Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Infolinia Almatur  +48 42 637 11 22  pn-pt  godz.10-17

Kolonie i obozy, wakacje 2023

kolonie i obozy
wakacje
KOLONIE I OBOZY PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE KONTAKT
menuKolonie i obozy
infoliniawyszukiwarka
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy i kolonie młodzieżowe

Kolonie i obozy zimowe

Obozy narciarskie

Zimowiska narciarskie

Obozy snowboardowe

Zimowiska snowboardowe

Zagraniczne zimowiska młodzieżowe

Zagraniczne obozy i zimowiska

Kolonie i obozy młodzieżowe

Kolonie i obozy

Kolonie i obozy nad morzem

Kolonie i obozy nad morzem

Kolonie i obozy nad jeziorem

Kolonie i obozy nad jeziorem

Kolonie i obozy w górach

Kolonie i obozy w górach

Kolonie i obozy w mieście

Kolonie i obozy w mieście

Kolonie i obozy aktywne, militarne

Kolonie i obozy aktywne

Kolonie i obozy artystyczne

Kolonie i obozy artystyczne

Kolonie i obozy językowe

Kolonie i obozy językowe

Kolonie i obozy rekreacyjne

Kolonie i obozy rekreacyjne

Kolonie i obozy sportowe

Kolonie i obozy sportowe

Kolonie i obozy windsurfing, żeglarskie, kajakarskie

Kolonie i obozy sporty wodne

Kolonie i obozy tematyczne

Kolonie i obozy tematyczne

Kolonie i obozy aktorskie

Kolonie i obozy aktorskie

Kolonie i obozy detektywistyczne

Kolonie i obozy detektywistyczne

Kolonie i obozy fittnes i aerobik

Kolonie i obozy fitness i aerobik

Kolonie i obozy fotograficzne

Kolonie i obozy fotograficzne

Kolonie i obozy gry, minecraft

Kolonie i obozy gry, minecraft

Kolonie i obozy jeździectwo, jazda konna

Kolonie i obozy jeździectwo, jazda konna

Kolonie i obozy kulinarne

Kolonie i obozy kulinarne

Kolonie i obozy paintballowe

Kolonie i obozy paintballowe

Kolonie i obozy militarne ASG

Kolonie i obozy militarne ASG

Kolonie i obozy piłkarskie

Kolonie i obozy piłkarskie

Kolonie i obozy przygodowe

Kolonie i obozy przygodowe

Kolonie i obozy rolki wrotki deskorolki

Kolonie i obozy rolki wrotki deskorolki

Kolonie i obozy rowerowe

Kolonie i obozy rowerowe

Kolonie i obozy śpiew i muzyka

Kolonie i obozy śpiew i muzyka

Kolonie i obozy survivalowe

Kolonie i obozy survivalowe

Kolonie i obozy tenisowe

Kolonie i obozy tenisowe

Kolonie i obozy windsurfingowe

Kolonie i obozy windsurfingowe

Kolonie i obozy żeglarskie

Kolonie i obozy żeglarskie

Obozy studenckie

Obozy studenckie

Klub Urwisa

Kolonie

Czaplinek obóz rekreacyjny

Czaplinek obóz rekreacyjny

Łazy przygoda w Hogwarcie

Łazy przygoda w Hogwarcie

Kortowo sporty walki

Kortowo sporty walki

Borne Sulinowo ASG

Borne Sulinowo ASG




Bezpieczny wypoczynek z zachowaniem najwyższych standardów sanitarnych
Naszych Klientów ubezpiecza SIGNAL IDUNA Polska TU S.A.
Wsparcie doświadczonej
kadry opiekunów
i przewodników
Dodatkowe bezpieczeństwo z Turystycznym Funduszem Gwarancyjnym


Kolonie i obozy dla dzieci
BPiT Almatur Łódź sp. z o.o.
90-417 Łódź, ul. Piotrkowska 59
tel. (42) 637 11 22
tel. (42) 632 93 73
mail: lodz@almatur.pl
Megawakacje.pl to sprawdzony sposób na udany wypoczynek. Nasza strona jest miejscem, w którym znajdziesz szeroką ofertę kolonii i obozów. Umieszczamy tutaj starannie wyselekcjonowane obozy i kolonie letnie oraz zimowe, które wyróżnia ciekawy, atrakcyjny program. Nasze kolonie i obozy rekreacyjne odbywają się w rozmaitych okolicznościach przyrody: nad morzem, w górach, w miastach i nad najpiękniejszymi, polskimi jeziorami. Przygotowaliśmy coś zarówno dla wielbiciela górskich wypraw, jak i dla osoby spragnionej relaksu i gorącego piasku pod stopami.
Choć większość naszych propozycji skupia się wokół aktywnego spędzania czasu, jak np. kolonie żeglarskie, sportowe, kolonie windsurfingowe czy taneczne, nie brakuje tutaj również innych ciekawych opcji wyjazdowych.
Megawakacje.pl - obozy i kolonie tematyczne dla każdego.
Oferta Megawakacje.pl skupia się wokół wakacji, obozów i kolonii tematycznych. Udostępniamy propozycje w 100% kolonie rekreacyjne, bez głównego motywu przewodniego, ale nie zapominamy też o osobach, które pragną rozwijać swoje pasje i zainteresowania. Zarezerwujesz u nas m.in. letnie obozy artystyczne - w sam dla kreatywnych dusz, które pragną poszerzać horyzonty, kolonie detektywistyczne, na których można poczuć się niczym Sherlock Holmes, a także rozmaite obozy fotograficzne, jeździeckie, deskorolkowe, przygodowe czy obozy i kolonie aktywne.
Kolonie i obozy letnie oraz zimowe z naszej oferty dają okazję do aktywnego wypoczynku i rozwoju pasji. To również szansa na poznanie osób o podobnych zainteresowaniach, znalezienie bratniej duszy, zdobycie wspaniałych wspomnień i nauczenie się zupełnie nowych rzeczy. Znajdź interesującą Cię kategorię i wybierz swój wymarzony, wakacyjny wyjazd na Megawakacje.pl. Gwarantujemy sprawną organizację, wsparcie wyszkolonej kadry, bezpieczeństwo, pakiet niezbędnych ubezpieczeń i niczym niezmącony wypoczynek. Zapraszamy do skorzystania z naszej wyjątkowej oferty kolonii i obozów letnich oraz zimowych.

Klauzula informacyjna: Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
pfr    Subwencja PFR