Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Kolonie i obozy dla dzieci Almatur Wakacje

OFERTY ZIMOWE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE O NAS KONTAKT
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur



Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe
Polska
Białka Tatrzańska - Obóz Archery Tag i Paintball Białka Tatrzańska - Obóz Archery Tag i Paintball 8 dni wiek 10-18
Białka Tatrzańska - Obóz narciarsko-paintballowy + Archery Tag Białka Tatrzańska - Obóz narciarsko-paintballowy + Archery Tag 8 dni wiek 10-18
Białka Tatrzańska - Obóz snowboardowo-paintballowy + Archery Tag Białka Tatrzańska - Obóz snowboardowo-paintballowy + Archery Tag 8 dni wiek 10-18
BiałkaTatrzańska - Obóz narciarski grupa początkująca BiałkaTatrzańska - Obóz narciarski grupa początkująca 8 dni wiek 7-18
BiałkaTatrzańska - Obóz narciarski grupa średniozaawansowana i zaawansowana BiałkaTatrzańska - Obóz narciarski grupa średniozaawansowana i zaawansowana 8 dni wiek 7-18
BiałkaTatrzańska - Obóz snowboardowy grupa początkująca BiałkaTatrzańska - Obóz snowboardowy grupa początkująca 8 dni wiek 7-18
BiałkaTatrzańska - Obóz snowboardowy grupa średniozaawansowana i zaawansowana BiałkaTatrzańska - Obóz snowboardowy grupa średniozaawansowana i zaawansowana 8 dni wiek 7-18
BiałkaTatrzańska - Termalny Relaks BiałkaTatrzańska - Termalny Relaks 8 dni wiek 7-18
BiałkaTatrzańska - Warsztaty Plastyczne BiałkaTatrzańska - Warsztaty Plastyczne 8 dni wiek 7-18
Bieszczady - Lesko - Obóz narciarski z Bieszczadzką Adrenaliną Bieszczady - Lesko - Obóz narciarski z Bieszczadzką Adrenaliną 8 dni wiek 7-18
Bieszczady - Lesko - Obóz rekreacyjny Bieszczadzka Adrenalina Bieszczady - Lesko - Obóz rekreacyjny Bieszczadzka Adrenalina 8 dni wiek 7-18
Bieszczady - Lesko - Obóz snowboardowy z Bieszczadzką Adrenaliną Bieszczady - Lesko - Obóz snowboardowy z Bieszczadzką Adrenaliną 8 dni wiek 7-18
Brenna - adventure camp Brenna - adventure camp 8 dni wiek 10-16
Brenna - obóz jeździecki Brenna - obóz jeździecki 8 dni wiek 10-16
Brenna - obóz paintballowy extreme camp Brenna - obóz paintballowy extreme camp 8 dni wiek 12-16
Czarna Góra -  Obóz narciarski grupa początkująca Czarna Góra - Obóz narciarski grupa początkująca 8 dni wiek 7-18
Czarna Góra -  Obóz snowboardowy grupa początkująca Czarna Góra - Obóz snowboardowy grupa początkująca 8 dni wiek 7-18
Czarna Góra - Konwent Mangi i Anime Czarna Góra - Konwent Mangi i Anime 8 dni wiek 7-18
Czarna Góra - Obóz narciarski grupa średniozaawansowana i zaawansowana Czarna Góra - Obóz narciarski grupa średniozaawansowana i zaawansowana 8 dni wiek 7-18
Czarna Góra - Obóz snowboardowy grupa średniozaawansowana i zaawansowana Czarna Góra - Obóz snowboardowy grupa średniozaawansowana i zaawansowana 8 dni wiek 7-18
Kazimierz Dolny - Obóz artystyczny Kazimierz Dolny - Obóz artystyczny 8 dni wiek 12-17
Kazimierz Dolny - Obóz języka angielskiego Kazimierz Dolny - Obóz języka angielskiego 8 dni wiek 12-17
Kazimierz Dolny - Obóz teatralno-aktorski Kazimierz Dolny - Obóz teatralno-aktorski 8 dni wiek 12-17
Pokrzywna - obóz paintball i ASG Pokrzywna - obóz paintball i ASG 8 dni wiek 9-16
Pokrzywna - obóz przygodowy Multifun Pokrzywna - obóz przygodowy Multifun 8 dni wiek 9-16
Pokrzywna - obóz zumby Pokrzywna - obóz zumby 8 dni wiek 9-16
Poronin - zimowisko i obóz narciarski Poronin - zimowisko i obóz narciarski 8 dni wiek 7-18
Poronin - zimowisko i obóz narciarsko-taneczny Poronin - zimowisko i obóz narciarsko-taneczny 8 dni wiek 7-18
Poronin - zimowisko i obóz snowboardowy Poronin - zimowisko i obóz snowboardowy 8 dni wiek 7-18
Poronin - zimowisko i obóz tańca nowoczesnego Poronin - zimowisko i obóz tańca nowoczesnego 8 dni wiek 7-18
Poronin -zimowisko i obóz snowboardowo - taneczny Poronin -zimowisko i obóz snowboardowo - taneczny 8 dni wiek 7-18
Szczyrk - freestyle football Szczyrk - freestyle football 8 dni wiek 8-19
Szczyrk - obóz gamingowy Szczyrk - obóz gamingowy 8 dni wiek 8-16
Szczyrk - obóz narciarski Szczyrk - obóz narciarski 8 dni wiek 8-19
Szczyrk - obóz narciarsko snowboardowy Szczyrk - obóz narciarsko snowboardowy 8 dni wiek 8-19
Szczyrk - obóz snowboardowy Szczyrk - obóz snowboardowy 8 dni wiek 8-19
Szczyrk - obóz z Minecraftem Szczyrk - obóz z Minecraftem 8 dni wiek 8-16
Szczyrk - warsztaty wokalne Szczyrk - warsztaty wokalne 8 dni wiek 8-19
Ustroń - zimowa przygoda Ustroń - zimowa przygoda 8 dni wiek 11-15
Ustroń - zimowisko magia i czary Ustroń - zimowisko magia i czary 8 dni wiek 9-14
Ustroń - zimowisko urwisów Ustroń - zimowisko urwisów 8 dni wiek 8-11
Wisła - obóz fotograficzny Wisła - obóz fotograficzny 8 dni wiek 12-17
Wisła - obóz narciarski Wisła - obóz narciarski 8 dni wiek 11-17
Wisła - obóz plastyczny Wisła - obóz plastyczny 8 dni wiek 12-17
Wisła - obóz rekreacyjny Wisła - obóz rekreacyjny 8 dni wiek 11-17
Wisła - obóz siatkarsko-narciarski Wisła - obóz siatkarsko-narciarski 8 dni wiek 12-17
Wisła - obóz siatkówki i gier halowych Wisła - obóz siatkówki i gier halowych 8 dni wiek 13-17
Wisła - obóz teatralny Wisła - obóz teatralny 8 dni wiek 11-17
Zakopane - obóz narciarski Zakopane - obóz narciarski 8 dni wiek 8-18
Zakopane - obóz narciarsko-językowy - English Snow Zakopane - obóz narciarsko-językowy - English Snow 8 dni wiek 11-18
Zakopane - obóz snowboardowo-językowy - English Snow Zakopane - obóz snowboardowo-językowy - English Snow 8 dni wiek 11-18
Zakopane - obóz snowboardowy Zakopane - obóz snowboardowy 8 dni wiek 8-18

Zagranica
Austria - Villach - obóz narciarski Austria - Villach - obóz narciarski 10 dni wiek 12-18
Austria - Villach - obóz snowboardowy Austria - Villach - obóz snowboardowy 10 dni wiek 12-18
Austria - Wildschonau - obóz narciarski Austria - Wildschonau - obóz narciarski 10 dni wiek 12-20
Austria - Wildschonau - obóz snowboardowy Austria - Wildschonau - obóz snowboardowy 10 dni wiek 12-20
Malta - Gzira - zimowy obóz rekreacyjny Malta - Gzira - zimowy obóz rekreacyjny 8 dni wiek 12-18
Słowacja - Chopok - obóz narciarski Słowacja - Chopok - obóz narciarski 8 dni wiek 11-18
Słowacja - Chopok - obóz snowboardowy Słowacja - Chopok - obóz snowboardowy 8 dni wiek 11-18
Słowenia - Bled - obóz narciarski Słowenia - Bled - obóz narciarski 10 dni wiek 12-18
Słowenia - Bled - obóz snowboardowy Słowenia - Bled - obóz snowboardowy 10 dni wiek 12-18
Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski 10 dni wiek 12-18
Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski RACE Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski RACE 10 dni wiek 12-18
Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy 10 dni wiek 12-18
Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy Freestyle Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy Freestyle 10 dni wiek 12-18

Klub Urwisa
Polska
Zakopane - Klub Urwisa Zimowisko Zakopane - Klub Urwisa Zimowisko "za rękę z Yeti" 8 dni wiek 7-11

Wycieczki
Zagranica
Austria - Panorama Salzburga Austria - Panorama Salzburga 4 dni
Austria - Smaki Austrii Austria - Smaki Austrii 7 dni
Austria - Wiedeń - Jarmark Bożonarodzeniowy Austria - Wiedeń - Jarmark Bożonarodzeniowy 2 dni
Austria,  Niemcy - Zamki Ludwika II Austria, Niemcy - Zamki Ludwika II 7 dni
Austria, Słowacja - Wiedeń i okolice Austria, Słowacja - Wiedeń i okolice 4 dni
Białoruś - Białoruski rekonesans Białoruś - Białoruski rekonesans 8 dni
Białoruś - Białoruskie sentymenty Białoruś - Białoruskie sentymenty 9 dni
Bośnia i Hercegowina, Serbia - Bałkański Orient Bośnia i Hercegowina, Serbia - Bałkański Orient 9 dni
Bułgaria, Serbia, Węgry - Wzdłuż bułgarskiego wybrzeża Bułgaria, Serbia, Węgry - Wzdłuż bułgarskiego wybrzeża 11 dni
Chorwacja - Chorwacja w Pigułce Chorwacja - Chorwacja w Pigułce 6 dni
Chorwacja - Smaki Chorwacji Chorwacja - Smaki Chorwacji 7 dni
Chorwacja - Wyspy południowej Chorwacji Chorwacja - Wyspy południowej Chorwacji 9 dni
Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk Tour Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk Tour 9 dni
Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Skarby Adriatyku dla seniora Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Skarby Adriatyku dla seniora 9 dni
Chorwacja, Włochy - Wokół Istrii Chorwacja, Włochy - Wokół Istrii 7 dni
Czechy - Czeskie grody i zamki Czechy - Czeskie grody i zamki 4 dni
Czechy - Nie tylko Praga Czechy - Nie tylko Praga 4 dni
Czechy - Praga -  Jarmark Bożonarodzeniowy Czechy - Praga - Jarmark Bożonarodzeniowy 2 dni
Czechy - Smaki Czech Czechy - Smaki Czech 4 dni
Czechy - Weekend w Pradze Czechy - Weekend w Pradze 3 dni
Dania, Niemcy - Legoland - Kraina Radości Dania, Niemcy - Legoland - Kraina Radości 5 dni
Francja - Paryż i zamki Francja - Paryż i zamki 7 dni
Francja - Paryż nie może czekać Francja - Paryż nie może czekać 5 dni
Francja - Paryż, Disneyland - Paryż na wesoło Francja - Paryż, Disneyland - Paryż na wesoło 6 dni
Francja,Hiszpania, Portugalia - Słoneczna Iberiada Francja,Hiszpania, Portugalia - Słoneczna Iberiada 16 dni
Grecja - Akropolis Tour Grecja - Akropolis Tour 9 dni
Grecja - Grecja dla seniora Grecja - Grecja dla seniora 9 dni
Grecja - Zorba, wino i Ty! Grecja - Zorba, wino i Ty! 11 dni
Hiszpania - Długi weekend w Barcelonie Hiszpania - Długi weekend w Barcelonie 5 dni
Hiszpania dla seniora Hiszpania dla seniora 9 dni
Lichtenstein, Szwajcaria, Francja - Alpejska kraina Lichtenstein, Szwajcaria, Francja - Alpejska kraina 7 dni
Litwa, Łotwa, Estonia - Baltic Tour Litwa, Łotwa, Estonia - Baltic Tour 8 dni
Litwa, Łotwa, Estonia, Finlandia , Rosja - Nadbałtycka przygoda Litwa, Łotwa, Estonia, Finlandia , Rosja - Nadbałtycka przygoda 8 dni
Litwa, Łotwa, Estonia, Finlandia - Bałtyckie białe noce Litwa, Łotwa, Estonia, Finlandia - Bałtyckie białe noce 9 dni
Luksemburg, Belgia, Holandia - Podbój Beneluxu Luksemburg, Belgia, Holandia - Podbój Beneluxu 7 dni
Mołdawia, Rumunia - W krainie monastyrów i wina Mołdawia, Rumunia - W krainie monastyrów i wina 9 dni
Niemcy - Bawarskie klejnoty Niemcy - Bawarskie klejnoty 5 dni
Niemcy - Królewskie rezydencje Niemcy - Królewskie rezydencje 5 dni
Niemcy - Malownicza Saksonia Niemcy - Malownicza Saksonia 4 dni
Niemcy - Polska  - Drezno - Wrocław - Jarmark Bożonarodzeniowy Niemcy - Polska - Drezno - Wrocław - Jarmark Bożonarodzeniowy 2 dni
Niemcy, Dania, Szwecja - Skandynawski weekend Niemcy, Dania, Szwecja - Skandynawski weekend 5 dni
Polska - Pętla Beskidzka Polska - Pętla Beskidzka 3 dni
Rosja - Rosyjskie Perły: Petersburg i Moskwa Rosja - Rosyjskie Perły: Petersburg i Moskwa 9 dni
Rumunia - Perły Karpat Rumunia - Perły Karpat 9 dni
Rumunia - Tajemnicza Rumunia Rumunia - Tajemnicza Rumunia 11 dni
Rumunia - Śladami Drakuli Rumunia - Śladami Drakuli 7 dni
Serbia - Serbia na weekend Serbia - Serbia na weekend 4 dni
Serbia, Bułgaria, Rumunia - Czarnomorska mozaika Serbia, Bułgaria, Rumunia - Czarnomorska mozaika 11 dni
Serbia, Bułgaria, Turcja, Rumunia - Czarnomorskie skarby Serbia, Bułgaria, Turcja, Rumunia - Czarnomorskie skarby 11 dni
Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne Bałkany Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne Bałkany 9 dni
Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne Bałkany Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne Bałkany 11 dni
Słowacja - Weekend na Słowacji Słowacja - Weekend na Słowacji 3 dni
Słowenia - Barwy Słowenii Słowenia - Barwy Słowenii 7 dni
Słowenia - Zachwycająca Słowenia Słowenia - Zachwycająca Słowenia 4 dni
Słowenia, Chorwacja - Powiew Adriatyku Słowenia, Chorwacja - Powiew Adriatyku 7 dni
Słowenia, Chorwacja - Uroki chorwackich wysp Słowenia, Chorwacja - Uroki chorwackich wysp 9 dni
Szwajcaria - Szwajcarskie specjały Szwajcaria - Szwajcarskie specjały 9 dni
Szwajcaria, Francja, Niemcy - Wzdłuż Renu i Mozeli Szwajcaria, Francja, Niemcy - Wzdłuż Renu i Mozeli 7 dni
Szwecja, Norwegia, Dania - Kraina fiordów Szwecja, Norwegia, Dania - Kraina fiordów 9 dni
Turcja - Odkrywamy Turcję Turcja - Odkrywamy Turcję 14 dni
Ukraina - Lwów i Złota Podkowa Ukraina - Lwów i Złota Podkowa 4 dni
Ukraina - Podróż na kresy Ukraina - Podróż na kresy 9 dni
Węgry - Nie tylko Budapeszt Węgry - Nie tylko Budapeszt 4 dni
Węgry - Smaki Węgier Węgry - Smaki Węgier 4 dni
Węgry - Tokaj, czardasz i termy Węgry - Tokaj, czardasz i termy 4 dni
Węgry - Weekend w Budapeszcie Węgry - Weekend w Budapeszcie 3 dni
Węgry, Austria, Słowacja - Trzy stolice Węgry, Austria, Słowacja - Trzy stolice 4 dni
Wielka Brytania - Whisky, zamki i Beatlesi Wielka Brytania - Whisky, zamki i Beatlesi 9 dni
Włochy - Capri Tour Włochy - Capri Tour 9 dni
Włochy - Garda i Iseo Włochy - Garda i Iseo 6 dni
Włochy - Giro di Italia Włochy - Giro di Italia 14 dni
Włochy - Italia na wesoło Włochy - Italia na wesoło 7 dni
Włochy - Italia z temperamentem Włochy - Italia z temperamentem 9 dni
Włochy - Na kraniec włoskiego obcasa Włochy - Na kraniec włoskiego obcasa 9 dni
Włochy - Roma Tour Włochy - Roma Tour 7 dni
Włochy - Toscana Tour Włochy - Toscana Tour 6 dni
Włochy - Toskania i Cinque Terre Włochy - Toskania i Cinque Terre 9 dni
Włochy - Venezia Tour Włochy - Venezia Tour 6 dni
Włochy - Viva Italia Włochy - Viva Italia 7 dni
Włochy dla seniora Włochy dla seniora 9 dni
Włochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeże Włochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeże 9 dni

Polska
Polska - Bajkowa Opolszczyzna Polska - Bajkowa Opolszczyzna 3 dni
Polska - Kraków i okolice Polska - Kraków i okolice 3 dni
Polska - Krzyżackim szlakiem Polska - Krzyżackim szlakiem 4 dni
Polska - Magiczna Łemkowszczyzna Polska - Magiczna Łemkowszczyzna 4 dni
Polska - Mazurskie opowieści Polska - Mazurskie opowieści 4 dni
Polska - Między Wisłą a Bugiem Polska - Między Wisłą a Bugiem 4 dni
Polska - Podlasia czar Polska - Podlasia czar 4 dni
Polska - Sen o Warszawie Polska - Sen o Warszawie 4 dni
Polska - Szlak Piastowski Polska - Szlak Piastowski 4 dni
Polska - Szlakiem Orlich Gniazd Polska - Szlakiem Orlich Gniazd 3 dni
Polska - Ukryte skarby Karkonoszy Polska - Ukryte skarby Karkonoszy 4 dni
Polska - Śladami Kopernika Polska - Śladami Kopernika 4 dni
Polska - Śląsk - inny niż myślisz Polska - Śląsk - inny niż myślisz 3 dni
Polska, Czechy - Tajemniczy Dolny Śląsk Polska, Czechy - Tajemniczy Dolny Śląsk 4 dni
Polska, Litwa - Augustowskie noce Polska, Litwa - Augustowskie noce 4 dni
Polska, Niemcy - Urokliwy Szprewald Polska, Niemcy - Urokliwy Szprewald 3 dni
Polska, Słowacja - Przez Małopolskę na Orawę Polska, Słowacja - Przez Małopolskę na Orawę 3 dni
Polska, Słowacja - Tatrzańskie uroki Polska, Słowacja - Tatrzańskie uroki 4 dni
Polska, Ukraina - Bieszczadzkim szlakiem do Lwowa Polska, Ukraina - Bieszczadzkim szlakiem do Lwowa 4 dni

Egzotyczne wycieczki
Zagranica
Birma, Laos, Wietnam - Trójkąt buddyjski Birma, Laos, Wietnam - Trójkąt buddyjski 14 dni
Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej 16 dni
Chiny, Korea Południowa, Japonia - Trzy tygrysy Azji Chiny, Korea Południowa, Japonia - Trzy tygrysy Azji 17 dni
Gruzja - Morze Czarne i Kaukaz Gruzja - Morze Czarne i Kaukaz 11 dni
Gruzja, Armenia - Piękno Zakaukazia Gruzja, Armenia - Piękno Zakaukazia 10 dni
Indie - Pięć pereł Indii Indie - Pięć pereł Indii 11 dni
Japonia - Dwie wyspy Samurajów Japonia - Dwie wyspy Samurajów 14 dni
Japonia - Japoński wachlarz Japonia - Japoński wachlarz 8 dni
Kanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej Kanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej 16 dni
Kazachstan, Kirgistan - W stepach szerokich Kazachstan, Kirgistan - W stepach szerokich 11 dni
Mongolia, Rosja - Jurty na Gobi Mongolia, Rosja - Jurty na Gobi 16 dni
Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi 19 dni
Rosja - Kamczatka - wulkany i niedźwiedzie Rosja - Kamczatka - wulkany i niedźwiedzie 9 dni
Rosja - Kolej na Syberię Rosja - Kolej na Syberię 11 dni
Rosja - Rejs rzeką Wołgą Rosja - Rejs rzeką Wołgą 12 dni
Singapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny Singapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny 14 dni
Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji 18 dni
USA, Meksyk - W sombrero po Kalifornii USA, Meksyk - W sombrero po Kalifornii 18 dni
Uzbekistan - Na jedwabnym szlaku Uzbekistan - Na jedwabnym szlaku 14 dni

Wczasy
Zagranica
Austria - Wildschonau - Hotel Alpenland Austria - Wildschonau - Hotel Alpenland 8 dni
Austria - Wildschonau - Hotel Simmerlwirt Austria - Wildschonau - Hotel Simmerlwirt 8 dni
Czechy - Szpindlerowy Młyn Czechy - Szpindlerowy Młyn 8 dni
Czechy - Szpindlerowy Młyn - Sylwester i Święta Czechy - Szpindlerowy Młyn - Sylwester i Święta 8 dni
Ukraina-Truskawiec-Hotel Leśna Pieśń  (oferta na zapytanie) Ukraina-Truskawiec-Hotel Leśna Pieśń (oferta na zapytanie) 8 dni
Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Delibab**** Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Delibab**** 10 dni
Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Hungarospa*** NA ZAPYTANIE Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Hungarospa*** NA ZAPYTANIE 10 dni
Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Victoria** Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Victoria** 10 dni
Węgry - Hajduszoboszlo - Ośrodek Wypoczynkowy Siesta*** Węgry - Hajduszoboszlo - Ośrodek Wypoczynkowy Siesta*** 10 dni
Włochy - Val di Sole - Liberty Hotel Male***S (NA ZAPYTANIE) Włochy - Val di Sole - Liberty Hotel Male***S (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Włochy - Val di Sole*** Włochy - Val di Sole*** 9 dni

Polska
Białka Tatrzańska - Hotel Bania Thermal & Ski - Wczasy  (NA ZAPYTANIE) Białka Tatrzańska - Hotel Bania Thermal & Ski - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 6 dni
Bieszczady - Hotel  Lesko Zamek Sylwester Bieszczady - Hotel Lesko Zamek Sylwester 6 dni
Bieszczady - Hotel Chutor Kozacki*** - Wczasy  (NA ZAPYTANIE) Bieszczady - Hotel Chutor Kozacki*** - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 6 dni
Bieszczady - Lesko Ski - Boże Narodzenie Bieszczady - Lesko Ski - Boże Narodzenie 5 dni
Bieszczady - Osada Ostoja - Wczasy (NA ZAPYTANIE) Bieszczady - Osada Ostoja - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 6 dni
Bieszczady - Polańczyk -  Sylwester nad Soliną (NA ZAPYTANIE) Bieszczady - Polańczyk - Sylwester nad Soliną (NA ZAPYTANIE) 5 dni
Jarosławiec - Hotel Szlak Bursztynowy - Bajkowe Boże Narodzenie (NA ZAPYTANIE) Jarosławiec - Hotel Szlak Bursztynowy - Bajkowe Boże Narodzenie (NA ZAPYTANIE) 6 dni
Karpacz - Hotel Sadyba SPA (NA ZAPYTANIE) Karpacz - Hotel Sadyba SPA (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Kołobrzeg - Hotel Doris SPA - Wczasy (NA ZAPYTANIE) Kołobrzeg - Hotel Doris SPA - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Mielenko - Hotel Baltin (NA ZAPYTANIE) Mielenko - Hotel Baltin (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Mielno - Hotel  Medical SPA UNITRAL - Ferie w klimacie STAR WARS  (NA ZAPYTANIE) Mielno - Hotel Medical SPA UNITRAL - Ferie w klimacie STAR WARS (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Mielno - Hotel  Medical SPA UNITRAL - Wczasy (NA ZAPYTANIE) Mielno - Hotel Medical SPA UNITRAL - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Mielno - Hotel Baltivia**** - Wczasy (NA ZAPYTANIE) Mielno - Hotel Baltivia**** - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Niechorze - Baltic Cliff Apartments Spa & Wellness  - Wczasy (NA ZAPYTANIE) Niechorze - Baltic Cliff Apartments Spa & Wellness - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 5 dni
Świeradów Zdrój - Krasicki Resort&Spa*** (NA ZAPYTANIE) Świeradów Zdrój - Krasicki Resort&Spa*** (NA ZAPYTANIE) 3, 4, 5, 8 dni

Kursy językowe
Zagranica
Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES 15, 22 dni wiek 16-99
Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES 15, 22 dni wiek 14-18
Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Residence CES Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Residence CES 15, 22 dni wiek 12-18
Malta - kurs j. angielskiego Junior Family IELS Malta - kurs j. angielskiego Junior Family IELS 15, 22 dni wiek 14-18
Malta - kurs j. angielskiego Junior Residence ESL Malta - kurs j. angielskiego Junior Residence ESL 15, 22 dni wiek 12-18
Malta - kurs j. angielskiego Junior Residence IELS Malta - kurs j. angielskiego Junior Residence IELS 15, 22 dni wiek 13-18
Malta - kurs j. angielskiego Kids Residence IELS Malta - kurs j. angielskiego Kids Residence IELS 15, 22 dni wiek 10-13
Malta - zimowy kurs j. angielskiego Junior Family IELS Malta - zimowy kurs j. angielskiego Junior Family IELS 8, 15 dni wiek 14-18
Malta - zimowy kurs j. angielskiego Junior Residence IELS Malta - zimowy kurs j. angielskiego Junior Residence IELS 8, 15 dni wiek 12-18
Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Adult Family CES Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Adult Family CES 15 dni wiek 17-99
Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Junior Family CES Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Junior Family CES 15 dni wiek 14-18
Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Junior Residence CES Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Junior Residence CES 15 dni wiek 12-18
USA - Los Angeles - kurs j. angielskiego Junior Campus PLUS USA - Los Angeles - kurs j. angielskiego Junior Campus PLUS 16 dni wiek 13-18

Kursy językowe indywidualne
Zagranica
Anglia - Cambridge - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ Anglia - Cambridge - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
Anglia - Londyn - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ Anglia - Londyn - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ 15, 22 dni
Anglia - Oxford - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ Anglia - Oxford - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ 15, 22 dni
Hiszpania - Barcelona - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 17+ Hiszpania - Barcelona - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 17+ 14, 21, 28 dni
Hiszpania - Madryt - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 17+ Hiszpania - Madryt - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 17+ 14, 21, 28 dni
Irlandia - Dublin - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ Irlandia - Dublin - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ 15, 22 dni
Kanada - Montreal - indywidualny kurs j. francuskiego/angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ Kanada - Montreal - indywidualny kurs j. francuskiego/angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
Kanada - Toronto - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ Kanada - Toronto - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
Kanada - Vancouver - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ Kanada - Vancouver - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
Szkocja - Edynburg - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ Szkocja - Edynburg - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ 15, 22 dni
USA - Boston - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ USA - Boston - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
USA - Los Angeles - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ USA - Los Angeles - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
USA - Miami - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ USA - Miami - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
USA - Nowy Jork - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ USA - Nowy Jork - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
USA - San Francisco - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ USA - San Francisco - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
USA - Washington DC - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 18+ USA - Washington DC - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 18+ 15, 22 dni

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.