Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy Zakopane
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Góry

Rekreacyjne

Podróżniczy

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Zakopane

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Zakopane


Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki (wiek )
Informacje
Galeria



» przejdź do galerii

Zakopane - Tatrzańskie Wędrówki
12-18 lat

Program

Zapraszamy Was na niezwykły obóz, gdzie wędrówki górskie połączymy z zabawą i szaleństwem w parkach wodnych, w przepięknej scenerii Tatr. Dostarczą Wam one mnóstwa wrażeń i niezwykłych emocji. Poznacie tu nowych przyjaciół i zdobędziecie górskie szczyty. Wrócicie z plecakiem pełnym wspomnień!

Podczas górskich wycieczek z przewodnikiem zobaczycie: Dolinę Kościeliską z jaskiniami: Mroźną, Mylną i Raptawicką oraz Wąwóz Kraków ze Smoczą Jamą. Zdobędziecie słynne Czerwone Wierchy. Wędrówkę rozpoczniecie od wejścia na Kopę Kondracką, skąd rozciągają się wspaniałe widoki zarówno na Tatry Wysokie jak i Tatry Zachodnie, następnie przejdziecie na Małołączniak, Krzesanice - najwyższą górę Czerwonych Wierchów i Ciemniak. Przez Dolinę Pięciu Stawów Polskich oraz Szpiglasową Przełęcz dostaniecie się do najbardziej znanego jeziora w Tatrach - Morskiego Oka. Po drodze będziecie mogli podziwiać największy wodospad w Polsce- Wielką Siklawę. Na Wiktorówkach zobaczycie Sanktuarium Matki Bożej Królowej Tatr, następnie przejdziecie na Rusinową Polanę, gdzie będziecie zachwycać się piękną panoramą wschodnich Tatr, stąd przez Gęsią Szyję, Suchy Wierch Waksmudzki oraz Psią Trawkę udacie się w drogę powrotną do Zakopanego. Przeżyjecie wspaniałą przygodę w Słowackim Raju wędrując z przewodnikiem krętymi wąwozami o wysokich prawie pionowych ścianach, w których potoki utworzyły progi skalne i wodospady.

Poza tym na wszystkich uczestników czeka fantastyczny program:

Wodne szaleństwo w Termach Chochołowskich, gdzie miłośnicy wodnych uciech będą mieli do dyspozycji liczne baseny z niesamowitymi atrakcjami takimi jak: rwąca rzeka, zjeżdżalnie, sztuczna fala, siatka wspinaczkowa. Natomiast na miłośników plażowania czeka piaszczysta plaża z leżakami.

Odwiedzicie Centrum Edukacji Przyrodniczej, gdzie czeka na Was mnóstwo atrakcji. Zobaczycie interaktywną mapę Tatr. W technologii 3D obejrzycie film, z którego dowiecie się dlaczego nie wolno wprowadzać psów na teren parku oraz dokarmiać dzikich zwierząt. Dla osób lubiących ruch Centrum przygotowało gry w technologii Microsoft - Kinect. Zintegrujecie się podczas różnych super ciekawych gier w multimedialnej Sali Odkryć. Wcielając się w rolę jelenia spłoszonego przez pędzący samochód będziecie sprawnie podskakiwać, szybko skręcać, aby ominąć napotkane przeszkody. Unikając spotkania z lisem, turystą czy też orłem poczujecie się jak świstak na tatrzańskich halach.

Ale to nie wszystko! Czeka na Was jeszcze...

...Zakopane: zaprosimy Was na gwarne i kolorowe Krupówki, pokażemy Sanktuarium M.B. Fatimskiej na Krzeptówkach, Cmentarz na Pęksowym Brzysku, obiekty Skoczni Krokiew.

Bez ograniczeń: gry i zabawy sportowe, konkursy, dyskoteki, ogniska, kraina wyobraźni - warsztaty plastyczne, m.in.: malowanie w plenerze i wernisaż prac.

Program fakultatywny

Tatralandia – jeden z największych parków wodnych na Słowacji: kompleks 6 basenów termalnych ze zjeżdżalniami, wodnymi huśtawkami, sztucznym deszczem, wodnymi wulkanami, powietrznymi leżakami i gejzerami – koszt wycieczki ok. 30 EUR.

Zakwaterowanie

Willa „U Franka” – nowy, przestronny pensjonat z widokiem na panoramę Tatr. Pokoje 3- ,4- ,5-os. z łazienkami i TV, większość pokoi z balkonami. W obiekcie: jadalnia, świetlica z bilardem i innymi grami zręcznościowymi. Duży teren rekreacyjny, boisko do kosza, siatkówki, oraz miejsce na ognisko. Do dyspozycji uczestników stylowy domek góralski z salą dyskotekową i świetlicą do zajęć integracyjnych.

Świadczenia

Zakwaterowanie: 10 noclegów

Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki oraz podwieczorek)w stołówce ośrodka. Śniadania i kolacje w formie bufetu, obiad serwowany do stolika.

Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną.

Transport: autokar turystyczny.

Ubezpieczenie: Signal Iduna Polska TU S.A.: NNW 15.000 PLN.

Opieka pedagogiczna.

Zajęcia sportowe i rekreacyjne.

Informacje praktyczne

Należy zabrać ze sobą: paszport lub dowód osobisty, wypełnioną kartę kwalifikacyjną, buty na wycieczki górskie, ciepły sweter, kurtkę nieprzemakalną, mały plecak, latarkę, strój kąpielowy, ręcznik kąpielowy.

Wszystkie wycieczki wysokogórskie poprowadzą doświadczeni przewodnicy tatrzańscy. Program tych wycieczek uzależniony jest od warunków pogodowych oraz możliwości fizycznych uczestników i może ulec pewnym zmianom.

Planowany przyjazd do ośrodka ok. godz. 19.30.

Planowany wyjazd z ośrodka ok. godz. 07.45.

Dojazd własny przyjazd nie wcześniej niż o godz. 19:00, wyjazd nie później niż o godz. 08:00.

Informacje o cenie

Cena nie obejmuje: programu fakultatywnego i dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży.

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki   (skrót: ZAKOPANE OBOZ TATRZANSKIE WEDROWKI PAX FB)

kod imprezy: BPOZ~ZAKOPANE_OBOZ_TATRZANSKIE_WEDROWKI_PAX_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.