakopane - kolonie Tatrzańskie Parki Wodne 11 dni wiek 7-13
Zakopane - obóz Parki Wodne turnus VI Zakopane - obóz Parki Wodne turnus VI 8 dni wiek 7-18
Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda 11 dni wiek 12-18
Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne 11 dni wiek 12-18
Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki 11 dni wiek 12-18
Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód 8, 11 dni wiek 8-13
Zamrzenica - kolonia Mały Farmer Zamrzenica - kolonia Mały Farmer 8, 11 dni wiek 8-13
Zamrzenica - kolonia Mały Traper Zamrzenica - kolonia Mały Traper 8, 11 dni wiek 8-13
Zamrzenica - obóz ASG Zamrzenica - obóz ASG 8, 11 dni wiek 12-18
Zamrzenica - obóz wędkarski Zamrzenica - obóz wędkarski 8, 11 dni wiek 10-18
Zamrzenica - Sztuka Przetrwania Zamrzenica - Sztuka Przetrwania 8, 11 dni wiek 12-18
Zawoja - obóz przygodowy Zawoja - obóz przygodowy 11 dni wiek 9-15
Zawoja - obóz rekreacyjny Zawoja - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-15
Zawoja - obóz Zdobywcy Górskich Szczytów Zawoja - obóz Zdobywcy Górskich Szczytów 11 dni wiek 11-17
Zawoja - parki atrakcji Zawoja - parki atrakcji 11 dni wiek 10-17
Zbrosławice - kurs jeździectwa Zbrosławice - kurs jeździectwa 8, 11 dni wiek 10-18
Zbrosławice - obóz angielski w siodle Zbrosławice - obóz angielski w siodle 11 dni wiek 10-18
Zbrosławice - obóz muzyczno-konny Zbrosławice - obóz muzyczno-konny 11 dni wiek 10-18

Zagranica
Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Camp Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Camp 10, 11 dni wiek 14-18
Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Fitness Camp Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Fitness Camp 11 dni wiek
Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Kids Camp Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Kids Camp 10, 11 dni wiek 10-13
Chorwacja - Crikvenica - Obóz Adriatyk Water Camp Chorwacja - Crikvenica - Obóz Adriatyk Water Camp 11 dni wiek 14-18
Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz języka niemieckiego Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz języka niemieckiego 11 dni wiek 10-18
Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz rekreacyjny Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18
Grecja - Skotina - J. Angielski Grecja - Skotina - J. Angielski 13 dni wiek 14-17
Grecja - Skotina - obóz rekreacyjny Grecja - Skotina - obóz rekreacyjny 13 dni wiek 13-18
Gruzja - Gudauri - obóz narciarski Gruzja - Gudauri - obóz narciarski 9 dni wiek 12-18
Gruzja - Gudauri - obóz narciarski ABC Freeride Gruzja - Gudauri - obóz narciarski ABC Freeride 9 dni wiek 12-18
Gruzja - Gudauri - obóz snowboardowy Gruzja - Gudauri - obóz snowboardowy 9 dni wiek 12-18
Malta - Gzira - Obóz rekreacyjny Malta - Gzira - Obóz rekreacyjny 8 dni wiek 12-19
Malta - Gzira - obóz rekreacyjny z językiem angielskim Malta - Gzira - obóz rekreacyjny z językiem angielskim 8 dni wiek 12-18
Słowenia - Bled - obóz narciarski Słowenia - Bled - obóz narciarski 10 dni wiek 12-18
Słowenia - Bled - obóz snowboardowy Słowenia - Bled - obóz snowboardowy 10 dni wiek 12-18
Włochy - Cesenatico - kolonia  rekreacyjna Włochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 8-13
Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski 10, 11 dni wiek 8-13
Włochy - Cesenatico - kolonia język włoski Włochy - Cesenatico - kolonia język włoski 10, 11 dni wiek 8-13
Włochy - Cesenatico - kolonia plastyczne inspiracje Włochy - Cesenatico - kolonia plastyczne inspiracje 10, 11 dni wiek 8-13
Włochy - Cesenatico - kolonia sport to zdrowie Włochy - Cesenatico - kolonia sport to zdrowie 10, 11 dni wiek 10-13
Włochy - Cesenatico - kolonia taneczne pasje Włochy - Cesenatico - kolonia taneczne pasje 10, 11 dni wiek 8-13
Włochy - Cesenatico - kolonia windsurfingowe ABC Włochy - Cesenatico - kolonia windsurfingowe ABC 10, 11 dni wiek 11-13
Włochy - Cesenatico - obóz  rekreacyjny Włochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 14-18
Włochy - Cesenatico - obóz język angielski Włochy - Cesenatico - obóz język angielski 10, 11 dni wiek 14-18
Włochy - Cesenatico - obóz język włoski Włochy - Cesenatico - obóz język włoski 10, 11 dni wiek 14-18
Włochy - Cesenatico - obóz plastyczne inspiracje Włochy - Cesenatico - obóz plastyczne inspiracje 10, 11 dni wiek 14-18
Włochy - Cesenatico - obóz sport to zdrowie Włochy - Cesenatico - obóz sport to zdrowie 10, 11 dni wiek 14-18
Włochy - Cesenatico - obóz taneczne pasje Włochy - Cesenatico - obóz taneczne pasje 10, 11 dni wiek 14-18
Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing 10, 11 dni wiek 14-18
Włochy - Rimini - kolonia języka angielskiego Włochy - Rimini - kolonia języka angielskiego 10, 11 dni wiek 11-14
Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks 10, 11 dni wiek 11-14
Włochy - Rimini - obóz języka angielskiego Włochy - Rimini - obóz języka angielskiego 10, 11 dni wiek 15-18
Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco 10, 11 dni wiek 15-18
Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski 10 dni wiek 9-18
Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski RACE Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski RACE 10 dni wiek 12-18
Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy 10 dni wiek 9-18
Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy Freestyle Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy Freestyle 10 dni wiek 12-18

Klub Urwisa
Polska
Dźwirzyno - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna Dźwirzyno - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna 8, 11 dni wiek 7-11
Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Plastyczna Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Plastyczna 9, 11 dni wiek 7-11
Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Rekreacyjna Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Rekreacyjna 9, 11 dni wiek 7-11
Jarosławiec - Klub Urwisa Piłka Nożna Jarosławiec - Klub Urwisa Piłka Nożna 9, 11 dni wiek 7-11
Krasiejów - Klub Urwisa kolonia kreatywne wakacje Krasiejów - Klub Urwisa kolonia kreatywne wakacje 11 dni wiek 7-11
Lesko Zamek - Klub Urwisa Lesko Zamek - Klub Urwisa "Eko Kolonia" 8, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna 8, 11 dni wiek 7-11
Poddąbie - Klub Urwisa kolonia Akademia Rozmaitości Poddąbie - Klub Urwisa kolonia Akademia Rozmaitości 8, 11 dni wiek 6-12
Poddąbie - Klub Urwisa kolonia dla aktywnych Poddąbie - Klub Urwisa kolonia dla aktywnych 8, 11 dni wiek 6-12
Poddąbie - Klub Urwisa kolonia taneczna Poddąbie - Klub Urwisa kolonia taneczna 8, 11 dni wiek 6-12
Poronin - Klub Urwisa kolonia Akademia Rozmaitości Poronin - Klub Urwisa kolonia Akademia Rozmaitości 11 dni wiek 7-11
Poznań - Klub Urwisa - półkolonie w Stumilowym Lesie Poznań - Klub Urwisa - półkolonie w Stumilowym Lesie 5 dni wiek 7-11
Poznań - Kolonia w Stumilowym Lesie Poznań - Kolonia w Stumilowym Lesie 11 dni wiek 7-11
Węgierska Górka - Klub Urwisa Wakacje z Pasją Węgierska Górka - Klub Urwisa Wakacje z Pasją 11 dni wiek 7-11
Zakopane - Klub Urwisa kolonia Mini Przygoda Zakopane - Klub Urwisa kolonia Mini Przygoda 8, 11 dni wiek 7-11
Zakopane - Klub Urwisa kolonia Parki Wodne Zakopane - Klub Urwisa kolonia Parki Wodne 8, 11 dni wiek 7-11
Zakopane - Klub Urwisa kolonia z artystyczną duszą Zakopane - Klub Urwisa kolonia z artystyczną duszą 8, 11 dni wiek 7-11

Klub Młodego Podróżnika
Zagranica
Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Europejskie Stolice - obóz języka angielskiego Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Europejskie Stolice - obóz języka angielskiego 10 dni wiek 14-18
Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Europejskie Stolice - obóz języka niemieckiego Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Europejskie Stolice - obóz języka niemieckiego 10 dni wiek 14-18
Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Europejskie Stolice - obóz rekreacyjny Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Europejskie Stolice - obóz rekreacyjny 10 dni wiek 14-18
Włochy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Kampanię i Rzym - obóz Włochy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Kampanię i Rzym - obóz 10 dni wiek 14-18
Włochy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Toskanię i Ligurię - obóz Włochy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Toskanię i Ligurię - obóz 10 dni wiek 14-18

Wycieczki
Zagranica
Austria - Panorama Salzburga Austria - Panorama Salzburga 4 dni
Austria,  Niemcy - Zamki Ludwika II Austria, Niemcy - Zamki Ludwika II 7 dni
Austria, Słowacja - Wiedeń i okolice Austria, Słowacja - Wiedeń i okolice 4 dni
Białoruś - Białoruski rekonesans Białoruś - Białoruski rekonesans 8 dni
Białoruś - Białoruskie sentymenty Białoruś - Białoruskie sentymenty 9 dni
Bośnia i Hercegowina, Serbia, Czarnogóra - Bałkańska natura Bośnia i Hercegowina, Serbia, Czarnogóra - Bałkańska natura 11 dni
Bułgaria, Serbia, Węgry - Wzdłuż bułgarskiego wybrzeża Bułgaria, Serbia, Węgry - Wzdłuż bułgarskiego wybrzeża 11 dni
Chorwacja - Smaki Dalmacji Chorwacja - Smaki Dalmacji 7 dni
Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk Tour Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk Tour 9 dni
Chorwacja, Włochy - Wokół Istrii Chorwacja, Włochy - Wokół Istrii 7 dni
Czechy - Nie tylko Praga Czechy - Nie tylko Praga 4 dni
Czechy - Weekend w Pradze Czechy - Weekend w Pradze 3 dni
Czechy - Z wizytą na Morawach Czechy - Z wizytą na Morawach 2 dni
Francja - Paryż i zamki Francja - Paryż i zamki 7 dni
Francja, Hiszpania, Portugalia - Słoneczna Iberiada Francja, Hiszpania, Portugalia - Słoneczna Iberiada 16 dni
Grecja - Akropolis Tour Grecja - Akropolis Tour 9 dni
Grecja - Grecja dla seniora Grecja - Grecja dla seniora 9 dni
Grecja - Zorba, wino i Ty! Grecja - Zorba, wino i Ty! 11 dni
Hiszpania - Długi weekend w Barcelonie Hiszpania - Długi weekend w Barcelonie 5 dni
Hiszpania - Flamenco show Hiszpania - Flamenco show 10 dni
Hiszpania dla seniora Hiszpania dla seniora 9 dni
Islandia - Spektakle natury Islandia - Spektakle natury 5 dni
Lichtenstein, Szwajcaria, Francja - Alpejska kraina Lichtenstein, Szwajcaria, Francja - Alpejska kraina 7 dni
Litwa, Łotwa, Estonia - Baltic Tour Litwa, Łotwa, Estonia - Baltic Tour 8 dni
Litwa, Łotwa, Estonia, Finlandia - Bałtyckie białe noce Litwa, Łotwa, Estonia, Finlandia - Bałtyckie białe noce 9 dni
Litwa, Łotwa, Estonia, Rosja - Nadbałtycka przygoda Litwa, Łotwa, Estonia, Rosja - Nadbałtycka przygoda 6 dni
Luksemburg, Belgia, Holandia - Podbój Beneluxu Luksemburg, Belgia, Holandia - Podbój Beneluxu 7 dni
Łotwa - Estonia - Finlandia - Rosja - Rejs do Petersburga Łotwa - Estonia - Finlandia - Rosja - Rejs do Petersburga 8 dni
Mołdawia, Rumunia - (W)inna Mołdawia Mołdawia, Rumunia - (W)inna Mołdawia 9 dni
Niemcy - Malownicza Saksonia Niemcy - Malownicza Saksonia 4 dni
Rosja - Rosyjskie Perły: Petersburg i Moskwa Rosja - Rosyjskie Perły: Petersburg i Moskwa 9 dni
Rumunia - Perły Karpat Rumunia - Perły Karpat 9 dni
Rumunia - Śladami Drakuli Rumunia - Śladami Drakuli 7 dni
Rumunia - Tajemnicza Rumunia Rumunia - Tajemnicza Rumunia 11 dni
Serbia - Serbia na weekend Serbia - Serbia na weekend 4 dni
Serbia, Bułgaria, Rumunia - Czarnomorska mozaika Serbia, Bułgaria, Rumunia - Czarnomorska mozaika 11 dni
Serbia, Bułgaria, Turcja, Rumunia - Czarnomorskie skarby Serbia, Bułgaria, Turcja, Rumunia - Czarnomorskie skarby 11 dni
Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne Bałkany Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne Bałkany 9 dni
Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne Bałkany Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne Bałkany 11 dni
Słowacja - Weekend na Słowacji Słowacja - Weekend na Słowacji 3 dni
Słowenia - Barwy Słowenii Słowenia - Barwy Słowenii 7 dni
Słowenia - Zachwycająca Słowenia Słowenia - Zachwycająca Słowenia 4 dni
Słowenia, Chorwacja - Adriatyk Tour dla wygodnych Słowenia, Chorwacja - Adriatyk Tour dla wygodnych 9 dni
Słowenia, Chorwacja - Powiew Adriatyku Słowenia, Chorwacja - Powiew Adriatyku 7 dni
Szwajcaria - Szwajcarskie specjały Szwajcaria - Szwajcarskie specjały 9 dni
Szwajcaria, Francja, Niemcy - Wzdłuż Renu i Mozeli Szwajcaria, Francja, Niemcy - Wzdłuż Renu i Mozeli 7 dni
Szwecja, Norwegia, Dania - Kraina fiordów Szwecja, Norwegia, Dania - Kraina fiordów 9 dni
Turcja - Bajkowa Kapadocja Turcja - Bajkowa Kapadocja 11 dni
Turcja - Odkrywamy Turcję Turcja - Odkrywamy Turcję 14 dni
Ukraina - Kozacka wyprawa Ukraina - Kozacka wyprawa 7 dni
Ukraina - Lwów i Złota Podkowa Ukraina - Lwów i Złota Podkowa 4 dni
Ukraina - Podróż na kresy Ukraina - Podróż na kresy 9 dni
Ukraina - Weekend w Kijowie i Czarnobylu Ukraina - Weekend w Kijowie i Czarnobylu 5 dni
Ukraina, Turcja - Dwa kroki na Wschód Ukraina, Turcja - Dwa kroki na Wschód 4 dni
Węgry - Nie tylko Budapeszt Węgry - Nie tylko Budapeszt 4 dni
Węgry - Tokaj, czardasz i termy Węgry - Tokaj, czardasz i termy 4 dni
Węgry - Weekend w Budapeszcie Węgry - Weekend w Budapeszcie 3 dni
Węgry, Austria, Słowacja - Trzy stolice Węgry, Austria, Słowacja - Trzy stolice 4 dni
Wielka Brytania - Angielska esencja Wielka Brytania - Angielska esencja 7 dni
Wielka Brytania - Whisky, zamki i Beatlesi Wielka Brytania - Whisky, zamki i Beatlesi 9 dni
Włochy - Alpejskie jeziora Włochy - Alpejskie jeziora 7 dni
Włochy - Capri Tour Włochy - Capri Tour 9 dni
Włochy - Giro di Italia Włochy - Giro di Italia 14 dni
Włochy - Na kraniec włoskiego obcasa Włochy - Na kraniec włoskiego obcasa 9 dni
Włochy - Roma Tour Włochy - Roma Tour 7 dni
Włochy - Toscana Tour Włochy - Toscana Tour 7 dni
Włochy - Toskania i Cinque Terre Włochy - Toskania i Cinque Terre 9 dni
Włochy - Venezia Tour Włochy - Venezia Tour 6 dni
Włochy - Viva Italia Włochy - Viva Italia 7 dni
Włochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeże Włochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeże 9 dni
Włochy, Francja, Hiszpania - Śródziemnomorskie perły Włochy, Francja, Hiszpania - Śródziemnomorskie perły 11 dni

Polska
Polska - Bieszczady dla aktywnych Polska - Bieszczady dla aktywnych 4 dni
Polska - Bieszczadzkim szlakiem Polska - Bieszczadzkim szlakiem 4 dni
Polska - Chwilo trwaj w Lubelskiem Polska - Chwilo trwaj w Lubelskiem 4 dni
Polska - Czarujące Świętokrzyskie Polska - Czarujące Świętokrzyskie 3 dni
Polska - Karkonosze dla aktywnych Polska - Karkonosze dla aktywnych 4 dni
Polska - Kraków i okolice Polska - Kraków i okolice 3 dni
Polska - Krzyżackim szlakiem Polska - Krzyżackim szlakiem 4 dni
Polska - Magiczna Łemkowszczyzna Polska - Magiczna Łemkowszczyzna 3 dni
Polska - Malinowe Miejsce Mrzeżyno - Babciu! Dziadku! Jedźmy razem Polska - Malinowe Miejsce Mrzeżyno - Babciu! Dziadku! Jedźmy razem 11 dni
Polska - Mazurskie opowieści Polska - Mazurskie opowieści 4 dni
Polska - Między Wisłą a Bugiem Polska - Między Wisłą a Bugiem 4 dni
Polska - Podlasia czar Polska - Podlasia czar 4 dni
Polska - Przystań Biskupińska - Babciu! Dziadku! Odkryjmy to razem! Polska - Przystań Biskupińska - Babciu! Dziadku! Odkryjmy to razem! 9 dni
Polska - Roztocze na weekend Polska - Roztocze na weekend 3 dni
Polska - Sanktuaria Bieszczad Polska - Sanktuaria Bieszczad 4 dni
Polska - Sen o Warszawie Polska - Sen o Warszawie 4 dni
Polska - Szlak Piastowski Polska - Szlak Piastowski 4 dni
Polska - Śladami Kopernika Polska - Śladami Kopernika 4 dni
Polska - Ukryte skarby Karkonoszy Polska - Ukryte skarby Karkonoszy 4 dni
Polska - Z wizytą w południowej Małopolsce Polska - Z wizytą w południowej Małopolsce 2 dni
Polska - Z wizytą w Świętokrzyskiem Polska - Z wizytą w Świętokrzyskiem 2 dni
Polska - Z wizytą we Wrocławiu Polska - Z wizytą we Wrocławiu 2 dni
Polska, Czechy - Tajemniczy Dolny Śląsk Polska, Czechy - Tajemniczy Dolny Śląsk 4 dni
Polska, Litwa - Augustowskie noce Polska, Litwa - Augustowskie noce 4 dni
Polska, Niemcy - Urokliwy Szprewald Polska, Niemcy - Urokliwy Szprewald 3 dni
Polska, Słowacja - Tatrzańskie uroki Polska, Słowacja - Tatrzańskie uroki 4 dni

Egzotyczne wycieczki
Zagranica
Boliwia, Peru, Ekwador - Trzy skarby Inków Boliwia, Peru, Ekwador - Trzy skarby Inków 17 dni
Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej 16 dni
Chiny, Korea Południowa, Japonia - Trzy tygrysy Azji Chiny, Korea Południowa, Japonia - Trzy tygrysy Azji 17 dni
Gruzja - Morze Czarne i Kaukaz Gruzja - Morze Czarne i Kaukaz 11 dni
Gruzja, Armenia - Piękno Zakaukazia Gruzja, Armenia - Piękno Zakaukazia 10 dni
Indie - Nepal - Bhutan -  Indie i dwa podniebne królestwa Indie - Nepal - Bhutan - Indie i dwa podniebne królestwa 17 dni
Indie - Pięć pereł Indii Indie - Pięć pereł Indii 11 dni
Japonia - Druga natura Japonii Japonia - Druga natura Japonii 11 dni
Japonia - Dwie wyspy Samurajów Japonia - Dwie wyspy Samurajów 14 dni
Japonia - Japoński wachlarz Japonia - Japoński wachlarz 8 dni
Kanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej Kanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej 17 dni
Mongolia - Jurty na Gobi Mongolia - Jurty na Gobi 10 dni
Namibia - RPA - Druga twarz Afryki Namibia - RPA - Druga twarz Afryki 15 dni
Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi 19 dni
Rosja - Rejs rzeką Wołgą Rosja - Rejs rzeką Wołgą 12 dni
RPA, Suazi, Mozambik, Zambia, Zimbabwe, Botswana - Sześć krajów Afryki RPA, Suazi, Mozambik, Zambia, Zimbabwe, Botswana - Sześć krajów Afryki 16 dni
Singapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny Singapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny 14 dni
Tajlandia, Laos, Wietnam - Trzy kraje, sto krajobrazów Tajlandia, Laos, Wietnam - Trzy kraje, sto krajobrazów 16 dni
Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji 18 dni
Tajwan, Filipiny, Hongkong - 101 dalekowschodnich kontrastów Tajwan, Filipiny, Hongkong - 101 dalekowschodnich kontrastów 15 dni
USA - Dwa gorące stany USA - Dwa gorące stany 11 dni
Uzbekistan - Na jedwabnym szlaku Uzbekistan - Na jedwabnym szlaku 14 dni
Zjednoczone Emiraty Arabskie - Oczekuj Nieoczekiwanego Zjednoczone Emiraty Arabskie - Oczekuj Nieoczekiwanego 8 dni

Wczasy
Zagranica
Bled - wczasy rodzinne śnieżna przygoda Bled - wczasy rodzinne śnieżna przygoda 8 dni
Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Garden*** pok 2 lub 3 os Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Garden*** pok 2 lub 3 os 10 dni
Węgry - Hajduszoboszlo - Ośrodek Wypoczynkowy Siesta** Węgry - Hajduszoboszlo - Ośrodek Wypoczynkowy Siesta** 10 dni

Polska
Bałtów - Zajazd Przystocze - pokoje standard turysytyczny - domki Wiąz i Oczer - wczasy (NA ZAPYTANIE) Bałtów - Zajazd Przystocze - pokoje standard turysytyczny - domki Wiąz i Oczer - wczasy (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Bałtów - Zajazd Przystocze- pokoje z łazienkami - domki Darzbór i Dekalog - wczasy (NA ZAPYTANIE) Bałtów - Zajazd Przystocze- pokoje z łazienkami - domki Darzbór i Dekalog - wczasy (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Beskidy - Centrum Wypoczynku ODYS Tresna koło Żywca - Bezpieczny wypoczynek Beskidy - Centrum Wypoczynku ODYS Tresna koło Żywca - Bezpieczny wypoczynek 7 dni
Beskidy - Centrum Wypoczynku ODYS Tresna koło Żywca - Bezpieczny wypoczynek Beskidy - Centrum Wypoczynku ODYS Tresna koło Żywca - Bezpieczny wypoczynek 7 dni
Bieszczady - Hotel Chutor Kozacki*** - Wczasy  (NA ZAPYTANIE) Bieszczady - Hotel Chutor Kozacki*** - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 5, 6 dni
Janow  Lubelski - Domek typu Narol - wczasy Janow Lubelski - Domek typu Narol - wczasy 8 dni
Janów Lubelski - Domek typu Krokus I - wczasy Janów Lubelski - Domek typu Krokus I - wczasy 8 dni
Jarosławiec - Bursztynowy Szlak - Wczasy (NA ZAPYTANIE) Jarosławiec - Bursztynowy Szlak - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 7 dni
Karpacz - Hotel Sadyba SPA - Wczasy (NA ZAPYTANIE) Karpacz - Hotel Sadyba SPA - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Kluszkowce - wczasy rodzinne narciarska przygoda Kluszkowce - wczasy rodzinne narciarska przygoda 8 dni
Kołobrzeg - Bukowina - Wczasy 11 dniowe (POTWIERDZONE) Kołobrzeg - Bukowina - Wczasy 11 dniowe (POTWIERDZONE) 11 dni
Kołobrzeg - Bukowina - Wczasy 8 dniowe (POTWIERDZONE) Kołobrzeg - Bukowina - Wczasy 8 dniowe (POTWIERDZONE) 8 dni
Kołobrzeg - Hotel Doris SPA - Wczasy (STANDARD) (NA ZAPYTANIE) Kołobrzeg - Hotel Doris SPA - Wczasy (STANDARD) (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Kotlina Kłodzka - Hotel Kłodzko*** - Wczasy (POTWIERDZONE) Kotlina Kłodzka - Hotel Kłodzko*** - Wczasy (POTWIERDZONE) 7 dni
Mielno - Hotel  Medical SPA Unitral - Wczasy  (POTWIERDZONE) Mielno - Hotel Medical SPA Unitral - Wczasy (POTWIERDZONE) 8 dni
Mrzeżyno - Malinowe Miejsce - Wczasy (POTWIERDZONE) Mrzeżyno - Malinowe Miejsce - Wczasy (POTWIERDZONE) 8, 11 dni
Polańczyk - Kompleks Skalny SPA - Polańczyk - Kompleks Skalny SPA - "Wakacje w Bieszczadach" - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 3, 8 dni
Polańczyk - Kompleks Skalny SPA - Wczasy (NA ZAPYTANIE) Polańczyk - Kompleks Skalny SPA - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Polańczyk - Kompleks Skalny SPA - Wczasy w Domu na Skale (NA ZAPYTANIE) Polańczyk - Kompleks Skalny SPA - Wczasy w Domu na Skale (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Świeradów Zdrój - Hotel Krasicki Resort & Spa*** - Wczasy (NA ZAPYTANIE) Świeradów Zdrój - Hotel Krasicki Resort & Spa*** - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 4, 8 dni
Wisła - DW Limba (na zapytanie) Wisła - DW Limba (na zapytanie) 8 dni
Wisła - turnus rehabilitacyjny - Ośrodek Krokus (na zapytanie) Wisła - turnus rehabilitacyjny - Ośrodek Krokus (na zapytanie) 14 dni

Kursy językowe
Zagranica
Almatur -  Kurs j. angielskiego on-line 20 lekcji po 45 min - Adult IELS Almatur - Kurs j. angielskiego on-line 20 lekcji po 45 min - Adult IELS 4 dni wiek 16-99
Almatur - Kurs j. angielskiego on-line - 10 lekcji po 45 min - Adult CES Almatur - Kurs j. angielskiego on-line - 10 lekcji po 45 min - Adult CES 5 dni wiek 16-99
Almatur - Kurs j. angielskiego on-line - 20 lekcji po 45 min - Junior IELS Almatur - Kurs j. angielskiego on-line - 20 lekcji po 45 min - Junior IELS 4 dni wiek 10-16
Almatur - Kurs j. angielskiego on-line - 6 lekcji po 45 min - Junior ESL Almatur - Kurs j. angielskiego on-line - 6 lekcji po 45 min - Junior ESL 5 dni wiek 10-18
Almatur - Kurs j. angielskiego on-line 23 lekcje po 45 min - Junior CES Almatur - Kurs j. angielskiego on-line 23 lekcje po 45 min - Junior CES 5 dni wiek 12-18
Anglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z W-wy - 2020-2021 Anglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z W-wy - 2020-2021 15, 22 dni wiek 14-17
Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC - Wylot z W-wy - 2020-2021 Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC - Wylot z W-wy - 2020-2021 15, 22 dni wiek 17-99
Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family LSI - wylot z Warszawy Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family LSI - wylot z Warszawy 15 dni wiek 16-99
Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z W-wy -2020-2021 Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z W-wy -2020-2021 15, 22 dni wiek 12-17
Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES - wylot z W-wy - 2020-2021 Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES - wylot z W-wy - 2020-2021 15, 22 dni wiek 16-99
Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES - Wylot z W-wy - 2020-2021 Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES - Wylot z W-wy - 2020-2021 15 dni wiek 14-18
Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Residence CES - 2020-2021 Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Residence CES - 2020-2021 15 dni wiek 12-18
Austria - Wiedeń - kurs języka angielskiego Austria - Wiedeń - kurs języka angielskiego 10 dni wiek 12-18
Austria - Wiedeń - kurs języka niemieckiego Austria - Wiedeń - kurs języka niemieckiego 10 dni wiek 12-18
Malta  - Sliema - kurs j. angielskiego Junior Residence IELS - 2020-2021 Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Junior Residence IELS - 2020-2021 8, 15, 22 dni wiek 13-18
Malta - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family IELS - wiek 18+ Malta - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family IELS - wiek 18+ 8, 15, 22, 29 dni wiek 18-99
Malta - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Residence IELS - wiek 18+ Malta - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Residence IELS - wiek 18+ 8, 15, 22, 29 dni wiek 18-99
Malta - Mosta - kurs j. angielskiego Junior Residence ESL - 2021 Malta - Mosta - kurs j. angielskiego Junior Residence ESL - 2021 8, 15, 22 dni wiek 11-18
Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Junior Family IELS Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Junior Family IELS 8, 15, 22 dni wiek 14-18
Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Adult Family CES - 2020-2021 Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Adult Family CES - 2020-2021 15 dni wiek 17-99
Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Junior Family CES - 2020-2021 Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Junior Family CES - 2020-2021 15 dni wiek 14-18

Kursy językowe indywidualne
Zagranica
Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego akademik ACTILINGUA - wiek: 16-19 Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego akademik ACTILINGUA - wiek: 16-19 14, 21, 28 dni
Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny ACTILINGUA - wiek: 16+ Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny ACTILINGUA - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Francja - Paryż - indywidualny kurs j. francuskiego rodziny SPRACHCAFFE - wiek: 15-21 lat Francja - Paryż - indywidualny kurs j. francuskiego rodziny SPRACHCAFFE - wiek: 15-21 lat 14, 21, 28 dni
Francja - Rouen - indywidualny kurs j. francuskiego rodziny FRENCH IN NORMANDY-wiek: 16+ Francja - Rouen - indywidualny kurs j. francuskiego rodziny FRENCH IN NORMANDY-wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Hiszpania - Barcelona - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ Hiszpania - Barcelona - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Hiszpania - Madryt - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ Hiszpania - Madryt - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Hiszpania - Sewilla - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ Hiszpania - Sewilla - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Irlandia - Dublin - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ Irlandia - Dublin - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ 15, 22 dni
Kanada - Toronto - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ Kanada - Toronto - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
Łotwa - Ryga - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+ Łotwa - Ryga - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+ 15, 22, 29 dni
Niemcy - Berlin - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ Niemcy - Berlin - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Niemcy - Kolonia - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ Niemcy - Kolonia - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Niemcy - Monachium - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ Niemcy - Monachium - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Rosja - Moskwa - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+ Rosja - Moskwa - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+ 15, 22, 29 dni
Rosja - Sankt Petersburg - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+ Rosja - Sankt Petersburg - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+ 15, 22, 29 dni
USA - Boston - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ USA - Boston - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
Włochy - Rzym - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ Włochy - Rzym - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni

Obozy studenckie
Zagranica
Grecja - Skotina - Studencka Grecja - Skotina - Studencka 13 dni
Hiszpania - Lloret de Mar - obóz studencki Hiszpania - Lloret de Mar - obóz studencki 10 dni
Włochy - Rimini - obóz studencki Włochy - Rimini - obóz studencki 10, 11 dni

Polska
Zbrosławice - kurs jeździectwa - obóz studencki 19+ Zbrosławice - kurs jeździectwa - obóz studencki 19+ 8 dni

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.