Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Mierzyn - kolonia i obóz siatkarski Wakacje

OFERTY ZIMOWE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE O NAS KONTAKT
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Jeziora

Sporty grupowe

Siatkówka

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Międzychód

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Międzychód


Mierzyn - kolonia i obóz siatkarski (wiek )
Informacje
Galeria



» przejdź do galerii

Kolonie i obóz siatkarski
7-13 lat; 14-18 lat



Program

Zapraszamy do Puszczy Noteckiej, „Krainy Stu Jezior”. Doskonałe położenie ośrodka umożliwi Wam zorganizowanie ciekawego programu przygodowego i survivalowego. Nie zabraknie również dobrej zabawy, kąpieli w jeziorze i wylegiwania się na plaży. Codziennie czeka Was nowa przygoda! Zostańcie poszukiwaczami przygód, łowcami przyjemności i odkrywcami największej w Europie Tropikalnej Wyspy. To egzotyczny raj, który opowiada o dalekich lądach i specjalnie dla Was kreuje magię tropików. Będziecie korzystać do woli z licznych atrakcji Strefy Tropikalnej m in. z super zjeżdżalni o wysokości 27 m.

Czeka Was drużynowa rywalizacja o teren - jednodniowa gra strategiczna połączona z budową tratwy i pokonaniem pewnej wyznaczonej trasy na jeziorze (czuwać nad Wami będą ratownicy WOPR), zdobędziecie bazę wroga. Będziecie mieli do dyspozycji markery paintballowe i 100 kul. Wygrają ci, którzy zdobędą flagę przeciwnika. Pamiętajcie, że w paintballu liczy się inteligencja, szybkość działania, zdecydowanie i determinacja.

„Dzień militarny” - sprawdzicie swoje możliwości na sprawnościowym torze przeszkód. Na strzelnicy sportowej zdobędziecie punkty strzelając z kbks, wiatrówki i łuku.

Zajęcia wspinaczkowo-linowe - będziecie mieli okazję wspiąć się po ściance alpinistycznej przy linowej asekuracji na wysokość 6m.

Zawody na orientację - poszukiwanie skarbów, ukrytych punktów kontrolnych, podchody- codziennie nowa przygoda!

Ponadto - rozgrywki sportowe (koszykówka, siatkówka, piłka nożna), plażowanie i kąpiele w jeziorze pod opieką ratownika, gry fabularne, dyskoteki, ogniska.

Interesujecie się siatkówką, chcecie zgłębić jej tajniki i aktywnie spędzić wakacje. Oprócz głównych atrakcji programowych proponujemy Wam 2 treningi po 1,5 godz. na boiskach otwartych (a w razie niepogody na hali sportowej). Poznacie technikę zagrywki dolnej, tenisowej i odbić, sprawdzicie swoje zdolności w ataku, technice zbicia piłki oraz blokowaniu. Umiejętności te będziecie doskonalić w różnych formach treningowych pod okiem instruktorów i trenerów piłki siatkowej. Zajęcia dostosowane będą do Waszego wieku i umiejętności. Zabierzcie ze sobą: strój sportowy, obuwie sportowe, dres. Uwaga! Uczestnicy powinni posiadać 25 Euro na wyjazd do Tropikalnej Wyspy

Program fakultatywny

Całodzienna wycieczka z przewodnikiem do Berlina gdzie zobaczycie najważniejsze zabytki miasta. m. in.: Bramę Brandenburską, Potsdamer Plato, zachowane fragmenty Muru Berlińskiego, Reichstag i Alexanderplatz oraz Stadion Olimpijski gdzie rozgrywane były mistrzostwa świata w piłce nożnej w 2006 r.. Cena: 120 zł plus 10 Euro



Zakwaterowanie

Centrum Spotkań Biznesu i Rekreacji "Mierzyn" - pokoje: 3,4 - osobowe z łazienkami. Obiekt ogrodzony o powierzchni 1,35 ha. Na terenie ośrodka znajduje się budynek hotelowy ze stołówką, kawiarnią, świetlicą z TV i stołami do tenisa, sala konferencyjna, boiska do piłki siatkowej i koszykówki, kort tenisowy, boiska do kometki, miejsce na ognisko i grilla. W niewielkiej odległości piaszczysta plaża i jezioro.



Świadczenia

Zakwaterowanie: 10 noclegów

Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki oraz podwieczorek) w stołówce ośrodka.Posiłki serwowane do stolika. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną. Możliwość zamówienia (co najmniej 7 dni przed rozpoczęciem imprezy) diety wegetariańskiej.Zapewniamy uczestnikom stały dostep do wody pitnej
na drogę powrotną, w trakcie całodziennych wycieczek prowiant zamiast obiadu, powrót na gorąca obiadolokolaję.

Transport: autokar turystyczny

Ubezpieczenie: NNW 15.000 PLN

Opieka kadry pedagogicznej

Realizacja programu.



Informacje praktyczne

Na obóz należy ze sobą zabrać: wypełnioną kartę kwalifikacyjną, paszport lub dowód osobisty, mały plecak na wycieczki, nieprzemakalną kurtkę, latarkę, strój kąpielowy, ręcznik kąpielowy, stare ubranie mogące ulec zniszczeniu. Uwaga ! Uczestnicy powinni posiadać 25 EUR na wyjazd do Tropikalnej Wyspy.

Adres Ośrodka Mierzyn – Centrum Spotkań Biznesu i Rekreacji, ul. Mierzyn 29, 64-400 Międzychód;

Planowany przyjazd do ośrodka ok. godz. 20:00 Planowany wyjazd z ośrodka ok godz. 06:30



» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Mierzyn - kolonia i obóz siatkarski     (skrót: MIERZYN KOLONIE I OBOZ SIATKARSKI PAX FB)
Nr grupy Data Cena 

kod imprezy: BPOM~MIERZYN_KOLONIE_I_OBOZ_SIATKARSKI_PAX_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.