Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Selmęt - obóz gitarowy (gitara klasyczna) Wakacje

OFERTY LETNIE OBOZY I KOLONIE PROMOCJE LAST MINUTE POLECAMY OBOZY REKREACYJNE SPORTY WODNE O NAS KONTAKT
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy Szeligi
Dla młodzieży
Dla dorosłych
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Jeziora

Artystyczne

Gitara

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Szeligi

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Szeligi


Selmęt - obóz gitarowy (gitara klasyczna) (wiek 12-17)
Informacje
Galeria

» przejdź do galerii

Woda, muzyka, sport, przygoda

Program

Selmęt Wielki, zwany też Selmentem, to największe jezioro Pojezierza Ełckiego, położonego pomiędzy krainą Wielkich Jezior Mazurskich a Suwalszczyzną. Jest świetnym miejscem do uprawiania sportów wodnych. Położone wokół lasy, łąki i czyste powietrze Zielonych Płuc Polski stwarzają świetne warunki do rekreacji. Mazury kojarzą się nie tylko z wodą, lasem, sportem, ale i z wieczorami przy gitarze i śpiewie. W programie mamy więc także specjalności muzyczne. Ośrodek Selment Resort posiada własną plażę, kąpielisko z własnym ratownikiem i bogatą infrastrukturę: sale do zajęć, amfiteatr, boiska do różnych sportów, sprzęt sportowy. To doskonałe miejsce na wakacje. Dobierz program do swoich zainteresowań. Zajęć na plaży, sportu i wieczorów integracyjnych nie zabraknie w żadnym z nich.

Obóz gitarowy

Mazury to woda i wieczorne ognisko. A czym jest ognisko bez gitary, piosenek SDM czy Bukowiny, starych i nowych przebojów? A może wolisz zagrać coś mocniejszego? Będziesz kształcić słuch, ćwiczyć techniki tzw. „piórkowania” oraz improwizację i akompaniament do śpiewanych piosenek. Początkujący nauczą się podstawowych akordów oraz ich wykorzystania, a bardziej zaawansowani trudniejszych utworów – również według preferencji grupy. Swoje umiejętności zaprezentujecie pod koniec turnusu całemu obozowi. Uczestnicy obozu gitarowego muszą mieć własną gitarę klasyczną, akustyczną lub elektryczną z własnym wzmacniaczem (zapisy do odpowiedniej grupy).

Program fakultatywny

Park wodny w Ełku 1 godz. - 30 PLN

Park linowy w Ełku – 40 PLN

Paintball – 36 PLN

Gierłoż – Wilczy Szaniec – Bunkry Hitlera - 100 PLN

Wycieczka Augustów z rejsem na gondolach, zwiedzanie miasta, Kanału Augustowskiego 100 PLN.

Wyjście do Papugarni (Mazurskie Tropiki)– 20 PLN




Świadczenia

Zakwaterowanie: 10 noclegów w Selment Resort - ośrodku położonym w Szeligach k. Ełku, nad jeziorem, z plażą i kąpieliskiem z pomostem, siłownią i sprzętem pływającym oraz boiskami, amfiteatrem, miejscem na ognisko, stołem do ping-ponga, piłkarzykami i salami do zajęć, a także restauracją.

Wyżywienie: całodzienne - 3 posiłki i podwieczorek; śniadanie i kolacja w formie bufetu, obiad serwowany. W czasie całodziennych wycieczek - prowiant zamiast obiadu. Pierwszy posiłek - kolacja; ostatni: śniadanie i prowiant

Transport: autokar turystyczny

Ubezpieczenie: Signal Iduna Polska TU S.A.: NNW 15.000 PLN.

Opieka instruktora-wychowawcy. Realizacja programu.

Informacje praktyczne

Cena nie obejmuje dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży oraz programu fakultatywnego. Zapewniamy dostosowanie programu zajęć do możliwości i umiejętności uczestników. Realizacja programu fakultatywnego jest uzależniona od minimalnej liczby chętnych. U

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Selmęt - obóz gitarowy (gitara klasyczna)   (skrót: SELMENT GITAROWY K PAX FB)
13.07 - 23.07.2020
 11 dni / PPOS0713
1899 zł   1719 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
24.07 - 03.08.2020
 11 dni / PPOS0724
1899 zł   1719 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj

kod imprezy: PPOS~SELMENT_GITAROWY_K_PAX_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.