Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Oferty letnie Zagranica Wakacje

OFERTY ZIMOWE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE O NAS KONTAKT
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje

Oferty Almatur Zagranica

Wycieczki

Austria - Panorama SalzburgaAustria - Panorama Salzburga4 dni
Austria - Smaki AustriiAustria - Smaki Austrii7 dni
Austria,  Niemcy - Zamki Ludwika IIAustria, Niemcy - Zamki Ludwika II7 dni
Austria, Słowacja - Wiedeń i okoliceAustria, Słowacja - Wiedeń i okolice4 dni
Białoruś - Białoruski rekonesansBiałoruś - Białoruski rekonesans8 dni
Białoruś - Białoruskie sentymentyBiałoruś - Białoruskie sentymenty9 dni
Bośnia i Hercegowina, Serbia - Bałkański OrientBośnia i Hercegowina, Serbia - Bałkański Orient9 dni
Bułgaria, Serbia, Węgry - Wzdłuż bułgarskiego wybrzeżaBułgaria, Serbia, Węgry - Wzdłuż bułgarskiego wybrzeża11 dni
Chorwacja - Chorwacja w PigułceChorwacja - Chorwacja w Pigułce6 dni
Chorwacja - Smaki ChorwacjiChorwacja - Smaki Chorwacji7 dni
Chorwacja - Wyspy południowej ChorwacjiChorwacja - Wyspy południowej Chorwacji9 dni
Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk TourChorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk Tour9 dni
Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Skarby Adriatyku dla senioraChorwacja, Bośnia i Hercegowina - Skarby Adriatyku dla seniora9 dni
Chorwacja, Włochy - Wokół IstriiChorwacja, Włochy - Wokół Istrii7 dni
Czechy - Czeskie grody i zamkiCzechy - Czeskie grody i zamki4 dni
Czechy - Nie tylko PragaCzechy - Nie tylko Praga4 dni
Czechy - Smaki CzechCzechy - Smaki Czech4 dni
Czechy - Weekend w PradzeCzechy - Weekend w Pradze3 dni
Dania, Niemcy - Legoland - Kraina RadościDania, Niemcy - Legoland - Kraina Radości5 dni
Francja - Paryż i zamkiFrancja - Paryż i zamki7 dni
Francja - Paryż nie może czekaćFrancja - Paryż nie może czekać5 dni
Francja - Paryż, Disneyland - Paryż na wesołoFrancja - Paryż, Disneyland - Paryż na wesoło6 dni
Francja, Hiszpania, Portugalia - Słoneczna IberiadaFrancja, Hiszpania, Portugalia - Słoneczna Iberiada16 dni
Grecja - Akropolis TourGrecja - Akropolis Tour9 dni
Grecja - Grecja dla senioraGrecja - Grecja dla seniora9 dni
Grecja - Zorba, wino i Ty!Grecja - Zorba, wino i Ty!11 dni
Hiszpania - Długi weekend w BarcelonieHiszpania - Długi weekend w Barcelonie5 dni
Hiszpania dla senioraHiszpania dla seniora9 dni
Lichtenstein, Szwajcaria, Francja - Alpejska krainaLichtenstein, Szwajcaria, Francja - Alpejska kraina7 dni
Litwa, Łotwa, Estonia - Baltic TourLitwa, Łotwa, Estonia - Baltic Tour8 dni
Litwa, Łotwa, Estonia, Finlandia , Rosja - Nadbałtycka przygodaLitwa, Łotwa, Estonia, Finlandia , Rosja - Nadbałtycka przygoda8 dni
Litwa, Łotwa, Estonia, Finlandia - Bałtyckie białe noceLitwa, Łotwa, Estonia, Finlandia - Bałtyckie białe noce9 dni
Luksemburg, Belgia, Holandia - Podbój BeneluxuLuksemburg, Belgia, Holandia - Podbój Beneluxu7 dni
Mołdawia, Rumunia - W krainie monastyrów i winaMołdawia, Rumunia - W krainie monastyrów i wina9 dni
Niemcy - Bawarskie klejnotyNiemcy - Bawarskie klejnoty5 dni
Niemcy - Królewskie rezydencjeNiemcy - Królewskie rezydencje5 dni
Niemcy - Malownicza SaksoniaNiemcy - Malownicza Saksonia4 dni
Niemcy, Dania, Szwecja - Skandynawski weekendNiemcy, Dania, Szwecja - Skandynawski weekend5 dni
Rosja - Rosyjskie Perły: Petersburg i MoskwaRosja - Rosyjskie Perły: Petersburg i Moskwa9 dni
Rumunia - Perły KarpatRumunia - Perły Karpat9 dni
Rumunia - Tajemnicza RumuniaRumunia - Tajemnicza Rumunia11 dni
Rumunia - Śladami DrakuliRumunia - Śladami Drakuli7 dni
Serbia - Serbia na weekendSerbia - Serbia na weekend4 dni
Serbia, Bułgaria, Rumunia - Czarnomorska mozaikaSerbia, Bułgaria, Rumunia - Czarnomorska mozaika11 dni
Serbia, Bułgaria, Turcja, Rumunia - Czarnomorskie skarbySerbia, Bułgaria, Turcja, Rumunia - Czarnomorskie skarby11 dni
Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne BałkanySerbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne Bałkany9 dni
Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne BałkanySerbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne Bałkany11 dni
Słowenia - Barwy SłoweniiSłowenia - Barwy Słowenii7 dni
Słowenia - Zachwycająca SłoweniaSłowenia - Zachwycająca Słowenia4 dni
Słowenia, Chorwacja - Powiew AdriatykuSłowenia, Chorwacja - Powiew Adriatyku7 dni
Słowenia, Chorwacja - Uroki chorwackich wyspSłowenia, Chorwacja - Uroki chorwackich wysp9 dni
Szwajcaria - Szwajcarskie specjałySzwajcaria - Szwajcarskie specjały9 dni
Szwajcaria, Francja, Niemcy - Wzdłuż Renu i MozeliSzwajcaria, Francja, Niemcy - Wzdłuż Renu i Mozeli7 dni
Szwecja, Norwegia, Dania - Kraina fiordówSzwecja, Norwegia, Dania - Kraina fiordów9 dni
Turcja - Odkrywamy TurcjęTurcja - Odkrywamy Turcję14 dni
Ukraina - Lwów i Złota PodkowaUkraina - Lwów i Złota Podkowa4 dni
Ukraina - Podróż na kresyUkraina - Podróż na kresy9 dni
Węgry - Nie tylko BudapesztWęgry - Nie tylko Budapeszt4 dni
Węgry - Smaki WęgierWęgry - Smaki Węgier4 dni
Węgry - Tokaj, czardasz i termyWęgry - Tokaj, czardasz i termy4 dni
Węgry - Weekend w BudapeszcieWęgry - Weekend w Budapeszcie3 dni
Węgry, Austria, Słowacja - Trzy stoliceWęgry, Austria, Słowacja - Trzy stolice4 dni
Wielka Brytania - Whisky, zamki i BeatlesiWielka Brytania - Whisky, zamki i Beatlesi9 dni
Włochy - Capri TourWłochy - Capri Tour9 dni
Włochy - Garda i IseoWłochy - Garda i Iseo6 dni
Włochy - Giro di ItaliaWłochy - Giro di Italia14 dni
Włochy - Italia na wesołoWłochy - Italia na wesoło7 dni
Włochy - Italia z temperamentemWłochy - Italia z temperamentem9 dni
Włochy - Na kraniec włoskiego obcasaWłochy - Na kraniec włoskiego obcasa9 dni
Włochy - Roma TourWłochy - Roma Tour7 dni
Włochy - Toscana TourWłochy - Toscana Tour6 dni
Włochy - Toskania i Cinque TerreWłochy - Toskania i Cinque Terre9 dni
Włochy - Venezia TourWłochy - Venezia Tour6 dni
Włochy - Viva ItaliaWłochy - Viva Italia7 dni
Włochy dla senioraWłochy dla seniora9 dni
Włochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeżeWłochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeże9 dni

Egzotyczne wycieczki

Birma, Laos, Wietnam - Trójkąt buddyjskiBirma, Laos, Wietnam - Trójkąt buddyjski14 dni
Boliwia, Peru, Ekwador - Trzy skarby InkówBoliwia, Peru, Ekwador - Trzy skarby Inków17 dni
Chile, Argentyna - Jeden kraniec Ameryki PołudniowejChile, Argentyna - Jeden kraniec Ameryki Południowej14 dni
Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki PołudniowejChile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej16 dni
Chiny, Korea Południowa, Japonia - Trzy tygrysy AzjiChiny, Korea Południowa, Japonia - Trzy tygrysy Azji17 dni
Gruzja - Morze Czarne i KaukazGruzja - Morze Czarne i Kaukaz11 dni
Gruzja, Armenia - Piękno ZakaukaziaGruzja, Armenia - Piękno Zakaukazia10 dni
Indie - Pięć pereł IndiiIndie - Pięć pereł Indii11 dni
Japonia - Dwie wyspy SamurajówJaponia - Dwie wyspy Samurajów14 dni
Japonia - Japoński wachlarzJaponia - Japoński wachlarz8 dni
Japonia - Pięć pięter pagodyJaponia - Pięć pięter pagody14 dni
Kanada, USA - Dwie strony Ameryki PółnocnejKanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej17 dni
Kazachstan, Kirgistan - W stepach szerokichKazachstan, Kirgistan - W stepach szerokich11 dni
Mongolia, Rosja - Jurty na GobiMongolia, Rosja - Jurty na Gobi16 dni
Nepal - Bhutan - Indie - Cztery himalajskie światyNepal - Bhutan - Indie - Cztery himalajskie światy17 dni
Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie ZiemiNowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi19 dni
Rosja - Kamczatka - wulkany i niedźwiedzieRosja - Kamczatka - wulkany i niedźwiedzie9 dni
Rosja - Kolej na SyberięRosja - Kolej na Syberię11 dni
Rosja - Rejs rzeką WołgąRosja - Rejs rzeką Wołgą12 dni
RPA, Suazi, Mozambik, Zambia, Zimbabwe, Botswana - Sześć krajów AfrykiRPA, Suazi, Mozambik, Zambia, Zimbabwe, Botswana - Sześć krajów Afryki16 dni
Singapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotycznySingapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny14 dni
Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów AzjiTajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji18 dni
Tajwan, Filipiny, Hongkong - 101 dalekowschodnich kontrastówTajwan, Filipiny, Hongkong - 101 dalekowschodnich kontrastów15 dni
Turkmenistan - Niezwykły TurkmenistanTurkmenistan - Niezwykły Turkmenistan11 dni
Uganda, Kenia - Dwie czarne perłyUganda, Kenia - Dwie czarne perły15 dni
USA, Meksyk - W sombrero po KaliforniiUSA, Meksyk - W sombrero po Kalifornii18 dni
Uzbekistan - Na jedwabnym szlakuUzbekistan - Na jedwabnym szlaku14 dni
Uzbekistan i Kirgistan - Na szlaku starożytnych karawanUzbekistan i Kirgistan - Na szlaku starożytnych karawan15 dni

Wczasy

Ukraina-Truskawiec-Hotel Leśna Pieśń  (oferta na zapytanie)Ukraina-Truskawiec-Hotel Leśna Pieśń (oferta na zapytanie)8 dni
Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Delibab****Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Delibab****10 dni
Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Hungarospa***Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Hungarospa***10 dni
Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Victoria**Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Victoria**10 dni
Węgry - Hajduszoboszlo - Ośrodek Wypoczynkowy Siesta***Węgry - Hajduszoboszlo - Ośrodek Wypoczynkowy Siesta***10 dni

Kursy językowe

Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CESAnglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES15, 22 dni
Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CESAnglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES15, 22 dni
Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Residence CESAnglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Residence CES15, 22 dni
Cypr - kurs j. angielskiego Junior Residence EICCypr - kurs j. angielskiego Junior Residence EIC16 dni
Malta - kurs j. angielskiego Adult Family NSTSMalta - kurs j. angielskiego Adult Family NSTS15, 22 dni
Malta - kurs j. angielskiego Junior Family ESLMalta - kurs j. angielskiego Junior Family ESL15, 22 dni
Malta - kurs j. angielskiego Junior Family IELSMalta - kurs j. angielskiego Junior Family IELS8, 15, 22 dni
Malta - kurs j. angielskiego Junior Residence ESLMalta - kurs j. angielskiego Junior Residence ESL15, 22 dni
Malta - kurs j. angielskiego Junior Residence IELSMalta - kurs j. angielskiego Junior Residence IELS8, 15, 22 dni
Malta - kurs j. angielskiego Kids Residence IELSMalta - kurs j. angielskiego Kids Residence IELS15, 22 dni
Malta - kurs j. angielskiego NSTS Adult CampusMalta - kurs j. angielskiego NSTS Adult Campus15, 22 dni
Malta - kurs j. angielskiego NSTS Junior CampusMalta - kurs j. angielskiego NSTS Junior Campus15, 22 dni
Malta - zimowy kurs j. angielskiego Junior Family IELSMalta - zimowy kurs j. angielskiego Junior Family IELS8, 15 dni
Malta - zimowy kurs j. angielskiego Junior Residence IELSMalta - zimowy kurs j. angielskiego Junior Residence IELS8, 15 dni
Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Adult Family CESSzkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Adult Family CES15 dni
Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Junior Family CESSzkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Junior Family CES15 dni
Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Junior Residence CESSzkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Junior Residence CES15 dni
USA - Los Angeles - kurs j. angielskiego Junior Campus PLUSUSA - Los Angeles - kurs j. angielskiego Junior Campus PLUS16 dni
USA - Nowy Jork - kurs j. angielskiego Junior Campus LALUSA - Nowy Jork - kurs j. angielskiego Junior Campus LAL16 dni

Kursy językowe indywidualne

Anglia - Cambridge - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+Anglia - Cambridge - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+15, 22 dni
Anglia - Londyn - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+Anglia - Londyn - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+15, 22 dni
Anglia - Oxford - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+Anglia - Oxford - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+15, 22 dni
Hiszpania - Barcelona - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 17+Hiszpania - Barcelona - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 17+14, 21, 28 dni
Hiszpania - Madryt - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 17+Hiszpania - Madryt - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 17+14, 21, 28 dni
Irlandia - Dublin - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+Irlandia - Dublin - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+15, 22 dni
Kanada - Montreal - indywidualny kurs j. francuskiego/angielskiego Adult Family EC - wiek 16+Kanada - Montreal - indywidualny kurs j. francuskiego/angielskiego Adult Family EC - wiek 16+15, 22 dni
Kanada - Toronto - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+Kanada - Toronto - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+15, 22 dni
Kanada - Vancouver - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+Kanada - Vancouver - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+15, 22 dni
Szkocja - Edynburg - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+Szkocja - Edynburg - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+15, 22 dni
USA - Boston - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+USA - Boston - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+15, 22 dni
USA - Los Angeles - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+USA - Los Angeles - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+15, 22 dni
USA - Miami - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+USA - Miami - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+15, 22 dni
USA - Nowy Jork - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+USA - Nowy Jork - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+15, 22 dni
USA - San Francisco - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+USA - San Francisco - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+15, 22 dni
USA - Washington DC - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 18+USA - Washington DC - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 18+15, 22 dni

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.