Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Oferty letnie Zagranica Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje

Oferty Almatur Zagranica

Obozy młodzieżowe

Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fit&FunBułgaria - Złote Piaski - Obóz Fit&Fun12 dni
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fun&Dance - Rekreacja (16-18 lat)Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fun&Dance - Rekreacja (16-18 lat)12 dni
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot WarszawaBułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Warszawa11, 12 dni
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Sun&Fun - Rekreacja (13-15 lat)Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Sun&Fun - Rekreacja (13-15 lat)12 dni
Chorwacja - Crikvenica - Obóz aktywnyChorwacja - Crikvenica - Obóz aktywny12 dni
Chorwacja - Crikvenica - Obóz rekreacyjnyChorwacja - Crikvenica - Obóz rekreacyjny12 dni
Chorwacja - Crikvenica - Obóz zumbaChorwacja - Crikvenica - Obóz zumba12 dni
Czarnogóra - Ulcinj - Obóz rekreacyjnyCzarnogóra - Ulcinj - Obóz rekreacyjny12 dni
Grecja - Skotina - RekreacjaGrecja - Skotina - Rekreacja13 dni
Malta - Gzira - obóz rekreacyjnyMalta - Gzira - obóz rekreacyjny8 dni
Węgry - Hajduszoboszlo Obóz Wodna rekreacjaWęgry - Hajduszoboszlo Obóz Wodna rekreacja11 dni
Włochy - Cesenatico - kolonia  rekreacyjnaWłochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna10, 11 dni
Włochy - Cesenatico - kolonia język angielskiWłochy - Cesenatico - kolonia język angielski10, 11 dni
Włochy - Cesenatico - kolonia język włoskiWłochy - Cesenatico - kolonia język włoski10, 11 dni
Włochy - Cesenatico - kolonia taneczna - zumbaWłochy - Cesenatico - kolonia taneczna - zumba10, 11 dni
Włochy - Cesenatico - obóz  rekreacyjnyWłochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny10, 11 dni
Włochy - Cesenatico - obóz język angielskiWłochy - Cesenatico - obóz język angielski10, 11 dni
Włochy - Cesenatico - obóz język włoskiWłochy - Cesenatico - obóz język włoski10, 11 dni
Włochy - Cesenatico - obóz taneczny - zumbaWłochy - Cesenatico - obóz taneczny - zumba10, 11 dni
Włochy - Kampania i Rzym - obóz rekreacyjnyWłochy - Kampania i Rzym - obóz rekreacyjny10 dni
Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjnaWłochy - Rimini - kolonia rekreacyjna10, 11 dni
Włochy - Rimini - obóz rekreacyjnyWłochy - Rimini - obóz rekreacyjny10, 11 dni
Włochy - Toskania i Liguria - obóz rekreacyjnyWłochy - Toskania i Liguria - obóz rekreacyjny10 dni

Wycieczki

Austria - Panorama SalzburgaAustria - Panorama Salzburga4 dni
Austria,  Niemcy - Zamki Ludwika IIAustria, Niemcy - Zamki Ludwika II7 dni
Austria, Niemcy - Oktoberfest - Zamki Ludwika IIAustria, Niemcy - Oktoberfest - Zamki Ludwika II7 dni
Austria, Słowacja - Wiedeń i okoliceAustria, Słowacja - Wiedeń i okolice4 dni
Białoruś - Białoruskie sentymentyBiałoruś - Białoruskie sentymenty9 dni
Bułgaria, Serbia, Węgry - Wzdłuż bułgarskiego wybrzeżaBułgaria, Serbia, Węgry - Wzdłuż bułgarskiego wybrzeża11 dni
Chorwacja - Smaki ChorwacjiChorwacja - Smaki Chorwacji7 dni
Chorwacja - Wyspy południowej ChorwacjiChorwacja - Wyspy południowej Chorwacji9 dni
Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk TourChorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk Tour9 dni
Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Skarby Adriatyku dla senioraChorwacja, Bośnia i Hercegowina - Skarby Adriatyku dla seniora9 dni
Chorwacja, Włochy - Wokół IstriiChorwacja, Włochy - Wokół Istrii7 dni
Czechy - Czechy dla koneseraCzechy - Czechy dla konesera4 dni
Czechy - Karlštejnskie winobranieCzechy - Karlštejnskie winobranie4 dni
Czechy - Nie tylko PragaCzechy - Nie tylko Praga4 dni
Czechy - Smaki CzechCzechy - Smaki Czech4 dni
Czechy - Weekend w PradzeCzechy - Weekend w Pradze3 dni
Francja - Paryż i zamkiFrancja - Paryż i zamki7 dni
Francja,Hiszpania, Portugalia - Słoneczna IberiadaFrancja,Hiszpania, Portugalia - Słoneczna Iberiada16 dni
Grecja - Akropolis TourGrecja - Akropolis Tour9 dni
Grecja - Grecja dla senioraGrecja - Grecja dla seniora9 dni
Grecja - Zorba, wino i Ty!Grecja - Zorba, wino i Ty!11 dni
Hiszpania - Barcelona i Madryt - Gorące metropolieHiszpania - Barcelona i Madryt - Gorące metropolie5 dni
Hiszpania - Długi weekend w BarcelonieHiszpania - Długi weekend w Barcelonie5 dni
Hiszpania - Flamenco showHiszpania - Flamenco show10 dni
Hiszpania dla senioraHiszpania dla seniora10 dni
Lichtenstein, Szwajcaria, Francja - Alpejska krainaLichtenstein, Szwajcaria, Francja - Alpejska kraina7 dni
Litwa - Smaki LitwyLitwa - Smaki Litwy4 dni
Litwa, Łotwa, Estonia - Baltic TourLitwa, Łotwa, Estonia - Baltic Tour8 dni
Luksemburg, Belgia, Holandia - Podbój BeneluxuLuksemburg, Belgia, Holandia - Podbój Beneluxu7 dni
Niemcy - Smaki NiemiecNiemcy - Smaki Niemiec4 dni
Niemcy, Dania, Szwecja - Nadbałtycki weekendNiemcy, Dania, Szwecja - Nadbałtycki weekend5 dni
Rumunia - Perły KarpatRumunia - Perły Karpat9 dni
Rumunia - Tajemnicza RumuniaRumunia - Tajemnicza Rumunia11 dni
Rumunia - Śladami DrakuliRumunia - Śladami Drakuli7 dni
Serbia, Bułgaria, Rumunia - Czarnomorska mozaikaSerbia, Bułgaria, Rumunia - Czarnomorska mozaika11 dni
Serbia, Bułgaria, Turcja, Rumunia - Czarnomorskie skarbySerbia, Bułgaria, Turcja, Rumunia - Czarnomorskie skarby11 dni
Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne BałkanySerbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne Bałkany9 dni
Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne BałkanySerbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne Bałkany11 dni
Słowacja, Austria, Węgry - Trzy stolice dla senioraSłowacja, Austria, Węgry - Trzy stolice dla seniora7 dni
Słowenia, Chorwacja - Powiew AdriatykuSłowenia, Chorwacja - Powiew Adriatyku7 dni
Słowenia, Chorwacja - Uroki chorwackich wyspSłowenia, Chorwacja - Uroki chorwackich wysp9 dni
Szwajcaria - Szwajcarskie specjałySzwajcaria - Szwajcarskie specjały9 dni
Szwecja, Norwegia, Dania - Kraina fiordówSzwecja, Norwegia, Dania - Kraina fiordów9 dni
Turcja - Bajkowa KapadocjaTurcja - Bajkowa Kapadocja11 dni
Turcja - Odkrywamy TurcjęTurcja - Odkrywamy Turcję14 dni
Ukraina - Lwów i Złota PodkowaUkraina - Lwów i Złota Podkowa4 dni
Ukraina - Podróż na kresyUkraina - Podróż na kresy9 dni
Ukraina - Weekend we LwowieUkraina - Weekend we Lwowie3 dni
Węgry - Nie tylko BudapesztWęgry - Nie tylko Budapeszt4 dni
Węgry - Smaki WęgierWęgry - Smaki Węgier4 dni
Węgry - Weekend w BudapeszcieWęgry - Weekend w Budapeszcie3 dni
Węgry, Austria, Słowacja - Trzy stoliceWęgry, Austria, Słowacja - Trzy stolice4 dni
Włochy - Capri TourWłochy - Capri Tour9 dni
Włochy - Giro di ItaliaWłochy - Giro di Italia14 dni
Włochy - Na kraniec włoskiego obcasaWłochy - Na kraniec włoskiego obcasa9 dni
Włochy - Nad brzegami czterech jezior dla senioraWłochy - Nad brzegami czterech jezior dla seniora7 dni
Włochy - Perełki północnej ItaliiWłochy - Perełki północnej Italii7 dni
Włochy - Rzymskie Dolce Vita  dla senioraWłochy - Rzymskie Dolce Vita dla seniora7 dni
Włochy - Toskania i Cinque TerreWłochy - Toskania i Cinque Terre9 dni
Włochy - Uroki Toskanii  dla senioraWłochy - Uroki Toskanii dla seniora7 dni
Włochy - Viva ItaliaWłochy - Viva Italia7 dni
Włochy dla senioraWłochy dla seniora10 dni
Włochy, Francja - Lazurowa przygoda dla senioraWłochy, Francja - Lazurowa przygoda dla seniora7 dni
Włochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeżeWłochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeże9 dni
Włochy, Francja, Hiszpania - Śródziemnomorskie perłyWłochy, Francja, Hiszpania - Śródziemnomorskie perły11 dni
Włochy, Szwajcaria - Magia alpejskich jeziorWłochy, Szwajcaria - Magia alpejskich jezior9 dni

Egzotyczne wycieczki

Birma, Laos, Wietnam - Trójkąt buddyjskiBirma, Laos, Wietnam - Trójkąt buddyjski14 dni
Chile, Argentyna - Na samym końcu świataChile, Argentyna - Na samym końcu świata15 dni
Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki PołudniowejChile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej16 dni
Chiny, Korea Południowa, Japonia - Trzy tygrysy AzjiChiny, Korea Południowa, Japonia - Trzy tygrysy Azji17 dni
Gruzja - Morze Czarne i KaukazGruzja - Morze Czarne i Kaukaz11 dni
Gruzja, Armenia - Piękno ZakaukaziaGruzja, Armenia - Piękno Zakaukazia10 dni
Indie - Pięć pereł IndiiIndie - Pięć pereł Indii11 dni
Japonia - Dwie wyspy SamurajówJaponia - Dwie wyspy Samurajów14 dni
Japonia - Japoński wachlarzJaponia - Japoński wachlarz8 dni
Kanada, USA - Dwie strony Ameryki PółnocnejKanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej16 dni
Kazachstan, Kirgistan - W stepach szerokichKazachstan, Kirgistan - W stepach szerokich11 dni
Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie ZiemiNowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi19 dni
RPA, Suazi, Mozambik - Trzy oblicza AfrykiRPA, Suazi, Mozambik - Trzy oblicza Afryki14 dni
Singapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotycznySingapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny14 dni
Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów AzjiTajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji18 dni
USA, Meksyk - W sombrero po KaliforniiUSA, Meksyk - W sombrero po Kalifornii18 dni
Uzbekistan - Na jedwabnym szlakuUzbekistan - Na jedwabnym szlaku14 dni

Wczasy

Grecja - Paralia - Hotel Grand Blue***Grecja - Paralia - Hotel Grand Blue***12 dni
Grecja - Paralia - Hotel Konstantin***Grecja - Paralia - Hotel Konstantin***12 dni
Grecja - Skotina - Hotel Athina***Grecja - Skotina - Hotel Athina***13 dni
Grecja - Tolo - Hotel Flisvos (NA ZAPYTANIE)Grecja - Tolo - Hotel Flisvos (NA ZAPYTANIE)8, 11 dni
Ukraina-Truskawiec-Hotel Leśna Pieśń  (oferta na zapytanie)Ukraina-Truskawiec-Hotel Leśna Pieśń (oferta na zapytanie)8 dni
Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Delibab****Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Delibab****9, 11 dni
Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Victoria**Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Victoria**9, 11 dni
Węgry - Hajduszoboszlo - Ośrodek Wypoczynkowy Siesta***Węgry - Hajduszoboszlo - Ośrodek Wypoczynkowy Siesta***9, 11 dni
Węgry - Hajduszoboszlo - Pensjonat Marvany*** pok 2, 3 lub 4 osWęgry - Hajduszoboszlo - Pensjonat Marvany*** pok 2, 3 lub 4 os9, 11 dni
Włochy - Bellaria - Hotel Gioiella***Włochy - Bellaria - Hotel Gioiella***8 dni
Włochy - Gatteo Mare - Hotel Roma***Włochy - Gatteo Mare - Hotel Roma***8 dni
Włochy - Gatteo Mare - Hotel Stefan***Włochy - Gatteo Mare - Hotel Stefan***8 dni

Kursy językowe

Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Adult Family CESAnglia - Londyn - kurs j. angielskiego Adult Family CES15 dni
Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Junior Campus LALAnglia - Londyn - kurs j. angielskiego Junior Campus LAL15 dni
Austria - Wiedeń - kurs języka Niemiecki bezstresowoAustria - Wiedeń - kurs języka Niemiecki bezstresowo11 dni
Austria - Wiedeń - kurs języka niemieckiego standardowyAustria - Wiedeń - kurs języka niemieckiego standardowy11 dni
Malta - kurs j. angielskiego Junior Family IELSMalta - kurs j. angielskiego Junior Family IELS8, 15, 22 dni
Malta - kurs j. angielskiego Junior Residence IELSMalta - kurs j. angielskiego Junior Residence IELS8, 15, 22 dni
Malta - kurs j. angielskiego MA Adult FamilyMalta - kurs j. angielskiego MA Adult Family8, 15, 22 dni
Malta - kurs j. angielskiego MA Adult ResidenceMalta - kurs j. angielskiego MA Adult Residence8, 15, 22 dni
Malta - kurs j. angielskiego NSTS Adult CampusMalta - kurs j. angielskiego NSTS Adult Campus15, 22 dni
Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego  intensywnyNiemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego intensywny14 dni
Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego  standardowyNiemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego standardowy14 dni
Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego gimnazjalnyNiemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego gimnazjalny14 dni
Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego maturalnyNiemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego maturalny14 dni

Kursy językowe indywidualne

Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny ACTILINGUA - wiek: 12-17Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny ACTILINGUA - wiek: 12-1714 dni
Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny ACTILINGUA - wiek: 16+Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny ACTILINGUA - wiek: 16+14, 21, 28 dni
Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny ACTILINGUA - wiek: 16-19Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny ACTILINGUA - wiek: 16-1914, 21 dni
Francja - Paryż - indywidualny kurs j. francuskiego rodziny SPRACHCAFFE - wiek: 16-21 latFrancja - Paryż - indywidualny kurs j. francuskiego rodziny SPRACHCAFFE - wiek: 16-21 lat14, 21 dni
Francja - Rouen - indywidualny kurs j. francuskiego rodziny FRENCH IN NORMANDY-wiek: 16+Francja - Rouen - indywidualny kurs j. francuskiego rodziny FRENCH IN NORMANDY-wiek: 16+14, 21, 28 dni
Hiszpania - Barcelona - indywidualny kurs j. hiszpańskiego akademik ENFOREX - wiek: 16+Hiszpania - Barcelona - indywidualny kurs j. hiszpańskiego akademik ENFOREX - wiek: 16+14, 21, 28 dni
Hiszpania - Barcelona - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 17+Hiszpania - Barcelona - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 17+14, 21, 28 dni
Hiszpania - Madryt - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 17+Hiszpania - Madryt - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 17+14, 21, 28 dni
Hiszpania - Sewilla - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 17+Hiszpania - Sewilla - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 17+14, 21, 28 dni
Hiszpania - Walencja - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX- wiek: 17+Hiszpania - Walencja - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX- wiek: 17+14, 21, 28 dni
Irlandia - Dublin - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+Irlandia - Dublin - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+15, 22 dni
Kanada - Montreal - indywidualny kurs j. francuskiego/angielskiego Adult Family EC - wiek 16+Kanada - Montreal - indywidualny kurs j. francuskiego/angielskiego Adult Family EC - wiek 16+15, 22 dni
Kanada - Toronto - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+Kanada - Toronto - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+15, 22 dni
Kanada - Vancouver - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+Kanada - Vancouver - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+15, 22 dni
Łotwa - Ryga - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+Łotwa - Ryga - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+15, 22, 28 dni
Niemcy - Augsburg - indywidualny wakacyjny kurs j. niemieckiego rodziny ASTUR - wiek: 12-17Niemcy - Augsburg - indywidualny wakacyjny kurs j. niemieckiego rodziny ASTUR - wiek: 12-1715, 22 dni
Niemcy - Berlin - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+Niemcy - Berlin - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+14, 21, 28 dni
Niemcy - Frankfurt - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny SPRACHCAFFE - wiek: 14-21 latNiemcy - Frankfurt - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny SPRACHCAFFE - wiek: 14-21 lat14, 21, 28 dni
Niemcy - Kolonia - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+Niemcy - Kolonia - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+14, 21, 28 dni
Niemcy - Monachium - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+Niemcy - Monachium - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+14, 21, 28 dni
Rosja - Moskwa - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+Rosja - Moskwa - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+15, 29, 36 dni
Rosja - Sankt Petersburg - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+Rosja - Sankt Petersburg - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+15, 22, 29 dni
Szkocja - Edynburg - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+Szkocja - Edynburg - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+15, 22 dni
USA - Boston - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+USA - Boston - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+15, 22 dni
USA - Los Angeles - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+USA - Los Angeles - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+15, 22 dni
USA - Miami - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+USA - Miami - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+15, 22 dni
USA - Nowy Jork - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+USA - Nowy Jork - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+15, 22 dni
USA - San Francisco - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+USA - San Francisco - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+15, 22 dni
USA - Washington DC - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 18+USA - Washington DC - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 18+15, 22 dni
Włochy - Florencja - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+Włochy - Florencja - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+14, 21, 28 dni
Włochy - Mediolan - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+Włochy - Mediolan - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+14, 21, 28 dni
Włochy - Rzym - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+Włochy - Rzym - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+14, 21, 28 dni

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.