Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Lądek Zdrój - piłka nożna Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Góry

Sporty grupowe

Piłka nożna

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Lądek Zdrój

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Lądek Zdrój


Lądek Zdrój - piłka nożna (wiek )
Informacje
Galeria



» przejdź do galerii

Piłka nożna
7 - 13 lat, 14 - 17 lat



Program

Jeżeli marzycie o karierze Roberta Lewandowskiego lub Messiego i jak oni chcecie zagrać na najlepszych światowych murawach, zdobywając uznanie kibiców – jest to obóz dla Was! Proponujemy Wam 5 trzygodzinnych treningów na pełnowymiarowym boisku. Pod czujnym okiem instruktora poznacie różne techniki gry oraz strategie ataku i obrony. Udoskonalicie swoje umiejętności techniczne w dryblingu, przyjęciu i podawaniu piłki, odbieraniu piłki przeciwnikowi oraz w grze ciałem. Przećwiczycie rzuty wolne, rożne i karne. Prosimy o zabranie stroju sportowego.

Jakie atrakcjejeszcze czekają Was czekają?

Szukacie ciekawych miejsc, nowych przyjaźni i niesamowitych przygód? Koniecznie wybierzcie się z nami w Kotlinę Kłodzką! Jedną z atrakcji będzie całodzienna wycieczka do Skalnego Miasta w Czechach, gdzie czeka Was wędrówka wśród wysokich na kilkadziesiąt metrów skał o fantazyjnych kształtach i nazwach. Płynąc łódką po skalnym jeziorku wysłuchacie czeskich opowieści o Wodniku Szuwarku i Topielicy. Zobaczycie Mały i Wielki Wodospad i Turkusowe Jezioro.

W ZOO Safari, z okien safaribusa, zobaczycie wiele afrykańskich zwierząt, m in. żyrafy, słonie, tygrysy, zebry, flamingi oraz rzadki gatunek nosorożca białego i wiele innych.

Bez aparatu fotograficznego lepiej tu się nie wybierać. Zdjęcia afrykańskich zwierząt z odległości 2-3 metrów to najlepsza pamiątka z wakacji.

Przemierzając podziemne labirynty i sztolnie w Kopalni Złota w Złotym Stoku poczujecie się jak pierwsi poszukiwacze złota. W Chodniku Śmierci spotkacie gnoma Szarego, który pojawia się niespodziewanie z migoczącą lampą. Legenda głosi, ze spojrzenie mu w oczy gwarantuje spełnienie marzeń. W sztolni Czarnej zobaczycie jedyny w Polsce wodospad pod ziemią i tajemniczy korytarz, gdzie może być ukryty wielki skarb III Rzeszy. Przejedziecie się też podziemnym tramwajem i zagracie w grę terenową ze złotą fabułą.

W Parku Techniki przeniesiecie się w średniowieczne czasy. Zobaczycie jak wygląda młyńskie koło, kierat, dźwig ręczny i inne urządzenia stosowane w dawnych hutach i kopalniach złota, a co najważniejsze będziecie mogli uruchomić każdą z tych maszyn. Dreszcz emocji zapewni Wam podróż labiryntem strachu do Domu Kata, który przybliży tajniki swojej ciężkiej pracy.

Największą atrakcję zostawiliśmy Wam na koniec – górski rafting! – extremalna przygoda i świetna zabawa z dawką adrenaliny! Ok. 3-godzinny spływ pontonami pod opieką instruktorów i ratowników wodnych Nysą Kłodzką i Przełomem Bardzkim. Będziecie go wspominać jeszcze bardzo długo po zakończeniu wakacji!

Bez ograniczeń: konkursy, zabawy integracyjne, ogniska, dyskoteki i turnieje sportowe.


Program fakultatywny

Wizyta w parku linowym - emocji dostarczy Wam pobyt w Parku Linowym „Skalisko” w Złotym Stoku. Wyjątkowe wrażenia zapewnią zjazdy na tyrolkach, przejścia przez mosty, kładki i latające belki – cena ok. 40 zł/os.

Całodzienna wycieczka do Pragi - przewodnik opowie Wam o tajemnicach tego miasta. Zobaczycie m.in. Stare Miasto, Hradczany, Most Karola., Złotą Uliczkę, przejedziecie się praskim metrem. – cena ok. 120zł/os.



Zakwaterowanie

Zakwaterowanie: 10 noclegów w Domu Wczasowym „Apis”. Pokoje 2, 3, 4-osobowe z łazienkami (w tym dwa pokoje z wejściem do łazienki z korytarza). Obiekt posiada świetlicę ze stołem do tenisa, bilardem i TV oraz przestronny taras z widokiem na góry. Obok obiektu duży teren rekreacyjny z miejscem na grilla i ognisko. Ok. 200 m. od ośrodka kompleks boisk Orlik, w tym: boisko do siatkówki, koszykówki i piłki nożnej.



Świadczenia

Zakwaterowanie: 10 noclegów

Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki + podwieczorek) w stołówce ośrodka. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną. Możliwość zamówienia (co najmniej 7 dni przed rozpoczęciem imprezy) diety wegetariańskiej. Zapewniamy uczestnikom stały dostęp do wody pitnej na terenie ośrodka.

Transport: autokar z klimatyzacją.
Ubezpieczenie: NNW - 15.000 PLN.

Opieka pedagogiczna.
Realizacja programu.



Informacje praktyczne

Cena nie obejmuje dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w rozkładzie jazdy i programu fakultatywnego. Należy zabrać: wypełnioną kartę kwalifikacyjną, paszport lub dowód osobisty, nakrycie głowy, strój sportowy i kąpielowy, legitymację szkolną oraz mały plecak i wygodne obuwie na wycieczki piesze. Bilety wstępu w Skalnym Mieście płatne dodatkowo 500 CZK.

Planowany przyjazd do ośrodka w godz. 18,30.Planowany wyjazd z ośrodka w godz. 9,30 Dojazd własny: przyjazd nie wcześniej niż o godz.18:00, wyjazd nie później niż o godz. 9:30



» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe (obowiązuje do 30.06.2018)     » Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe (obowiązuje od 01.07.2018)     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Lądek Zdrój - piłka nożna     (skrót: LADEK ZDROJ PILKA NOZNA PAX FB)
Nr grupy Data Cena 
BPOL071515.07 - 25.07Impreza w trakcie realizacji Plan podróży11 dni
BPOL072626.07 - 05.08Sprzedaż zakończona Plan podróży11 dni
BPOL080606.08 - 16.08Sprzedaż zakończona Plan podróży11 dni

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.