Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Kolonie i obozy dla dzieci Almatur Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Skorzystaj z wyszukiwarki
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur



Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe
Polska
Czaplinek - kolonia przygodowa Czaplinek - kolonia przygodowa 9, 11 dni wiek 8-12
Czaplinek - obóz interdyscyplinarny Czaplinek - obóz interdyscyplinarny 9, 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz multisportowy Czaplinek - obóz multisportowy 9, 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz piłki nożnej Czaplinek - obóz piłki nożnej 9, 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz rekreacyjny Czaplinek - obóz rekreacyjny 9, 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz warsztaty wokalne Czaplinek - obóz warsztaty wokalne 9, 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz windsurfingowy Czaplinek - obóz windsurfingowy 9, 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz wodna przygoda Czaplinek - obóz wodna przygoda 9, 11 dni wiek 12-18
Czaplinek - obóz żeglarski Czaplinek - obóz żeglarski 9, 11 dni wiek 10-18
Częstochowa - obóz siatkarski VolleyballCamp Częstochowa - obóz siatkarski VolleyballCamp 10, 11 dni wiek 10-19
Gierłoż - Mazury Adventure Camp Gierłoż - Mazury Adventure Camp 10, 11 dni wiek 8-18
Gierłoż - Mazury Quad Camp Gierłoż - Mazury Quad Camp 10, 11 dni wiek 8-18
Gierłoż - Mazury Water Camp Gierłoż - Mazury Water Camp 10, 11 dni wiek 8-18
Janów Lubelski - jazda konna Janów Lubelski - jazda konna 10, 11 dni wiek 12-17
Janów Lubelski - kolonia motocross Janów Lubelski - kolonia motocross 10, 11 dni wiek 7-12
Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 7-12
Janów Lubelski - obóz Krav-Maga Janów Lubelski - obóz Krav-Maga 10, 11 dni wiek 12-17
Janów Lubelski - obóz paintball i survival Janów Lubelski - obóz paintball i survival 10, 11 dni wiek 13-17
Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic 10, 11 dni wiek 7-17
Jarosławiec - Obóz Archery Tag i Paintball Jarosławiec - Obóz Archery Tag i Paintball 10, 11 dni wiek 10-18
Jarosławiec - Obóz Komandos Junior Jarosławiec - Obóz Komandos Junior 10, 11 dni wiek 9-18
Jarosławiec - Obóz Pływacki Jarosławiec - Obóz Pływacki 10, 11 dni wiek 7-18
Jarosławiec - Wicie - Kolonia Rekreacyjna - Domki Jarosławiec - Wicie - Kolonia Rekreacyjna - Domki 10, 11 dni wiek 7-12
Jarosławiec - Wicie - Obóz Rekreacyjny - Domki Jarosławiec - Wicie - Obóz Rekreacyjny - Domki 10, 11 dni wiek 12-14, 12-18
Jastrzębia Góra - Active Chillout 14+ Jastrzębia Góra - Active Chillout 14+ 8, 11 dni wiek 12-18
Kazimierz Dolny - obóz detektywistyczny Kazimierz Dolny - obóz detektywistyczny 11 dni wiek 12-17
Kazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne Kazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne 11 dni wiek 12-17
Kąty Rybackie - braterstwo broni Kąty Rybackie - braterstwo broni 11 dni wiek
Kąty Rybackie - wakacje na maxa Kąty Rybackie - wakacje na maxa 11 dni wiek
Kołobrzeg - Kolonia Rekreacyjna Kołobrzeg - Kolonia Rekreacyjna 10, 11 dni wiek 7-12
Kołobrzeg - Obóz Piłki Nożnej Kołobrzeg - Obóz Piłki Nożnej 10, 11 dni wiek 11-18
Kołobrzeg - Obóz Pływacki Kołobrzeg - Obóz Pływacki 10, 11 dni wiek 7-18
Kołobrzeg - Obóz Sportowy Kołobrzeg - Obóz Sportowy 10, 11 dni wiek 10-18
Kołobrzeg - Obóz Taneczny Kołobrzeg - Obóz Taneczny 10, 11 dni wiek 7-18
Kołobrzeg - Survival i Bushcraft CAMP Kołobrzeg - Survival i Bushcraft CAMP 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz fotograficzny Kortowo - FunFestival - obóz fotograficzny 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz koszykówki Kortowo - FunFestival - obóz koszykówki 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz musicalowy Kortowo - FunFestival - obóz musicalowy 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz siatkówki Kortowo - FunFestival - obóz siatkówki 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch 11 dni wiek 12-18
Kortowo - kolonia kulinarna Kortowo - kolonia kulinarna 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia pływania Kortowo - kolonia pływania 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia przygodowa Kortowo - kolonia przygodowa 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia rekreacyjna Kortowo - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 8-11
Krasiejów - obóz młodego odkrywcy Krasiejów - obóz młodego odkrywcy 11 dni wiek 10-14
Krasiejów - obóz rekreacyjny Krasiejów - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-14
Lesko SKI -  Z Artystyczną Duszą Lesko SKI - Z Artystyczną Duszą 10, 11 dni wiek 8-18
Lesko SKI - 9 Przygód w 9 Dni Lesko SKI - 9 Przygód w 9 Dni 10, 11 dni wiek 8-18
Lesko SKI - Konwent Mangi i Anime Lesko SKI - Konwent Mangi i Anime 10, 11 dni wiek 8-18
Lesko SKI - Obóz Odchudzająco - Kondycyjny Lesko SKI - Obóz Odchudzająco - Kondycyjny 10, 11 dni wiek 10-18
Lesko SKI - Obóz Paintballowy Lesko SKI - Obóz Paintballowy 10, 11 dni wiek 10-18
Lesko SKI - Obóz Survivalowy Lesko SKI - Obóz Survivalowy 10, 11 dni wiek 10-18
Międzyrzec Podlaski - 17 Przygód nad Jeziorem Międzyrzec Podlaski - 17 Przygód nad Jeziorem 11 dni wiek 8-18
Międzyrzec Podlaski - Sztuki Walki z Mistrzem Międzyrzec Podlaski - Sztuki Walki z Mistrzem 11 dni wiek 8-18
Mrzeżyno - obóz militarny ASG - Oddział Elitarny Mrzeżyno - obóz militarny ASG - Oddział Elitarny 9, 11 dni wiek 15-18
Mrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force Mrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force 9, 11 dni wiek 12-18
Mrzeżyno - obóz militarny Młody Komandos Mrzeżyno - obóz militarny Młody Komandos 9, 11 dni wiek 8-13
Mrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike Mrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike 9, 11 dni wiek 10-18
Murzasichle - kolonia języka angielskiego Murzasichle - kolonia języka angielskiego 10, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - kolonia plastyczna Murzasichle - kolonia plastyczna 10, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - kolonia rekreacyjna Murzasichle - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - kolonia Zumba Fitness Murzasichle - kolonia Zumba Fitness 10, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - obóz języka angielskiego Murzasichle - obóz języka angielskiego 10, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz paintballowy Murzasichle - obóz paintballowy 10, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz plastyczny Murzasichle - obóz plastyczny 10, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz rekreacyjny Murzasichle - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz Zumba Fitness Murzasichle - obóz Zumba Fitness 10, 11 dni wiek 12-18
Muszyna - Fabryka Adrenaliny Plus - 11 dni Muszyna - Fabryka Adrenaliny Plus - 11 dni 10, 11 dni wiek 10-18
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny - domki Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny - domki 10, 11 dni wiek 12-16
Opole-Przysiecz - Wakacje na Wsi - półkolonie Opole-Przysiecz - Wakacje na Wsi - półkolonie 5 dni wiek 6-12
Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 11 dni Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 11 dni 11 dni wiek 13-18
Pokrzywna - obóz Świat ASG Pokrzywna - obóz Świat ASG 10, 11 dni wiek 13-17
Pokrzywna - obóz Świat Paintballa Pokrzywna - obóz Świat Paintballa 10, 11 dni wiek 13-17
Pokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG Pokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG 10, 11 dni wiek 12-17
Pokrzywna - obóz Świat Przygody Pokrzywna - obóz Świat Przygody 10, 11 dni wiek 8-16
Pokrzywna - obóz Świat Wyzwań Pokrzywna - obóz Świat Wyzwań 10, 11 dni wiek 10-17
Pokrzywna - obóz Świat Żywiołów Pokrzywna - obóz Świat Żywiołów 10, 11 dni wiek 10-17
Ponik na Jurze - Extreme Camp Ponik na Jurze - Extreme Camp 10, 11 dni wiek 10-18
Ponik na Jurze - MultiMania Ponik na Jurze - MultiMania 10, 11 dni wiek 10-18
Ponik na Jurze - Off Road Ponik na Jurze - Off Road 10, 11 dni wiek 14-18
Ponik na Jurze - Quadowi maniacy Ponik na Jurze - Quadowi maniacy 10, 11 dni wiek 14-18
Puck - obóz windsurfingowy Puck - obóz windsurfingowy 11 dni wiek 10-18
Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki 9, 11 dni wiek
Rowy - obóz rekreacyjny Rowy - obóz rekreacyjny 9, 11 dni wiek
Uniejów - obóz gamingowy Uniejów - obóz gamingowy 10, 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz rekreacyjny Uniejów - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz z Minecraftem Uniejów - obóz z Minecraftem 10, 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz Zostań Youtuberem Uniejów - obóz Zostań Youtuberem 10, 11 dni wiek 10-16
Ustroń - RPG Caerbannog Ustroń - RPG Caerbannog 10, 11 dni wiek 13-20
Zakopane - kolonia i obóz English Camp Zakopane - kolonia i obóz English Camp 10, 11 dni wiek 7-18
Zakopane - kolonie Parki Wodne Zakopane - kolonie Parki Wodne 10, 11 dni wiek 7-11
Zakopane - kolonie Tatrzański Luz Zakopane - kolonie Tatrzański Luz 10, 11 dni wiek 7-11
Zakopane - obóz Parki Wodne Zakopane - obóz Parki Wodne 10, 11 dni wiek 12-18
Zakopane - obóz Tatrzański Luz Zakopane - obóz Tatrzański Luz 10, 11 dni wiek 12-18
Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód 9, 11 dni wiek 8-13
Zamrzenica - kolonia Mały Farmer Zamrzenica - kolonia Mały Farmer 9, 11 dni wiek 8-13
Zamrzenica - kolonia Mały Traper Zamrzenica - kolonia Mały Traper 9, 11 dni wiek 8-13
Zamrzenica - obóz ASG Zamrzenica - obóz ASG 9, 11 dni wiek 12-18
Zamrzenica - Sztuka Przetrwania Zamrzenica - Sztuka Przetrwania 9, 11 dni wiek 12-18

Zagranica
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fit&Fun Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fit&Fun 11 dni wiek 14-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fun&Dance - Rekreacja Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fun&Dance - Rekreacja 11 dni wiek 16-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Sun&Fun - Rekreacja Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Sun&Fun - Rekreacja 11 dni wiek 13-15
Malta - Gzira - Obóz rekreacyjny Malta - Gzira - Obóz rekreacyjny 8 dni wiek 12-19
Włochy - Cesenatico - kolonia  rekreacyjna Włochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 8-13
Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski 10, 11 dni wiek 8-13
Włochy - Cesenatico - kolonia windsurfingowe ABC Włochy - Cesenatico - kolonia windsurfingowe ABC 10, 11 dni wiek 11-13
Włochy - Cesenatico - obóz  rekreacyjny Włochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 14-18
Włochy - Cesenatico - obóz język angielski Włochy - Cesenatico - obóz język angielski 10, 11 dni wiek 14-18
Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing 10, 11 dni wiek 14-18
Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks 10, 11 dni wiek 11-14
Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco 10, 11 dni wiek 15-18

Klub Urwisa
Polska
Krasiejów - Klub Urwisa kolonia kreatywne wakacje Krasiejów - Klub Urwisa kolonia kreatywne wakacje 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 7-11
Zakopane - Klub Urwisa kolonia Mini Przygoda Zakopane - Klub Urwisa kolonia Mini Przygoda 10, 11 dni wiek 7-11

Wycieczki
Zagranica
Austria - Panorama Salzburga Austria - Panorama Salzburga 4 dni
Austria,  Niemcy - Zamki Ludwika II Austria, Niemcy - Zamki Ludwika II 7 dni
Austria, Słowacja - Wiedeń i okolice Austria, Słowacja - Wiedeń i okolice 4 dni
Bułgaria, Serbia, Węgry - Wzdłuż bułgarskiego wybrzeża Bułgaria, Serbia, Węgry - Wzdłuż bułgarskiego wybrzeża 11 dni
Chorwacja - Dalmatyńskie wyspy Chorwacja - Dalmatyńskie wyspy 9 dni
Chorwacja - Smaki Dalmacji Chorwacja - Smaki Dalmacji 7 dni
Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk Tour Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk Tour 9 dni
Chorwacja, Włochy - Wokół Istrii Chorwacja, Włochy - Wokół Istrii 7 dni
Czechy - Czeskie perełki Czechy - Czeskie perełki 4 dni
Czechy - Nie tylko Praga Czechy - Nie tylko Praga 4 dni
Czechy - Weekend w Pradze Czechy - Weekend w Pradze 3 dni
Czechy - Z wizytą na Morawach Czechy - Z wizytą na Morawach 2 dni
Francja - Paryż i zamki Francja - Paryż i zamki 7 dni
Francja, Hiszpania, Portugalia - Słoneczna Iberiada Francja, Hiszpania, Portugalia - Słoneczna Iberiada 16 dni
Grecja - Akropolis Tour Grecja - Akropolis Tour 9 dni
Grecja - Grecja dla seniora Grecja - Grecja dla seniora 9 dni
Grecja - Zorba, wino i Ty! Grecja - Zorba, wino i Ty! 11 dni
Hiszpania - Długi weekend w Barcelonie Hiszpania - Długi weekend w Barcelonie 5 dni
Hiszpania - Flamenco show Hiszpania - Flamenco show 10 dni
Hiszpania dla seniora Hiszpania dla seniora 9 dni
Islandia - Spektakle natury Islandia - Spektakle natury 5 dni
Lichtenstein, Szwajcaria, Francja - Alpejska kraina Lichtenstein, Szwajcaria, Francja - Alpejska kraina 7 dni
Litwa, Łotwa, Estonia - Baltic Tour Litwa, Łotwa, Estonia - Baltic Tour 8 dni
Litwa, Łotwa, Estonia, Rosja - Nadbałtycka przygoda Litwa, Łotwa, Estonia, Rosja - Nadbałtycka przygoda 6 dni
Luksemburg, Belgia, Holandia - Podbój Beneluxu Luksemburg, Belgia, Holandia - Podbój Beneluxu 7 dni
Łotwa - Estonia - Finlandia - Rosja - Rejs do Petersburga Łotwa - Estonia - Finlandia - Rosja - Rejs do Petersburga 8 dni
Niemcy - Berlin i okolice Niemcy - Berlin i okolice 4 dni
Niemcy - Malownicza Saksonia Niemcy - Malownicza Saksonia 4 dni
Rosja - Rosyjskie Perły: Petersburg i Moskwa Rosja - Rosyjskie Perły: Petersburg i Moskwa 9 dni
Rumunia - Perły Karpat Rumunia - Perły Karpat 9 dni
Serbia, Bułgaria, Rumunia - Czarnomorska mozaika Serbia, Bułgaria, Rumunia - Czarnomorska mozaika 9, 11 dni
Serbia, Bułgaria, Turcja, Rumunia - Czarnomorskie skarby Serbia, Bułgaria, Turcja, Rumunia - Czarnomorskie skarby 11 dni
Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne Bałkany Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne Bałkany 9 dni
Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne Bałkany Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne Bałkany 11 dni
Słowacja - Weekend na Słowacji Słowacja - Weekend na Słowacji 3 dni
Słowenia - Barwy Słowenii Słowenia - Barwy Słowenii 7 dni
Słowenia - Zachwycająca Słowenia Słowenia - Zachwycająca Słowenia 4 dni
Słowenia, Chorwacja - Adriatyk Tour dla wygodnych Słowenia, Chorwacja - Adriatyk Tour dla wygodnych 9 dni
Słowenia, Chorwacja - Powiew Adriatyku Słowenia, Chorwacja - Powiew Adriatyku 7 dni
Szwajcaria - Szwajcarskie specjały Szwajcaria - Szwajcarskie specjały 9 dni
Turcja - Bajkowa Kapadocja Turcja - Bajkowa Kapadocja 9, 11 dni
Turcja - Odkrywamy Turcję Turcja - Odkrywamy Turcję 14 dni
Ukraina - Kozacka wyprawa Ukraina - Kozacka wyprawa 7 dni
Ukraina - Lwów i Złota Podkowa Ukraina - Lwów i Złota Podkowa 4 dni
Ukraina - Podróż na kresy Ukraina - Podróż na kresy 9 dni
Ukraina - Zachwycające Zakarpacie Ukraina - Zachwycające Zakarpacie 7 dni
Węgry - Nie tylko Budapeszt Węgry - Nie tylko Budapeszt 4 dni
Węgry - Tokaj, czardasz i termy Węgry - Tokaj, czardasz i termy 4 dni
Węgry - Weekend w Budapeszcie Węgry - Weekend w Budapeszcie 3 dni
Węgry, Austria, Słowacja - Trzy stolice Węgry, Austria, Słowacja - Trzy stolice 4 dni
Włochy - Alpejskie jeziora Włochy - Alpejskie jeziora 7 dni
Włochy - Capri Tour Włochy - Capri Tour 9 dni
Włochy - Giro di Italia Włochy - Giro di Italia 14 dni
Włochy - Na kraniec włoskiego obcasa Włochy - Na kraniec włoskiego obcasa 9 dni
Włochy - Roma Tour Włochy - Roma Tour 7 dni
Włochy - Toscana Tour Włochy - Toscana Tour 7 dni
Włochy - Toskania i Cinque Terre Włochy - Toskania i Cinque Terre 9 dni
Włochy - Venezia Tour Włochy - Venezia Tour 6 dni
Włochy - Viva Italia Włochy - Viva Italia 7 dni
Włochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeże Włochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeże 9 dni

Polska
Polska - Bieszczady dla aktywnych Polska - Bieszczady dla aktywnych 4 dni
Polska - Bieszczadzkim szlakiem Polska - Bieszczadzkim szlakiem 4 dni
Polska - Karkonosze dla aktywnych Polska - Karkonosze dla aktywnych 4 dni
Polska - Kraków i okolice Polska - Kraków i okolice 3 dni
Polska - Krzyżackim szlakiem Polska - Krzyżackim szlakiem 4 dni
Polska - Łódź i Suntago Polska - Łódź i Suntago 3 dni
Polska - Mazurskie opowieści Polska - Mazurskie opowieści 4 dni
Polska - Między Wisłą a Bugiem Polska - Między Wisłą a Bugiem 4 dni
Polska - Opolski bifyj -  kulinarny szlak Śląska Opolskiego Polska - Opolski bifyj - kulinarny szlak Śląska Opolskiego 3 dni
Polska - Podlasia czar Polska - Podlasia czar 4 dni
Polska - Sen o Warszawie Polska - Sen o Warszawie 4 dni
Polska - Skarby Karkonoszy Polska - Skarby Karkonoszy 4 dni
Polska - Spływ po Obrze Polska - Spływ po Obrze 3 dni
Polska - Szlak Piastowski Polska - Szlak Piastowski 4 dni
Polska - Szlak techniki śląskiej Polska - Szlak techniki śląskiej 3, 4 dni
Polska - Szlakiem zielonogórskich winnic Polska - Szlakiem zielonogórskich winnic 3 dni
Polska - Śladami Kopernika Polska - Śladami Kopernika 4 dni
Polska - Z wizytą w Krakowie Polska - Z wizytą w Krakowie 2 dni
Polska - Z wizytą w południowej Małopolsce Polska - Z wizytą w południowej Małopolsce 2 dni
Polska - Z wizytą w Świętokrzyskiem Polska - Z wizytą w Świętokrzyskiem 2 dni
Polska - Z wizytą we Wrocławiu Polska - Z wizytą we Wrocławiu 2 dni
Polska, Czechy - Tajemniczy Dolny Śląsk Polska, Czechy - Tajemniczy Dolny Śląsk 4 dni
Polska, Litwa - Augustowskie noce Polska, Litwa - Augustowskie noce 4 dni
Polska, Niemcy - Urokliwy Szprewald Polska, Niemcy - Urokliwy Szprewald 3 dni
Polska, Słowacja - Tatrzańskie uroki Polska, Słowacja - Tatrzańskie uroki 4 dni
Wisła - pobyt rehabilitacyjny - Ośrodek Krokus (na zapytanie) Wisła - pobyt rehabilitacyjny - Ośrodek Krokus (na zapytanie) 7 dni

Egzotyczne wycieczki
Zagranica
Boliwia, Peru, Ekwador - Trzy skarby Inków Boliwia, Peru, Ekwador - Trzy skarby Inków 14, 17 dni
Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej 16 dni
Chiny, Korea Południowa, Japonia - Trzy tygrysy Azji Chiny, Korea Południowa, Japonia - Trzy tygrysy Azji 17 dni
Gruzja - Morze Czarne i Kaukaz Gruzja - Morze Czarne i Kaukaz 11 dni
Gruzja, Armenia - Piękno Zakaukazia Gruzja, Armenia - Piękno Zakaukazia 10 dni
Indie - Nepal - Bhutan -  Indie i dwa podniebne królestwa Indie - Nepal - Bhutan - Indie i dwa podniebne królestwa 17 dni
Indie - Pięć pereł Indii Indie - Pięć pereł Indii 11 dni
Japonia - Druga natura Japonii Japonia - Druga natura Japonii 11 dni
Japonia - Dwie wyspy Samurajów Japonia - Dwie wyspy Samurajów 14 dni
Japonia - Japoński wachlarz Japonia - Japoński wachlarz 8 dni
Kanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej Kanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej 17 dni
Kazachstan, Kirgistan - W stepach szerokich Kazachstan, Kirgistan - W stepach szerokich 11 dni
Mongolia - Jurty na Gobi Mongolia - Jurty na Gobi 10 dni
Namibia - RPA - Druga twarz Afryki Namibia - RPA - Druga twarz Afryki 15 dni
Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi 19 dni
Rosja - Kolej na Syberię Rosja - Kolej na Syberię 11 dni
Rosja - Rejs rzeką Wołgą Rosja - Rejs rzeką Wołgą 12 dni
RPA, Eswatini, Mozambik, Zambia, Zimbabwe, Botswana - Sześć krajów Afryki RPA, Eswatini, Mozambik, Zambia, Zimbabwe, Botswana - Sześć krajów Afryki 16 dni
Singapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny Singapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny 14 dni
Tajlandia, Laos, Wietnam - Trzy kraje, sto krajobrazów Tajlandia, Laos, Wietnam - Trzy kraje, sto krajobrazów 16 dni
Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji 18 dni
Tajwan, Filipiny, Hongkong - 101 dalekowschodnich kontrastów Tajwan, Filipiny, Hongkong - 101 dalekowschodnich kontrastów 15 dni
USA - Dwa gorące stany USA - Dwa gorące stany 11 dni
Uzbekistan - Na jedwabnym szlaku Uzbekistan - Na jedwabnym szlaku 14 dni

Wczasy
Zagranica
Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Garden*** pok 2 lub 3 os Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Garden*** pok 2 lub 3 os 8 dni

Polska
Adam & Spa Kudowa Zdrój - Wczasy (NA ZAPYTANIE) Adam & Spa Kudowa Zdrój - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Bieszczady - Hotel Chutor Kozacki*** - Wczasy  (NA ZAPYTANIE) Bieszczady - Hotel Chutor Kozacki*** - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 6 dni
Bieszczady - Hotel Lesko Zamek ( NA ZAPYTANIE) Bieszczady - Hotel Lesko Zamek ( NA ZAPYTANIE) 7, 8 dni
Bieszczady - Polańczyk - Dom na Skale - Wczasy nad Soliną Bieszczady - Polańczyk - Dom na Skale - Wczasy nad Soliną 8 dni
Bieszczady - Polańczyk - Kompleks Skalny SPA - Wczasy nad Soliną Bieszczady - Polańczyk - Kompleks Skalny SPA - Wczasy nad Soliną 8 dni
Busko Zdrój - Bristol ApartHotel CLASSIC Busko Zdrój - Bristol ApartHotel CLASSIC 8 dni
Busko Zdrój - Bristol ApartHotel SUPERIOR Busko Zdrój - Bristol ApartHotel SUPERIOR 8 dni
Darłówko - Ośrodek Wczasowy Bartek Darłówko - Ośrodek Wczasowy Bartek 10 dni
Giżycko - Hotel Europa Giżycko - Hotel Europa 8 dni
Hotel Podlasie - wczasy (na zapytanie) Hotel Podlasie - wczasy (na zapytanie) 5, 8 dni
Jarosławiec - Bursztynowy Szlak - Wczasy - Pobyt 7-dniowy (NA ZAPYTANIE) Jarosławiec - Bursztynowy Szlak - Wczasy - Pobyt 7-dniowy (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Kołobrzeg - Bukowina - Wczasy 11 dniowe (POTWIERDZONE) Kołobrzeg - Bukowina - Wczasy 11 dniowe (POTWIERDZONE) 11 dni
Kołobrzeg - Bukowina - Wczasy 8 dniowe (POTWIERDZONE) Kołobrzeg - Bukowina - Wczasy 8 dniowe (POTWIERDZONE) 8 dni
Kołobrzeg - Hotel Doris SPA - Wczasy (STANDARD) (NA ZAPYTANIE) Kołobrzeg - Hotel Doris SPA - Wczasy (STANDARD) (NA ZAPYTANIE) 1, 3, 8 dni
Kotlina Kłodzka - Hotel Kłodzko*** - Wczasy Kotlina Kłodzka - Hotel Kłodzko*** - Wczasy 7, 8 dni
Łazy - Kompleks Rekreacyjno - Wypoczynkowy Fala 1 Łazy - Kompleks Rekreacyjno - Wypoczynkowy Fala 1 10 dni
Łeba - Kompleks Lech Resort & SPA Łeba - Kompleks Lech Resort & SPA 10 dni
Łeba - łebskie wakacje dla seniora Łeba - łebskie wakacje dla seniora 8 dni
Mielno - Hotel  Medical SPA Unitral - Wczasy Mielno - Hotel Medical SPA Unitral - Wczasy 8 dni
Mrzeżyno - Malinowe Miejsce - Wczasy Mrzeżyno - Malinowe Miejsce - Wczasy 8 dni
Niechorze - Ośrodek Wypoczynkowo-Rehabilitacyjny Jantar-SPA Niechorze - Ośrodek Wypoczynkowo-Rehabilitacyjny Jantar-SPA 10 dni
Rewal - Dom Wypoczynkowy Alcest Rewal - Dom Wypoczynkowy Alcest 10 dni
Świeradów Zdrój - Hotel Krasicki Resort & Spa*** - Wczasy (NA ZAPYTANIE) Świeradów Zdrój - Hotel Krasicki Resort & Spa*** - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 4, 8 dni
Ustronie Morskie - Ośrodek Alka Sun Resort Ustronie Morskie - Ośrodek Alka Sun Resort 10 dni

Kursy językowe
Zagranica
Malta  - Sliema - kurs j. angielskiego Junior Residence IELS Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Junior Residence IELS 8, 15, 22 dni wiek 13-18
Malta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Junior Campus Malta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Junior Campus 15 dni wiek 14-19
Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Adult Residence IELS - wiek 18+ Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Adult Residence IELS - wiek 18+ 8, 15 dni wiek 18+
Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Junior Family IELS Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Junior Family IELS 8, 15, 22 dni wiek 14-18
Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego  intensywny Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego intensywny 14 dni wiek 12-18
Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego  standardowy Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego standardowy 14 dni wiek 12-18
Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego dla studentów Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego dla studentów 14 dni wiek 19-25
Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego maturalny Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego maturalny 14 dni wiek 15-18

Kursy językowe indywidualne
Zagranica
Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego akademik ACTILINGUA - wiek: 16-19 Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego akademik ACTILINGUA - wiek: 16-19 14 dni
Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny ACTILINGUA - wiek: 16+ Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny ACTILINGUA - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Francja - Rouen - indywidualny kurs j. francuskiego rodziny FRENCH IN NORMANDY-wiek: 16+ Francja - Rouen - indywidualny kurs j. francuskiego rodziny FRENCH IN NORMANDY-wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Hiszpania - Barcelona - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ Hiszpania - Barcelona - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Hiszpania - Madryt - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ Hiszpania - Madryt - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Hiszpania - Sewilla - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ Hiszpania - Sewilla - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Kanada - Toronto - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ Kanada - Toronto - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
Niemcy - Berlin - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ Niemcy - Berlin - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Niemcy - Frankfurt - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny SPRACHCAFFE - wiek: 14-21 lat Niemcy - Frankfurt - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny SPRACHCAFFE - wiek: 14-21 lat 14 dni
Niemcy - Kolonia - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ Niemcy - Kolonia - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Niemcy - Monachium - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ Niemcy - Monachium - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Rosja - Sankt Petersburg - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+ Rosja - Sankt Petersburg - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+ 15, 22, 29 dni
Włochy - Florencja - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ Włochy - Florencja - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Włochy - Mediolan - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ Włochy - Mediolan - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Włochy - Rzym - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ Włochy - Rzym - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni

Obozy studenckie
Zagranica
Malta - Gzira - obóz studencki - rezydencja studencka - wiek 18+ Malta - Gzira - obóz studencki - rezydencja studencka - wiek 18+ 8 dni
Włochy - Rimini - obóz studencki Włochy - Rimini - obóz studencki 10 dni

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Signal Iduna    Subwencja PFR