Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18 sb. 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Oferty letnie Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Skorzystaj z wyszukiwarki
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur



Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe
Polska
Bachorze - kolonia plastyczna Bachorze - kolonia plastyczna 11 dni wiek 7-12
Bachorze - kolonia sportów wodnych Bachorze - kolonia sportów wodnych 11 dni wiek 7-12
Bachorze - obóz artystyczny Bachorze - obóz artystyczny 11 dni wiek 12-18
Bachorze - obóz sportów wodnych Bachorze - obóz sportów wodnych 11 dni wiek 12-18
Berezka - obóz detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel Berezka - obóz detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel 11 dni wiek 8-18
Berezka - obóz jazdy konnej Berezka - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 9-19
Berezka - obóz odchudzająco-kondycyjny Berezka - obóz odchudzająco-kondycyjny 11 dni wiek 10-19
Berezka - obóz zumba Berezka - obóz zumba 11 dni wiek 10-19
Bocheniec - kolonia i obóz komiksowy Bocheniec - kolonia i obóz komiksowy 11 dni wiek 7-16
Bocheniec - kolonia i obóz podróżniczy Bocheniec - kolonia i obóz podróżniczy 11 dni wiek 7-16
Bocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy Bocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy 11 dni wiek 7-16
Borek - obóz kartingowy Borek - obóz kartingowy 11 dni wiek 12-16
Borek - obóz rekreacyjny Borek - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-16
Borne Sulinowo - obóz ASG komandos Borne Sulinowo - obóz ASG komandos 11 dni wiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon 11 dni wiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy 11 dni wiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego 11 dni wiek 14-18
Borne Sulinowo - obóz wędkarski Borne Sulinowo - obóz wędkarski 11 dni wiek 12-18
Brenna - beskidzki rajd konny Brenna - beskidzki rajd konny 11 dni wiek 12-17
Brenna - obóz jeździeckie wakacje w Beskidach Brenna - obóz jeździeckie wakacje w Beskidach 11 dni wiek 10-16
Brenna - obóz rolkowe szaleństwo Brenna - obóz rolkowe szaleństwo 11 dni wiek 12-17
Byczyna - obóz archeologiczny Byczyna - obóz archeologiczny 11 dni wiek 8-17
Byczyna - obóz artystyczny Byczyna - obóz artystyczny 11 dni wiek 8-17
Byczyna - obóz RPG Byczyna - obóz RPG 11 dni wiek 8-17
Byczyna - obóz rycerski Byczyna - obóz rycerski 11 dni wiek 8-17
Cetniewo - obóz siatkówki Cetniewo - obóz siatkówki 10, 11 dni wiek 12-18
Ciechocinek - pobyt sanatoryjny odchudzająco-rehabilitacyjny Ciechocinek - pobyt sanatoryjny odchudzająco-rehabilitacyjny 11 dni wiek 10-16
Ciechocinek - pobyt sanatoryjny wady postawy i narządów ruchu Ciechocinek - pobyt sanatoryjny wady postawy i narządów ruchu 11 dni wiek 10-16
Ciechocinek - pobyt sanatoryjny z problemami górnych dróg oddechowych Ciechocinek - pobyt sanatoryjny z problemami górnych dróg oddechowych 11 dni wiek 10-16
Czaplinek - obóz Freestyle Football Czaplinek - obóz Freestyle Football 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz interdyscyplinarny Czaplinek - obóz interdyscyplinarny 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz multisportowy Czaplinek - obóz multisportowy 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz piłki nożnej Czaplinek - obóz piłki nożnej 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz przygodowy Czaplinek - obóz przygodowy 11 dni wiek 8-12
Czaplinek - obóz rekreacyjny Czaplinek - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz warsztaty wokalne Czaplinek - obóz warsztaty wokalne 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz windsurfingowy Czaplinek - obóz windsurfingowy 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz wodna przygoda Czaplinek - obóz wodna przygoda 11 dni wiek 12-18
Czaplinek - obóz żeglarski Czaplinek - obóz żeglarski 11 dni wiek 10-18
Częstochowa - obóz robotyki Techno Camp Częstochowa - obóz robotyki Techno Camp 11 dni wiek 10-18
Częstochowa - obóz siatkarski Volleyball Camp Częstochowa - obóz siatkarski Volleyball Camp 11 dni wiek 9-19
Dąbki - obóz fitness i sport Dąbki - obóz fitness i sport 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz japoński Dąbki - obóz japoński 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz rekreacyjny Dąbki - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz taneczny Dąbki - obóz taneczny 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz windsurfingowy Dąbki - obóz windsurfingowy 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz zakręcone wakacje Dąbki - obóz zakręcone wakacje 11 dni wiek 8-16
Dębogóra - Kolonia - Wakacje nad rozlewiskiem Dębogóra - Kolonia - Wakacje nad rozlewiskiem 11 dni wiek 7-12
Dziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids Dziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids 11 dni wiek 8-13
Dziwnówek - obóz ASG Dziwnówek - obóz ASG 11 dni wiek 12-18
Dziwnówek - obóz rekreacyjny Dziwnówek - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18
Dźwirzyno - kolonia plastyczna Dźwirzyno - kolonia plastyczna 11 dni wiek 7-11
Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-11
Dźwirzyno - kolonia zumba Dźwirzyno - kolonia zumba 11 dni wiek 7-11
Dźwirzyno - obóz paintballowy Dźwirzyno - obóz paintballowy 11 dni wiek 10-18
Dźwirzyno - obóz plastyczny Dźwirzyno - obóz plastyczny 11 dni wiek 12-18
Dźwirzyno - obóz rekreacyjny Dźwirzyno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18
Dźwirzyno - obóz windsurfingowy Dźwirzyno - obóz windsurfingowy 11 dni wiek 12-18
Dźwirzyno - obóz zumba Dźwirzyno - obóz zumba 11 dni wiek 12-18
Giby - obóz Świat 6 Przygód Giby - obóz Świat 6 Przygód 10, 11 dni wiek 9-18
Janów Lubelski - kolonia motocross Janów Lubelski - kolonia motocross 11 dni wiek 7-12
Janów Lubelski - kolonia motocross, zakwaterowanie w domkach Janów Lubelski - kolonia motocross, zakwaterowanie w domkach 11 dni wiek 7-12
Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna, zakwaterowanie w domkach Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna, zakwaterowanie w domkach 11 dni wiek 7-12
Janów Lubelski - obóz jazdy konnej Janów Lubelski - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 12-17
Janów Lubelski - obóz Krav-Maga Janów Lubelski - obóz Krav-Maga 11 dni wiek 12-17
Janów Lubelski - obóz paintball i survival Janów Lubelski - obóz paintball i survival 11 dni wiek 14-17
Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic 11 dni wiek 7-18
Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic 11 dni wiek 7-18
Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy 11 dni wiek 14-17
Jarosławiec - kolonia rekreacyjna Jarosławiec - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Jarosławiec - obóz archery tag i paintball Jarosławiec - obóz archery tag i paintball 11 dni wiek 10-17
Jarosławiec - obóz jazdy konnej Jarosławiec - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 7-17
Jarosławiec - obóz Komandos Junior Jarosławiec - obóz Komandos Junior 11 dni wiek 9-17
Jarosławiec - obóz rekreacyjny Jarosławiec - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 11-17
Jarosławiec - szkółka piłkarska Jarosławiec - szkółka piłkarska 11 dni wiek 11-17
Jarosławiec - szkółka pływacka Jarosławiec - szkółka pływacka 11 dni wiek 7-17
Karpacz - obóz Karkonoskie Parki Wodne Karpacz - obóz Karkonoskie Parki Wodne 11 dni wiek 10-17
Karpacz - obóz rekreacyjny Karpacz - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-17
Kazimierz Dolny - obóz detektywistyczny Kazimierz Dolny - obóz detektywistyczny 11 dni wiek 12-17
Kazimierz Dolny - obóz języka angielskiego Kazimierz Dolny - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 12-17
Kazimierz Dolny - obóz kinomaniaka Kazimierz Dolny - obóz kinomaniaka 11 dni wiek 12-17
Kazimierz Dolny - obóz reżysersko-filmowy Kazimierz Dolny - obóz reżysersko-filmowy 11 dni wiek 12-17
Kazimierz Dolny - obóz Wakacje z gitarą (elektryczną) Kazimierz Dolny - obóz Wakacje z gitarą (elektryczną) 11 dni wiek 12-17
Kazimierz Dolny - obóz Wakacje z gitarą (klasyczną lub akustyczną) Kazimierz Dolny - obóz Wakacje z gitarą (klasyczną lub akustyczną) 11 dni wiek 12-17
Kazimierz Dolny - warsztaty fotografii artystycznej Kazimierz Dolny - warsztaty fotografii artystycznej 11 dni wiek 12-17
Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie 11 dni wiek 12-17
Kazimierz Dolny - warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem Kazimierz Dolny - warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena" 11 dni wiek 9-12
Kazimierz Dolny - warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem Kazimierz Dolny - warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena" 11 dni wiek 13-17
Kazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne Kazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne 11 dni wiek 12-17
Kołobrzeg - Język angielski Kołobrzeg - Język angielski 11 dni wiek 8-18
Kołobrzeg - kolonia rekreacyjna Kołobrzeg - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-13
Kołobrzeg - obóz archery tag i paintball Kołobrzeg - obóz archery tag i paintball 11 dni wiek 8-18
Kołobrzeg - obóz jazdy konnej Kołobrzeg - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 8-18
Kołobrzeg - obóz Komandos Junior Kołobrzeg - obóz Komandos Junior 11 dni wiek 9-19
Kołobrzeg - obóz piłki nożnej Kołobrzeg - obóz piłki nożnej 11 dni wiek 8-18
Kołobrzeg - obóz pływacki Kołobrzeg - obóz pływacki 11 dni wiek 8-18
Kołobrzeg - obóz rekreacyjny Kołobrzeg - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-19
Kołobrzeg - obóz sportowy Kołobrzeg - obóz sportowy 11 dni wiek 9-19
Kołobrzeg - obóz taneczny Kołobrzeg - obóz taneczny 11 dni wiek 8-18
Kołobrzeg - obóz tenisa ziemnego Kołobrzeg - obóz tenisa ziemnego 11 dni wiek 8-18
Kołobrzeg - obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne Kołobrzeg - obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne 11 dni wiek 8-18
Kołobrzeg - Zumba Kołobrzeg - Zumba 11 dni wiek 10-18
Kortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy Kortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz fotograficzny Kortowo - FunFestival - obóz fotograficzny 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego Kortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz koszykówki Kortowo - FunFestival - obóz koszykówki 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz musicalowy Kortowo - FunFestival - obóz musicalowy 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz siatkówki Kortowo - FunFestival - obóz siatkówki 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz YouTuberski Kortowo - FunFestival - obóz YouTuberski 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch 11 dni wiek 12-18
Kortowo - kolonia kulinarna Kortowo - kolonia kulinarna 10, 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia piłki nożnej Kortowo - kolonia piłki nożnej 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia rekreacyjna Kortowo - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia samoobrony i sportów walki Kortowo - kolonia samoobrony i sportów walki 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia YouTuberska Kortowo - kolonia YouTuberska 10, 11 dni wiek 8-11
Kortowo - półkolonie Kortowo - półkolonie 5 dni wiek 7-12
Krasiejów - obóz młodego odkrywcy Krasiejów - obóz młodego odkrywcy 11 dni wiek 10-14
Krasiejów - obóz programisty i konstruktora lego Krasiejów - obóz programisty i konstruktora lego 11 dni wiek 10-14
Krasiejów - obóz rekreacyjny Krasiejów - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-14
Krynica Morska - kolonia rekreacyjna Krynica Morska - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 8-11
Krynica Morska - obóz przygody Krynica Morska - obóz przygody 10, 11 dni wiek 8-15
Krynica Morska - obóz rekreacyjny Krynica Morska - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 12-18
Krynica Morska - obóz survival i paintball Krynica Morska - obóz survival i paintball 10, 11 dni wiek 12-18
Lądek Zdrój - kolonia i obóz piłki nożnej Lądek Zdrój - kolonia i obóz piłki nożnej 11 dni wiek 7-17
Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-17
Lesko SKI -  pracownia artystyczno-projektowa Lesko SKI - pracownia artystyczno-projektowa 11 dni wiek 8-19
Lesko SKI - obóz konwent Mangi i Anime Lesko SKI - obóz konwent Mangi i Anime 11 dni wiek 10-19
Lesko SKI - obóz paintballowy Lesko SKI - obóz paintballowy 11 dni wiek 10-19
Lesko SKI - obóz Projekt Przygoda Lesko SKI - obóz Projekt Przygoda 11 dni wiek 8-19
Lesko SKI - obóz survivalowo-militarny Lesko SKI - obóz survivalowo-militarny 11 dni wiek 10-19
Lesko SKI - obóz szybowcowy Lesko SKI - obóz szybowcowy 11 dni wiek 10-19
Lesko SKI - pracownia fotograficzna Lesko SKI - pracownia fotograficzna 11 dni wiek 8-19
Lesko Zamek - kolonia rekreacyjna Lesko Zamek - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Lesko Zamek - obóz rekreacyjny Lesko Zamek - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-19
Lesko Zamek - szkółka piłkarska Lesko Zamek - szkółka piłkarska 11 dni wiek 8-19
Lesko Zamek - szkółka pływacka Lesko Zamek - szkółka pływacka 11 dni wiek 8-19
Łazy Mielno - obóz Akademia Pani Kleks Łazy Mielno - obóz Akademia Pani Kleks 11 dni wiek 8-13
Łazy Mielno - obóz indiańska przygoda Łazy Mielno - obóz indiańska przygoda 11 dni wiek 8-13
Łazy Mielno - obóz rekreacyjny Łazy Mielno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18
Łeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacje Łeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacje 11 dni wiek 10-15
Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu 11 dni wiek 11-15
Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu 11 dni wiek 15-18
Mierzyn - kolonia i obóz rowerowo-kajakowy Mierzyn - kolonia i obóz rowerowo-kajakowy 11 dni wiek 7-17
Mierzyn- kolonia i obóz rekreacyjny Mierzyn- kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-17
Mierzyn- kolonia i obóz survival i paintball Mierzyn- kolonia i obóz survival i paintball 11 dni wiek 7-17
Międzyzdroje - kolonia rekreacyjna Międzyzdroje - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Międzyzdroje - obóz języka angielskiego Międzyzdroje - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 8-18
Międzyzdroje - obóz plastyczny Międzyzdroje - obóz plastyczny 11 dni wiek 8-18
Międzyzdroje - obóz rekreacyjny Międzyzdroje - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-19
Międzyzdroje - obóz survivalowo-militarny Międzyzdroje - obóz survivalowo-militarny 11 dni wiek 11-19
Międzyzdroje - obóz wychowawca kolonijny Międzyzdroje - obóz wychowawca kolonijny 11 dni wiek 13-19
Międzyzdroje - obóz zumba Międzyzdroje - obóz zumba 11 dni wiek 9-19
Mrzeżyno - obóz fabularny ASG Wojownicy Pustkowi Mrzeżyno - obóz fabularny ASG Wojownicy Pustkowi 11 dni wiek 12-18
Mrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force Mrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force 11 dni wiek 10-13
Mrzeżyno - obóz militarny ASG Oddział Elitarny Mrzeżyno - obóz militarny ASG Oddział Elitarny 11 dni wiek 14-18
Mrzeżyno - obóz militarny Młody Komandos Mrzeżyno - obóz militarny Młody Komandos 11 dni wiek 8-13
Mrzeżyno - obóz rekreacyjny Mrzeżyno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-17
Mrzeżyno obóz militarny Militarna Przygoda Mrzeżyno obóz militarny Militarna Przygoda 11 dni wiek 13-18
Mrzeżyno- Babciu! Dziadku! Jedźmy razem Mrzeżyno- Babciu! Dziadku! Jedźmy razem 11 dni wiek 6-14
Mrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike Mrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike 11 dni wiek 10-18
Mrzeżyno- obóz militarny snajperski Mrzeżyno- obóz militarny snajperski 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życia Murzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życia 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - kolonia języka angielskiego Murzasichle - kolonia języka angielskiego 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - kolonia plastyczna Murzasichle - kolonia plastyczna 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - kolonia rekreacyjna Murzasichle - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - obóz Adventure Murzasichle - obóz Adventure 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz języka angielskiego Murzasichle - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz paintballowy Murzasichle - obóz paintballowy 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz plastyczny Murzasichle - obóz plastyczny 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz rekreacyjny Murzasichle - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - warsztaty wokalne Murzasichle - warsztaty wokalne 11 dni wiek 10-18
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny 11 dni wiek 10-18
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus 11 dni wiek 10-18
Muszyna - obóz Military Camp Muszyna - obóz Military Camp 11 dni wiek 13-18
Muszyna - obóz tenisowy Muszyna - obóz tenisowy 11 dni wiek 10-18
Niechorze - kolonia i obóz Fitwakacje Niechorze - kolonia i obóz Fitwakacje 11 dni wiek 7-18
Niechorze - kolonia i obóz rekreacyjny Niechorze - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-18
Niechorze- kolonia i obóz skate rolki Niechorze- kolonia i obóz skate rolki 11 dni wiek 7-18
Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu 11 dni wiek 7-17
Niedzica - kolonia i obóz języka angielskiego Niedzica - kolonia i obóz języka angielskiego 11 dni wiek 7-17
Niedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba Niedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba 11 dni wiek 7-17
Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny 11 dni wiek 13-18
Poddąbie - kolonie Akademia Rozmaitości Poddąbie - kolonie Akademia Rozmaitości 11 dni wiek 7-11
Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) 11 dni wiek 12-18
Poddąbie - obóz Wakacyjny active Poddąbie - obóz Wakacyjny active 11 dni wiek 12-18
Pokrzywna - kolonia Świat Małego Paintballa Pokrzywna - kolonia Świat Małego Paintballa 11 dni wiek 10-13
Pokrzywna - kolonia w świecie zwierząt Pokrzywna - kolonia w świecie zwierząt 11 dni wiek 9-13
Pokrzywna - obóz Świat ASG Pokrzywna - obóz Świat ASG 11 dni wiek 13-17
Pokrzywna - obóz Świat FIT&FUN Pokrzywna - obóz Świat FIT&FUN 11 dni wiek 10-17
Pokrzywna - obóz Świat Fotografii Pokrzywna - obóz Świat Fotografii 11 dni wiek 12-17
Pokrzywna - obóz Świat Paintballa Pokrzywna - obóz Świat Paintballa 11 dni wiek 13-17
Pokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG Pokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG 11 dni wiek 12-17
Pokrzywna - obóz Świat Przygody Pokrzywna - obóz Świat Przygody 11 dni wiek 9-16
Pokrzywna - obóz Świat Wyzwań Pokrzywna - obóz Świat Wyzwań 11 dni wiek 10-17
Pokrzywna - obóz Świat Zumby Pokrzywna - obóz Świat Zumby 11 dni wiek 10-18
Pokrzywna - obóz Świat Żywiołów Pokrzywna - obóz Świat Żywiołów 11 dni wiek 10-17
Pokrzywna - obóz Wodna przygoda Pokrzywna - obóz Wodna przygoda 11 dni wiek 10-17
Polańczyk - obóz żeglarski Polańczyk - obóz żeglarski 11 dni wiek 14-19
Ponik - Extreme Camp Ponik - Extreme Camp 11 dni wiek 10-18
Ponik - Mania Przetrwania Ponik - Mania Przetrwania 11 dni wiek 10-18
Ponik - Mania Wspinania Ponik - Mania Wspinania 11 dni wiek 10-18
Ponik - MultiMania Ponik - MultiMania 11 dni wiek 10-18
Ponik - obóz Sztuka Samoobrony Ponik - obóz Sztuka Samoobrony 11 dni wiek 12-17
Ponik - Off Road Ponik - Off Road 11 dni wiek 14-18
Ponik - Qudowi Maniacy Ponik - Qudowi Maniacy 11 dni wiek 14-18
Poronin - akademia języka angielskiego Poronin - akademia języka angielskiego 11 dni wiek 10-14
Poronin - English Wave Summer Poronin - English Wave Summer 11 dni wiek 12-16
Poronin - kolonia i obóz aktorsko-wokalny Poronin - kolonia i obóz aktorsko-wokalny 11 dni wiek 9-18
Poronin - kolonia i obóz D.I.Y. Poronin - kolonia i obóz D.I.Y. 11 dni wiek 7-18
Poronin - kolonia i obóz Dance Camp Poronin - kolonia i obóz Dance Camp 11 dni wiek 7-18
Poronin - kolonia i obóz Fashion Camp Poronin - kolonia i obóz Fashion Camp 11 dni wiek 7-18
Puck - obóz windsurfingowy Puck - obóz windsurfingowy 10, 11 dni wiek 11-18
Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki 11 dni wiek 9-10
Rowy - obóz plastyczny Rowy - obóz plastyczny 11 dni wiek 9-17
Rowy - obóz rekreacyjny Rowy - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-17
Rowy - obóz świat gier Rowy - obóz świat gier 11 dni wiek 9-17
Rowy - TechCamp obóz drony i hoverboard Rowy - TechCamp obóz drony i hoverboard 11 dni wiek 9-17
Rowy - TechCamp obóz drony i konsole Rowy - TechCamp obóz drony i konsole 11 dni wiek 9-17
Rowy - TechCamp obóz hoverboard i konsole Rowy - TechCamp obóz hoverboard i konsole 11 dni wiek 9-17
Rowy - TechCamp obóz roboty lego i drony Rowy - TechCamp obóz roboty lego i drony 11 dni wiek 9-17
Rowy - TechCamp obóz roboty lego i hoverboard Rowy - TechCamp obóz roboty lego i hoverboard 11 dni wiek 9-17
Rowy - TechCamp obóz roboty lego i konsole Rowy - TechCamp obóz roboty lego i konsole 11 dni wiek 9-17
Szklarska Poręba - obóz plastyczny Szklarska Poręba - obóz plastyczny 11 dni wiek 10-17
Szklarska Poręba - obóz rekreacyjny Szklarska Poręba - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-17
Szklarska Poręba - obóz taneczny Szklarska Poręba - obóz taneczny 11 dni wiek 10-17
Świnoujście - kolonia rekreacyjna Świnoujście - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Świnoujście - obóz języka hiszpańskiego Świnoujście - obóz języka hiszpańskiego 11 dni wiek 8-18
Świnoujście - obóz MultiSPORT Świnoujście - obóz MultiSPORT 11 dni wiek 12-19
Świnoujście - obóz Odkrywamy Japonię Świnoujście - obóz Odkrywamy Japonię 11 dni wiek 8-18
Świnoujście - obóz Ratownik WOPR Świnoujście - obóz Ratownik WOPR 11 dni wiek 11-19
Świnoujście - obóz rekreacyjny Świnoujście - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-19
Świnoujście - obóz surfingowy Świnoujście - obóz surfingowy 11 dni wiek 12-19
Świnoujście - obóz Świat Mangi Świnoujście - obóz Świat Mangi 11 dni wiek 8-18
Uniejów - obóz gamingowy Uniejów - obóz gamingowy 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz majsterkowicza Uniejów - obóz majsterkowicza 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz rekreacyjny Uniejów - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz Roboty i Spółka Uniejów - obóz Roboty i Spółka 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz z Minecraftem Uniejów - obóz z Minecraftem 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz Zostań Youtuberem Uniejów - obóz Zostań Youtuberem 11 dni wiek 10-16
Ustka - kolonia i obóz rekreacyjny Ustka - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-17
Ustka - kolonia i obóz wakacje z zumbą Ustka - kolonia i obóz wakacje z zumbą 11 dni wiek 7-17
Ustka - obóz piłki nożnej Ustka - obóz piłki nożnej 11 dni wiek 7-17
Ustka - obóz siatkówki Ustka - obóz siatkówki 11 dni wiek 7-17
Ustroń - Magia i czary Ustroń - Magia i czary 11 dni wiek 9-14
Ustroń - Młody Detektyw Ustroń - Młody Detektyw 11 dni wiek 9-14
Ustroń - obóz Fitnessowe szaleństwo Ustroń - obóz Fitnessowe szaleństwo 11 dni wiek 11-16
Ustroń - obóz Parki rozrywki Ustroń - obóz Parki rozrywki 11 dni wiek 9-16
Ustroń - Obóz rekreacyjny Ustroń - Obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-16
Ustroń - RPG Caerbannog Ustroń - RPG Caerbannog 11 dni wiek 13-19
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci ASG Węgierska Górka - obóz Pasjonaci ASG 11 dni wiek 11-14
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci paintballa Węgierska Górka - obóz Pasjonaci paintballa 11 dni wiek 9-13
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci przygód Węgierska Górka - obóz Pasjonaci przygód 11 dni wiek 9-13
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Rekreacji Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Rekreacji 11 dni wiek 9-13
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci wyzwań Węgierska Górka - obóz Pasjonaci wyzwań 11 dni wiek 9-15
Węgierska Górka - obóz Wodna pasja Węgierska Górka - obóz Wodna pasja 11 dni wiek 9-14
Wiączyń Dolny - obóz jeździecki Wiączyń Dolny - obóz jeździecki 11 dni wiek 10-17
Zakopane - kolonie Tatrzańskie Parki Wodne Zakopane - kolonie Tatrzańskie Parki Wodne 11 dni wiek 7-13
Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda 11 dni wiek 12-18
Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne 11 dni wiek 12-18
Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki 11 dni wiek 12-18
Zamrzenica - kolonia Mały Farmer Zamrzenica - kolonia Mały Farmer 11 dni wiek 8-13
Zamrzenica - kolonia Mały Strzelec Zamrzenica - kolonia Mały Strzelec 11 dni wiek 8-13
Zamrzenica - kolonia Mały Traper Zamrzenica - kolonia Mały Traper 11 dni wiek 8-13
Zamrzenica - obóz ASG Zamrzenica - obóz ASG 11 dni wiek 12-18
Zamrzenica - obóz paintballowo - survivalowy Zamrzenica - obóz paintballowo - survivalowy 11 dni wiek 12-18, 14-18
Zamrzenica - obóz wędkarski Zamrzenica - obóz wędkarski 11 dni wiek 10-18
Zamrzenica - Sztuka Przetrwania Zamrzenica - Sztuka Przetrwania 11 dni wiek 12-18
Zawoja - obóz przygodowy Zawoja - obóz przygodowy 11 dni wiek 9-17
Zawoja - obóz rekreacyjny Zawoja - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-14
Zawoja - obóz Zdobywcy Górskich Szczytów Zawoja - obóz Zdobywcy Górskich Szczytów 11 dni wiek 12-17
Zbrosławice - kurs jeździectwa Zbrosławice - kurs jeździectwa 11 dni wiek 10-18
Zbrosławice - obóz angielski w siodle Zbrosławice - obóz angielski w siodle 11 dni wiek 10-18

Zagranica
Austria, Węgry, Słowacja - Wiedeń, Budapeszt, Bratysława - obóz języka niemieckiego Austria, Węgry, Słowacja - Wiedeń, Budapeszt, Bratysława - obóz języka niemieckiego 10 dni wiek 10-18
Austria, Węgry, Słowacja - Wiedeń, Budapeszt, Bratysława- obóz języka angielskiego Austria, Węgry, Słowacja - Wiedeń, Budapeszt, Bratysława- obóz języka angielskiego 10 dni wiek 10-18
Austria, Węgry, Słowacja - Wiednia, Budapeszt, Bratysława - obóz rekreacyjny Austria, Węgry, Słowacja - Wiednia, Budapeszt, Bratysława - obóz rekreacyjny 10 dni wiek 10-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fit&Fun Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fit&Fun 11 dni wiek 14-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Katowice Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Katowice 11, 12 dni wiek 14-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Warszawa Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Warszawa 11, 12 dni wiek 14-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fun&Dance - Rekreacja Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fun&Dance - Rekreacja 11 dni wiek 16-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Katowice Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Katowice 11, 12 dni wiek 14-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Warszawa Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Warszawa 11, 12 dni wiek 14-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Sun&Fun - Rekreacja Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Sun&Fun - Rekreacja 11 dni wiek 13-15
Chorwacja - Crikvenica - Obóz aktywny Chorwacja - Crikvenica - Obóz aktywny 11 dni wiek 14-18
Chorwacja - Crikvenica - Obóz rekreacyjny Chorwacja - Crikvenica - Obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18
Chorwacja - Crikvenica - Obóz zumba Chorwacja - Crikvenica - Obóz zumba 11 dni wiek 14-18
Węgry - Hajduszoboszlo Węgierskie wakacje Węgry - Hajduszoboszlo Węgierskie wakacje 10 dni wiek 10-16
Włochy - Cesenatico - kolonia  rekreacyjna Włochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 8-13
Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski 10, 11 dni wiek 8-13
Włochy - Cesenatico - kolonia taneczne pasje Włochy - Cesenatico - kolonia taneczne pasje 10, 11 dni wiek 8-13
Włochy - Cesenatico - kolonia windsurfingowe ABC Włochy - Cesenatico - kolonia windsurfingowe ABC 10, 11 dni wiek 11-13
Włochy - Cesenatico - obóz  rekreacyjny Włochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 14-18
Włochy - Cesenatico - obóz język angielski Włochy - Cesenatico - obóz język angielski 10, 11 dni wiek 14-18
Włochy - Cesenatico - obóz taneczny - zumba Włochy - Cesenatico - obóz taneczny - zumba 10, 11 dni wiek 14-18
Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing 10, 11 dni wiek 14-18
Włochy - Kampania i Rzym - obóz rekreacyjny Włochy - Kampania i Rzym - obóz rekreacyjny 10 dni wiek 10-18
Włochy - Rimini - kolonia języka angielskiego Włochy - Rimini - kolonia języka angielskiego 10, 11 dni wiek 11-14
Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks 10, 11 dni wiek 11-14
Włochy - Rimini - obóz języka angielskiego Włochy - Rimini - obóz języka angielskiego 10, 11 dni wiek 15-18
Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco 10, 11 dni wiek 15-18
Włochy - Toskania i Liguria - obóz rekreacyjny Włochy - Toskania i Liguria - obóz rekreacyjny 10 dni wiek 10-18

Klub Urwisa
Polska
Dębogóra - Klub Urwisa kolonia Wakacje nad rozlewiskiem Dębogóra - Klub Urwisa kolonia Wakacje nad rozlewiskiem 11 dni wiek 7-12
Dźwirzyno - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna Dźwirzyno - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-11
Giby - Klub Urwisa kolonia Giby - Klub Urwisa kolonia "Zostań Odkrywcą" 10, 11 dni wiek 7-11
Jarosławiec - Klub Urwisa kolonia piłki nożnej Jarosławiec - Klub Urwisa kolonia piłki nożnej 11 dni wiek 7-11, 9-12
Jarosławiec - Klub Urwisa kolonia plastyczna Jarosławiec - Klub Urwisa kolonia plastyczna 11 dni wiek 7-12
Jarosławiec - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna Jarosławiec - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Jastrzębia Góra - Klub Urwisa kolonia rozmaitości Jastrzębia Góra - Klub Urwisa kolonia rozmaitości 10, 11 dni wiek 7-11
Kołobrzeg - Klub Urwisa kolonia plastyczna Kołobrzeg - Klub Urwisa kolonia plastyczna 11 dni wiek 7-12
Kołobrzeg - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna Kołobrzeg - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Kołobrzeg - Klub Urwisa Szkółka piłkarska Kołobrzeg - Klub Urwisa Szkółka piłkarska 11 dni wiek 7-12
Krasiejów - Klub Urwisa kolonia kreatywne wakacje Krasiejów - Klub Urwisa kolonia kreatywne wakacje 11 dni wiek 7-11
Lesko Zamek - Klub Urwisa kolonia Lesko Zamek - Klub Urwisa kolonia "Eko Zuchy" 11 dni wiek 7-12
Łeba - Klub Urwisa kolonia Łebskie wakacje Łeba - Klub Urwisa kolonia Łebskie wakacje 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-11
Poddąbie - Klub Urwisa kolonia Akademia Rozmaitości Poddąbie - Klub Urwisa kolonia Akademia Rozmaitości 11 dni wiek 7-11
Poronin - Klub Urwisa kolonia Akademia Rozmaitości Poronin - Klub Urwisa kolonia Akademia Rozmaitości 11 dni wiek 7-11
Szklarska Poręba - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna Szklarska Poręba - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-11
Ustroń - Klub Urwisa Wesoła kolonia Ustroń - Klub Urwisa Wesoła kolonia 11 dni wiek 7-11

Wycieczki
Zagranica
Austria - Panorama Salzburga Austria - Panorama Salzburga 4 dni
Austria,  Niemcy - Zamki Ludwika II Austria, Niemcy - Zamki Ludwika II 7 dni
Austria, Słowacja - Wiedeń i okolice Austria, Słowacja - Wiedeń i okolice 4 dni
Bułgaria, Serbia, Węgry - Wzdłuż bułgarskiego wybrzeża Bułgaria, Serbia, Węgry - Wzdłuż bułgarskiego wybrzeża 11 dni
Chorwacja - Smaki Chorwacji Chorwacja - Smaki Chorwacji 7 dni
Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk Tour Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk Tour 9 dni
Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Skarby Adriatyku dla seniora Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Skarby Adriatyku dla seniora 9 dni
Chorwacja, Włochy - Wokół Istrii Chorwacja, Włochy - Wokół Istrii 7 dni
Czechy - Nie tylko Praga Czechy - Nie tylko Praga 4 dni
Czechy - Weekend w Pradze Czechy - Weekend w Pradze 3 dni
Dania, Niemcy - Impreza testowa wycieczka Dania, Niemcy - Impreza testowa wycieczka 3 dni
Francja - Paryż i zamki Francja - Paryż i zamki 7 dni
Francja, Hiszpania, Portugalia - Słoneczna Iberiada Francja, Hiszpania, Portugalia - Słoneczna Iberiada 16 dni
Grecja - Akropolis Tour Grecja - Akropolis Tour 9 dni
Grecja - Grecja dla seniora Grecja - Grecja dla seniora 9 dni
Grecja - Zorba, wino i Ty! Grecja - Zorba, wino i Ty! 11 dni
Hiszpania - Barcelona i Madryt - Gorące metropolie Hiszpania - Barcelona i Madryt - Gorące metropolie 5 dni
Hiszpania - Długi weekend w Barcelonie Hiszpania - Długi weekend w Barcelonie 5 dni
Hiszpania - Flamenco show Hiszpania - Flamenco show 10 dni
Hiszpania dla seniora Hiszpania dla seniora 9 dni
Litwa, Łotwa, Estonia - Baltic Tour Litwa, Łotwa, Estonia - Baltic Tour 8 dni
Litwa, Łotwa, Estonia, Finlandia , Rosja - Nadbałtycka przygoda Litwa, Łotwa, Estonia, Finlandia , Rosja - Nadbałtycka przygoda 8 dni
Luksemburg, Belgia, Holandia - Podbój Beneluxu Luksemburg, Belgia, Holandia - Podbój Beneluxu 7 dni
Niemcy - Malownicza Saksonia Niemcy - Malownicza Saksonia 4 dni
Rosja - Rosyjskie Perły: Petersburg i Moskwa. Rosja - Rosyjskie Perły: Petersburg i Moskwa. 9 dni
Rumunia - Perły Karpat Rumunia - Perły Karpat 9 dni
Rumunia - Tajemnicza Rumunia Rumunia - Tajemnicza Rumunia 11 dni
Serbia - Serbia na weekend Serbia - Serbia na weekend 4 dni
Serbia, Bułgaria, Rumunia - Czarnomorska mozaika Serbia, Bułgaria, Rumunia - Czarnomorska mozaika 11 dni
Serbia, Bułgaria, Turcja, Rumunia - Czarnomorskie skarby Serbia, Bułgaria, Turcja, Rumunia - Czarnomorskie skarby 11 dni
Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne Bałkany Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne Bałkany 9 dni
Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne Bałkany Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne Bałkany 11 dni
Skandynawia - wycieczka promem Skandynawia - wycieczka promem 6 dni
Słowenia, Chorwacja - Uroki chorwackich wysp Słowenia, Chorwacja - Uroki chorwackich wysp 9 dni
Szwajcaria, Francja, Niemcy - Wzdłuż Renu i Mozeli Szwajcaria, Francja, Niemcy - Wzdłuż Renu i Mozeli 7 dni
Szwecja, Norwegia, Dania - Kraina fiordów Szwecja, Norwegia, Dania - Kraina fiordów 9 dni
Ukraina - Kozacka wyprawa Ukraina - Kozacka wyprawa 7 dni
Ukraina - Lwów i Złota Podkowa Ukraina - Lwów i Złota Podkowa 4 dni
Ukraina - Podróż na kresy Ukraina - Podróż na kresy 9 dni
Węgry - Nie tylko Budapeszt Węgry - Nie tylko Budapeszt 4 dni
Węgry - Smaki Węgier Węgry - Smaki Węgier 4 dni
Węgry - Tokaj, czardasz i termy Węgry - Tokaj, czardasz i termy 4 dni
Węgry - Weekend w Budapeszcie Węgry - Weekend w Budapeszcie 3 dni
Węgry, Austria, Słowacja - Trzy stolice Węgry, Austria, Słowacja - Trzy stolice 4 dni
Włochy - Capri Tour Włochy - Capri Tour 9 dni
Włochy - Garda i Iseo Włochy - Garda i Iseo 6 dni
Włochy - Giro di Italia Włochy - Giro di Italia 14 dni
Włochy - Italia z temperamentem Włochy - Italia z temperamentem 9 dni
Włochy - Na kraniec włoskiego obcasa Włochy - Na kraniec włoskiego obcasa 9 dni
Włochy - Roma Tour Włochy - Roma Tour 7 dni
Włochy - Toscana Tour Włochy - Toscana Tour 6 dni
Włochy - Toskania i Cinque Terre Włochy - Toskania i Cinque Terre 9 dni
Włochy - Venezia Tour Włochy - Venezia Tour 6 dni
Włochy - Viva Italia Włochy - Viva Italia 7 dni
Włochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeże Włochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeże 9 dni
Włochy, Francja, Hiszpania - Śródziemnomorskie perły Włochy, Francja, Hiszpania - Śródziemnomorskie perły 11 dni

Polska
Polska - Bajkowa Opolszczyzna Polska - Bajkowa Opolszczyzna 3 dni
Polska - Bieszczady - Nie licząc godzin i lat Polska - Bieszczady - Nie licząc godzin i lat 5 dni
Polska - Bieszczadzkim szlakiem Polska - Bieszczadzkim szlakiem 4 dni
Polska - Czarujące Świętokrzyskie Polska - Czarujące Świętokrzyskie 5 dni
Polska - Kraków i okolice Polska - Kraków i okolice 3 dni
Polska - Krzyżackim szlakiem Polska - Krzyżackim szlakiem 4 dni
Polska - Mazurskie opowieści Polska - Mazurskie opowieści 4 dni
Polska - Między Wisłą a Bugiem Polska - Między Wisłą a Bugiem 4 dni
Polska - Odkrywamy Jurę Polska - Odkrywamy Jurę 5 dni
Polska - Pętla Beskidzka Polska - Pętla Beskidzka 3 dni
Polska - Podlasia czar Polska - Podlasia czar 4 dni
Polska - Sen o Warszawie Polska - Sen o Warszawie 4 dni
Polska - Szlak Piastowski Polska - Szlak Piastowski 4 dni
Polska - Szlakiem Orlich Gniazd Polska - Szlakiem Orlich Gniazd 3 dni
Polska - Śladami Kopernika Polska - Śladami Kopernika 4 dni
Polska - Śląsk - inny niż myślisz Polska - Śląsk - inny niż myślisz 3 dni
Polska - Ukryte skarby Karkonoszy Polska - Ukryte skarby Karkonoszy 4 dni
Polska - Wielkopolska - Spotkajmy się na fyrtlu, tej! Polska - Wielkopolska - Spotkajmy się na fyrtlu, tej! 5 dni
Polska, Czechy - Tajemniczy Dolny Śląsk Polska, Czechy - Tajemniczy Dolny Śląsk 4 dni
Polska, Litwa - Augustowskie noce Polska, Litwa - Augustowskie noce 4 dni
Polska, Słowacja - Przez Małopolskę na Orawę Polska, Słowacja - Przez Małopolskę na Orawę 3 dni
Polska, Słowacja - Tatrzańskie uroki Polska, Słowacja - Tatrzańskie uroki 4 dni
Polska, Ukraina - Bieszczadzkim szlakiem do Lwowa Polska, Ukraina - Bieszczadzkim szlakiem do Lwowa 4 dni

Egzotyczne wycieczki
Zagranica
Birma, Laos, Wietnam - Trójkąt buddyjski Birma, Laos, Wietnam - Trójkąt buddyjski 14 dni
Boliwia, Peru, Ekwador - Trzy skarby Inków Boliwia, Peru, Ekwador - Trzy skarby Inków 17 dni
Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej 16 dni
Chiny, Korea Południowa, Japonia - Trzy tygrysy Azji Chiny, Korea Południowa, Japonia - Trzy tygrysy Azji 17 dni
Gruzja - Morze Czarne i Kaukaz Gruzja - Morze Czarne i Kaukaz 11 dni
Gruzja, Armenia - Piękno Zakaukazia Gruzja, Armenia - Piękno Zakaukazia 10 dni
Indie - Pięć pereł Indii Indie - Pięć pereł Indii 11 dni
Japonia - Dwie wyspy Samurajów Japonia - Dwie wyspy Samurajów 14 dni
Japonia - Japoński wachlarz Japonia - Japoński wachlarz 8 dni
Japonia - Pięć pięter pagody Japonia - Pięć pięter pagody 14 dni
Kanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej Kanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej 17 dni
Nepal - Bhutan - Indie - Cztery himalajskie światy Nepal - Bhutan - Indie - Cztery himalajskie światy 17 dni
Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi 19 dni
Rosja - Rejs rzeką Wołgą Rosja - Rejs rzeką Wołgą 12 dni
RPA, Suazi, Mozambik, Zambia, Zimbabwe, Botswana - Sześć krajów Afryki RPA, Suazi, Mozambik, Zambia, Zimbabwe, Botswana - Sześć krajów Afryki 16 dni
Singapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny Singapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny 14 dni
Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji 18 dni
Tajwan, Filipiny, Hongkong - 101 dalekowschodnich kontrastów Tajwan, Filipiny, Hongkong - 101 dalekowschodnich kontrastów 15 dni
Uganda, Kenia - Dwie czarne perły Uganda, Kenia - Dwie czarne perły 15 dni
USA, Meksyk - W sombrero po Kalifornii USA, Meksyk - W sombrero po Kalifornii 18 dni

Wczasy
Zagranica
Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Delibab**** Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Delibab**** 10 dni
Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Victoria** Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Victoria** 10 dni
Węgry - Hajduszoboszlo - Ośrodek Wypoczynkowy Siesta*** Węgry - Hajduszoboszlo - Ośrodek Wypoczynkowy Siesta*** 10 dni

Polska
Białka Tatrzańska - Hotel Bania Thermal & Ski - Wczasy  (NA ZAPYTANIE) Białka Tatrzańska - Hotel Bania Thermal & Ski - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 6 dni
Bieszczady - Hotel Chutor Kozacki*** - Wczasy  (NA ZAPYTANIE) Bieszczady - Hotel Chutor Kozacki*** - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 6 dni
Bieszczady - Kompleks Skalny SPA w Polańczyku - Wczasy (NA ZAPYTANIE) Bieszczady - Kompleks Skalny SPA w Polańczyku - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 8, 11 dni
Jarosławiec - Bursztynowy Szlak - Wczasy (NA ZAPYTANIE) Jarosławiec - Bursztynowy Szlak - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 7 dni
Karpacz - Hotel Sadyba SPA (NA ZAPYTANIE) Karpacz - Hotel Sadyba SPA (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Kołobrzeg - Hotel Doris SPA - Wczasy (NA ZAPYTANIE) Kołobrzeg - Hotel Doris SPA - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Kraków - Szary Residence (NA ZAPYTANIE) Kraków - Szary Residence (NA ZAPYTANIE) 4, 5, 6 dni
Mielno - Hotel  Medical SPA UNITRAL - Wczasy (NA ZAPYTANIE) Mielno - Hotel Medical SPA UNITRAL - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Mielno - Hotel Baltivia**** - Wczasy (NA ZAPYTANIE) Mielno - Hotel Baltivia**** - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Mrzeżyno - Malinowe Miejsce - Wczasy (NA ZAPYTANIE) Mrzeżyno - Malinowe Miejsce - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 8, 11 dni
Świeradów Zdrój - Krasicki Resort&Spa*** (NA ZAPYTANIE) Świeradów Zdrój - Krasicki Resort&Spa*** (NA ZAPYTANIE) 8 dni

Kursy językowe
Zagranica
Anglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC Anglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC 15 dni wiek 12-17
Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC 15 dni wiek 17-99
Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC 15 dni wiek 12-17
Anglia - Londyn - Adult Family CES Anglia - Londyn - Adult Family CES 15 dni wiek 16-99
Austria - Wiedeń - kurs języka angielskiego Austria - Wiedeń - kurs języka angielskiego 10 dni wiek 12-18
Austria - Wiedeń - kurs języka niemieckiego Austria - Wiedeń - kurs języka niemieckiego 10 dni wiek 12-18
Malta  - Pembroke - kurs j. angielskiego Junior Residence IELS Malta - Pembroke - kurs j. angielskiego Junior Residence IELS 8, 15, 22 dni wiek 13-18
Malta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Adult Campus Malta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Adult Campus 15, 22 dni wiek 18-99
Malta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Adult Family Malta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Adult Family 15, 22 dni wiek 18-99
Malta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Junior Campus Malta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Junior Campus 15, 22 dni wiek 14-19
Malta - Pembroke - kurs j. angielskiego Junior Family IELS Malta - Pembroke - kurs j. angielskiego Junior Family IELS 8, 15, 22 dni wiek 14-18
Malta - St. Julians - kurs j. angielskiego MA Adult Family Malta - St. Julians - kurs j. angielskiego MA Adult Family 8, 15, 22 dni wiek 18-99
Malta - St. Julians - kurs j. angielskiego MA Adult Residence Malta - St. Julians - kurs j. angielskiego MA Adult Residence 8, 15, 22 dni wiek 18-99

Kursy językowe indywidualne
Zagranica
Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny ACTILINGUA - wiek: 16+ Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny ACTILINGUA - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Francja - Nicea - indywidualny kurs j. francuskiego rezydencja SPRACHCAFFE - wiek: 16-21 lat Francja - Nicea - indywidualny kurs j. francuskiego rezydencja SPRACHCAFFE - wiek: 16-21 lat 14, 21, 28 dni
Francja - Nicea - indywidualny kurs j. francuskiego rodziny SPRACHCAFFE - wiek: 16-21 lat Francja - Nicea - indywidualny kurs j. francuskiego rodziny SPRACHCAFFE - wiek: 16-21 lat 14, 21, 28 dni
Francja - Paryż - indywidualny kurs j. francuskiego rodziny SPRACHCAFFE - wiek: 15-21 lat Francja - Paryż - indywidualny kurs j. francuskiego rodziny SPRACHCAFFE - wiek: 15-21 lat 14, 21 dni
Francja - Rouen - indywidualny kurs j. francuskiego rodziny FRENCH IN NORMANDY-wiek: 16+ Francja - Rouen - indywidualny kurs j. francuskiego rodziny FRENCH IN NORMANDY-wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Hiszpania - Barcelona - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ Hiszpania - Barcelona - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Hiszpania - Madryt - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ Hiszpania - Madryt - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Hiszpania - Sewilla - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ Hiszpania - Sewilla - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Hiszpania - Walencja - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX- wiek: 16+ Hiszpania - Walencja - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX- wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Łotwa - Ryga - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+ Łotwa - Ryga - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Niemcy - Augsburg - indywidualny wakacyjny kurs j. niemieckiego rodziny ASTUR - wiek: 12-17 Niemcy - Augsburg - indywidualny wakacyjny kurs j. niemieckiego rodziny ASTUR - wiek: 12-17 15 dni
Niemcy - Berlin - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ Niemcy - Berlin - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Niemcy - Frankfurt - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny SPRACHCAFFE - wiek: 14-21 lat Niemcy - Frankfurt - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny SPRACHCAFFE - wiek: 14-21 lat 14, 21 dni
Niemcy - Kolonia - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ Niemcy - Kolonia - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Niemcy - Monachium - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ Niemcy - Monachium - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Rosja - Moskwa - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+ Rosja - Moskwa - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Rosja - Sankt Petersburg - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+ Rosja - Sankt Petersburg - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Włochy - Florencja - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ Włochy - Florencja - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Włochy - Mediolan - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ Włochy - Mediolan - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Włochy - Rzym - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ Włochy - Rzym - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni

Obozy studenckie
Zagranica
Bułgaria - Złote Piaski - Summertime 18+  Wylot Warszawa Bułgaria - Złote Piaski - Summertime 18+ Wylot Warszawa 11 dni
Hiszpania - Lloret de Mar - obóz studencki Hiszpania - Lloret de Mar - obóz studencki 10 dni
Malta - Gzira - obóz studencki - rezydencja studencka - wiek 18+ Malta - Gzira - obóz studencki - rezydencja studencka - wiek 18+ 8 dni
Malta - St. Julians - studencki kurs j. angielskiego MA Adult Family Malta - St. Julians - studencki kurs j. angielskiego MA Adult Family 8, 15, 22 dni
Malta - St. Julians - studencki kurs j. angielskiego MA Adult Residence Malta - St. Julians - studencki kurs j. angielskiego MA Adult Residence 8, 15, 22 dni
Włochy - Rimini - obóz studencki Włochy - Rimini - obóz studencki 10, 11 dni

Polska
Opolszczyzna - rajd konny studencki Opolszczyzna - rajd konny studencki 8 dni
Zbrosławice - kurs jeździectwa - obóz studencki 19+ Zbrosławice - kurs jeździectwa - obóz studencki 19+ 11 dni

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.