Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Oferty letnie Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Skorzystaj z wyszukiwarki
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur



Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe
Polska
Krasnobród  -   obóz rekreacyjny Krasnobród - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 13-18
Krasnobród - kolonia rekreacyjna Krasnobród - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12

Zagranica
Krasnobród - obóz języka angielskiego Krasnobród - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 7-16

Klub Urwisa
Wycieczki
Zagranica
Austria - Panorama Salzburga Austria - Panorama Salzburga 4 dni
Austria - Smaki Tyrolu Austria - Smaki Tyrolu 7 dni
Austria,  Niemcy - Zamki Ludwika II Austria, Niemcy - Zamki Ludwika II 7 dni
Austria, Słowacja - Wiedeń i okolice Austria, Słowacja - Wiedeń i okolice 4 dni
Białoruś - Białoruski rekonesans Białoruś - Białoruski rekonesans 8 dni
Białoruś - Białoruskie sentymenty Białoruś - Białoruskie sentymenty 9 dni
Bośnia i Hercegowina, Serbia, Czarnogóra - Bałkańska natura Bośnia i Hercegowina, Serbia, Czarnogóra - Bałkańska natura 11 dni
Bułgaria, Serbia, Węgry - Wzdłuż bułgarskiego wybrzeża Bułgaria, Serbia, Węgry - Wzdłuż bułgarskiego wybrzeża 11 dni
Chorwacja - Dalmatyńskie wyspy Chorwacja - Dalmatyńskie wyspy 9 dni
Chorwacja - Smaki Dalmacji Chorwacja - Smaki Dalmacji 7 dni
Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk Tour Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk Tour 9 dni
Chorwacja, Włochy - Wokół Istrii Chorwacja, Włochy - Wokół Istrii 7 dni
Czechy - Czeskie perełki Czechy - Czeskie perełki 4 dni
Czechy - Nie tylko Praga Czechy - Nie tylko Praga 4 dni
Czechy - Weekend w Pradze Czechy - Weekend w Pradze 3 dni
Czechy - Z wizytą na Morawach Czechy - Z wizytą na Morawach 2 dni
Francja - Paryż i zamki Francja - Paryż i zamki 7 dni
Francja, Hiszpania, Portugalia - Słoneczna Iberiada Francja, Hiszpania, Portugalia - Słoneczna Iberiada 16 dni
Grecja - Akropolis Tour Grecja - Akropolis Tour 9 dni
Grecja - Grecja dla seniora Grecja - Grecja dla seniora 9 dni
Grecja - Zorba, wino i Ty! Grecja - Zorba, wino i Ty! 11 dni
Hiszpania - Długi weekend w Barcelonie Hiszpania - Długi weekend w Barcelonie 5 dni
Hiszpania dla seniora Hiszpania dla seniora 9 dni
Lichtenstein, Szwajcaria, Francja - Alpejska kraina Lichtenstein, Szwajcaria, Francja - Alpejska kraina 7 dni
Litwa, Łotwa, Estonia - Baltic Tour Litwa, Łotwa, Estonia - Baltic Tour 8 dni
Litwa, Łotwa, Estonia, Finlandia - Bałtyckie białe noce Litwa, Łotwa, Estonia, Finlandia - Bałtyckie białe noce 9 dni
Litwa, Łotwa, Estonia, Rosja - Nadbałtycka przygoda Litwa, Łotwa, Estonia, Rosja - Nadbałtycka przygoda 6 dni
Luksemburg, Belgia, Holandia - Podbój Beneluxu Luksemburg, Belgia, Holandia - Podbój Beneluxu 7 dni
Łotwa - Estonia - Finlandia - Rosja - Rejs do Petersburga Łotwa - Estonia - Finlandia - Rosja - Rejs do Petersburga 8 dni
Mołdawia, Rumunia - (W)inna Mołdawia Mołdawia, Rumunia - (W)inna Mołdawia 9 dni
Niemcy - Malownicza Saksonia Niemcy - Malownicza Saksonia 4 dni
Rosja - Rosyjskie Perły: Petersburg i Moskwa Rosja - Rosyjskie Perły: Petersburg i Moskwa 9 dni
Rumunia - Perły Karpat Rumunia - Perły Karpat 9 dni
Rumunia - Śladami Drakuli Rumunia - Śladami Drakuli 7 dni
Rumunia - Tajemnicza Rumunia Rumunia - Tajemnicza Rumunia 11 dni
Serbia - Serbia na weekend Serbia - Serbia na weekend 4 dni
Serbia, Bułgaria, Rumunia - Czarnomorska mozaika Serbia, Bułgaria, Rumunia - Czarnomorska mozaika 11 dni
Serbia, Bułgaria, Turcja, Rumunia - Czarnomorskie skarby Serbia, Bułgaria, Turcja, Rumunia - Czarnomorskie skarby 11 dni
Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne Bałkany Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne Bałkany 9 dni
Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne Bałkany Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne Bałkany 11 dni
Słowacja - Weekend na Słowacji Słowacja - Weekend na Słowacji 3 dni
Słowenia - Barwy Słowenii Słowenia - Barwy Słowenii 7 dni
Słowenia - Zachwycająca Słowenia Słowenia - Zachwycająca Słowenia 4 dni
Słowenia, Chorwacja - Adriatyk Tour dla wygodnych Słowenia, Chorwacja - Adriatyk Tour dla wygodnych 9 dni
Słowenia, Chorwacja - Powiew Adriatyku Słowenia, Chorwacja - Powiew Adriatyku 7 dni
Szwajcaria - Szwajcarskie specjały Szwajcaria - Szwajcarskie specjały 9 dni
Szwajcaria, Francja, Niemcy - Wzdłuż Renu i Mozeli Szwajcaria, Francja, Niemcy - Wzdłuż Renu i Mozeli 7 dni
Szwecja, Norwegia, Dania - Kraina fiordów Szwecja, Norwegia, Dania - Kraina fiordów 9 dni
Turcja - Bajkowa Kapadocja Turcja - Bajkowa Kapadocja 11 dni
Turcja - Odkrywamy Turcję Turcja - Odkrywamy Turcję 14 dni
Ukraina - Kozacka wyprawa Ukraina - Kozacka wyprawa 7 dni
Ukraina - Lwów i Złota Podkowa Ukraina - Lwów i Złota Podkowa 4 dni
Ukraina - Podróż na kresy Ukraina - Podróż na kresy 9 dni
Ukraina - Weekend w Kijowie i Czarnobylu Ukraina - Weekend w Kijowie i Czarnobylu 5 dni
Ukraina, Turcja - Dwa kroki na Wschód Ukraina, Turcja - Dwa kroki na Wschód 4 dni
Węgry - Nie tylko Budapeszt Węgry - Nie tylko Budapeszt 4 dni
Węgry - Tokaj, czardasz i termy Węgry - Tokaj, czardasz i termy 4 dni
Węgry - Weekend w Budapeszcie Węgry - Weekend w Budapeszcie 3 dni
Węgry, Austria, Słowacja - Trzy stolice Węgry, Austria, Słowacja - Trzy stolice 4 dni
Wielka Brytania - Angielska esencja Wielka Brytania - Angielska esencja 7 dni
Wielka Brytania - Whisky, zamki i Beatlesi Wielka Brytania - Whisky, zamki i Beatlesi 9 dni
Włochy - Alpejskie jeziora Włochy - Alpejskie jeziora 7 dni
Włochy - Capri Tour Włochy - Capri Tour 9 dni
Włochy - Giro di Italia Włochy - Giro di Italia 14 dni
Włochy - Na kraniec włoskiego obcasa Włochy - Na kraniec włoskiego obcasa 9 dni
Włochy - Roma Tour Włochy - Roma Tour 7 dni
Włochy - Toscana Tour Włochy - Toscana Tour 7 dni
Włochy - Toskania i Cinque Terre Włochy - Toskania i Cinque Terre 9 dni
Włochy - Venezia Tour Włochy - Venezia Tour 6 dni
Włochy - Viva Italia Włochy - Viva Italia 7 dni
Włochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeże Włochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeże 9 dni
Włochy, Francja, Hiszpania - Śródziemnomorskie perły Włochy, Francja, Hiszpania - Śródziemnomorskie perły 11 dni

Polska
Polska - Bieszczady dla aktywnych Polska - Bieszczady dla aktywnych 4 dni
Polska - Bieszczadzkim szlakiem Polska - Bieszczadzkim szlakiem 4 dni
Polska - Chwilo trwaj w Lubelskiem Polska - Chwilo trwaj w Lubelskiem 4 dni
Polska - Czarujące Świętokrzyskie Polska - Czarujące Świętokrzyskie 3 dni
Polska - Karkonosze dla aktywnych Polska - Karkonosze dla aktywnych 4 dni
Polska - Kraków i okolice Polska - Kraków i okolice 3 dni
Polska - Magiczna Łemkowszczyzna Polska - Magiczna Łemkowszczyzna 3 dni
Polska - Malinowe Miejsce Mrzeżyno - Babciu! Dziadku! Jedźmy razem Polska - Malinowe Miejsce Mrzeżyno - Babciu! Dziadku! Jedźmy razem 11 dni
Polska - Mazurskie opowieści Polska - Mazurskie opowieści 4 dni
Polska - Między Wisłą a Bugiem Polska - Między Wisłą a Bugiem 4 dni
Polska - Podlasia czar Polska - Podlasia czar 4 dni
Polska - Roztocze na weekend Polska - Roztocze na weekend 3 dni
Polska - Sanktuaria Bieszczad Polska - Sanktuaria Bieszczad 4 dni
Polska - Sen o Warszawie Polska - Sen o Warszawie 4 dni
Polska - Szlak Piastowski Polska - Szlak Piastowski 4 dni
Polska - Śladami Kopernika Polska - Śladami Kopernika 4 dni
Polska - Ukryte skarby Karkonoszy Polska - Ukryte skarby Karkonoszy 4 dni
Polska - Warmia dla aktywnych Polska - Warmia dla aktywnych 4 dni
Polska - Z wizytą w Krakowie Polska - Z wizytą w Krakowie 2 dni
Polska - Z wizytą w południowej Małopolsce Polska - Z wizytą w południowej Małopolsce 2 dni
Polska - Z wizytą w Świętokrzyskiem Polska - Z wizytą w Świętokrzyskiem 2 dni
Polska - Z wizytą we Wrocławiu Polska - Z wizytą we Wrocławiu 2 dni
Polska, Czechy - Tajemniczy Dolny Śląsk Polska, Czechy - Tajemniczy Dolny Śląsk 4 dni
Polska, Litwa - Augustowskie noce Polska, Litwa - Augustowskie noce 4 dni
Polska, Niemcy - Urokliwy Szprewald Polska, Niemcy - Urokliwy Szprewald 3 dni
Polska, Słowacja - Tatrzańskie uroki Polska, Słowacja - Tatrzańskie uroki 4 dni

Egzotyczne wycieczki
Zagranica
Birma, Laos, Wietnam - Trzy kraje, sto krajobrazów Birma, Laos, Wietnam - Trzy kraje, sto krajobrazów 16 dni
Boliwia, Peru, Ekwador - Trzy skarby Inków Boliwia, Peru, Ekwador - Trzy skarby Inków 17 dni
Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej 16 dni
Chiny, Korea Południowa, Japonia - Trzy tygrysy Azji Chiny, Korea Południowa, Japonia - Trzy tygrysy Azji 17 dni
Gruzja - Morze Czarne i Kaukaz Gruzja - Morze Czarne i Kaukaz 11 dni
Gruzja, Armenia - Piękno Zakaukazia Gruzja, Armenia - Piękno Zakaukazia 10 dni
Indie - Nepal - Bhutan -  Indie i dwa podniebne królestwa Indie - Nepal - Bhutan - Indie i dwa podniebne królestwa 17 dni
Indie - Pięć pereł Indii Indie - Pięć pereł Indii 11 dni
Japonia - Druga natura Japonii Japonia - Druga natura Japonii 11 dni
Japonia - Dwie wyspy Samurajów Japonia - Dwie wyspy Samurajów 14 dni
Japonia - Japoński wachlarz Japonia - Japoński wachlarz 8 dni
Kanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej Kanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej 17 dni
Kazachstan, Kirgistan - W stepach szerokich Kazachstan, Kirgistan - W stepach szerokich 11 dni
Mongolia - Jurty na Gobi Mongolia - Jurty na Gobi 10 dni
Namibia - RPA - Druga twarz Afryki Namibia - RPA - Druga twarz Afryki 15 dni
Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi 19 dni
Rosja - Kolej na Syberię Rosja - Kolej na Syberię 11 dni
Rosja - Rejs rzeką Wołgą Rosja - Rejs rzeką Wołgą 12 dni
RPA, Suazi, Mozambik, Zambia, Zimbabwe, Botswana - Sześć krajów Afryki RPA, Suazi, Mozambik, Zambia, Zimbabwe, Botswana - Sześć krajów Afryki 16 dni
Singapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny Singapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny 14 dni
Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji 18 dni
Tajwan, Filipiny, Hongkong - 101 dalekowschodnich kontrastów Tajwan, Filipiny, Hongkong - 101 dalekowschodnich kontrastów 15 dni
USA - Dwa gorące stany USA - Dwa gorące stany 11 dni
Uzbekistan - Na jedwabnym szlaku Uzbekistan - Na jedwabnym szlaku 14 dni
Zjednoczone Emiraty Arabskie - Oczekuj Nieoczekiwanego Zjednoczone Emiraty Arabskie - Oczekuj Nieoczekiwanego 8 dni

Wczasy
Zagranica
Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Delibab**** Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Delibab**** 10 dni
Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Garden*** pok 2 lub 3 os Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Garden*** pok 2 lub 3 os 10 dni
Węgry - Hajduszoboszlo - Ośrodek Wypoczynkowy Siesta** Węgry - Hajduszoboszlo - Ośrodek Wypoczynkowy Siesta** 10 dni

Polska
Bieszczady - Kompleks Skalny SPA w Polańczyku (NA ZAPYTANIE) Bieszczady - Kompleks Skalny SPA w Polańczyku (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Mielno - Hotel  Medical SPA UNITRAL - Wczasy (NA ZAPYTANIE) Mielno - Hotel Medical SPA UNITRAL - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Mrzeżyno - Malinowe Miejsce - Wczasy (NA ZAPYTANIE) Mrzeżyno - Malinowe Miejsce - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 8 dni

Kursy językowe
Zagranica
Anglia - Crowthorne - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence + Sport Academy PLUS Anglia - Crowthorne - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence + Sport Academy PLUS 15 dni wiek 12-18
Anglia - Nottingham - kurs j. angielskiego Junior Family NLA Anglia - Nottingham - kurs j. angielskiego Junior Family NLA 15 dni wiek 12-17
Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES 15, 22 dni wiek 16-99
Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES 15, 22 dni wiek 14-18
Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Residence CES Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Residence CES 15 dni wiek 12-18
Cypr - Episkopi - kurs j. angielskiego Junior Residence EIC Cypr - Episkopi - kurs j. angielskiego Junior Residence EIC 8 dni wiek 10-17
Malta - Mosta - kurs j. angielskiego Junior Residence ESL Malta - Mosta - kurs j. angielskiego Junior Residence ESL 15 dni wiek 12-18
Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Adult Family CES Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Adult Family CES 15 dni wiek 17-99
Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Junior Family CES Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Junior Family CES 15 dni wiek 14-18
Szkocja - Stirling - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence PLUS Szkocja - Stirling - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence PLUS 15 dni wiek 12-18
USA - Los Angeles - kurs j. angielskiego Junior Campus PLUS USA - Los Angeles - kurs j. angielskiego Junior Campus PLUS 16 dni wiek 13-18
USA - Nowy Jork - kurs j. angielskiego Junior Campus LAL USA - Nowy Jork - kurs j. angielskiego Junior Campus LAL 16 dni wiek 12-18

Kursy językowe indywidualne
Zagranica
Anglia - Londyn - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ Anglia - Londyn - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ 15, 22 dni
Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny ACTILINGUA - wiek: 16+ Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny ACTILINGUA - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Francja - Rouen - indywidualny kurs j. francuskiego rodziny FRENCH IN NORMANDY-wiek: 16+ Francja - Rouen - indywidualny kurs j. francuskiego rodziny FRENCH IN NORMANDY-wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Hiszpania - Barcelona - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ Hiszpania - Barcelona - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Hiszpania - Madryt - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ Hiszpania - Madryt - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Hiszpania - Sewilla - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ Hiszpania - Sewilla - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Hiszpania - Walencja - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX- wiek: 16+ Hiszpania - Walencja - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX- wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Irlandia - Dublin - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ Irlandia - Dublin - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ 15, 22 dni
Kanada - Toronto - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ Kanada - Toronto - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
Łotwa - Ryga - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+ Łotwa - Ryga - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Malta - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Residence IELS - wiek 18+ Malta - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Residence IELS - wiek 18+ 8, 15, 22 dni
Niemcy - Berlin - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ Niemcy - Berlin - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Niemcy - Kolonia - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ Niemcy - Kolonia - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Niemcy - Monachium - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ Niemcy - Monachium - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Rosja - Moskwa - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+ Rosja - Moskwa - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Rosja - Sankt Petersburg - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+ Rosja - Sankt Petersburg - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+ 14, 21 dni
Szkocja - Edynburg - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ Szkocja - Edynburg - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ 15, 22 dni
USA - Los Angeles - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ USA - Los Angeles - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
USA - Miami - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ USA - Miami - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
USA - Nowy Jork - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ USA - Nowy Jork - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
USA - San Francisco - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ USA - San Francisco - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
Włochy - Florencja - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ Włochy - Florencja - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Włochy - Mediolan - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ Włochy - Mediolan - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Włochy - Rzym - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ Włochy - Rzym - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.