Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Jarosławiec - Żeglarsko-Paintballowy Wakacje

OFERTY ZIMOWE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE O NAS KONTAKT
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Morze

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Jarosławiec

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Jarosławiec


Jarosławiec - Żeglarsko-Paintballowy (wiek )
Informacje
Galeria



» przejdź do galerii

Słoneczne wakacje

Żeglarsko-Paintballowy (8-12), (13-16 lat)



Program

W tej malowniczej miejscowości z najczystszą wodą na środkowym wybrzeżu Bałtyku odpoczniesz od szkolnej nauki. Do tego niesamowite zachody słońca, turniej na strzelnicy czy kąpiele w basenie to tylko niektóre z atrakcji jakie czekają na Ciebie.

Nasz obóz to świetna propozycja przeżycia żeglarskiej przygody i udziału w różnorodnych grach paintballowych. Część żeglarska będzie obejmowała m. in.: manewrowanie i pracę w charakterze członka załogi podczas rejsów po jeziorze Wicko, budowę i obsługę jachtów, naukę węzłów, przepisy i zasady bezpieczeństwa nad wodą. Część paintballowa będzie obejmowała m.in.: różnorodne scenariusze gier paintballowych („Deathmatch”,” Zdobądź Flagę”, „Ochrona Prezydenta” itp.), zajęcia na strzelnicy łuczniczej oraz zawody strzeleckie z wiatrówki.

Zajęcia żeglarskie to nie wszystko, odwiedzicie również multimedialne Muzeum Bursztynu, spędzicie militarny dzień nad jeziorem Wicko: strzelanie z łuku i wiatrówki oraz sprawnościowy tor przeszkód. Zorganizujemy Wam zajęcia sportowe i rekreacyjne: plażowa piłka siatkowa i nożna, badminton, kąpiele w morzu pod nadzorem ratowników, spartakiady i konkursy z nagrodami, dyskoteki, karaoke, ognisko, dla chętnych chrzest morski. Czekają Was wyścigi rzędów, gry planszowe, terenowe i fabularne (Mafia, Prawo Dżungli, Dixit, Alias Party, Białe i Czarne Historie) rozwijające wyobraźnię i uczące współpracy w grupie. Odwiedzicie latarnię morską i popłyniecie w rejs żaglówką po jeziorze Wicko. Nie zabraknie tematycznych wieczorków: „Piżama Party”, „Mam Talent”, karaoke, wybory „Miss i Mistera” czy „Śluby Obozowe”.


Program fakultatywny

1.Oceanarium i Aquapark w Stralsund (Niemcy) – wycieczka do najnowocześniejszego oceanarium w Europie i wspaniała zabawa w wodnym parku rozrywki z ciepłym posiłkiem. – 385 zł

Podczas wycieczki zapewniamy: ciepły posiłek, transport, bilety wstępu, obsługę pilota-przewodnika, prowiant oraz ubezpieczenie KL i NNW za granicą. Wymagane jest posiadanie ważnego paszportu lub dowodu osobistego

2. Aquapark „Panorama Morska” - dwa wejścia do największego nad Bałtykiem kompleksu basenów zewnętrznych z podgrzewaną wodą, sztuczną falą, rwącą rzeką, łaźnią parową, biczami wodnymi – 80 zł.

3. Desant NORMANDIA - czterogodzinna gra terenowa, której program obejmuje: wykorzystanie tratw pneumatycznych, tyrolkę, techniki przeprawowe, organizację bytowania, rozpalanie ognia, uzdatnianie wody, przygotowywanie prostych posiłków - 90 zł

4. Fotorelacja – wspomnienia z wakacji w formie zdjęć zapisane na płycie – 30 zł.

5. Archery Tag – drużynowe strzelanie z łuku. W maskach, podzieleni na drużyny zabawimy się w taki paintball tylko zamiast kulek będą miękkie super bezpieczne strzały – 30 zł



Zakwaterowanie

10 noclegów. OK-W „RAFA” położony jest w bliskim sąsiedztwie plaży. Na ogrodzonym i dozorowanym terenie znajdują się murowane jednopiętrowe budynki z pokojami 5-, 6-osobowymi z łazienkami i łóżkami piętrowymi. Do waszej dyspozycji: basen z podgrzewaną wodą o wymiarach (8x16x1,2m) , rowery górskie, świetlica, dwa boiska do piłki siatkowej (w tym jedno do plażowej), boisko do piłki nożnej i koszykówki, sala dyskotekowa, stoły do ping-ponga, bilard i „piłkarzyki”, kryta hala sportowa.



Uczestnicy obozu mogą bezpłatnie korzystać z WiFi na terenie obiektu.



Świadczenia


Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki + deser) w stołówce ośrodka. Śniadania i kolacje w formie bufetu , obiad serwowany do stolika.
Pierwszy posiłek: kolacja, w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie, w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną.
Transport: autokar turystyczny.
Ubezpieczenie: Signal Iduna S.A.
Opieka pedagogiczna. Program obozowy.



Informacje praktyczne

Cena nie obejmuje dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży oraz kosztów imprez fakultatywnych. Uczestnicy wyjeżdżający za granice muszą posiadać paszport lub dowód osobisty. Planowany przyjazd do ośrodka ok. godziny 19.00. Prosimy pamiętać o zabraniu wypełnionej karty kwalifikacyjnej z wpisanym numerem PESEL oraz o podpisaniu bagaży podróżnych dzieci.

Uczestnicy obozu mają zagwarantowany całodobowy dostęp do wody pitnej w stołówce ośrodka.

Możliwość wyboru diety wegetariańskiej, wegańskiej lub bezmlecznej - cena: 50 zł/os/pobyt

BRAK MOŻLIWOŚCI WYBORU DIETY BEZGLUTENOWEJ

Zakup wycieczek fakultatywnych nieznacznie wpłynie na realizację programu obozowego

Adres obiektu: Ośrodek Wypoczynkowy ,, RAFA", 76-107 Jarosławiec ul. Nadmorska 1, tel.: 59 810 94 15








» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Jarosławiec - Żeglarsko-Paintballowy     (skrót: JAROSLAWIEC ZEGLARSKO-PAINTBALLOWY PAX FB)
Nr grupy Data Cena 

kod imprezy: APJO~JAROSLAWIEC_ZEGLARSKO-PAINTBALLOWY_PAX_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.