Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Infolinia Almatur  +48 42 637 11 22  pn-pt  godz.10-17

Kolonie i obozy, wakacje 2022

kolonie i obozy
wakacje
KOLONIE I OBOZY PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE KONTAKT
menuKolonie i obozy
infoliniawyszukiwarka
Skorzystaj z wyszukiwarki
Kolonie i obozy młodzieżowe

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe
Polska
Bachorze - kolonia Komandos Junior Bachorze - kolonia Komandos Junior 11 dni wiek 8-12 lat
Bachorze - kolonia plastyczna Bachorze - kolonia plastyczna 11 dni wiek 8-12 lat
Bachorze - kolonia sportów wodnych Bachorze - kolonia sportów wodnych 11 dni wiek 8-12 lat
Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego 11 dni wiek 14-18 lat
Bachorze - obóz artystyczny Bachorze - obóz artystyczny 11 dni wiek 12-18 lat
Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy 11 dni wiek 12-18 lat
Bachorze - obóz sportów wodnych Bachorze - obóz sportów wodnych 11 dni wiek 12-18 lat
Bachorze - obóz windsurfingowy Bachorze - obóz windsurfingowy 11 dni wiek 12-18 lat
Bałtów - kolonie detektywistyczne Bałtów - kolonie detektywistyczne 11 dni wiek 8-12 lat
Bałtów - kolonie plastyczne Bałtów - kolonie plastyczne 11 dni wiek 8-12 lat
Bałtów - kolonie w świecie zwierząt - kraina przygód Bałtów - kolonie w świecie zwierząt - kraina przygód 11 dni wiek 8-12 lat
Bałtów - kolonie z dinozaurami - kraina przygód Bałtów - kolonie z dinozaurami - kraina przygód 11 dni wiek 8-12 lat
Bieszczady - Berezka - Obóz Jazdy Konnej Bieszczady - Berezka - Obóz Jazdy Konnej 11 dni wiek 9-18 lat
Bieszczady - Lesko SKI -  Z Artystyczną Duszą Bieszczady - Lesko SKI - Z Artystyczną Duszą 11 dni wiek 8-18 lat
Bieszczady - Lesko SKI - 9 Przygód w 9 Dni Bieszczady - Lesko SKI - 9 Przygód w 9 Dni 11 dni wiek 8-18 lat
Bieszczady - Lesko SKI - Bieszczadzkie Wędrówki Bieszczady - Lesko SKI - Bieszczadzkie Wędrówki 11 dni wiek 10-18 lat
Bieszczady - Lesko SKI - Konwent Mangi i Anime Bieszczady - Lesko SKI - Konwent Mangi i Anime 11 dni wiek 10-18 lat
Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Paintballowy Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Paintballowy 11 dni wiek 10-18 lat
Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Survivalowy Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Survivalowy 11 dni wiek 10-18 lat
Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Zdrowe Aktywności Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Zdrowe Aktywności 11 dni wiek 10-18 lat
Bieszczady - Lesko Zamek - Klub Urwisa - Eko Kolonia Bieszczady - Lesko Zamek - Klub Urwisa - Eko Kolonia 11 dni wiek 7-13 lat
Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel 11 dni wiek 8-18 lat
Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Piłki Nożnej Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Piłki Nożnej 11 dni wiek 8-18 lat
Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Pływacki Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Pływacki 11 dni wiek 8-18 lat
Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Rekreacyjny Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-18 lat
Bieszczady - Stężnica - BieszCzad QUAD Bieszczady - Stężnica - BieszCzad QUAD 11 dni wiek 11-18 lat
Bieszczady - Stężnica - Jazda konna Bieszczady - Stężnica - Jazda konna 11 dni wiek 9-18 lat
Bocheniec - kolonia i obóz komiksowy Bocheniec - kolonia i obóz komiksowy 11 dni wiek 7-16 lat
Bocheniec - kolonia i obóz podróżniczy Bocheniec - kolonia i obóz podróżniczy 11 dni wiek 7-16 lat
Bocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy Bocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy 11 dni wiek 7-16 lat
Borek - obóz Akademia Kartingowa Borek - obóz Akademia Kartingowa 11 dni wiek 12-16 lat
Borek - obóz Dziarskie Wakacje Borek - obóz Dziarskie Wakacje 11 dni wiek 8-16 lat
Borek - obóz Jazda konna Borek - obóz Jazda konna 11 dni wiek 8-16 lat
Borne Sulinowo - obóz ASG komandos Borne Sulinowo - obóz ASG komandos 11 dni wiek 12-18 lat
Borne Sulinowo - obóz ASG zielony garnizon Borne Sulinowo - obóz ASG zielony garnizon 11 dni wiek 12-18 lat
Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy 11 dni wiek 12-18 lat
Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego 11 dni wiek 14-18 lat
Borne Sulinowo - obóz paintballowy Borne Sulinowo - obóz paintballowy 11 dni wiek 12-18 lat
Borne Sulinowo - obóz wędkarski Borne Sulinowo - obóz wędkarski 11 dni wiek 12-18 lat
Brenna - beskidzki rajd konny Brenna - beskidzki rajd konny 11 dni wiek 12-17 lat
Brenna - jazda konna Brenna - jazda konna 11 dni wiek 10-16, 11-16 lat
Byczyna - obóz Artystyczna Przygoda Byczyna - obóz Artystyczna Przygoda 11 dni wiek 8-17 lat
Byczyna - obóz gry fabularne RPG Byczyna - obóz gry fabularne RPG 11 dni wiek 8-17 lat
Byczyna - obóz Przygoda z Archeologią Byczyna - obóz Przygoda z Archeologią 11 dni wiek 8-17 lat
Byczyna - obóz Rycerska Przygoda Byczyna - obóz Rycerska Przygoda 11 dni wiek 8-17 lat
Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec 11 dni wiek 10-18 lat
Cetniewo - obóz koszykówki Cetniewo - obóz koszykówki 11 dni wiek 12-18 lat
Cetniewo - obóz piłki nożnej Cetniewo - obóz piłki nożnej 11 dni wiek 10-18 lat
Cetniewo - obóz pływacki Cetniewo - obóz pływacki 11 dni wiek 9-12 lat
Cetniewo - obóz rekreacyjny Cetniewo - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18 lat
Cetniewo - obóz siatkówki Cetniewo - obóz siatkówki 11 dni wiek 12-18 lat
Czaplinek - kolonia przygodowa Czaplinek - kolonia przygodowa 11 dni wiek 8-12 lat
Czaplinek - kurs nurkowania OWSD Czaplinek - kurs nurkowania OWSD 11 dni wiek 12-18 lat
Czaplinek - obóz multisportowy Czaplinek - obóz multisportowy 11 dni wiek 10-18 lat
Czaplinek - obóz piłki nożnej Czaplinek - obóz piłki nożnej 11 dni wiek 10-18 lat
Czaplinek - obóz rekreacyjny Czaplinek - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18 lat
Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy 11 dni wiek 12-18 lat
Czaplinek - obóz warsztaty literackie Czaplinek - obóz warsztaty literackie 11 dni wiek 12-18 lat
Czaplinek - obóz warsztaty musicalowe Czaplinek - obóz warsztaty musicalowe 11 dni wiek 12-18 lat
Czaplinek - obóz warsztaty wokalne Czaplinek - obóz warsztaty wokalne 11 dni wiek 10-18 lat
Czaplinek - obóz windsurfingowy Czaplinek - obóz windsurfingowy 11 dni wiek 10-18 lat
Czaplinek - obóz wodna przygoda Czaplinek - obóz wodna przygoda 11 dni wiek 12-18 lat
Czaplinek - obóz żeglarski Czaplinek - obóz żeglarski 11 dni wiek 10-18 lat
Częstochowa - obóz siatkarski VolleyballCamp Częstochowa - obóz siatkarski VolleyballCamp 11 dni wiek 10-19 lat
Darłówko - obóz rekreacyjny Darłówko - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-17 lat
Darłówko - obóz Wakacje z angielskim Darłówko - obóz Wakacje z angielskim 11 dni wiek 8-17 lat
Dąbki - obóz Aqua przygoda Dąbki - obóz Aqua przygoda 11 dni wiek 10-18 lat
Dąbki - obóz fitness i sport Dąbki - obóz fitness i sport 11 dni wiek 10-18 lat
Dąbki - obóz japoński Dąbki - obóz japoński 11 dni wiek 12-18 lat
Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy 11 dni wiek 10-18 lat
Dąbki - obóz rekreacyjny Dąbki - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18 lat
Dąbki - obóz taneczny Dąbki - obóz taneczny 11 dni wiek 10-18 lat
Dąbki - obóz windsurfingowy Dąbki - obóz windsurfingowy 11 dni wiek 10-18 lat
Dąbki - obóz zakręcone wakacje Dąbki - obóz zakręcone wakacje 11 dni wiek 8-16 lat
Dziwnówek - obóz Mali Agenci Dziwnówek - obóz Mali Agenci 11 dni wiek 8-13 lat
Dziwnówek - obóz Małe Artystki Dziwnówek - obóz Małe Artystki 11 dni wiek 8-13 lat
Dziwnówek - obóz rekreacyjny Dziwnówek - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-13 lat
Dźwirzyno - kolonia języka angielskiego Dźwirzyno - kolonia języka angielskiego 11 dni wiek 7-11 lat
Dźwirzyno - kolonia plastyczna Dźwirzyno - kolonia plastyczna 11 dni wiek 7-11 lat
Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-11 lat
Dźwirzyno - kolonia Zumba Fitness Dźwirzyno - kolonia Zumba Fitness 11 dni wiek 7-11 lat
Dźwirzyno - obóz fotograficzny Dźwirzyno - obóz fotograficzny 11 dni wiek 12-18 lat
Dźwirzyno - obóz języka angielskiego Dźwirzyno - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 12-18 lat
Dźwirzyno - obóz paintballowy Dźwirzyno - obóz paintballowy 11 dni wiek 12-18 lat
Dźwirzyno - obóz plastyczny Dźwirzyno - obóz plastyczny 11 dni wiek 12-18 lat
Dźwirzyno - obóz rekreacyjny Dźwirzyno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18 lat
Dźwirzyno - obóz rowerowy Dźwirzyno - obóz rowerowy 11 dni wiek 12-18 lat
Dźwirzyno - obóz Zumba Fitness Dźwirzyno - obóz Zumba Fitness 11 dni wiek 12-18 lat
Elbląg - obóz kajakowy Elbląg - obóz kajakowy 11 dni wiek 13-17 lat
Elbląg - obóz pływacki Elbląg - obóz pływacki 11 dni wiek 9-13 lat
Elbląg - obóz rekreacyjny Elbląg - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-17 lat
Elbląg - obóz rolkowy Elbląg - obóz rolkowy 11 dni wiek 7-12 lat
Giby - obóz Leśne Laboratorium Giby - obóz Leśne Laboratorium 11 dni wiek 9-18 lat
Giby - obóz Leśny Agent Giby - obóz Leśny Agent 11 dni wiek 9-18 lat
Giby - obóz Świat 5 Przygód Giby - obóz Świat 5 Przygód 11 dni wiek 9-18 lat
Gierłoż - kurs Ratownik WOPR Gierłoż - kurs Ratownik WOPR 11 dni wiek 12-18 lat
Gierłoż - obóz 8 przygód Gierłoż - obóz 8 przygód 11 dni wiek 8-18 lat
Gierłoż - obóz aktywni i wygodni Gierłoż - obóz aktywni i wygodni 11 dni wiek 8-18 lat
Gierłoż - obóz dronowy Gierłoż - obóz dronowy 11 dni wiek 11-18 lat
Gierłoż - obóz kaskada militarny Gierłoż - obóz kaskada militarny 11 dni wiek 13-18 lat
Gierłoż - obóz militarny ASG Gierłoż - obóz militarny ASG 11 dni wiek 11-18 lat
Gierłoż - obóz paintballowo-gokartowy Gierłoż - obóz paintballowo-gokartowy 11 dni wiek 11-18 lat
Gierłoż - obóz paintballowy Gierłoż - obóz paintballowy 11 dni wiek 11-18 lat
Gierłoż - obóz quadowo-gokartowy Gierłoż - obóz quadowo-gokartowy 11 dni wiek 11-18 lat
Gierłoż - obóz quadowo-paintballowy Gierłoż - obóz quadowo-paintballowy 11 dni wiek 11-18 lat
Gierłoż - obóz quadowy Gierłoż - obóz quadowy 11 dni wiek 11-18 lat
Gierłoż - obóz rowerowy Gierłoż - obóz rowerowy 11 dni wiek 13-18 lat
Gierłoż - obóz z psem Gierłoż - obóz z psem 11 dni wiek 12-18 lat
Gierłoż - quady&paintball&przygoda junior Gierłoż - quady&paintball&przygoda junior 11 dni wiek 8-11 lat
Grotniki - obóz Pięć Mega Przygód Grotniki - obóz Pięć Mega Przygód 11 dni wiek 8-12 lat
Janów Lubelski - jazda konna Janów Lubelski - jazda konna 11 dni wiek 12-17 lat
Janów Lubelski - kolonia motocross Janów Lubelski - kolonia motocross 11 dni wiek 7-12 lat
Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12 lat
Janów Lubelski - obóz fitness Janów Lubelski - obóz fitness 11 dni wiek 14-17 lat
Janów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej Janów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej 11 dni wiek 8-17 lat
Janów Lubelski - obóz Krav-Maga Janów Lubelski - obóz Krav-Maga 11 dni wiek 12-17 lat
Janów Lubelski - obóz paintball i survival Janów Lubelski - obóz paintball i survival 11 dni wiek 14-17 lat
Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic 11 dni wiek 7-17 lat
Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy 11 dni wiek 14-17 lat
Janów Lubelski - obóz tenisowy Janów Lubelski - obóz tenisowy 11 dni wiek 10-17 lat
Janów Lubelski - Rolki Janów Lubelski - Rolki 11 dni wiek 7-17 lat
Jantar - Bałtycki chillout 14+ Jantar - Bałtycki chillout 14+ 11 dni wiek 13-18 lat
Jantar - Beach volleyball ! Jantar - Beach volleyball ! 11 dni wiek 13-18 lat
Jantar - Fitness challenge Jantar - Fitness challenge 11 dni wiek 12-18 lat
Jantar - Poszukiwacze przygód Jantar - Poszukiwacze przygód 11 dni wiek 12-18 lat
Jarosławiec - Kolonia Piłkarska Jarosławiec - Kolonia Piłkarska 11 dni wiek 7-12 lat
Jarosławiec - Kolonia Plastyczna Jarosławiec - Kolonia Plastyczna 11 dni wiek 7-13 lat
Jarosławiec - Kolonia Rekreacyjna Jarosławiec - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-12 lat
Jarosławiec - Obóz Archery Tag i Paintball Jarosławiec - Obóz Archery Tag i Paintball 11 dni wiek 11-17 lat
Jarosławiec - Obóz Jazdy Konnej Jarosławiec - Obóz Jazdy Konnej 11 dni wiek 7-17, 7-16 lat
Jarosławiec - Obóz Komandos Junior Jarosławiec - Obóz Komandos Junior 11 dni wiek 9-17 lat
Jarosławiec - Obóz Piłki Nożnej Jarosławiec - Obóz Piłki Nożnej 11 dni wiek 13-17 lat
Jarosławiec - Obóz Pływacki Jarosławiec - Obóz Pływacki 11 dni wiek 8-17 lat
Jarosławiec - Obóz Rekreacyjny Jarosławiec - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-17 lat
Jarosławiec - Wicie - Kolonia Rekreacyjna - Domki Jarosławiec - Wicie - Kolonia Rekreacyjna - Domki 11 dni wiek 7-13 lat
Jarosławiec - Wicie - Koreański POP - Domki Jarosławiec - Wicie - Koreański POP - Domki 11 dni wiek 9-18, 9-16 lat
Jarosławiec - Wicie - Obóz Rekreacyjny - Domki Jarosławiec - Wicie - Obóz Rekreacyjny - Domki 11 dni wiek 13-18 lat
Jastrzębia Góra - Akademia tańca i stylu Jastrzębia Góra - Akademia tańca i stylu 9, 11 dni wiek 12-18 lat
Jastrzębia Góra - English Wave Summer Jastrzębia Góra - English Wave Summer 9, 11 dni wiek 12-18 lat
Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjny Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjny 9, 11 dni wiek 12-18 lat
Karpacz - obóz języka niemieckiego Karpacz - obóz języka niemieckiego 11 dni wiek 10-17 lat
Karpacz - obóz Karkonosze Adventure Karpacz - obóz Karkonosze Adventure 11 dni wiek 10-17 lat
Karpacz - obóz Parki Wodne Karpacz - obóz Parki Wodne 11 dni wiek 10-17 lat
Karpacz - obóz rekreacyjny Karpacz - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-17 lat
Kazimierz Dolny - obóz detektywistyczny Kazimierz Dolny - obóz detektywistyczny 11 dni wiek 12-18 lat
Kazimierz Dolny - obóz dronowy Kazimierz Dolny - obóz dronowy 11 dni wiek 12-18 lat
Kazimierz Dolny - warsztaty aktorskie Kazimierz Dolny - warsztaty aktorskie 11 dni wiek 12-18 lat
Kazimierz Dolny - warsztaty aktorskie w Gościńcu Basia Kazimierz Dolny - warsztaty aktorskie w Gościńcu Basia 11 dni wiek 12-18 lat
Kazimierz Dolny - warsztaty fotografii artystycznej Kazimierz Dolny - warsztaty fotografii artystycznej 11 dni wiek 12-18 lat
Kazimierz Dolny - warsztaty gitarowe Kazimierz Dolny - warsztaty gitarowe 11 dni wiek 12-18 lat
Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie 11 dni wiek 12-18 lat
Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie w Gościńcu Basia Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie w Gościńcu Basia 11 dni wiek 12-18 lat
Kazimierz Dolny - warsztaty reżysersko-filmowe Kazimierz Dolny - warsztaty reżysersko-filmowe 11 dni wiek 12-18 lat
Kazimierz Dolny - warsztaty wokalne Kazimierz Dolny - warsztaty wokalne 11 dni wiek 12-18 lat
Kazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne Kazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne 11 dni wiek 12-18 lat
Kazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne w Gościńcu Basia Kazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne w Gościńcu Basia 11 dni wiek 12-18 lat
Kielce -  obóz piłki nożnej Kielce - obóz piłki nożnej 11 dni wiek 7-17 lat
Kielce -  obóz siatkówki Kielce - obóz siatkówki 11 dni wiek 13-17 lat
Kielce -  Robotyka Kielce - Robotyka 11 dni wiek 8-17 lat
Kołobrzeg - Kolonia Rekreacyjna Kołobrzeg - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-13 lat
Kołobrzeg - Obóz Jazdy Konnej Kołobrzeg - Obóz Jazdy Konnej 11 dni wiek 7-18 lat
Kołobrzeg - Obóz Piłki Nożnej Kołobrzeg - Obóz Piłki Nożnej 11 dni wiek 7-18 lat
Kołobrzeg - Obóz Pływacki Kołobrzeg - Obóz Pływacki 11 dni wiek 7-18 lat
Kołobrzeg - Obóz Rekreacyjny Kołobrzeg - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-18 lat
Kołobrzeg - Obóz Sportowy Kołobrzeg - Obóz Sportowy 11 dni wiek 10-18 lat
Kołobrzeg - Obóz Street Dance Kołobrzeg - Obóz Street Dance 11 dni wiek 7-18 lat
Kołobrzeg - Obóz Tenisa Ziemnego Kołobrzeg - Obóz Tenisa Ziemnego 11 dni wiek 7-18 lat
Kołobrzeg - Obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne Kołobrzeg - Obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne 11 dni wiek 7-18 lat
Kołobrzeg - Survival i Bushcraft CAMP Kołobrzeg - Survival i Bushcraft CAMP 11 dni wiek 13-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy Kortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy 11 dni wiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz fotograficzny Kortowo - FunFestival - obóz fotograficzny 11 dni wiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz gier planszowych i PS Kortowo - FunFestival - obóz gier planszowych i PS 11 dni wiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego Kortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 14-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz koszykówki Kortowo - FunFestival - obóz koszykówki 11 dni wiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny 11 dni wiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz musicalowy Kortowo - FunFestival - obóz musicalowy 11 dni wiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej 11 dni wiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki 11 dni wiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz siatkówki Kortowo - FunFestival - obóz siatkówki 11 dni wiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych Kortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych 11 dni wiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball 11 dni wiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego 11 dni wiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego 11 dni wiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch 11 dni wiek 12-18 lat
Kortowo - kolonia języka angielskiego Kortowo - kolonia języka angielskiego 11 dni wiek 8-11 lat
Kortowo - kolonia kulinarna Kortowo - kolonia kulinarna 11 dni wiek 8-11 lat
Kortowo - kolonia piłki nożnej Kortowo - kolonia piłki nożnej 11 dni wiek 8-11 lat
Kortowo - kolonia pływania Kortowo - kolonia pływania 11 dni wiek 8-11 lat
Kortowo - kolonia przygodowa Kortowo - kolonia przygodowa 11 dni wiek 8-11 lat
Kortowo - kolonia rekreacyjna Kortowo - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 8-11 lat
Kortowo - kolonia samoobrony i sportów walki Kortowo - kolonia samoobrony i sportów walki 11 dni wiek 8-11 lat
Kortowo - kolonia taneczna Kortowo - kolonia taneczna 11 dni wiek 8-11 lat
Kortowo - kolonia tenisa ziemnego Kortowo - kolonia tenisa ziemnego 11 dni wiek 8-11 lat
Kraków - Multi-językowy Kraków - Multi-językowy 11 dni wiek 14-18 lat
Kraków - Przygoda po krakowsku NAD JEZIOREM Kraków - Przygoda po krakowsku NAD JEZIOREM 11 dni wiek 8-18 lat
Kraków - Studencki Kraków Kraków - Studencki Kraków 11 dni wiek 14-18 lat
Krasiejów - obóz Minecraft Krasiejów - obóz Minecraft 11 dni wiek 10-14 lat
Krasiejów - obóz Przygoda z LEGO Krasiejów - obóz Przygoda z LEGO 11 dni wiek 10-14 lat
Krasiejów - obóz Świat Młodego Odkrywcy Krasiejów - obóz Świat Młodego Odkrywcy 11 dni wiek 10-14 lat
Krasiejów - obóz Świat Przygód Krasiejów - obóz Świat Przygód 11 dni wiek 10-14 lat
Krynica Morska - kolonia rekreacyjna Krynica Morska - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 8-11 lat
Krynica Morska - obóz przygody Krynica Morska - obóz przygody 11 dni wiek 8-15 lat
Krynica Morska - obóz rekreacyjny Krynica Morska - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18 lat
Krynica Morska - obóz survival i paintball Krynica Morska - obóz survival i paintball 11 dni wiek 12-18 lat
Kudowa-Zdrój - obóz Minecraft Kudowa-Zdrój - obóz Minecraft 11 dni wiek 8-16 lat
Kudowa-Zdrój - obóz rekreacyjny Kudowa-Zdrój - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-16 lat
Kudowa-Zdrój - szkółka pływacka Kudowa-Zdrój - szkółka pływacka 11 dni wiek 8-16 lat
Lądek Zdrój - hulajnoga Lądek Zdrój - hulajnoga 11 dni wiek 7-17 lat
Lądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej Lądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej 11 dni wiek 7-14 lat
Lądek Zdrój - kolonia i obóz piłki nożnej Lądek Zdrój - kolonia i obóz piłki nożnej 11 dni wiek 7-17 lat
Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-17 lat
Lewin Kłodzki - obóz jazdy konnej Lewin Kłodzki - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 8-16 lat
Lewin Kłodzki - obóz języka angielskiego Lewin Kłodzki - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 8-16 lat
Lewin Kłodzki - obóz Konwent Cosplay Lewin Kłodzki - obóz Konwent Cosplay 11 dni wiek 13-17 lat
Lewin Kłodzki - obóz Minecraft Lewin Kłodzki - obóz Minecraft 11 dni wiek 8-16 lat
Lewin Kłodzki - obóz rekreacyjny Lewin Kłodzki - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-16 lat
Łazy Mielno - kolonia detektywistyczna Świat Zagadek Łazy Mielno - kolonia detektywistyczna Świat Zagadek 11 dni wiek 8-13 lat
Łazy Mielno - kolonia rekreacyjna Łazy Mielno - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 8-18 lat
Łazy Mielno - przygoda w Hogwarcie Łazy Mielno - przygoda w Hogwarcie 11 dni wiek 8-13 lat
Łeba -  obóz rekreacyjny. Wypoczynek Bez Kitu Łeba - obóz rekreacyjny. Wypoczynek Bez Kitu 11 dni wiek 15-18 lat
Łeba - Kolonie Łebskie wakacje Łeba - Kolonie Łebskie wakacje 11 dni wiek 8-12 lat
Łeba - kolonie rekreacyjne. Wypoczynek Bez Kitu Łeba - kolonie rekreacyjne. Wypoczynek Bez Kitu 11 dni wiek 12-14 lat
Łeba - obóz jazdy konnej Łeba - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 12-18 lat
Łeba - obóz język angielski Łeba - obóz język angielski 11 dni wiek 12-14 lat
Łeba - obóz pływacki Łeba - obóz pływacki 11 dni wiek 10-12 lat
Mielno - kolonia detektywistyczna Świat Zagadek Mielno - kolonia detektywistyczna Świat Zagadek 11 dni wiek 8-13 lat
Mielno - kolonia Nadmorska Przygoda Mielno - kolonia Nadmorska Przygoda 11 dni wiek 8-13 lat
Mielno - obóz Słoneczne Wakacje Mielno - obóz Słoneczne Wakacje 11 dni wiek 12-18 lat
Mielno - obóz Wakacje na Maxa Mielno - obóz Wakacje na Maxa 11 dni wiek 13-18 lat
Mielno - przygoda w Hogwarcie Mielno - przygoda w Hogwarcie 11 dni wiek 8-13 lat
Mierzyn -  kolonie Mierzyn - kolonie 11 dni wiek 7-11 lat
Mierzyn - kolonia i obóz rowerowo-kajakowy Mierzyn - kolonia i obóz rowerowo-kajakowy 11 dni wiek 12-18 lat
Mierzyn - kolonie i obóz wędkarski Mierzyn - kolonie i obóz wędkarski 11 dni wiek 7-18 lat
Mierzyn - rekreacja Mierzyn - rekreacja 11 dni wiek 12-18 lat
Mierzyn- kolonie i obóz survival i paintball Mierzyn- kolonie i obóz survival i paintball 11 dni wiek 7-18 lat
Mierzyn-jazda konna Mierzyn-jazda konna 11 dni wiek 7-13 lat
Międzybrodzie Żywieckie -  #Żarski PRO-bike (full & e-bike) Międzybrodzie Żywieckie - #Żarski PRO-bike (full & e-bike) 11 dni wiek 13-17 lat
Międzybrodzie Żywieckie - #Żarska Jamajka - karaibskie klimaty Międzybrodzie Żywieckie - #Żarska Jamajka - karaibskie klimaty 11 dni wiek 12-17 lat
Międzybrodzie Żywieckie - #Żarska przygoda Międzybrodzie Żywieckie - #Żarska przygoda 11 dni wiek 12-17 lat
Międzybrodzie Żywieckie - #Żarski chill - rekreacja Międzybrodzie Żywieckie - #Żarski chill - rekreacja 11 dni wiek 12-17 lat
Międzyrzec Podlaski - 17 Przygód nad Jeziorem Międzyrzec Podlaski - 17 Przygód nad Jeziorem 11 dni wiek 8-18 lat
Międzyrzec Podlaski - Sztuki Walki z Mistrzem Międzyrzec Podlaski - Sztuki Walki z Mistrzem 11 dni wiek 8-18 lat
Międzywodzie - 10 Krajów w 10 Dni Międzywodzie - 10 Krajów w 10 Dni 11 dni wiek 7-18 lat
Międzywodzie - 15 Przygód nad Morzem Międzywodzie - 15 Przygód nad Morzem 11 dni wiek 7-18 lat
Międzywodzie - Art Camp Międzywodzie - Art Camp 11 dni wiek 7-18 lat
Międzywodzie - English Camp Międzywodzie - English Camp 11 dni wiek 7-18 lat
Międzywodzie - Kolonia Rekreacyjna Międzywodzie - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-13 lat
Międzywodzie - Obóz Rekreacyjny Międzywodzie - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-18 lat
Międzywodzie - Obóz Zumba Międzywodzie - Obóz Zumba 11 dni wiek 7-18 lat
Międzywodzie - Taniec Nowoczesny Międzywodzie - Taniec Nowoczesny 11 dni wiek 7-18 lat
Międzyzdroje - Kolonia Rekreacyjna Międzyzdroje - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-13 lat
Międzyzdroje - Obóz Języka Angielskiego Międzyzdroje - Obóz Języka Angielskiego 11 dni wiek 7-18 lat
Międzyzdroje - Obóz Rekreacyjny Międzyzdroje - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-18 lat
Międzyzdroje - Obóz Wychowawca Kolonijny Międzyzdroje - Obóz Wychowawca Kolonijny 11 dni wiek 7-18 lat
Mrzeżyno - ASG Counter Strike Mrzeżyno - ASG Counter Strike 11 dni wiek 10-18 lat
Mrzeżyno - ASG Delta Force Mrzeżyno - ASG Delta Force 11 dni wiek 12-15 lat
Mrzeżyno - ASG Oddział elitarny Mrzeżyno - ASG Oddział elitarny 11 dni wiek 15-18 lat
Mrzeżyno - ASG Wojownicy pustkowi Mrzeżyno - ASG Wojownicy pustkowi 11 dni wiek 12-18 lat
Mrzeżyno - lato i K-pop Mrzeżyno - lato i K-pop 11 dni wiek 12-16 lat
Mrzeżyno - Młody komandos Mrzeżyno - Młody komandos 11 dni wiek 8-13 lat
Mrzeżyno - obóz rekreacyjny Mrzeżyno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-17 lat
Mrzeżyno - Ranger Camp Mrzeżyno - Ranger Camp 11 dni wiek 13-18 lat
Mrzeżyno - Snajper Mrzeżyno - Snajper 11 dni wiek 12-18 lat
Murzasichle - kolonia języka angielskiego Murzasichle - kolonia języka angielskiego 11 dni wiek 7-11 lat
Murzasichle - kolonia plastyczna Murzasichle - kolonia plastyczna 11 dni wiek 7-11 lat
Murzasichle - kolonia rekreacyjna Murzasichle - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-11 lat
Murzasichle - kolonia Zumba Fitness Murzasichle - kolonia Zumba Fitness 11 dni wiek 7-11 lat
Murzasichle - obóz Adventure Murzasichle - obóz Adventure 11 dni wiek 12-18 lat
Murzasichle - obóz Akademia kulinarna i zdrowego stylu życia Murzasichle - obóz Akademia kulinarna i zdrowego stylu życia 11 dni wiek 12-18 lat
Murzasichle - obóz fotografia Murzasichle - obóz fotografia 11 dni wiek 12-18 lat
Murzasichle - obóz języka angielskiego Murzasichle - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 12-18 lat
Murzasichle - obóz Manga i anime Murzasichle - obóz Manga i anime 11 dni wiek 10-18 lat
Murzasichle - obóz paintballowy Murzasichle - obóz paintballowy 11 dni wiek 12-18 lat
Murzasichle - obóz plastyczny Murzasichle - obóz plastyczny 11 dni wiek 12-18 lat
Murzasichle - obóz rekreacyjny Murzasichle - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18 lat
Murzasichle - obóz survivalowy Murzasichle - obóz survivalowy 11 dni wiek 12-18 lat
Murzasichle - obóz wokalny Murzasichle - obóz wokalny 11 dni wiek 10-18 lat
Murzasichle - obóz Zumba Fitness Murzasichle - obóz Zumba Fitness 11 dni wiek 12-18 lat
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny 11 dni wiek 10-18 lat
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus chłopcy Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus chłopcy 11 dni wiek 13-18 lat
Muszyna - obóz Survival Muszyna - obóz Survival 11 dni wiek 13-18 lat
Muszyna - obóz tenisowy Muszyna - obóz tenisowy 11 dni wiek 10-18 lat
Niechorze - kolonie i obóz hulajnoga Niechorze - kolonie i obóz hulajnoga 11 dni wiek 7-18 lat
Niechorze - kolonie i obóz rekreacyjny Niechorze - kolonie i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-18 lat
Niechorze - kolonie i obóz skate deskorolka Niechorze - kolonie i obóz skate deskorolka 11 dni wiek 7-18 lat
Niechorze- kolonie i obóz skate rolki Niechorze- kolonie i obóz skate rolki 11 dni wiek 7-18 lat
Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu 11 dni wiek 7-17 lat
Niedzica - kolonia i obóz języka angielskiego Niedzica - kolonia i obóz języka angielskiego 11 dni wiek 7-17 lat
Niedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba Niedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba 11 dni wiek 7-17 lat
Niedzica - kolonie Akademia Żeglarstwa Niedzica - kolonie Akademia Żeglarstwa 11 dni wiek 7-13 lat
Ostróda - obóz aktywni lub wygodni Ostróda - obóz aktywni lub wygodni 11 dni wiek 8-18 lat
Ostróda - obóz motorowodny-szkoleniowy lub rekreacyjny Ostróda - obóz motorowodny-szkoleniowy lub rekreacyjny 11 dni wiek 14-18 lat
Ostróda - obóz na patent żeglarski Ostróda - obóz na patent żeglarski 11 dni wiek 14-18 lat
Ostróda - obóz nart wodnych&wakeboard Ostróda - obóz nart wodnych&wakeboard 11 dni wiek 11-18, 10-12 lat
Ostróda - obóz quadowo-paintballowy Ostróda - obóz quadowo-paintballowy 11 dni wiek 12-18 lat
Ostróda - obóz quadowy Ostróda - obóz quadowy 11 dni wiek 12-18 lat
Ostróda - obóz quadowy&sporty wodne Ostróda - obóz quadowy&sporty wodne 11 dni wiek 12-18 lat
Ostróda - obóz sportów wodnych Ostróda - obóz sportów wodnych 11 dni wiek 8-18 lat
Ostróda - obóz żeglarski rekreacyjny Ostróda - obóz żeglarski rekreacyjny 11 dni wiek 13-18 lat
Ostróda - obóz żeglarski rekreacyjny Ostróda - obóz żeglarski rekreacyjny 11 dni wiek 10-12 lat
Poddąbie -  Taneczne wakacje kolonie,obóz Poddąbie - Taneczne wakacje kolonie,obóz 11 dni wiek 9-18 lat
Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) 11 dni wiek 15-18 lat
Poddąbie - obóz rowerowy Poddąbie - obóz rowerowy 11 dni wiek 15-18 lat
Poddąbie - obóz Wakacyjny active Poddąbie - obóz Wakacyjny active 11 dni wiek 9-18 lat
Poddąbie-rekreacja Poddąbie-rekreacja 11 dni wiek 9-14 lat
Podlesice - Jura adventure Podlesice - Jura adventure 11 dni wiek 10-16 lat
Podlesice - Jura climbing Podlesice - Jura climbing 11 dni wiek 12-16 lat
Podlesice - Jura rekreacja Podlesice - Jura rekreacja 11 dni wiek 10-16 lat
Podlesice - Manga i anime Podlesice - Manga i anime 11 dni wiek 11-16 lat
Podlesice - RPG Caerbannog Podlesice - RPG Caerbannog 11 dni wiek 13-20 lat
Pogorzelica - obóz ABC jazdy konnej Pogorzelica - obóz ABC jazdy konnej 11 dni wiek 8-17 lat
Pogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki Pogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki 11 dni wiek 9-17, 10-17 lat
Pogorzelica - obóz paintballowy Pogorzelica - obóz paintballowy 11 dni wiek 8-17 lat
Pogorzelica - obóz rekreacyjny Pogorzelica - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-17 lat
Pogorzelica - obóz survivalowy Pogorzelica - obóz survivalowy 11 dni wiek 10-17 lat
Pokrzywna - świat  ASG Pokrzywna - świat ASG 11 dni wiek 13-17 lat
Pokrzywna - świat małego paintballa Pokrzywna - świat małego paintballa 11 dni wiek 10-13 lat
Pokrzywna - świat paintballa Pokrzywna - świat paintballa 11 dni wiek 13-17 lat
Pokrzywna - świat paintballa i ASG Pokrzywna - świat paintballa i ASG 11 dni wiek 12-17 lat
Pokrzywna - świat przygody Pokrzywna - świat przygody 11 dni wiek 9-17 lat
Pokrzywna - świat wyzwań Pokrzywna - świat wyzwań 11 dni wiek 10-17 lat
Pokrzywna - świat żywiołów Pokrzywna - świat żywiołów 11 dni wiek 10-17 lat
Ponik na Jurze - mania 4x4 off road Ponik na Jurze - mania 4x4 off road 11 dni wiek 14-18 lat
Ponik na Jurze - mania przetrwania Ponik na Jurze - mania przetrwania 11 dni wiek 10-18 lat
Ponik na Jurze - mania strzelania Ponik na Jurze - mania strzelania 11 dni wiek 10-18 lat
Ponik na Jurze - mania wspinania Ponik na Jurze - mania wspinania 11 dni wiek 10-18 lat
Ponik na Jurze - mania wypoczywania Ponik na Jurze - mania wypoczywania 11 dni wiek 10-18 lat
Ponik na Jurze - military extreme camp Ponik na Jurze - military extreme camp 11 dni wiek 12-18 lat
Ponik na Jurze - mini extreme camp Ponik na Jurze - mini extreme camp 11 dni wiek 8-11 lat
Ponik na Jurze - multimania Ponik na Jurze - multimania 11 dni wiek 10-14 lat
Ponik na Jurze - quadowi maniacy Ponik na Jurze - quadowi maniacy 11 dni wiek 14-18 lat
Ponik na Jurze - sztuki walki Ponik na Jurze - sztuki walki 11 dni wiek 12-18 lat
Poznań - Koreański POP Poznań - Koreański POP 11 dni wiek 9-18 lat
Poznań - Obóz Rekreacyjny Poznań - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 9-18 lat
Poznań - Skate (Hulajnoga, Rolki, Deska i inne) Poznań - Skate (Hulajnoga, Rolki, Deska i inne) 11 dni wiek 9-18 lat
Przysiecz - kolonia ABC jazdy konnej Przysiecz - kolonia ABC jazdy konnej 9, 11 dni wiek 7-14 lat
Przysiecz - kolonia plastyczna Przysiecz - kolonia plastyczna 9, 11 dni wiek 7-14 lat
Przysiecz - kolonia w Gościnnej Zagrodzie Przysiecz - kolonia w Gościnnej Zagrodzie 9, 11 dni wiek 7-14 lat
Puck - obóz windsurfingowy Puck - obóz windsurfingowy 9, 11 dni wiek 10-19 lat
Rabka Zdrój - kolonia przygodowa Rabka Zdrój - kolonia przygodowa 11 dni wiek 7-11 lat
Rabka Zdrój - obóz przygodowy Rabka Zdrój - obóz przygodowy 11 dni wiek 10-15 lat
Rabka Zdrój - roboty i Lego Rabka Zdrój - roboty i Lego 11 dni wiek 10-15 lat
Regietów - Terenowa jazda konna Regietów - Terenowa jazda konna 10 dni wiek 12-18 lat
Rejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - szkoleniowy Rejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - szkoleniowy 11 dni wiek 14-18 lat
Rejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - turystyczny Rejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - turystyczny 11 dni wiek 13-18 lat
Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki 11 dni wiek 9-17 lat
Rowy - obóz Minecraft Rowy - obóz Minecraft 11 dni wiek 9-17 lat
Rowy - obóz plastyczny Rowy - obóz plastyczny 11 dni wiek 9-17 lat
Rowy - obóz rekreacyjny Rowy - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-17 lat
Rowy - obóz Świat Gier Rowy - obóz Świat Gier 11 dni wiek 9-17 lat
Rowy - obóz TechCamp Rowy - obóz TechCamp 11 dni wiek 9-17 lat
Ruciane Nida - Leśne ASG Ruciane Nida - Leśne ASG 11 dni wiek 12-18 lat
Ruciane Nida - Leśne Laboratorium Ruciane Nida - Leśne Laboratorium 11 dni wiek 12-18 lat
Ruciane Nida - Leśny Agent Ruciane Nida - Leśny Agent 11 dni wiek 12-18 lat
Ruciane Nida - Leśny Olimpijczyk Ruciane Nida - Leśny Olimpijczyk 11 dni wiek 12-18 lat
Ruciane Nida - Obóz jeździecki Ruciane Nida - Obóz jeździecki 11 dni wiek 12-18 lat
Ruciane Nida - Obóz żeglarski Ruciane Nida - Obóz żeglarski 11 dni wiek 12-18 lat
Sienno - Agroturystyka Zacisze - Jazda konna Sienno - Agroturystyka Zacisze - Jazda konna 8 dni wiek 7-14 lat
Sienno - Agroturystyka Zacisze - Wakacje na wsi Sienno - Agroturystyka Zacisze - Wakacje na wsi 8 dni wiek 7-14 lat
Spała - obóz ASG Spała - obóz ASG 11 dni wiek 12-18 lat
Spała - obóz jazdy konnej Spała - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 10-18 lat
Spała - obóz z adrenaliną Spała - obóz z adrenaliną 11 dni wiek 10-16 lat
Szklarska Poręba - obóz języka angielskiego Szklarska Poręba - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 10-17 lat
Szklarska Poręba - obóz Konwent Cosplay Szklarska Poręba - obóz Konwent Cosplay 11 dni wiek 13-17 lat
Szklarska Poręba - obóz Minecraft Szklarska Poręba - obóz Minecraft 11 dni wiek 10-17 lat
Szklarska Poręba - obóz plastyczny Szklarska Poręba - obóz plastyczny 11 dni wiek 10-17 lat
Szklarska Poręba - obóz rekreacyjny Szklarska Poręba - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-17 lat
Świnoujście - Kolonia Rekreacyjna Świnoujście - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-13 lat
Świnoujście - Obóz Języka Hiszpańskiego Świnoujście - Obóz Języka Hiszpańskiego 11 dni wiek 7-18 lat
Świnoujście - Obóz MultiSPORT Świnoujście - Obóz MultiSPORT 11 dni wiek 13-18 lat
Świnoujście - Obóz Odkrywamy Japonię Świnoujście - Obóz Odkrywamy Japonię 11 dni wiek 7-18 lat
Świnoujście - Obóz Ratownik WOPR Świnoujście - Obóz Ratownik WOPR 11 dni wiek 7-18 lat
Świnoujście - Obóz Rekreacyjny Świnoujście - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-18 lat
Świnoujście - Obóz Świat Mangi Świnoujście - Obóz Świat Mangi 11 dni wiek 7-18 lat
Tresna - 10 zwariowanych przygód Tresna - 10 zwariowanych przygód 11 dni wiek 9-15 lat
Tresna - mały paintball Tresna - mały paintball 11 dni wiek 9-12 lat
Tresna - obóz ASG Tresna - obóz ASG 11 dni wiek 12-16 lat
Tresna - wakacje z adrenaliną Tresna - wakacje z adrenaliną 11 dni wiek 9-15 lat
Tresna - zabawa i przygoda Tresna - zabawa i przygoda 11 dni wiek 9-15 lat
Trójmiasto - obóz podróżnika Trójmiasto - obóz podróżnika 11 dni wiek 12-18 lat
Uniejów - obóz gamingowy Uniejów - obóz gamingowy 11 dni wiek 8-16 lat
Uniejów - obóz jazdy konnej Uniejów - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 10-16 lat
Uniejów - obóz NERF Uniejów - obóz NERF 11 dni wiek 8-13 lat
Uniejów - obóz rekreacyjny - Termalna zabawa Uniejów - obóz rekreacyjny - Termalna zabawa 11 dni wiek 8-16 lat
Uniejów - obóz rekreacyjny z nauką języka polskiego Uniejów - obóz rekreacyjny z nauką języka polskiego 11 dni wiek 8-16 lat
Uniejów - obóz Wyścigi RC+ (remote control races) Uniejów - obóz Wyścigi RC+ (remote control races) 11 dni wiek 8-16 lat
Uniejów - obóz z Minecraftem Uniejów - obóz z Minecraftem 11 dni wiek 8-16 lat
Uniejów - obóz Zostań Gwiazdą Internetu (Youtube, TikTok, Twitch) Uniejów - obóz Zostań Gwiazdą Internetu (Youtube, TikTok, Twitch) 11 dni wiek 10-16 lat
Ustka - kolonia i obóz rekreacyjny Ustka - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-17 lat
Ustka - kolonia i obóz wakacje z zumbą Ustka - kolonia i obóz wakacje z zumbą 11 dni wiek 7-17 lat
Ustka - obóz piłki nożnej Ustka - obóz piłki nożnej 11 dni wiek 7-17 lat
Ustka - obóz siatkówki Ustka - obóz siatkówki 11 dni wiek 7-17 lat
Ustka - Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego Ustka - Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego 11 dni wiek 7-17 lat
Ustka- kolonia i obóz szachowy Ustka- kolonia i obóz szachowy 11 dni wiek 7-17 lat
Ustroń - magia i czary Ustroń - magia i czary 11 dni wiek 9-14 lat
Ustroń - młody detektyw Ustroń - młody detektyw 11 dni wiek 9-14 lat
Ustroń - obóz rekreacyjny Ustroń - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-14 lat
Ustroń - parki rozrywki Ustroń - parki rozrywki 11 dni wiek 10-15 lat
Wisła - kolonie ABC gimnastyczno-akrobatyczne Wisła - kolonie ABC gimnastyczno-akrobatyczne 11 dni wiek 9-12 lat
Wisła - kolonie multisport Wisła - kolonie multisport 11 dni wiek 9-12 lat
Wisła - obóz języka angielskiego Wisła - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 12-17 lat
Wisła - obóz multisport Wisła - obóz multisport 11 dni wiek 12-17 lat
Wisła - obóz rowerowy Wisła - obóz rowerowy 11 dni wiek 12-17 lat
Wisła - obóz włóczykija Wisła - obóz włóczykija 11 dni wiek 12-17 lat
Zakopane - kolonia i obóz D.I.Y. Zakopane - kolonia i obóz D.I.Y. 11 dni wiek 7-18 lat
Zakopane - kolonia i obóz Dance Camp Zakopane - kolonia i obóz Dance Camp 11 dni wiek 7-18 lat
Zakopane - kolonia i obóz English Camp Zakopane - kolonia i obóz English Camp 11 dni wiek 7-18 lat
Zakopane - kolonia i obóz Fashion Camp Zakopane - kolonia i obóz Fashion Camp 11 dni wiek 7-18 lat
Zakopane - kolonie Parki Wodne Zakopane - kolonie Parki Wodne 11 dni wiek 7-11 lat
Zakopane - kolonie Tatrzański Luz Zakopane - kolonie Tatrzański Luz 11 dni wiek 7-11 lat
Zakopane - obóz Parki Wodne Zakopane - obóz Parki Wodne 11 dni wiek 12-18 lat
Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda 11 dni wiek 7-18 lat
Zakopane - obóz Tatrzański Luz Zakopane - obóz Tatrzański Luz 11 dni wiek 12-18 lat
Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki 11 dni wiek 10-18 lat
Zamrzenica - ASG siły specjalne Zamrzenica - ASG siły specjalne 11 dni wiek 12-18 lat
Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód 11 dni wiek 8-13 lat
Zamrzenica - kolonia 4 żywioły Zamrzenica - kolonia 4 żywioły 11 dni wiek 8-13 lat
Zamrzenica - kolonia Mały Farmer Zamrzenica - kolonia Mały Farmer 11 dni wiek 8-13 lat
Zamrzenica - kolonia Mały Traper Zamrzenica - kolonia Mały Traper 11 dni wiek 8-13 lat
Zamrzenica - obóz wędkarski Zamrzenica - obóz wędkarski 11 dni wiek 10-18 lat
Zamrzenica - Sztuka Przetrwania Zamrzenica - Sztuka Przetrwania 11 dni wiek 12-18 lat
Zawoja - obóz przygodowy Zawoja - obóz przygodowy 11 dni wiek 10-16 lat
Zawoja - obóz rekreacyjny - Mountain relaks Zawoja - obóz rekreacyjny - Mountain relaks 11 dni wiek 10-16 lat
Zawoja - parki atrakcji Zawoja - parki atrakcji 11 dni wiek 10-16 lat
Zawoja - zdobywcy górskich szczytów Zawoja - zdobywcy górskich szczytów 11 dni wiek 13-17 lat

Zagranica
Albania - Vlora - Bałkański chillout Albania - Vlora - Bałkański chillout 8 dni wiek 12-19 lat
Albania - Vlora - Sup Camp Albania - Vlora - Sup Camp 8 dni wiek 12-19 lat
Bułgaria - Złote Piaski - Fitness - Hotel Riva*** FB Bułgaria - Złote Piaski - Fitness - Hotel Riva*** FB 11 dni wiek 16-19 lat
Bułgaria - Złote Piaski - Fitness - Hotel Zdravets**** ALL Bułgaria - Złote Piaski - Fitness - Hotel Zdravets**** ALL 11 dni wiek 14-19 lat
Bułgaria - Złote Piaski - Party Camp - Hotel Riva*** FB Bułgaria - Złote Piaski - Party Camp - Hotel Riva*** FB 11 dni wiek 16-19 lat
Bułgaria - Złote Piaski - Party Camp - Hotel Zdravets**** ALL Bułgaria - Złote Piaski - Party Camp - Hotel Zdravets**** ALL 11 dni wiek 16-19 lat
Bułgaria - Złote Piaski - Party Time - Wylot Katowice - Hotel Zdravets**** ALL Bułgaria - Złote Piaski - Party Time - Wylot Katowice - Hotel Zdravets**** ALL 8 dni wiek 14-19 lat
Bułgaria - Złote Piaski - Party Time - Wylot Warszawa - Hotel Zdravets**** ALL Bułgaria - Złote Piaski - Party Time - Wylot Warszawa - Hotel Zdravets**** ALL 8 dni wiek 14-19 lat
Bułgaria - Złote Piaski - Summer Camp - Hotel Riva*** FB Bułgaria - Złote Piaski - Summer Camp - Hotel Riva*** FB 11 dni wiek 13-15 lat
Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Camp Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Camp 10, 11 dni wiek 14-18 lat
Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Fitness Camp Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Fitness Camp 11 dni wiek 14-18 lat
Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Kids Camp Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Kids Camp 11 dni wiek 10-13 lat
Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Water Camp Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Water Camp 11 dni wiek 14-18 lat
Czarnogóra - Budva - Party Camp 14+ Czarnogóra - Budva - Party Camp 14+ 8 dni wiek 14-19 lat
Czarnogóra - Ulcinj - Obóz rekreacyjny Czarnogóra - Ulcinj - Obóz rekreacyjny 11 dni wiek 14-18 lat
Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz języka niemieckiego Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz języka niemieckiego 11 dni wiek 10-18 lat
Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz rekreacyjny Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18 lat
Francja - Paryż - obóz rekreacyjny Francja - Paryż - obóz rekreacyjny 8 dni wiek 12-18 lat
Francja, Anglia - Paryż, Londyn - obóz rekreacja i zwiedzanie Francja, Anglia - Paryż, Londyn - obóz rekreacja i zwiedzanie 8 dni wiek 12-18 lat
Grecja - Korfu - Corfu Camp 14+ Grecja - Korfu - Corfu Camp 14+ 8 dni wiek 14-18 lat
Grecja - Moja Grecja Grecja - Moja Grecja 13 dni wiek 13-18 lat
Grecja - Skotina - J. Angielski Grecja - Skotina - J. Angielski 13 dni wiek 13-17 lat
Grecja - Skotina - obóz rekreacyjny Grecja - Skotina - obóz rekreacyjny 13 dni wiek 13-18 lat
Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny 10 dni wiek 12-18 lat
Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny 8 dni wiek lat
Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny z językiem hiszpańskim Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny z językiem hiszpańskim 10 dni wiek 12-18 lat
Malta - Gzira - Obóz rekreacyjny Malta - Gzira - Obóz rekreacyjny 8 dni wiek 12-19 lat
Rumunia - obóz rekreacja i zwiedzanie Rumunia - obóz rekreacja i zwiedzanie 11 dni wiek 14-18 lat
Turcja - Orientalne wakacje Turcja - Orientalne wakacje 14 dni wiek 14-18 lat
Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Cztery Stolice - Budapeszt-Bratysława-Wiedeń-Praga - obóz rekreacja i zwiedzanie Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Cztery Stolice - Budapeszt-Bratysława-Wiedeń-Praga - obóz rekreacja i zwiedzanie 9 dni wiek 14-18 lat
Włochy - Cesenatico - kolonia  rekreacyjna Włochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 9-13 lat
Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski 10, 11 dni wiek 9-13 lat
Włochy - Cesenatico - kolonia język włoski Włochy - Cesenatico - kolonia język włoski 10, 11 dni wiek 9-13 lat
Włochy - Cesenatico - kolonia plastyczne inspiracje Włochy - Cesenatico - kolonia plastyczne inspiracje 10, 11 dni wiek 9-13 lat
Włochy - Cesenatico - kolonia Taneczne pasje Włochy - Cesenatico - kolonia Taneczne pasje 10, 11 dni wiek 9-13 lat
Włochy - Cesenatico - obóz  rekreacyjny Włochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 14-18 lat
Włochy - Cesenatico - obóz język angielski Włochy - Cesenatico - obóz język angielski 10, 11 dni wiek 14-18 lat
Włochy - Cesenatico - obóz język włoski Włochy - Cesenatico - obóz język włoski 10, 11 dni wiek 14-18 lat
Włochy - Cesenatico - obóz Plastyczne inspiracje Włochy - Cesenatico - obóz Plastyczne inspiracje 10, 11 dni wiek 14-18 lat
Włochy - Cesenatico - obóz Taneczne pasje Włochy - Cesenatico - obóz Taneczne pasje 10, 11 dni wiek 14-18 lat
Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing 10, 11 dni wiek 11-17 lat
Włochy - Poznajemy Kampanię i Rzym - obóz rekreacja i zwiedzanie Włochy - Poznajemy Kampanię i Rzym - obóz rekreacja i zwiedzanie 10 dni wiek 14-18 lat
Włochy - Poznajemy Toskanię i Ligurię - obóz rekreacja i zwiedzanie Włochy - Poznajemy Toskanię i Ligurię - obóz rekreacja i zwiedzanie 10 dni wiek 14-18 lat
Włochy - Rimini - kolonia języka angielskiego Włochy - Rimini - kolonia języka angielskiego 10, 11 dni wiek 12-14 lat
Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks 10, 11 dni wiek 12-14 lat
Włochy - Rimini - obóz języka angielskiego Włochy - Rimini - obóz języka angielskiego 10, 11 dni wiek 15-18 lat
Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco 10, 11 dni wiek 15-18 lat
Włochy - Sycylia - obóz rekreacyjny Włochy - Sycylia - obóz rekreacyjny 8 dni wiek 12-18 lat

Klub Urwisa
Polska
Dźwirzyno - Klub Urwisa Akademia Przygody Dźwirzyno - Klub Urwisa Akademia Przygody 11 dni wiek 7-11 lat
Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Plastyczna Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Plastyczna 11 dni wiek 7-13 lat
Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Rekreacyjna Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-13 lat
Jarosławiec - Klub Urwisa Piłka Nożna Jarosławiec - Klub Urwisa Piłka Nożna 11 dni wiek 7-13 lat
Krasiejów - Klub Urwisa Kreatywne wakacje Krasiejów - Klub Urwisa Kreatywne wakacje 11 dni wiek 7-11 lat
Łeba - Klub Urwisa Łebskie wakacje Łeba - Klub Urwisa Łebskie wakacje 11 dni wiek 7-11 lat
Murzasichle - Klub Urwisa Akademia Przygody Murzasichle - Klub Urwisa Akademia Przygody 11 dni wiek 7-11 lat
Przysiecz - Klub Urwisa Kolonie ze zwierzętami Przysiecz - Klub Urwisa Kolonie ze zwierzętami 9, 11 dni wiek 7-11 lat
Rabka Zdrój - urwis na wakacjach Rabka Zdrój - urwis na wakacjach 11 dni wiek 7-11 lat
Rabka Zdrój - urwisy, roboty i Lego Rabka Zdrój - urwisy, roboty i Lego 11 dni wiek 7-11 lat
Sienno - Agroturystyka Zacisze - Jazda konna Sienno - Agroturystyka Zacisze - Jazda konna 8 dni wiek 7-14 lat
Sienno - Agroturystyka Zacisze - Wakacje na wsi Sienno - Agroturystyka Zacisze - Wakacje na wsi 8 dni wiek 7-14 lat
Ustroń - magiczna kolonia Ustroń - magiczna kolonia 11 dni wiek 7-11 lat
Ustroń - wesoła kolonia Ustroń - wesoła kolonia 11 dni wiek 7-11 lat
Zakopane - Klub Urwisa kolonia Mini Przygoda Zakopane - Klub Urwisa kolonia Mini Przygoda 11 dni wiek 7-11 lat
Zakopane - Klub Urwisa kolonia Parki Wodne Zakopane - Klub Urwisa kolonia Parki Wodne 11 dni wiek 7-11 lat
Zakopane - Klub Urwisa kolonia z artystyczną duszą Zakopane - Klub Urwisa kolonia z artystyczną duszą 11 dni wiek 7-11 lat

Półkolonie
Polska
Opole-Krasiejów - Wakacje z Dinozaurami - półkolonie Opole-Krasiejów - Wakacje z Dinozaurami - półkolonie 4, 5 dni wiek 6-12 lat
Opole-Przysiecz - Wakacje na Wsi - półkolonie Opole-Przysiecz - Wakacje na Wsi - półkolonie 4, 5 dni wiek 6-12 lat

Wycieczki
Zagranica
Austria - Panorama Salzburga Austria - Panorama Salzburga 4 dni
Austria - Pociąg do Wiednia Austria - Pociąg do Wiednia 4 dni
Austria - Smaki Tyrolu Austria - Smaki Tyrolu 7 dni
Austria,  Niemcy - Zamki Ludwika II Austria, Niemcy - Zamki Ludwika II 7 dni
Austria, Słowacja - Wiedeń i okolice Austria, Słowacja - Wiedeń i okolice 4 dni
Bułgaria, Serbia, Węgry - Wzdłuż bułgarskiego wybrzeża Bułgaria, Serbia, Węgry - Wzdłuż bułgarskiego wybrzeża 11 dni
Chorwacja - Smaki Dalmacji Chorwacja - Smaki Dalmacji 7 dni
Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk Tour Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk Tour 9 dni
Czechy - Czeskie zamki i rezydencje Czechy - Czeskie zamki i rezydencje 4 dni
Czechy - Nie tylko Praga Czechy - Nie tylko Praga 4 dni
Czechy - Pociąg do Pragi Czechy - Pociąg do Pragi 4 dni
Czechy - Weekend w Pradze Czechy - Weekend w Pradze 3 dni
Czechy - Z wizytą na Morawach Czechy - Z wizytą na Morawach 2 dni
Francja - Długi weekend w Paryżu Francja - Długi weekend w Paryżu 5 dni
Francja - Paryż i zamki Francja - Paryż i zamki 7 dni
Francja, Hiszpania, Portugalia - Słoneczna Iberiada Francja, Hiszpania, Portugalia - Słoneczna Iberiada 16 dni
Grecja - Akropolis Tour Grecja - Akropolis Tour 9 dni
Grecja - Grecja dla seniora Grecja - Grecja dla seniora 9 dni
Grecja - Zorba, wino i Ty! Grecja - Zorba, wino i Ty! 11 dni
Hiszpania - Długi weekend w Barcelonie Hiszpania - Długi weekend w Barcelonie 5 dni
Hiszpania - Flamenco show Hiszpania - Flamenco show 10 dni
Hiszpania dla seniora Hiszpania dla seniora 9 dni
Islandia - Spektakle natury Islandia - Spektakle natury 5 dni
Lichtenstein, Szwajcaria, Francja - Alpejska kraina Lichtenstein, Szwajcaria, Francja - Alpejska kraina 7 dni
Litwa, Łotwa, Estonia - Baltic Tour Litwa, Łotwa, Estonia - Baltic Tour 8 dni
Litwa, Łotwa, Estonia, Finlandia - Bałtyckie białe noce Litwa, Łotwa, Estonia, Finlandia - Bałtyckie białe noce 9 dni
Luksemburg, Belgia, Holandia - Podbój Beneluxu Luksemburg, Belgia, Holandia - Podbój Beneluxu 7 dni
Mołdawia, Rumunia - (W)inna Mołdawia Mołdawia, Rumunia - (W)inna Mołdawia 9 dni
Niemcy - Herzlich willkommen Niemcy - Herzlich willkommen 3 dni
Niemcy - Królewska Saksonia Niemcy - Królewska Saksonia 4 dni
Niemcy - Pociąg do Berlina i Hamburga Niemcy - Pociąg do Berlina i Hamburga 5 dni
Portugalia - Długi weekend w Lizbonie Portugalia - Długi weekend w Lizbonie 4 dni
Portugalia - Pokochaj Porto Portugalia - Pokochaj Porto 5 dni
Rumunia - Perły Karpat Rumunia - Perły Karpat 9 dni
Serbia, Bułgaria, Rumunia - Czarnomorska mozaika Serbia, Bułgaria, Rumunia - Czarnomorska mozaika 11 dni
Serbia, Bułgaria, Turcja, Rumunia - Czarnomorskie skarby Serbia, Bułgaria, Turcja, Rumunia - Czarnomorskie skarby 11 dni
Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne Bałkany Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne Bałkany 9 dni
Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne Bałkany Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne Bałkany 11 dni
Słowacja - Weekend na Słowacji Słowacja - Weekend na Słowacji 3 dni
Słowenia - Barwy Słowenii Słowenia - Barwy Słowenii 7 dni
Słowenia - Zachwycająca Słowenia Słowenia - Zachwycająca Słowenia 4 dni
Słowenia, Chorwacja - Adriatyk Tour dla wygodnych Słowenia, Chorwacja - Adriatyk Tour dla wygodnych 9 dni
Słowenia, Chorwacja - Powiew Adriatyku Słowenia, Chorwacja - Powiew Adriatyku 7 dni
Szwajcaria - Szwajcarskie specjały Szwajcaria - Szwajcarskie specjały 9 dni
Szwajcaria, Francja, Niemcy - Wzdłuż Renu i Mozeli Szwajcaria, Francja, Niemcy - Wzdłuż Renu i Mozeli 7 dni
Szwecja - Długi weekend w Sztokholmie Szwecja - Długi weekend w Sztokholmie 4 dni
Szwecja, Norwegia, Dania - Kraina fiordów Szwecja, Norwegia, Dania - Kraina fiordów 9 dni
Turcja - Bajkowa Kapadocja Turcja - Bajkowa Kapadocja 11 dni
Turcja - Odkrywamy Turcję Turcja - Odkrywamy Turcję 14 dni
Węgry - Nie tylko Budapeszt Węgry - Nie tylko Budapeszt 4 dni
Węgry - Tokaj, czardasz i termy Węgry - Tokaj, czardasz i termy 4 dni
Węgry - Weekend w Budapeszcie Węgry - Weekend w Budapeszcie 3 dni
Węgry, Austria, Słowacja - Trzy stolice Węgry, Austria, Słowacja - Trzy stolice 4 dni
Wielka Brytania - Whisky, zamki i Beatlesi Wielka Brytania - Whisky, zamki i Beatlesi 9 dni
Włochy - Alpejskie jeziora Włochy - Alpejskie jeziora 7 dni
Włochy - Capri Tour Włochy - Capri Tour 9 dni
Włochy - Giro di Italia Włochy - Giro di Italia 14 dni
Włochy - Na kraniec włoskiego obcasa Włochy - Na kraniec włoskiego obcasa 9 dni
Włochy - Roma Tour Włochy - Roma Tour 7 dni
Włochy - Toscana Tour Włochy - Toscana Tour 7 dni
Włochy - Toskania i Cinque Terre Włochy - Toskania i Cinque Terre 9 dni
Włochy - Venezia Tour Włochy - Venezia Tour 6 dni
Włochy - Viva Italia Włochy - Viva Italia 7 dni
Włochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeże Włochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeże 9 dni

Polska
Polska - Bieszczady dla aktywnych Polska - Bieszczady dla aktywnych 4 dni
Polska - Bieszczadzkim szlakiem Polska - Bieszczadzkim szlakiem 4 dni
Polska - Karkonoskie uroki Polska - Karkonoskie uroki 4 dni
Polska - Karkonosze dla aktywnych Polska - Karkonosze dla aktywnych 4 dni
Polska - Kraków i okolice Polska - Kraków i okolice 3 dni
Polska - Krzyżackim szlakiem Polska - Krzyżackim szlakiem 4 dni
Polska - Mazurskie opowieści Polska - Mazurskie opowieści 4 dni
Polska - Między Wisłą a Bugiem Polska - Między Wisłą a Bugiem 4 dni
Polska - Opolski bifyj -  kulinarny szlak Śląska Opolskiego Polska - Opolski bifyj - kulinarny szlak Śląska Opolskiego 3 dni
Polska - Podlasia czar Polska - Podlasia czar 4 dni
Polska - Sen o Warszawie Polska - Sen o Warszawie 4 dni
Polska - Spływ po Obrze Polska - Spływ po Obrze 3 dni
Polska - Szlak Piastowski Polska - Szlak Piastowski 4 dni
Polska - Szlakiem małopolskich winnic Polska - Szlakiem małopolskich winnic 3 dni
Polska - Szlakiem zielonogórskich winnic Polska - Szlakiem zielonogórskich winnic 3 dni
Polska - Śladami Kopernika Polska - Śladami Kopernika 4 dni
Polska - Śląskie pałace, fabryki i browary Polska - Śląskie pałace, fabryki i browary 4 dni
Polska - Z wizytą w Krakowie Polska - Z wizytą w Krakowie 2 dni
Polska - Z wizytą w Świętokrzyskiem Polska - Z wizytą w Świętokrzyskiem 2 dni
Polska - Z wizytą we Wrocławiu Polska - Z wizytą we Wrocławiu 2 dni
Polska - Zasmakuj Kujaw - Niech Cię Zakole - kujawski szlak kulinarny Polska - Zasmakuj Kujaw - Niech Cię Zakole - kujawski szlak kulinarny 3 dni
Polska, Czechy - Tajemnice Dolnego Śląska Polska, Czechy - Tajemnice Dolnego Śląska 4 dni
Polska, Litwa - Augustowskie noce Polska, Litwa - Augustowskie noce 4 dni
Polska, Niemcy - Urokliwy Szprewald Polska, Niemcy - Urokliwy Szprewald 3 dni
Polska, Słowacja - Tatrzańskie uroki Polska, Słowacja - Tatrzańskie uroki 4 dni

Egzotyczne wycieczki
Zagranica
Boliwia, Peru, Ekwador - Trzy skarby Inków Boliwia, Peru, Ekwador - Trzy skarby Inków 17 dni
Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej 16 dni
Chiny, Korea Południowa, Japonia - Trzy tygrysy Azji Chiny, Korea Południowa, Japonia - Trzy tygrysy Azji 17 dni
Gruzja - Gruzińskie toasty Gruzja - Gruzińskie toasty 8 dni
Gruzja - Morze Czarne i Kaukaz Gruzja - Morze Czarne i Kaukaz 11 dni
Gruzja, Armenia - Piękno Zakaukazia Gruzja, Armenia - Piękno Zakaukazia 10 dni
Indie - Pięć pereł Indii Indie - Pięć pereł Indii 11 dni
Japonia - Dwie wyspy Samurajów Japonia - Dwie wyspy Samurajów 14 dni
Japonia - Japoński wachlarz Japonia - Japoński wachlarz 8 dni
Jordania - Pejzaże Jordanii Jordania - Pejzaże Jordanii 8 dni
Kanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej Kanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej 17 dni
Kazachstan, Kirgistan - W stepach szerokich Kazachstan, Kirgistan - W stepach szerokich 11 dni
Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi 19 dni
Pakistan - W krainie kolorów, mango i ośmiotysięczników Pakistan - W krainie kolorów, mango i ośmiotysięczników 12 dni
RPA, Eswatini, Mozambik, Zambia, Zimbabwe, Botswana - Sześć krajów Afryki RPA, Eswatini, Mozambik, Zambia, Zimbabwe, Botswana - Sześć krajów Afryki 16 dni
Singapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny Singapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny 14 dni
Tajlandia, Laos, Wietnam - Rejs przez Indochiny Tajlandia, Laos, Wietnam - Rejs przez Indochiny 16 dni
Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji 18, 19 dni
Tajwan, Filipiny, Hongkong - 101 dalekowschodnich kontrastów Tajwan, Filipiny, Hongkong - 101 dalekowschodnich kontrastów 15 dni
Uganda, Kenia - Dwie czarne perły Uganda, Kenia - Dwie czarne perły 15 dni
Uzbekistan - Na jedwabnym szlaku Uzbekistan - Na jedwabnym szlaku 14 dni

Wczasy
Zagranica
Grecja-Tolo-Hotel Pitsakis Grecja-Tolo-Hotel Pitsakis 8 dni

Polska
Babciu! Dziadku! Przeżyjmy to razem! - Lesko Zamek Bieszczady Babciu! Dziadku! Przeżyjmy to razem! - Lesko Zamek Bieszczady 11 dni
Bieszczady - Polańczyk - Kompleks Skalny SPA - SŁONECZNE WAKACJE W BIESZCZADACH (NA ZAPYTANIE) Bieszczady - Polańczyk - Kompleks Skalny SPA - SŁONECZNE WAKACJE W BIESZCZADACH (NA ZAPYTANIE) 5 dni
Bieszczady - Polańczyk - Kompleks Skalny SPA - WIOSNA W BIESZCZADACH (NA ZAPYTANIE) Bieszczady - Polańczyk - Kompleks Skalny SPA - WIOSNA W BIESZCZADACH (NA ZAPYTANIE) 3 dni
Darłówko - Ośrodek Wczasowy Bartek Darłówko - Ośrodek Wczasowy Bartek 10 dni
Dźwirzyno - Ośrodek Bryza - Wczasy (NA ZAPYTANIE) Dźwirzyno - Ośrodek Bryza - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 7 dni
Dźwirzyno Ośrodek Wczasowy Akacja Dźwirzyno Ośrodek Wczasowy Akacja 10 dni
Giżycko - Hotel Europa Giżycko - Hotel Europa 8 dni
Jarosławiec - Pensjonat Słoneczna Plaża Jarosławiec - Pensjonat Słoneczna Plaża 10 dni
Jarosławiec Wicie - Ośrodek Wczasowy Na Wydmach - Domki - Wczasy (NA ZAPYTANIE) Jarosławiec Wicie - Ośrodek Wczasowy Na Wydmach - Domki - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Jastrzębia Góra - Dom Wczasowy Zew Morza Jastrzębia Góra - Dom Wczasowy Zew Morza 10 dni
Kołobrzeg - Bukowina - Wczasy 11 dniowe Kołobrzeg - Bukowina - Wczasy 11 dniowe 11 dni
Kołobrzeg - Bukowina - Wczasy 8 dniowe Kołobrzeg - Bukowina - Wczasy 8 dniowe 5, 8 dni
Kołobrzeg - Ośrodek Wczasowy Podczele II Kołobrzeg - Ośrodek Wczasowy Podczele II 11 dni
Łazy - Kompleks Rekreacyjno - Wypoczynkowy Fala 1 Łazy - Kompleks Rekreacyjno - Wypoczynkowy Fala 1 10, 12 dni
Łeba - Kompleks Lech Resort & SPA Łeba - Kompleks Lech Resort & SPA 10 dni
Międzyzdroje - Hotel Trofana - Wczasy (NA ZAPYTANIE) Międzyzdroje - Hotel Trofana - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Niechorze - Ośrodek Wypoczynkowo-Rehabilitacyjny Jantar-SPA Niechorze - Ośrodek Wypoczynkowo-Rehabilitacyjny Jantar-SPA 10 dni
Pogorzelica - Ośrodek Rekreacyjno-Wypoczynkowy Terimex Pogorzelica - Ośrodek Rekreacyjno-Wypoczynkowy Terimex 11 dni
Pogorzelica - Ośrodek Wypoczynkowy Kormoran Pogorzelica - Ośrodek Wypoczynkowy Kormoran 11 dni
Pustkowo - Ośrodek ZEM - TOURIST Pustkowo - Ośrodek ZEM - TOURIST 10 dni
Rewal - Dom Wypoczynkowy Alcest Rewal - Dom Wypoczynkowy Alcest 10 dni
Rewal - Ośrodek Wczasowy  U Longina Rewal - Ośrodek Wczasowy U Longina 11 dni
Rowy - Ośrodek Bryza Rowy - Ośrodek Bryza 10 dni
Sianożęty - Ośrodek Wypoczynkowy Madamaku Sianożęty - Ośrodek Wypoczynkowy Madamaku 11 dni
Świeradów Zdrój - Hotel Krasicki Resort & Spa*** - Wczasy (NA ZAPYTANIE) Świeradów Zdrój - Hotel Krasicki Resort & Spa*** - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 7, 8 dni
Ustronie Morskie - Ośrodek Alka Sun Resort Ustronie Morskie - Ośrodek Alka Sun Resort 10 dni

Kursy językowe
Zagranica
Anglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC Anglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC 15 dni wiek 14-18 lat
Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC 15 dni wiek 17+ lat
Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC 15 dni wiek 14-18 lat
Austria - Wiedeń - Językowy Strudel - kurs języka angielskiego Austria - Wiedeń - Językowy Strudel - kurs języka angielskiego 10 dni wiek 12-18 lat
Austria - Wiedeń - Językowy Strudel - kurs języka niemieckiego Austria - Wiedeń - Językowy Strudel - kurs języka niemieckiego 10 dni wiek 12-18 lat
Malta  - Sliema - kurs j. angielskiego Junior Residence IELS Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Junior Residence IELS 8, 15, 22 dni wiek 12-18 lat
Malta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Adult Campus Malta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Adult Campus 15, 22 dni wiek 18+ lat
Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Adult Residence IELS - wiek 18+ Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Adult Residence IELS - wiek 18+ 8, 15, 22 dni wiek 18+ lat
Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego  intensywny Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego intensywny 14 dni wiek 12-18 lat
Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego  standardowy Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego standardowy 14 dni wiek 12-18 lat
Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego dla studentów Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego dla studentów 14 dni wiek 19-25 lat
Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego maturalny Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego maturalny 14 dni wiek 15-18 lat

Kursy językowe indywidualne
Zagranica
Anglia - Londyn - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ Anglia - Londyn - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ 15, 22 dni
Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego akademik ACTILINGUA - wiek: 16-19 Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego akademik ACTILINGUA - wiek: 16-19 14, 21, 28 dni
Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego campus ACTILINGUA - wiek: 12-17 Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego campus ACTILINGUA - wiek: 12-17 14, 21 dni
Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny ACTILINGUA - wiek: 16+ Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny ACTILINGUA - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Francja - Rouen - indywidualny kurs j. francuskiego rodziny FRENCH IN NORMANDY-wiek: 16+ Francja - Rouen - indywidualny kurs j. francuskiego rodziny FRENCH IN NORMANDY-wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Hiszpania - Barcelona - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ Hiszpania - Barcelona - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Hiszpania - Madryt - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ Hiszpania - Madryt - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Hiszpania - Sewilla - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ Hiszpania - Sewilla - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Hiszpania - Walencja - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX- wiek: 16+ Hiszpania - Walencja - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX- wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Irlandia - Dublin - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ Irlandia - Dublin - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ 15, 22 dni
Łotwa - Ryga - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+ Łotwa - Ryga - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+ 15, 22, 29 dni
Niemcy - Augsburg - indywidualny wakacyjny kurs j. niemieckiego rodziny ASTUR - wiek: 12-17 Niemcy - Augsburg - indywidualny wakacyjny kurs j. niemieckiego rodziny ASTUR - wiek: 12-17 15, 22, 29 dni
Niemcy - Berlin - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ Niemcy - Berlin - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Niemcy - Frankfurt - indywidualny kurs j. niemieckiego rezydencja SPRACHCAFFE - wiek: 12-21 lat Niemcy - Frankfurt - indywidualny kurs j. niemieckiego rezydencja SPRACHCAFFE - wiek: 12-21 lat 14, 21, 28 dni
Niemcy - Kolonia - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ Niemcy - Kolonia - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Niemcy - Monachium - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ Niemcy - Monachium - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Szkocja - Edynburg - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ Szkocja - Edynburg - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ 15, 22 dni
Włochy - Florencja - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ Włochy - Florencja - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Włochy - Mediolan - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ Włochy - Mediolan - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Włochy - Rzym - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ Włochy - Rzym - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni

Obozy studenckie
Zagranica
Włochy - Poznajemy Kampanię i Rzym - obóz studencki Włochy - Poznajemy Kampanię i Rzym - obóz studencki 10 dni
Włochy - Rimini - obóz studencki Włochy - Rimini - obóz studencki 10 dni




NASZA OFERTA
POLECAMY
DLA KLIENTA
INFORMACJE
Biuro Podróży Almatur
BPiT Almatur Łódź sp. z o.o.
90-417 Łódź, ul. Piotrkowska 59
tel. (42) 637 11 22
tel. (42) 632 93 73
fax. (42) 637 11 85
mail: lodz@almatur.pl
Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.

Klauzula informacyjna: Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatnoœci.
pfr    Subwencja PFR