Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Kolonie i obozy dla dzieci Almatur Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Skorzystaj z wyszukiwarki
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur



Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe
Polska
Bachorze - kolonia Komandos Junior Bachorze - kolonia Komandos Junior 11 dni wiek 7-12
Bachorze - kolonia plastyczna Bachorze - kolonia plastyczna 11 dni wiek 7-12
Bachorze - kolonia sportów wodnych Bachorze - kolonia sportów wodnych 11 dni wiek 7-12
Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego 11 dni wiek 14-18
Bachorze - obóz artystyczny Bachorze - obóz artystyczny 11 dni wiek 12-18
Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy 11 dni wiek 12-18
Bachorze - obóz sportów wodnych Bachorze - obóz sportów wodnych 11 dni wiek 12-18
Bachorze - obóz windsurfingowy Bachorze - obóz windsurfingowy 11 dni wiek 12-18
Bałtów - kolonie detektywistyczne Bałtów - kolonie detektywistyczne 11 dni wiek 9-13
Bałtów - kolonie teatralne z aktorem Teatru Syrena Bałtów - kolonie teatralne z aktorem Teatru Syrena 11 dni wiek 9-14
Bieszczady - Wataha Camp Project Ranger Bieszczady - Wataha Camp Project Ranger 10, 11 dni wiek 13-18
Bocheniec - kolonia i obóz komiksowy Bocheniec - kolonia i obóz komiksowy 11 dni wiek 7-16
Bocheniec - kolonia i obóz podróżniczy Bocheniec - kolonia i obóz podróżniczy 11 dni wiek 7-16
Bocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy Bocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy 11 dni wiek 7-16
Borek - obóz kartingowy Borek - obóz kartingowy 11 dni wiek 12-16
Borek - obóz rekreacyjny Borek - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-16
Borne Sulinowo - obóz ASG komandos Borne Sulinowo - obóz ASG komandos 9, 11 dni wiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon 9, 11 dni wiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy 9, 11 dni wiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego 9, 11 dni wiek 14-18
Borne Sulinowo - obóz paintballowy Borne Sulinowo - obóz paintballowy 9, 11 dni wiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz wędkarski Borne Sulinowo - obóz wędkarski 9, 11 dni wiek 12-18
Brenna - beskidzki rajd konny Brenna - beskidzki rajd konny 11 dni wiek 12-17
Brenna - jazda konna Brenna - jazda konna 11 dni wiek 10-16
Brenna - MultiBrenna Brenna - MultiBrenna 11 dni wiek 10-17
Brenna - obóz rolkowe szaleństwo Brenna - obóz rolkowe szaleństwo 11 dni wiek 12-17
Byczyna - obóz archeologiczny Byczyna - obóz archeologiczny 10, 11 dni wiek 8-17
Byczyna - obóz artystyczny Byczyna - obóz artystyczny 10, 11 dni wiek 8-17
Byczyna - obóz RPG Byczyna - obóz RPG 10, 11 dni wiek 8-17
Byczyna - obóz rycerski Byczyna - obóz rycerski 10, 11 dni wiek 8-17
Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec 11 dni wiek 10-18
Cetniewo - obóz koszykówki Cetniewo - obóz koszykówki 11 dni wiek 12-16
Cetniewo - obóz piłki nożnej Cetniewo - obóz piłki nożnej 11 dni wiek 9-16
Cetniewo - obóz pływacki Cetniewo - obóz pływacki 11 dni wiek 9-12
Cetniewo - obóz rekreacyjny Cetniewo - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18
Cetniewo - obóz siatkówki Cetniewo - obóz siatkówki 11 dni wiek 12-18
Czaplinek - obóz Freestyle Football Czaplinek - obóz Freestyle Football 9, 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz interdyscyplinarny Czaplinek - obóz interdyscyplinarny 9, 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz multisportowy Czaplinek - obóz multisportowy 9, 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz piłki nożnej Czaplinek - obóz piłki nożnej 9, 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz przygodowy Czaplinek - obóz przygodowy 9, 11 dni wiek 8-12
Czaplinek - obóz rekreacyjny Czaplinek - obóz rekreacyjny 9, 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy 9, 11 dni wiek 12-18
Czaplinek - obóz warsztaty literackie Czaplinek - obóz warsztaty literackie 9, 11 dni wiek 12-18
Czaplinek - obóz warsztaty musicalowe Czaplinek - obóz warsztaty musicalowe 9, 11 dni wiek 12-18
Czaplinek - obóz warsztaty wokalne Czaplinek - obóz warsztaty wokalne 9, 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz windsurfingowy Czaplinek - obóz windsurfingowy 9, 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz wodna przygoda Czaplinek - obóz wodna przygoda 9, 11 dni wiek 12-18
Czaplinek - obóz żeglarski Czaplinek - obóz żeglarski 9, 11 dni wiek 10-18
Częstochowa - obóz siatkarski VolleyballCamp Częstochowa - obóz siatkarski VolleyballCamp 10, 11 dni wiek 10-19
Darłówko - obóz rekreacyjny Darłówko - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-17
Darłówko - szkółka pływacka Darłówko - szkółka pływacka 11 dni wiek 8-17
Darłówko - taneczne wakacje Darłówko - taneczne wakacje 11 dni wiek 8-17
Darłówko - wakacje z angielskim Darłówko - wakacje z angielskim 11 dni wiek 8-17
Dąbki - obóz Aqua przygoda Dąbki - obóz Aqua przygoda 9, 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz fitness i sport Dąbki - obóz fitness i sport 9, 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz japoński Dąbki - obóz japoński 9, 11 dni wiek 12-18
Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy 9, 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz rekreacyjny Dąbki - obóz rekreacyjny 9, 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz taneczny Dąbki - obóz taneczny 9, 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz windsurfingowy Dąbki - obóz windsurfingowy 9, 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz zakręcone wakacje Dąbki - obóz zakręcone wakacje 9, 11 dni wiek 8-16
Dębogóra - Kolonia - Wakacje nad rozlewiskiem Dębogóra - Kolonia - Wakacje nad rozlewiskiem 11 dni wiek 7-11
Dziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids Dziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids 9, 11 dni wiek 8-13
Dziwnówek - obóz Fantazy Magią i Mieczem Dziwnówek - obóz Fantazy Magią i Mieczem 9, 11 dni wiek 10-18
Dziwnówek - obóz rekreacyjny Dziwnówek - obóz rekreacyjny 9, 11 dni wiek 10-18
Dźwirzyno - kolonia języka angielskiego Dźwirzyno - kolonia języka angielskiego 9, 11 dni wiek 7-11
Dźwirzyno - kolonia języka polskiego Dźwirzyno - kolonia języka polskiego 9, 11 dni wiek 7-11
Dźwirzyno - kolonia plastyczna Dźwirzyno - kolonia plastyczna 9, 11 dni wiek 7-11
Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna 9, 11 dni wiek 7-11
Dźwirzyno - kolonia Zumba Fitness Dźwirzyno - kolonia Zumba Fitness 9, 11 dni wiek 7-11
Dźwirzyno - obóz fotograficzny Dźwirzyno - obóz fotograficzny 9, 11 dni wiek 12-18
Dźwirzyno - obóz języka angielskiego Dźwirzyno - obóz języka angielskiego 9, 11 dni wiek 12-18
Dźwirzyno - obóz języka polskiego Dźwirzyno - obóz języka polskiego 9, 11 dni wiek 12-18
Dźwirzyno - obóz paintballowy Dźwirzyno - obóz paintballowy 9, 11 dni wiek 12-18
Dźwirzyno - obóz plastyczny Dźwirzyno - obóz plastyczny 9, 11 dni wiek 12-18
Dźwirzyno - obóz rekreacyjny Dźwirzyno - obóz rekreacyjny 9, 11 dni wiek 12-18
Dźwirzyno - obóz sportów wodnych Dźwirzyno - obóz sportów wodnych 9, 11 dni wiek 12-18
Dźwirzyno - obóz Zumba Fitness Dźwirzyno - obóz Zumba Fitness 9, 11 dni wiek 12-18
Giby - obóz Świat 5 Przygód Giby - obóz Świat 5 Przygód 10, 11 dni wiek 9-18
Gierłoż - Mazury Adventure Camp Gierłoż - Mazury Adventure Camp 10, 11 dni wiek 8-18
Gierłoż - Mazury Quad Camp Gierłoż - Mazury Quad Camp 10, 11 dni wiek 8-18
Gierłoż - Mazury Water Camp Gierłoż - Mazury Water Camp 10, 11 dni wiek 8-18
Janów Lubelski - jazda konna Janów Lubelski - jazda konna 10, 11 dni wiek 12-17
Janów Lubelski - kolonia motocross Janów Lubelski - kolonia motocross 10, 11 dni wiek 7-12
Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 7-12
Janów Lubelski - obóz fitness Janów Lubelski - obóz fitness 10, 11 dni wiek 13-17
Janów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej Janów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej 10, 11 dni wiek 8-17
Janów Lubelski - obóz Krav-Maga Janów Lubelski - obóz Krav-Maga 10, 11 dni wiek 12-17
Janów Lubelski - obóz paintball i survival Janów Lubelski - obóz paintball i survival 10, 11 dni wiek 13-17
Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic 10, 11 dni wiek 7-17
Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy 10, 11 dni wiek 14-17
Janów Lubelski - obóz tenisowy Janów Lubelski - obóz tenisowy 10, 11 dni wiek 14-17
Janów Lubelski - Rolki Janów Lubelski - Rolki 10, 11 dni wiek 7-17, 7-12
Jantar - Bałtycki chillout 15+ Jantar - Bałtycki chillout 15+ 11 dni wiek 14-18
Jarosławiec - Kolonia Rekreacyjna Jarosławiec - Kolonia Rekreacyjna 10, 11 dni wiek 7-11
Jarosławiec - obóz Archery Tag i Paintball Jarosławiec - obóz Archery Tag i Paintball 10, 11 dni wiek 10-18
Jarosławiec - obóz Jazdy Konnej Jarosławiec - obóz Jazdy Konnej 10, 11 dni wiek 7-18
Jarosławiec - obóz Komandos Junior Jarosławiec - obóz Komandos Junior 10, 11 dni wiek 9-18
Jarosławiec - obóz Rekreacyjny Jarosławiec - obóz Rekreacyjny 10, 11 dni wiek 12-18
Jarosławiec - Szkółka Piłkarska Jarosławiec - Szkółka Piłkarska 10, 11 dni wiek 12-18
Jarosławiec - Szkółka Pływacka Jarosławiec - Szkółka Pływacka 10, 11 dni wiek 7-18
Jastrzębia Góra - akademia języka angielskiego Jastrzębia Góra - akademia języka angielskiego 11 dni wiek 12-16
Jastrzębia Góra - akademia tańca i stylu Jastrzębia Góra - akademia tańca i stylu 11 dni wiek 10-18
Jastrzębia Góra - English Wave Summer Jastrzębia Góra - English Wave Summer 11 dni wiek 12-16
Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjny Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18
Jastrzębia Góra - obóz YouTuberski & TikTok Jastrzębia Góra - obóz YouTuberski & TikTok 11 dni wiek 12-16
Jastrzębia Góra - warsztaty fotografii i social stories Jastrzębia Góra - warsztaty fotografii i social stories 11 dni wiek 12-16
Karwia - akademia języka angielskiego Karwia - akademia języka angielskiego 11 dni wiek 7-11
Karwia - akademia odkrywcy Karwia - akademia odkrywcy 11 dni wiek 7-11
Karwia - kolonia rozmaitości Karwia - kolonia rozmaitości 11 dni wiek 7-11
Kazimierz Dolny - obóz detektywistyczny Kazimierz Dolny - obóz detektywistyczny 11 dni wiek 12-17
Kazimierz Dolny - obóz kinomaniaka Kazimierz Dolny - obóz kinomaniaka 11 dni wiek 13-17
Kazimierz Dolny - obóz reżysersko-filmowy Kazimierz Dolny - obóz reżysersko-filmowy 11 dni wiek 12-17
Kazimierz Dolny - obóz Wakacje z gitarą (elektryczną) Kazimierz Dolny - obóz Wakacje z gitarą (elektryczną) 11 dni wiek 12-17
Kazimierz Dolny - obóz Wakacje z gitarą (klasyczną lub akustyczną) Kazimierz Dolny - obóz Wakacje z gitarą (klasyczną lub akustyczną) 11 dni wiek 12-17
Kazimierz Dolny - warsztaty fotografii artystycznej Kazimierz Dolny - warsztaty fotografii artystycznej 11 dni wiek 12-17
Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie 11 dni wiek 12-18
Kazimierz Dolny - warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem Kazimierz Dolny - warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena" 11 dni wiek 12-17
Kazimierz Dolny - warsztaty wokalne Kazimierz Dolny - warsztaty wokalne 11 dni wiek 12-17
Kazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne Kazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne 11 dni wiek 12-17
Kąty Rybackie - braterstwo broni Kąty Rybackie - braterstwo broni 11 dni wiek 12-18
Kąty Rybackie - na tropie przygody Kąty Rybackie - na tropie przygody 11 dni wiek 10-14
Kąty Rybackie - wakacje na maxa Kąty Rybackie - wakacje na maxa 11 dni wiek 12-18
Kluszkowce - obóz górska ekosfera Kluszkowce - obóz górska ekosfera 11 dni wiek 12-18
Kluszkowce - obóz olimpijska rekreacja Kluszkowce - obóz olimpijska rekreacja 11 dni wiek 12-18
Kluszkowce - obóz rowerowy Kluszkowce - obóz rowerowy 11 dni wiek 14-18
Kołobrzeg - Kolonia rekreacyjna Kołobrzeg - Kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 7-12
Kołobrzeg - obóz Jazdy Konnej Kołobrzeg - obóz Jazdy Konnej 10, 11 dni wiek 8-18
Kołobrzeg - obóz Piłki Nożnej Kołobrzeg - obóz Piłki Nożnej 10, 11 dni wiek 7-18
Kołobrzeg - obóz Pływacki Kołobrzeg - obóz Pływacki 10, 11 dni wiek 7-18
Kołobrzeg - obóz Rekreacyjny Kołobrzeg - obóz Rekreacyjny 10, 11 dni wiek 13-18
Kołobrzeg - obóz Sportowy Kołobrzeg - obóz Sportowy 10, 11 dni wiek 10-18
Kołobrzeg - obóz Taneczny Kołobrzeg - obóz Taneczny 10, 11 dni wiek 7-18
Kołobrzeg - obóz Tenisa Ziemnego Kołobrzeg - obóz Tenisa Ziemnego 10, 11 dni wiek 8-18
Kołobrzeg - obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne Kołobrzeg - obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne 10, 11 dni wiek 7-18
Kołobrzeg/ Ustronie Morskie - Survival i Buschcraft CAMP Kołobrzeg/ Ustronie Morskie - Survival i Buschcraft CAMP 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy Kortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy 11 dni wiek 14-18
Kortowo - FunFestival - obóz fotograficzny Kortowo - FunFestival - obóz fotograficzny 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego Kortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 14-18
Kortowo - FunFestival - obóz koszykówki Kortowo - FunFestival - obóz koszykówki 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz musicalowy Kortowo - FunFestival - obóz musicalowy 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz muzyczny Kortowo - FunFestival - obóz muzyczny 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz siatkówki Kortowo - FunFestival - obóz siatkówki 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych Kortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz YouTuberski & TikTok Kortowo - FunFestival - obóz YouTuberski & TikTok 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch 11 dni wiek 12-18
Kortowo - kolonia języka angielskiego Kortowo - kolonia języka angielskiego 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia kulinarna Kortowo - kolonia kulinarna 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia piłki nożnej Kortowo - kolonia piłki nożnej 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia pływania Kortowo - kolonia pływania 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia przygodowa Kortowo - kolonia przygodowa 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia rekreacyjna Kortowo - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia samoobrony i sportów walki Kortowo - kolonia samoobrony i sportów walki 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia taneczna Kortowo - kolonia taneczna 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia tenisa ziemnego Kortowo - kolonia tenisa ziemnego 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia YouTuberska & TikTok Kortowo - kolonia YouTuberska & TikTok 11 dni wiek 8-11
Kraków - Studencki Kraków Kraków - Studencki Kraków 11 dni wiek 15-18
Kraków Malarsko-architektoniczny Kraków Malarsko-architektoniczny 11 dni wiek 15-18
Kraków- Przygoda po krakowsku Kraków- Przygoda po krakowsku 10, 11 dni wiek 8-18
Krasiejów - obóz młodego odkrywcy Krasiejów - obóz młodego odkrywcy 11 dni wiek 10-14
Krasiejów - obóz programisty i konstruktora lego Krasiejów - obóz programisty i konstruktora lego 11 dni wiek 10-14
Krasiejów - obóz rekreacyjny Krasiejów - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-14
Krasnobród -  obóz rekreacyjny Krasnobród - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 13-18
Krasnobród - kolonia rekreacyjna Krasnobród - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Krasnobród - obóz języka angielskiego Krasnobród - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 7-16
Krynica Morska - kolonia rekreacyjna Krynica Morska - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 8-11
Krynica Morska - obóz przygody Krynica Morska - obóz przygody 11 dni wiek 8-15
Krynica Morska - obóz rekreacyjny Krynica Morska - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18
Krynica Morska - obóz survival i paintball Krynica Morska - obóz survival i paintball 11 dni wiek 12-18
Lądek Zdrój - hulajnoga Lądek Zdrój - hulajnoga 11 dni wiek 7-17
Lądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej Lądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej 11 dni wiek 7-17
Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-17
Lesko SKI -  Z artystyczną duszą Lesko SKI - Z artystyczną duszą 10, 11 dni wiek 8-18
Lesko SKI - 9 Przygód w 9 dni Lesko SKI - 9 Przygód w 9 dni 10, 11 dni wiek 8-18
Lesko SKI - Bieszczadzkie Wędrówki Lesko SKI - Bieszczadzkie Wędrówki 10, 11 dni wiek 8-18
Lesko SKI - Konwent Mangi i Anime Lesko SKI - Konwent Mangi i Anime 10, 11 dni wiek 8-18
Lesko SKI - obóz odchudzająco-kondycyjny Lesko SKI - obóz odchudzająco-kondycyjny 10, 11 dni wiek 10-18
Lesko SKI - obóz survivalowy Lesko SKI - obóz survivalowy 10, 11 dni wiek 10-18
Lesko SKI - obóz szybowcowy Lesko SKI - obóz szybowcowy 10, 11 dni wiek 10-18
Lesko SKI - Paintball Lesko SKI - Paintball 10, 11 dni wiek 10-18
Lesko SKI - Pracownia Fotograficzna Lesko SKI - Pracownia Fotograficzna 10, 11 dni wiek 10-18
Lesko Zamek - Eko Kolonia Lesko Zamek - Eko Kolonia 10, 11 dni wiek 7-11
Lesko Zamek - obóz rekreacyjny Lesko Zamek - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 12-18
Lesko Zamek - szkółka piłkarska Lesko Zamek - szkółka piłkarska 10, 11 dni wiek 7-18
Lesko Zamek - szkółka pływacka Lesko Zamek - szkółka pływacka 10, 11 dni wiek 7-18
Lesko Zamek- Jazda Konna Lesko Zamek- Jazda Konna 10, 11 dni wiek 8-18
Lesko Zamek- obóz detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel Lesko Zamek- obóz detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel 10, 11 dni wiek 8-18
Łazy Mielno - kolonia detektywistyczna Świat Zagadek Łazy Mielno - kolonia detektywistyczna Świat Zagadek 9, 11 dni wiek 8-13
Łazy Mielno - obóz rekreacyjny Łazy Mielno - obóz rekreacyjny 9, 11 dni wiek 10-18
Łazy Mielno - przygoda w Hogwarcie Łazy Mielno - przygoda w Hogwarcie 9, 11 dni wiek 8-13
Łazy Mielno - warsztaty musicalowe Łazy Mielno - warsztaty musicalowe 9, 11 dni wiek 12-18
Łeba - Akademia urody Łeba - Akademia urody 11 dni wiek 12-18
Łeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacje Łeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacje 11 dni wiek 12-15
Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu 9, 11 dni wiek 12-14
Łeba - obóz język angielski Łeba - obóz język angielski 11 dni wiek 12-14
Łeba - obóz pływacki Łeba - obóz pływacki 11 dni wiek 10-12
Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu 9, 11 dni wiek 14-18
Łeba - obóz robotyki Łeba - obóz robotyki 11 dni wiek 10-14
Łeba - obóz siatkówki plażowej Łeba - obóz siatkówki plażowej 11 dni wiek 10-14
Łeba - obóz taneczny Łeba - obóz taneczny 11 dni wiek 12-18
Malinowe Miejsce Mrzeżyno - Babciu! Dziadku! Jedźmy razem Malinowe Miejsce Mrzeżyno - Babciu! Dziadku! Jedźmy razem 11 dni wiek 8-18
Mielno - Afrodyta - Jedźmy razem nad morze Mielno - Afrodyta - Jedźmy razem nad morze 11 dni wiek 8-18
Mielno - kolonia z przygodą Mielno - kolonia z przygodą 9, 11 dni wiek 8-13
Mielno - słońce, morze i przygoda Mielno - słońce, morze i przygoda 9, 11 dni wiek 10-18
Mielno - wakacje z adrenaliną Mielno - wakacje z adrenaliną 9, 11 dni wiek 13-18
Mierzyn - Aktywne kolonie Mierzyn - Aktywne kolonie 11 dni wiek 7-11
Mierzyn - kolonie i obóz wędkarski Mierzyn - kolonie i obóz wędkarski 11 dni wiek 7-18
Mierzyn - obóz Aktywna Rekreacja Mierzyn - obóz Aktywna Rekreacja 11 dni wiek 12-18
Mierzyn- kolonie i obóz survival i paintball Mierzyn- kolonie i obóz survival i paintball 11 dni wiek 7-18
Międzyrzec Podlaski - 17 Przygód nad Jeziorem Międzyrzec Podlaski - 17 Przygód nad Jeziorem 11 dni wiek 8-18
Międzyrzec Podlaski - Sztuki Walki z Mistrzem Międzyrzec Podlaski - Sztuki Walki z Mistrzem 11 dni wiek 8-18
Międzywodzie- 15 Przygód nad morzem Międzywodzie- 15 Przygód nad morzem 10, 11 dni wiek 7-18
Międzywodzie- Art Camp Międzywodzie- Art Camp 10, 11 dni wiek 8-18
Międzywodzie- English Camp Międzywodzie- English Camp 10, 11 dni wiek 8-18
Międzywodzie- Kolonia rekreacyjna Międzywodzie- Kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 8-12
Międzywodzie- Rekreacja Międzywodzie- Rekreacja 10, 11 dni wiek 13-18
Międzywodzie- Taniec Nowoczesny Międzywodzie- Taniec Nowoczesny 10, 11 dni wiek 7-18
Międzywodzie- W 9 dni dookoła Świata Międzywodzie- W 9 dni dookoła Świata 10, 11 dni wiek 7-18
Międzywodzie- Wychowawca Kolonijny Międzywodzie- Wychowawca Kolonijny 10, 11 dni wiek 13-18
Międzywodzie- Zumba Międzywodzie- Zumba 10, 11 dni wiek 8-18
Międzyzdroje - Kolonia rekreacyjna Międzyzdroje - Kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 8-12
Międzyzdroje - obóz Języka Angielskiego Międzyzdroje - obóz Języka Angielskiego 11 dni wiek 8-18
Międzyzdroje - obóz Plastyczny Międzyzdroje - obóz Plastyczny 11 dni wiek 8-18
Międzyzdroje - obóz Rekreacyjny Międzyzdroje - obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-18
Międzyzdroje - obóz Wychowawca Kolonijny Międzyzdroje - obóz Wychowawca Kolonijny 11 dni wiek 14-18
Mrzeżyno - obóz fabularny ASG Wojownicy Pustkowi Mrzeżyno - obóz fabularny ASG Wojownicy Pustkowi 9, 11 dni wiek 12-18
Mrzeżyno - obóz militarny ASG - Oddział Elitarny Mrzeżyno - obóz militarny ASG - Oddział Elitarny 9, 11 dni wiek 15-18
Mrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force Mrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force 9, 11 dni wiek 12-18
Mrzeżyno - obóz militarny Młody Komandos Mrzeżyno - obóz militarny Młody Komandos 9, 11 dni wiek 8-13
Mrzeżyno - obóz rekreacyjny Mrzeżyno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-17, 8-17
Mrzeżyno obóz militarny Ranger Camp Mrzeżyno obóz militarny Ranger Camp 9, 11 dni wiek 13-18
Mrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike Mrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike 9, 11 dni wiek 10-18
Mrzeżyno- obóz militarny snajperski Mrzeżyno- obóz militarny snajperski 9, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - akademia kulinarna i zdrowego stylu życia Murzasichle - akademia kulinarna i zdrowego stylu życia 10, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - kolonia języka angielskiego Murzasichle - kolonia języka angielskiego 10, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - kolonia języka polskiego Murzasichle - kolonia języka polskiego 10, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - kolonia plastyczna Murzasichle - kolonia plastyczna 10, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - kolonia rekreacyjna Murzasichle - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - kolonia Zumba Fitness Murzasichle - kolonia Zumba Fitness 10, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - obóz Adventure Murzasichle - obóz Adventure 10, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz języka angielskiego Murzasichle - obóz języka angielskiego 10, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz języka polskiego Murzasichle - obóz języka polskiego 10, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz paintballowy Murzasichle - obóz paintballowy 10, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz plastyczny Murzasichle - obóz plastyczny 10, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz rekreacyjny Murzasichle - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz Zumba Fitness Murzasichle - obóz Zumba Fitness 10, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - warsztaty fotograficzne Murzasichle - warsztaty fotograficzne 10, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - warsztaty wokalne Murzasichle - warsztaty wokalne 10, 11 dni wiek 10-18
Muszyna - Fabryka Adrenaliny Plus Muszyna - Fabryka Adrenaliny Plus 10, 11 dni wiek 10-18
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny 10, 11 dni wiek 10-18
Muszyna - obóz Military Camp Muszyna - obóz Military Camp 11 dni wiek 13-18
Muszyna - obóz tenisowy Muszyna - obóz tenisowy 10, 11 dni wiek 10-18
Niechorze - kolonie i obóz Fitwakacje Niechorze - kolonie i obóz Fitwakacje 11 dni wiek 7-18
Niechorze - kolonie i obóz hulajnoga Niechorze - kolonie i obóz hulajnoga 11 dni wiek 7-18
Niechorze - kolonie i obóz rekreacyjny Niechorze - kolonie i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-18
Niechorze - kolonie i obóz tenisowy Niechorze - kolonie i obóz tenisowy 11 dni wiek 7-18
Niechorze- kolonie i obóz skate rolki Niechorze- kolonie i obóz skate rolki 11 dni wiek 7-18
Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu 11 dni wiek 7-17
Niedzica - kolonia i obóz języka angielskiego Niedzica - kolonia i obóz języka angielskiego 11 dni wiek 7-17
Niedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba Niedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba 11 dni wiek 7-17
Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 10 dni Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 10 dni 10 dni wiek 13-18
Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 11 dni Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 11 dni 11 dni wiek 13-18
Poddąbie -  Taneczne wakacje kolonie,obóz Poddąbie - Taneczne wakacje kolonie,obóz 9, 11 dni wiek 12-18
Poddąbie - kolonie dla aktywnych Poddąbie - kolonie dla aktywnych 9, 11 dni wiek 6-12
Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) 9, 11 dni wiek 12-18
Poddąbie - obóz rowerowy Poddąbie - obóz rowerowy 9, 11 dni wiek 12-18
Poddąbie - obóz Wakacyjny active Poddąbie - obóz Wakacyjny active 9, 11 dni wiek 12-18
Pogorzelica - obóz ABC jazdy konnej Pogorzelica - obóz ABC jazdy konnej 11 dni wiek 9-17
Pogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki Pogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki 11 dni wiek 10-17
Pogorzelica - obóz kajakowy Pogorzelica - obóz kajakowy 11 dni wiek 10-17
Pogorzelica - obóz paintballowy Pogorzelica - obóz paintballowy 11 dni wiek 8-17
Pogorzelica - obóz rekreacyjny Pogorzelica - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-17
Pogorzelica - obóz survivalowy Pogorzelica - obóz survivalowy 11 dni wiek 10-17
Pokrzywna - kolonia Świat Małego Paintballa Pokrzywna - kolonia Świat Małego Paintballa 10, 11 dni wiek 10-13
Pokrzywna - obóz Świat ASG Pokrzywna - obóz Świat ASG 10, 11 dni wiek 13-17
Pokrzywna - obóz Świat Paintballa Pokrzywna - obóz Świat Paintballa 10, 11 dni wiek 13-17
Pokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG Pokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG 10, 11 dni wiek 12-17
Pokrzywna - obóz Świat Przygody Pokrzywna - obóz Świat Przygody 10, 11 dni wiek 8-16
Pokrzywna - obóz Świat Wyzwań Pokrzywna - obóz Świat Wyzwań 10, 11 dni wiek 10-17
Pokrzywna - obóz Świat Żywiołów Pokrzywna - obóz Świat Żywiołów 10, 11 dni wiek 10-17
Ponik - obóz Combat Camp Ośrodek Ponik Ponik - obóz Combat Camp Ośrodek Ponik 10, 11 dni wiek 12-17
Ponik - obóz Mini Extreme Camp Ośrodek Ponik Ponik - obóz Mini Extreme Camp Ośrodek Ponik 10, 11 dni wiek 8-12
Ponik na Jurze - Extreme Camp Ponik na Jurze - Extreme Camp 10, 11 dni wiek 10-18
Ponik na Jurze - Mania Przetrwania Ponik na Jurze - Mania Przetrwania 10, 11 dni wiek 10-18
Ponik na Jurze - Mania Strzelania Ponik na Jurze - Mania Strzelania 10, 11 dni wiek 10-18
Ponik na Jurze - Mania Wspinania Ponik na Jurze - Mania Wspinania 10, 11 dni wiek 10-18
Ponik na Jurze - MultiMania Ponik na Jurze - MultiMania 10, 11 dni wiek 10-18
Ponik na Jurze - Off Road Ponik na Jurze - Off Road 10, 11 dni wiek 14-18
Ponik na Jurze - Qudowi Maniacy Ponik na Jurze - Qudowi Maniacy 10, 11 dni wiek 14-18
Poznań - Kolonia w Stumilowym Lesie Poznań - Kolonia w Stumilowym Lesie 11 dni wiek 7-11
Poznań - Koreański POP Poznań - Koreański POP 11 dni wiek 9-18
Poznań - obóz rekreacyjny Poznań - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 11-18
Poznań - Skate ( Hulajnoga, Rolki, Deska i inne ) Poznań - Skate ( Hulajnoga, Rolki, Deska i inne ) 11 dni wiek 8-18
Przystań Biskupińska - Babciu! Dziadku! Odkryjmy to razem! Przystań Biskupińska - Babciu! Dziadku! Odkryjmy to razem! 10 dni wiek 8-18
Puck - obóz windsurfingowy Puck - obóz windsurfingowy 11 dni wiek 10-18
Rabka Zdrój - kolonia pełna zdrowia Rabka Zdrój - kolonia pełna zdrowia 11 dni wiek 9-14
Rabka Zdrój - kolonia rekreacyjna Rabka Zdrój - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 9-14
Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki 9, 11 dni wiek 9-17
Rowy - obóz Minecraft Rowy - obóz Minecraft 9, 11 dni wiek 9-17
Rowy - obóz plastyczny Rowy - obóz plastyczny 9, 11 dni wiek 9-17
Rowy - obóz rekreacyjny Rowy - obóz rekreacyjny 9, 11 dni wiek 9-17
Rowy - obóz świat gier Rowy - obóz świat gier 9, 11 dni wiek 9-17
Rowy - TechCamp Rowy - TechCamp 9, 11 dni wiek 9-17
Ruciane Nida - Jazda Konna Ruciane Nida - Jazda Konna 11 dni wiek 12-17
Ruciane Nida - Leśna FITosfera Ruciane Nida - Leśna FITosfera 11 dni wiek 12-17
Ruciane Nida - Leśne Laboratorium Ruciane Nida - Leśne Laboratorium 11 dni wiek 12-17
Ruciane Nida - Leśny Agent Ruciane Nida - Leśny Agent 11 dni wiek 12-17
Ruciane Nida - Żeglarski Ruciane Nida - Żeglarski 11 dni wiek 12-17
Rzeka Rega - spływ kajakowy z Olkiem Dobą Rzeka Rega - spływ kajakowy z Olkiem Dobą 11 dni wiek 12-18
Spała - kolonia przygodowa Spała - kolonia przygodowa 11 dni wiek 7-11
Spała - obóz ASG Spała - obóz ASG 11 dni wiek 12-18
Spała - obóz jazdy konnej Spała - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 10-18
Spała - obóz z adrenaliną Spała - obóz z adrenaliną 11 dni wiek 10-16
Świnoujście - Kolonia rekreacyjna Świnoujście - Kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 8-12
Świnoujście - obóz Języka Hiszpańskiego Świnoujście - obóz Języka Hiszpańskiego 10, 11 dni wiek 7-18
Świnoujście - obóz MultiSPORT Świnoujście - obóz MultiSPORT 10, 11 dni wiek 13-18
Świnoujście - obóz Odkrywamy Japonię Świnoujście - obóz Odkrywamy Japonię 10, 11 dni wiek 8-18
Świnoujście - obóz Ratownik WOPR Świnoujście - obóz Ratownik WOPR 10, 11 dni wiek 7-18
Świnoujście - obóz Rekreacyjny Świnoujście - obóz Rekreacyjny 10, 11 dni wiek 13-18
Świnoujście - obóz Surfingowy Świnoujście - obóz Surfingowy 10, 11 dni wiek 13-18
Świnoujście - obóz Świat Mangi Świnoujście - obóz Świat Mangi 10, 11 dni wiek 8-18
Tresna - 12 szalonych przygód Tresna - 12 szalonych przygód 11 dni wiek 11-17
Tresna - Modeling - beauty&style Tresna - Modeling - beauty&style 11 dni wiek 12-18
Tresna - zabawa i przygoda Tresna - zabawa i przygoda 11 dni wiek 8-15
Trójmiasto - kolonia podróżnika Trójmiasto - kolonia podróżnika 11 dni wiek 9-12
Trójmiasto - obóz podróżnika Trójmiasto - obóz podróżnika 11 dni wiek 13-18
Uniejów - obóz gamingowy Uniejów - obóz gamingowy 10, 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz rekreacyjny Uniejów - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz Retro Uniejów - obóz Retro 10, 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz Roboty i Spółka Uniejów - obóz Roboty i Spółka 10, 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz Wyścigi RC+ Uniejów - obóz Wyścigi RC+ 10, 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz z Minecraftem Uniejów - obóz z Minecraftem 10, 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz Zostań Youtuberem Uniejów - obóz Zostań Youtuberem 10, 11 dni wiek 10-16
Ustka - kolonia i obóz rekreacyjny Ustka - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-17
Ustka - kolonia i obóz wakacje z zumbą Ustka - kolonia i obóz wakacje z zumbą 11 dni wiek 7-17
Ustka - obóz piłki nożnej Ustka - obóz piłki nożnej 11 dni wiek 7-17
Ustka - obóz siatkówki Ustka - obóz siatkówki 11 dni wiek 7-17
Ustka - Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego Ustka - Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego 11 dni wiek 7-17
Ustroń - Dookoła świata Ustroń - Dookoła świata 10, 11 dni wiek 9-14
Ustroń - Magia i czary Ustroń - Magia i czary 10, 11 dni wiek 9-14
Ustroń - Młody detektyw Globus Ustroń - Młody detektyw Globus 10, 11 dni wiek 9-14
Ustroń - obóz rekreacyjny Ustroń - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 9-14
Ustroń - Parki rozrywki Ustroń - Parki rozrywki 10, 11 dni wiek 9-14
Ustroń - profesjonalny obóz rowerowy ENDURO-TRAILOWY Ustroń - profesjonalny obóz rowerowy ENDURO-TRAILOWY 11 dni wiek 13-17
Ustroń - RPG Caerbannog Ustroń - RPG Caerbannog 10, 11 dni wiek 13-20
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Adrenaliny Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Adrenaliny 10, 11 dni wiek 9-13
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci ASG Węgierska Górka - obóz Pasjonaci ASG 10, 11 dni wiek 9-14
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci paintballa Węgierska Górka - obóz Pasjonaci paintballa 10, 11 dni wiek 9-14
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Rekreacji Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Rekreacji 10, 11 dni wiek 9-14
Węgierska Górka - obóz Piłkarska pasja Węgierska Górka - obóz Piłkarska pasja 10, 11 dni wiek 9-14
Węgierska Górka - obóz Wodna pasja Węgierska Górka - obóz Wodna pasja 10, 11 dni wiek 9-14
Wiączyń Dolny - obóz jazdy konnej Wiączyń Dolny - obóz jazdy konnej 10, 11 dni wiek 10-17
Wiączyń Dolny - półkolonie Wiączyń Dolny - półkolonie 8, 9 dni wiek 10-17
Wisła -  obóz Akademia latino Wisła - obóz Akademia latino 11 dni wiek 12-17
Wisła - Beskidzki Klub Włóczykija - obóz górski Wisła - Beskidzki Klub Włóczykija - obóz górski 11 dni wiek 12-17
Wisła - kolonie rozmaitości Wisła - kolonie rozmaitości "Skocz do Wisły!" 11 dni wiek 9-12, 12-17
Wisła - obóz fotograficzny Wisła - obóz fotograficzny 11 dni wiek 12-17
Wisła - obóz języka angielskiego Wisła - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 12-17
Wisła - obóz rowerowy Wisła - obóz rowerowy 11 dni wiek 12-17
Wisła - obóz teatralno-aktorski Wisła - obóz teatralno-aktorski 11 dni wiek 12-17
Zakopane - Klub Urwisa Akademia Rozmaitości Zakopane - Klub Urwisa Akademia Rozmaitości 10, 11 dni wiek 7-11
Zakopane - kolonia i obóz aktorsko-wokalny Zakopane - kolonia i obóz aktorsko-wokalny 10, 11 dni wiek 10-18
Zakopane - kolonia i obóz D.I.Y. Zakopane - kolonia i obóz D.I.Y. 10, 11 dni wiek 7-18
Zakopane - kolonia i obóz Dance Camp Zakopane - kolonia i obóz Dance Camp 10, 11 dni wiek 7-18
Zakopane - kolonia i obóz English Camp Zakopane - kolonia i obóz English Camp 10, 11 dni wiek 7-18
Zakopane - kolonia i obóz Fashion Camp Zakopane - kolonia i obóz Fashion Camp 10, 11 dni wiek 7-18
Zakopane - kolonia i obóz Graffiti Camp Zakopane - kolonia i obóz Graffiti Camp 10, 11 dni wiek 7-18
Zakopane - kolonia i obóz Lego Camp Zakopane - kolonia i obóz Lego Camp 10, 11 dni wiek 7-18
Zakopane - kolonie Parki Wodne Zakopane - kolonie Parki Wodne 10, 11 dni wiek 7-11
Zakopane - kolonie Tatrzański Luz Zakopane - kolonie Tatrzański Luz 10, 11 dni wiek 7-11
Zakopane - obóz Parki Wodne Zakopane - obóz Parki Wodne 10, 11 dni wiek 12-18
Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda 11 dni wiek 7-18
Zakopane - obóz Tatrzański Luz Zakopane - obóz Tatrzański Luz 10, 11 dni wiek 12-18
Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki 11 dni wiek 10-18
Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód 9, 11 dni wiek 8-13
Zamrzenica - kolonia Mały Farmer Zamrzenica - kolonia Mały Farmer 9, 11 dni wiek 8-13
Zamrzenica - kolonia Mały Strzelec Zamrzenica - kolonia Mały Strzelec 9, 11 dni wiek 8-13
Zamrzenica - kolonia Mały Traper Zamrzenica - kolonia Mały Traper 9, 11 dni wiek 8-13
Zamrzenica - Łowcy adrenaliny Zamrzenica - Łowcy adrenaliny 9, 11 dni wiek 10-18
Zamrzenica - obóz ASG Zamrzenica - obóz ASG 9, 11 dni wiek 12-18
Zamrzenica - obóz wędkarski Zamrzenica - obóz wędkarski 9, 11 dni wiek 10-18
Zamrzenica - Sztuka Przetrwania Zamrzenica - Sztuka Przetrwania 9, 11 dni wiek 12-18
Zawoja - obóz przygodowy Zawoja - obóz przygodowy 11 dni wiek 10-17
Zawoja - obóz rekreacyjny - Mountain relaks Zawoja - obóz rekreacyjny - Mountain relaks 11 dni wiek 10-17
Zawoja - obóz Zdobywcy Górskich Szczytów Zawoja - obóz Zdobywcy Górskich Szczytów 11 dni wiek 11-17
Zawoja - parki atrakcji Zawoja - parki atrakcji 11 dni wiek 10-17
Zbrosławice - kurs jeździectwa Zbrosławice - kurs jeździectwa 10, 11 dni wiek 10-18
Zbrosławice - obóz angielski w siodle Zbrosławice - obóz angielski w siodle 11 dni wiek 10-18
Zbrosławice - obóz muzyczno-konny Zbrosławice - obóz muzyczno-konny 11 dni wiek 10-18

Zagranica
Albania - Golem - obóz rekreacyjny Albania - Golem - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fit&Fun Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fit&Fun 11 dni wiek 14-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Katowice Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Katowice 11, 12 dni wiek 14-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Warszawa Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Warszawa 8 dni wiek 14-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fun&Dance - Rekreacja Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fun&Dance - Rekreacja 11 dni wiek 16-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Katowice Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Katowice 11, 12 dni wiek 14-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Warszawa Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Warszawa 8 dni wiek 14-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Sun&Fun - Rekreacja Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Sun&Fun - Rekreacja 11 dni wiek 13-15
Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Camp Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Camp 10, 11 dni wiek 14-18
Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Fitness Camp Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Fitness Camp 11 dni wiek 14-18
Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Kids Camp Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Kids Camp 11 dni wiek 10-13
Chorwacja - Crikvenica - Obóz Adriatyk Water Camp Chorwacja - Crikvenica - Obóz Adriatyk Water Camp 11 dni wiek 14-18
Czarnogóra - Ulcinj - Obóz rekreacyjny Czarnogóra - Ulcinj - Obóz rekreacyjny 11 dni wiek 14-18
Francja - Paryż - obóz rekreacyjny Francja - Paryż - obóz rekreacyjny 8 dni wiek 12-18
Francja, Anglia - Poznajemy Europejskie Stolice - Paryż, Londyn - obóz Francja, Anglia - Poznajemy Europejskie Stolice - Paryż, Londyn - obóz 6 dni wiek 12-18
Grecja - Peloponez - obóz rekreacyjno-objazdowy Grecja - Peloponez - obóz rekreacyjno-objazdowy 13 dni wiek 13-18
Grecja - Skotina - J. Angielski Grecja - Skotina - J. Angielski 13 dni wiek 12-17
Grecja - Skotina - obóz rekreacyjny Grecja - Skotina - obóz rekreacyjny 13 dni wiek 12-18
Gruzja - Batumi - Obóz Gruzja - Batumi - Obóz 8 dni wiek 14-18
Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny 10 dni wiek
Jantar - Beach volleyball ! Jantar - Beach volleyball ! 11 dni wiek 14-18
Jantar - Fitness challenge Jantar - Fitness challenge 11 dni wiek 14-18
Jantar - Poszukiwacze przygód Jantar - Poszukiwacze przygód 11 dni wiek 14-18
Macedonia - Ochryda-Sveti Stefan - obóz rekreacyjny Macedonia - Ochryda-Sveti Stefan - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18
Malta - Gzira - Obóz rekreacyjny Malta - Gzira - Obóz rekreacyjny 8 dni wiek 12-19
Malta - Gzira - obóz rekreacyjny z językiem angielskim Malta - Gzira - obóz rekreacyjny z językiem angielskim 8 dni wiek 12-18
Turcja - Poznajemy Turcję - Obóz Turcja - Poznajemy Turcję - Obóz 14 dni wiek 14-18
Węgry - Hajduszoboszlo Węgierskie wakacje Węgry - Hajduszoboszlo Węgierskie wakacje 10 dni wiek 10-14
Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Poznajemy Europejskie Stolice - j. angielski Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Poznajemy Europejskie Stolice - j. angielski 10 dni wiek 14-18
Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Poznajemy Europejskie Stolice - j. niemiecki Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Poznajemy Europejskie Stolice - j. niemiecki 10 dni wiek 14-18
Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Poznajemy Europejskie Stolice - rekreacja Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Poznajemy Europejskie Stolice - rekreacja 10 dni wiek 14-18
Włochy - Cesenatico - kolonia  rekreacyjna Włochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 8-13
Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski 10, 11 dni wiek 8-13
Włochy - Cesenatico - kolonia język włoski Włochy - Cesenatico - kolonia język włoski 10, 11 dni wiek 8-13
Włochy - Cesenatico - kolonia plastyczne inspiracje Włochy - Cesenatico - kolonia plastyczne inspiracje 10, 11 dni wiek 8-13
Włochy - Cesenatico - kolonia sport to zdrowie Włochy - Cesenatico - kolonia sport to zdrowie 10, 11 dni wiek 10-13
Włochy - Cesenatico - kolonia taneczne pasje Włochy - Cesenatico - kolonia taneczne pasje 10, 11 dni wiek 9-13
Włochy - Cesenatico - kolonia windsurfingowe ABC Włochy - Cesenatico - kolonia windsurfingowe ABC 10, 11 dni wiek 11-13
Włochy - Cesenatico - obóz  rekreacyjny Włochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 14-18
Włochy - Cesenatico - obóz język angielski Włochy - Cesenatico - obóz język angielski 10, 11 dni wiek 14-18
Włochy - Cesenatico - obóz język włoski Włochy - Cesenatico - obóz język włoski 10, 11 dni wiek 14-18
Włochy - Cesenatico - obóz plastyczne inspiracje Włochy - Cesenatico - obóz plastyczne inspiracje 10, 11 dni wiek 14-18
Włochy - Cesenatico - obóz sport to zdrowie Włochy - Cesenatico - obóz sport to zdrowie 10, 11 dni wiek 14-18
Włochy - Cesenatico - obóz taneczne pasje Włochy - Cesenatico - obóz taneczne pasje 10, 11 dni wiek 14-18
Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing 10, 11 dni wiek 14-18
Włochy - Poznajemy Kampanię i Rzym - obóz Włochy - Poznajemy Kampanię i Rzym - obóz 10 dni wiek 14-18
Włochy - Poznajemy Toskanię i Ligurię - obóz Włochy - Poznajemy Toskanię i Ligurię - obóz 10 dni wiek 14-18
Włochy - Rimini - kolonia języka angielskiego Włochy - Rimini - kolonia języka angielskiego 10, 11 dni wiek 11-14
Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks 10, 11 dni wiek 11-14
Włochy - Rimini - obóz języka angielskiego Włochy - Rimini - obóz języka angielskiego 10, 11 dni wiek 15-18
Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco 10, 11 dni wiek 15-18

Klub Urwisa
Polska
Bałtów - Klub Urwisa kolonie w świecie zwierząt Bałtów - Klub Urwisa kolonie w świecie zwierząt 11 dni wiek 8-11
Bałtów - Kolonie Klub Urwisa z dinozaurami - Kraina przygód Bałtów - Kolonie Klub Urwisa z dinozaurami - Kraina przygód 11 dni wiek 7-11
Dębogóra - Klub Urwisa - Wakacje nad rozlewiskiem Dębogóra - Klub Urwisa - Wakacje nad rozlewiskiem 11 dni wiek 7-11
Dźwirzyno - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna Dźwirzyno - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna 9, 11 dni wiek 7-11
Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Plastyczna Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Plastyczna 10, 11 dni wiek 7-11
Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Rekreacyjna Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Rekreacyjna 10, 11 dni wiek 7-11
Jarosławiec - Klub Urwisa Piłka Nożna Jarosławiec - Klub Urwisa Piłka Nożna 10, 11 dni wiek 7-11
Krasiejów - Klub Urwisa kolonia kreatywne wakacje Krasiejów - Klub Urwisa kolonia kreatywne wakacje 11 dni wiek 7-11
Lesko Zamek - Klub Urwisa Lesko Zamek - Klub Urwisa "Eko Kolonia" 10, 11 dni wiek 7-11
Łeba - Klub Urwisa kolonia Łebskie wakacje Łeba - Klub Urwisa kolonia Łebskie wakacje 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 7-11
Poznań - Kolonia w Stumilowym Lesie Poznań - Kolonia w Stumilowym Lesie 11 dni wiek 7-11
Rabka Zdrój - Urwis na wakacjach Rabka Zdrój - Urwis na wakacjach 11 dni wiek 8-11
Rabka Zdrój - urwis w maxi Rabce Rabka Zdrój - urwis w maxi Rabce 11 dni wiek 8-11
Rabka Zdrój - Zdrowy urwis - urwisy w SPA Rabka Zdrój - Zdrowy urwis - urwisy w SPA 11 dni wiek 8-11
Ustroń - Klub Urwisa Wesoła kolonia Ustroń - Klub Urwisa Wesoła kolonia 10, 11 dni wiek 8-11
Węgierska Górka - Klub Urwisa Wakacje z Pasją Węgierska Górka - Klub Urwisa Wakacje z Pasją 10, 11 dni wiek 8-11
Zakopane - Klub Urwisa kolonia Mini Przygoda Zakopane - Klub Urwisa kolonia Mini Przygoda 10, 11 dni wiek 7-11
Zakopane - Klub Urwisa kolonia Parki Wodne Zakopane - Klub Urwisa kolonia Parki Wodne 10, 11 dni wiek 7-11

Wycieczki
Zagranica
Austria - Panorama Salzburga Austria - Panorama Salzburga 4 dni
Austria - Smaki Tyrolu Austria - Smaki Tyrolu 7 dni
Austria,  Niemcy - Zamki Ludwika II Austria, Niemcy - Zamki Ludwika II 7 dni
Austria, Słowacja - Wiedeń i okolice Austria, Słowacja - Wiedeń i okolice 4 dni
Białoruś - Białoruski rekonesans Białoruś - Białoruski rekonesans 8 dni
Białoruś - Białoruskie sentymenty Białoruś - Białoruskie sentymenty 9 dni
Bułgaria, Serbia, Węgry - Wzdłuż bułgarskiego wybrzeża Bułgaria, Serbia, Węgry - Wzdłuż bułgarskiego wybrzeża 11 dni
Chorwacja - Dalmatyńskie wyspy Chorwacja - Dalmatyńskie wyspy 9 dni
Chorwacja - Smaki Dalmacji Chorwacja - Smaki Dalmacji 7 dni
Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk Tour Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk Tour 9 dni
Chorwacja, Włochy - Wokół Istrii Chorwacja, Włochy - Wokół Istrii 7 dni
Czechy - Czeskie perełki Czechy - Czeskie perełki 4 dni
Czechy - Nie tylko Praga Czechy - Nie tylko Praga 4 dni
Czechy - Weekend w Pradze Czechy - Weekend w Pradze 3 dni
Czechy - Z wizytą na Morawach Czechy - Z wizytą na Morawach 2 dni
Francja - Paryż i zamki Francja - Paryż i zamki 7 dni
Francja, Hiszpania, Portugalia - Słoneczna Iberiada Francja, Hiszpania, Portugalia - Słoneczna Iberiada 16 dni
Grecja - Akropolis Tour Grecja - Akropolis Tour 9 dni
Grecja - Grecja dla seniora Grecja - Grecja dla seniora 9 dni
Grecja - Zorba, wino i Ty! Grecja - Zorba, wino i Ty! 11 dni
Hiszpania - Długi weekend w Barcelonie Hiszpania - Długi weekend w Barcelonie 5 dni
Hiszpania - Flamenco show Hiszpania - Flamenco show 10 dni
Hiszpania dla seniora Hiszpania dla seniora 9 dni
Islandia - Spektakle natury Islandia - Spektakle natury 5 dni
Lichtenstein, Szwajcaria, Francja - Alpejska kraina Lichtenstein, Szwajcaria, Francja - Alpejska kraina 7 dni
Litwa, Łotwa, Estonia - Baltic Tour Litwa, Łotwa, Estonia - Baltic Tour 8 dni
Litwa, Łotwa, Estonia, Finlandia - Bałtyckie białe noce Litwa, Łotwa, Estonia, Finlandia - Bałtyckie białe noce 9 dni
Litwa, Łotwa, Estonia, Rosja - Nadbałtycka przygoda Litwa, Łotwa, Estonia, Rosja - Nadbałtycka przygoda 6 dni
Luksemburg, Belgia, Holandia - Podbój Beneluxu Luksemburg, Belgia, Holandia - Podbój Beneluxu 7 dni
Łotwa - Estonia - Finlandia - Rosja - Rejs do Petersburga Łotwa - Estonia - Finlandia - Rosja - Rejs do Petersburga 8 dni
Mołdawia, Rumunia - (W)inna Mołdawia Mołdawia, Rumunia - (W)inna Mołdawia 9 dni
Niemcy - Berlin i okolice Niemcy - Berlin i okolice 4 dni
Niemcy - Malownicza Saksonia Niemcy - Malownicza Saksonia 4 dni
Niemcy - Północne Niemcy Niemcy - Północne Niemcy 7 dni
Rosja - Rosyjskie Perły: Petersburg i Moskwa Rosja - Rosyjskie Perły: Petersburg i Moskwa 9 dni
Rumunia - Perły Karpat Rumunia - Perły Karpat 9 dni
Rumunia - Śladami Drakuli Rumunia - Śladami Drakuli 7 dni
Rumunia - Tajemnicza Rumunia Rumunia - Tajemnicza Rumunia 11 dni
Serbia, Bułgaria, Rumunia - Czarnomorska mozaika Serbia, Bułgaria, Rumunia - Czarnomorska mozaika 9, 11 dni
Serbia, Bułgaria, Turcja, Rumunia - Czarnomorskie skarby Serbia, Bułgaria, Turcja, Rumunia - Czarnomorskie skarby 11 dni
Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne Bałkany Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne Bałkany 9 dni
Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne Bałkany Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne Bałkany 11 dni
Słowacja - Weekend na Słowacji Słowacja - Weekend na Słowacji 3 dni
Słowenia - Barwy Słowenii Słowenia - Barwy Słowenii 7 dni
Słowenia - Zachwycająca Słowenia Słowenia - Zachwycająca Słowenia 4 dni
Słowenia, Chorwacja - Adriatyk Tour dla wygodnych Słowenia, Chorwacja - Adriatyk Tour dla wygodnych 9 dni
Słowenia, Chorwacja - Powiew Adriatyku Słowenia, Chorwacja - Powiew Adriatyku 7 dni
Szwajcaria - Szwajcarskie specjały Szwajcaria - Szwajcarskie specjały 9 dni
Szwajcaria, Francja, Niemcy - Wzdłuż Renu i Mozeli Szwajcaria, Francja, Niemcy - Wzdłuż Renu i Mozeli 7 dni
Szwecja, Norwegia, Dania - Kraina fiordów Szwecja, Norwegia, Dania - Kraina fiordów 9 dni
Turcja - Bajkowa Kapadocja Turcja - Bajkowa Kapadocja 9, 11 dni
Turcja - Odkrywamy Turcję Turcja - Odkrywamy Turcję 14 dni
Ukraina - Kozacka wyprawa Ukraina - Kozacka wyprawa 7 dni
Ukraina - Lwów i Złota Podkowa Ukraina - Lwów i Złota Podkowa 4 dni
Ukraina - Podróż na kresy Ukraina - Podróż na kresy 9 dni
Ukraina - Zachwycające Zakarpacie Ukraina - Zachwycające Zakarpacie 7 dni
Węgry - Nie tylko Budapeszt Węgry - Nie tylko Budapeszt 4 dni
Węgry - Tokaj, czardasz i termy Węgry - Tokaj, czardasz i termy 4 dni
Węgry - Weekend w Budapeszcie Węgry - Weekend w Budapeszcie 3 dni
Węgry, Austria, Słowacja - Trzy stolice Węgry, Austria, Słowacja - Trzy stolice 4 dni
Wielka Brytania - Whisky, zamki i Beatlesi Wielka Brytania - Whisky, zamki i Beatlesi 9 dni
Włochy - Alpejskie jeziora Włochy - Alpejskie jeziora 7 dni
Włochy - Capri Tour Włochy - Capri Tour 9 dni
Włochy - Giro di Italia Włochy - Giro di Italia 14 dni
Włochy - Na kraniec włoskiego obcasa Włochy - Na kraniec włoskiego obcasa 9 dni
Włochy - Roma Tour Włochy - Roma Tour 7 dni
Włochy - Toscana Tour Włochy - Toscana Tour 7 dni
Włochy - Toskania i Cinque Terre Włochy - Toskania i Cinque Terre 9 dni
Włochy - Venezia Tour Włochy - Venezia Tour 6 dni
Włochy - Viva Italia Włochy - Viva Italia 7 dni
Włochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeże Włochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeże 9 dni
Włochy, Francja, Hiszpania - Śródziemnomorskie perły Włochy, Francja, Hiszpania - Śródziemnomorskie perły 11 dni

Polska
Polska - Bieszczady dla aktywnych Polska - Bieszczady dla aktywnych 4 dni
Polska - Bieszczadzkim szlakiem Polska - Bieszczadzkim szlakiem 4 dni
Polska - Karkonosze dla aktywnych Polska - Karkonosze dla aktywnych 4 dni
Polska - Kraków i okolice Polska - Kraków i okolice 3 dni
Polska - Krzyżackim szlakiem Polska - Krzyżackim szlakiem 4 dni
Polska - Łódź i Suntago Polska - Łódź i Suntago 3 dni
Polska - Mazurskie opowieści Polska - Mazurskie opowieści 4 dni
Polska - Między Wisłą a Bugiem Polska - Między Wisłą a Bugiem 4 dni
Polska - Opolski bifyj -  kulinarny szlak Śląska Opolskiego Polska - Opolski bifyj - kulinarny szlak Śląska Opolskiego 3 dni
Polska - Podlasia czar Polska - Podlasia czar 4 dni
Polska - Sen o Warszawie Polska - Sen o Warszawie 4 dni
Polska - Skarby Karkonoszy Polska - Skarby Karkonoszy 4 dni
Polska - Spływ po Obrze z Olkiem Dobą Polska - Spływ po Obrze z Olkiem Dobą 3 dni
Polska - Szlak Piastowski Polska - Szlak Piastowski 4 dni
Polska - Szlak techniki śląskiej Polska - Szlak techniki śląskiej 4 dni
Polska - Szlakiem zielonogórskich winnic Polska - Szlakiem zielonogórskich winnic 3 dni
Polska - Śladami Kopernika Polska - Śladami Kopernika 4 dni
Polska - Z wizytą w Krakowie Polska - Z wizytą w Krakowie 2 dni
Polska - Z wizytą w południowej Małopolsce Polska - Z wizytą w południowej Małopolsce 2 dni
Polska - Z wizytą w Świętokrzyskiem Polska - Z wizytą w Świętokrzyskiem 2 dni
Polska - Z wizytą we Wrocławiu Polska - Z wizytą we Wrocławiu 2 dni
Polska - Zasmakuj Kujaw - Niech Cię Zakole - kujawski szlak kulinarny Polska - Zasmakuj Kujaw - Niech Cię Zakole - kujawski szlak kulinarny 3 dni
Polska, Czechy - Tajemniczy Dolny Śląsk Polska, Czechy - Tajemniczy Dolny Śląsk 4 dni
Polska, Litwa - Augustowskie noce Polska, Litwa - Augustowskie noce 4 dni
Polska, Niemcy - Urokliwy Szprewald Polska, Niemcy - Urokliwy Szprewald 3 dni
Polska, Słowacja - Tatrzańskie uroki Polska, Słowacja - Tatrzańskie uroki 4 dni

Egzotyczne wycieczki
Zagranica
Boliwia, Peru, Ekwador - Trzy skarby Inków Boliwia, Peru, Ekwador - Trzy skarby Inków 17 dni
Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej 16 dni
Chiny, Korea Południowa, Japonia - Trzy tygrysy Azji Chiny, Korea Południowa, Japonia - Trzy tygrysy Azji 17 dni
Gruzja - Morze Czarne i Kaukaz Gruzja - Morze Czarne i Kaukaz 11 dni
Gruzja, Armenia - Piękno Zakaukazia Gruzja, Armenia - Piękno Zakaukazia 10 dni
Indie - Nepal - Bhutan -  Indie i dwa podniebne królestwa Indie - Nepal - Bhutan - Indie i dwa podniebne królestwa 17 dni
Indie - Pięć pereł Indii Indie - Pięć pereł Indii 11 dni
Japonia - Druga natura Japonii Japonia - Druga natura Japonii 11 dni
Japonia - Dwie wyspy Samurajów Japonia - Dwie wyspy Samurajów 14 dni
Japonia - Japoński wachlarz Japonia - Japoński wachlarz 8 dni
Kanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej Kanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej 17 dni
Kazachstan, Kirgistan - W stepach szerokich Kazachstan, Kirgistan - W stepach szerokich 11 dni
Mongolia - Jurty na Gobi Mongolia - Jurty na Gobi 10 dni
Namibia - RPA - Druga twarz Afryki Namibia - RPA - Druga twarz Afryki 15 dni
Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi 19 dni
Rosja - Kolej na Syberię Rosja - Kolej na Syberię 11 dni
Rosja - Rejs rzeką Wołgą Rosja - Rejs rzeką Wołgą 12 dni
RPA, Suazi, Mozambik, Zambia, Zimbabwe, Botswana - Sześć krajów Afryki RPA, Suazi, Mozambik, Zambia, Zimbabwe, Botswana - Sześć krajów Afryki 16 dni
Singapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny Singapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny 14 dni
Tajlandia, Laos, Wietnam - Trzy kraje, sto krajobrazów Tajlandia, Laos, Wietnam - Trzy kraje, sto krajobrazów 16 dni
Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji 18 dni
Tajwan, Filipiny, Hongkong - 101 dalekowschodnich kontrastów Tajwan, Filipiny, Hongkong - 101 dalekowschodnich kontrastów 15 dni
USA - Dwa gorące stany USA - Dwa gorące stany 11 dni
Uzbekistan - Na jedwabnym szlaku Uzbekistan - Na jedwabnym szlaku 14 dni

Wczasy
Zagranica
Kołobrzeg - Ośrodek Wczasowy Podczele II Kołobrzeg - Ośrodek Wczasowy Podczele II 11 dni
Malta - wczasy - Mellieha - 360 Hotel Malta - wczasy - Mellieha - 360 Hotel 8 dni
Rewal - Ośrodek Wczasowy  U Longina Rewal - Ośrodek Wczasowy U Longina 11 dni
Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Garden*** pok 2 lub 3 os Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Garden*** pok 2 lub 3 os 8 dni
Włochy - Mezzana - Hotel Val di Sole*** Włochy - Mezzana - Hotel Val di Sole*** 9 dni

Polska
Bieszczady - Hotel Chutor Kozacki*** - Wczasy  (NA ZAPYTANIE) Bieszczady - Hotel Chutor Kozacki*** - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 6 dni
Darłówko - Ośrodek Wczasowy Bartek Darłówko - Ośrodek Wczasowy Bartek 10 dni
Dźwirzyno Ośrodek Wczasowy Akacja Dźwirzyno Ośrodek Wczasowy Akacja 10 dni
Giżycko - Hotel Europa Giżycko - Hotel Europa 8 dni
Hotel Podlasie - wczasy (na zapytanie) Hotel Podlasie - wczasy (na zapytanie) 6 dni
Jarosławiec - Bursztynowy Szlak - Wczasy - Pobyt 7-dniowy (NA ZAPYTANIE) Jarosławiec - Bursztynowy Szlak - Wczasy - Pobyt 7-dniowy (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Kluszkowce - wczasy rodzinne górska przygoda Kluszkowce - wczasy rodzinne górska przygoda 11 dni
Kołobrzeg - Bukowina - Wczasy 11 dniowe (POTWIERDZONE) Kołobrzeg - Bukowina - Wczasy 11 dniowe (POTWIERDZONE) 11 dni
Kołobrzeg - Bukowina - Wczasy 8 dniowe (POTWIERDZONE) Kołobrzeg - Bukowina - Wczasy 8 dniowe (POTWIERDZONE) 8 dni
Kołobrzeg - Hotel Doris SPA - Wczasy (STANDARD) (NA ZAPYTANIE) Kołobrzeg - Hotel Doris SPA - Wczasy (STANDARD) (NA ZAPYTANIE) 1, 3, 4, 8 dni
Kotlina Kłodzka - Hotel Kłodzko*** - Wczasy Kotlina Kłodzka - Hotel Kłodzko*** - Wczasy 7, 8 dni
Łazy - Kompleks Rekreacyjno - Wypoczynkowy Fala 1 Łazy - Kompleks Rekreacyjno - Wypoczynkowy Fala 1 10 dni
Łeba - łebskie wakacje dla seniora Łeba - łebskie wakacje dla seniora 8 dni
Mielno - Hotel  Medical SPA Unitral - Wczasy Mielno - Hotel Medical SPA Unitral - Wczasy 8 dni
Mrzeżyno - Malinowe Miejsce - Wczasy Mrzeżyno - Malinowe Miejsce - Wczasy 8 dni
Niechorze - Ośrodek Wypoczynkowo-Rehabilitacyjny Jantar-SPA Niechorze - Ośrodek Wypoczynkowo-Rehabilitacyjny Jantar-SPA 10 dni
Pogorzelica - Ośrodek Wypoczynkowy Kormoran Pogorzelica - Ośrodek Wypoczynkowy Kormoran 11 dni
Polańczyk - Kompleks Skalny SPA - Polańczyk - Kompleks Skalny SPA - "Ferie w Bieszczadach" (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Polańczyk - Kompleks Skalny SPA - Wczasy (NA ZAPYTANIE) Polańczyk - Kompleks Skalny SPA - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Rewal - Dom Wypoczynkowy Alcest Rewal - Dom Wypoczynkowy Alcest 10 dni
Rowy - Ośrodek Bryza Rowy - Ośrodek Bryza 10 dni
Świeradów Zdrój - Hotel Krasicki Resort & Spa*** - Wczasy (NA ZAPYTANIE) Świeradów Zdrój - Hotel Krasicki Resort & Spa*** - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 4, 8 dni
Wisła - pobyt rehabilitacyjny - Ośrodek Krokus (na zapytanie) Wisła - pobyt rehabilitacyjny - Ośrodek Krokus (na zapytanie) 7 dni
Zakopane Zakopane "Willa Za Wodą" - wczasy rodzinne 8 dni

Kursy językowe
Zagranica
Almatur on-line - Kurs j. angielskiego - 10 lekcji po 45 min - IELS Almatur on-line - Kurs j. angielskiego - 10 lekcji po 45 min - IELS 5 dni wiek 10+
Almatur on-line - Kurs j. angielskiego - 20 lekcji po 45 min - Adult IELS Almatur on-line - Kurs j. angielskiego - 20 lekcji po 45 min - Adult IELS 4 dni wiek 16+
Almatur on-line - Kurs j. angielskiego - 20 lekcji po 45 min - IELS Almatur on-line - Kurs j. angielskiego - 20 lekcji po 45 min - IELS 5 dni wiek 10+
Almatur on-line - Kurs j. angielskiego - lekcja indywidualna po 45 min - IELS Almatur on-line - Kurs j. angielskiego - lekcja indywidualna po 45 min - IELS 5 dni wiek 10+
Almatur on-line - Kurs j. angielskiego - lekcja semi-private po 45 min - IELS Almatur on-line - Kurs j. angielskiego - lekcja semi-private po 45 min - IELS 5 dni wiek 10+
Anglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Krakowa Anglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Krakowa 15 dni wiek 14-17
Anglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Poznania Anglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Poznania 15 dni wiek 14-17
Anglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z W-wy Anglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z W-wy 15 dni wiek 14-17
Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC - Wylot z Krakowa Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC - Wylot z Krakowa 15 dni wiek 17+
Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC - Wylot z Poznania Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC - Wylot z Poznania 15 dni wiek 17+
Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC - Wylot z W-wy Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC - Wylot z W-wy 15 dni wiek 17+
Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family LSI - Wylot z W-wy Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family LSI - Wylot z W-wy 15 dni wiek 16+
Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Krakowa Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Krakowa 15 dni wiek 12-17
Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Poznania Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Poznania 15 dni wiek 12-17
Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z W-wy Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z W-wy 15 dni wiek 12-17
Anglia - Crowthorne - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence + Sport Academy PLUS Anglia - Crowthorne - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence + Sport Academy PLUS 15 dni wiek 12-18
Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z Krakowa Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z Krakowa 15 dni wiek 16+
Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z Poznania Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z Poznania 15 dni wiek 16+
Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z W-wy Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z W-wy 15 dni wiek 16+
Anglia - Londyn Epsom - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Campus PLUS Anglia - Londyn Epsom - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Campus PLUS 15 dni wiek 12-18
Anglia - Londyn Kingston - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Campus PLUS Anglia - Londyn Kingston - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Campus PLUS 15 dni wiek 12-18
Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z Krakowa Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z Krakowa 15 dni wiek 16+
Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z Poznania Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z Poznania 15 dni wiek 16+
Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z W-wy Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z W-wy 15 dni wiek 16+
Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES - Wylot z Krakowa Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES - Wylot z Krakowa 15 dni wiek 14-18
Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES - Wylot z Poznania Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES - Wylot z Poznania 15 dni wiek 14-18
Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES - Wylot z W-wy Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES - Wylot z W-wy 15 dni wiek 14-18
Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Residence CES - Wylot z Krakowa Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Residence CES - Wylot z Krakowa 15 dni wiek 12-18
Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Residence CES - Wylot z Poznania Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Residence CES - Wylot z Poznania 15 dni wiek 12-18
Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Residence CES - Wylot z W-wy Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Residence CES - Wylot z W-wy 15 dni wiek 12-18
Anglia - Winchester - kurs j. angielskiego Junior Family EN Anglia - Winchester - kurs j. angielskiego Junior Family EN 15 dni wiek 11-19
Austria - Wiedeń - kurs języka angielskiego Austria - Wiedeń - kurs języka angielskiego 10 dni wiek 12-18
Austria - Wiedeń - kurs języka niemieckiego Austria - Wiedeń - kurs języka niemieckiego 10 dni wiek 12-18
Malta  - Sliema - kurs j. angielskiego Junior Residence IELS Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Junior Residence IELS 15, 22 dni wiek 13-18
Malta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Adult Campus Malta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Adult Campus 15 dni wiek 18+
Malta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Junior Campus Malta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Junior Campus 15 dni wiek 14-19
Malta - Mosta - kurs j. angielskiego Junior Residence ESL Malta - Mosta - kurs j. angielskiego Junior Residence ESL 15, 22 dni wiek 11-18
Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Adult Family IELS - wiek 18+ Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Adult Family IELS - wiek 18+ 8, 15 dni wiek 18+
Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Adult Residence IELS - wiek 18+ Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Adult Residence IELS - wiek 18+ 8, 15 dni wiek 18+
Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Junior Family IELS Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Junior Family IELS 15, 22 dni wiek 14-18
Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego  intensywny Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego intensywny 14 dni wiek 12-18
Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego  standardowy Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego standardowy 14 dni wiek 12-18
Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego dla studentów Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego dla studentów 14 dni wiek 19-25
Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego maturalny Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego maturalny 14 dni wiek 15-18
Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Adult Family CES Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Adult Family CES 15 dni wiek 17+
Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Junior Family CES Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Junior Family CES 15 dni wiek 14-18
Szkocja - Stirling - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence PLUS Szkocja - Stirling - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence PLUS 15 dni wiek 12-18
USA - Los Angeles - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Campus PLUS USA - Los Angeles - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Campus PLUS 16 dni wiek 13-18
USA - Nowy Jork - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Campus PLUS USA - Nowy Jork - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Campus PLUS 16 dni wiek 13-18

Kursy językowe indywidualne
Zagranica
Anglia - Londyn - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ Anglia - Londyn - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ 15, 22 dni
Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego akademik ACTILINGUA - wiek: 16-19 Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego akademik ACTILINGUA - wiek: 16-19 14, 21, 28 dni
Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny ACTILINGUA - wiek: 16+ Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny ACTILINGUA - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Irlandia - Dublin - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ Irlandia - Dublin - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ 15, 22 dni
Kanada - Toronto - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ Kanada - Toronto - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
Niemcy - Augsburg - indywidualny wakacyjny kurs j. niemieckiego rodziny ASTUR - wiek: 12-17 Niemcy - Augsburg - indywidualny wakacyjny kurs j. niemieckiego rodziny ASTUR - wiek: 12-17 15, 22, 29 dni
Niemcy - Frankfurt - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny SPRACHCAFFE - wiek: 14-21 lat Niemcy - Frankfurt - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny SPRACHCAFFE - wiek: 14-21 lat 14, 21, 28 dni
Szkocja - Edynburg - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ Szkocja - Edynburg - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ 15, 22 dni
USA - Boston - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ USA - Boston - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
USA - Los Angeles - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ USA - Los Angeles - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
USA - Miami - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ USA - Miami - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
USA - Nowy Jork - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ USA - Nowy Jork - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
USA - San Francisco - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ USA - San Francisco - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni

Obozy studenckie
Zagranica
Bułgaria - Złote Piaski - Summertime 18+ Bułgaria - Złote Piaski - Summertime 18+ 11 dni
Bułgaria - Złote Piaski - Summertime 18+  Wylot Warszawa Bułgaria - Złote Piaski - Summertime 18+ Wylot Warszawa 8 dni
Włochy - Rimini - obóz studencki Włochy - Rimini - obóz studencki 10 dni

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.